IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zpogi
Na beszéltem vele,elküldi a számla azonosítót amit email-ban kapott,más nincs neki. Remélem elég lesz nekik.

VO101Tom
Ja, az már teljesen más téma. Garanciaidõn túl csak akkor foglalkoznak vele, ha jófejek, de ha elhajt a rákba, ahhoz is joga van.

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Na ez a legnagyobb baromság amit mostanában olvastam 😄
A faszikámtól ezt kérd írásba légyszives. Egy emil is jó lenne ami céges logóval van. Úgy rábaszna, mint a kovács az ujjára...
Nevetséges.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Majd Solt elmondja nála hogyan is volt ,nem akarom itt megkavarni a dolgokat ,de mintha neki is lejárt volna már a garancia. Nem is mutatta meg a a papirokat asszem csak bediktálta a joy on levõ számokat vagy mit.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
Miért? Ha te visszavittél bármikor számlával, garancialevéllel valamit, akkor tõled kértek személyit, vagy más igazolványt, hogy a te neveden van? Tõlem soha. A garancia feltétele a számla és az érvényes garanciajegy. Ha ezek nincsenek meg, a gyártó talán segít, talán nem, az már csak rajta múlik.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Soltnak küldtek egy 50% os kupont oszt jónapot. Nem vitte sehová a cuccot ,fogta és eladta . nem értem én ezt akkor<#fejvakaras>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Zpogi
Ja már hívtam,csak nem vette még fel,kíváncsi vagyok mi lesz ebbõl.

VO101Tom
Kérdezz rá a gyereknél, hogy milyen papírt tud adni.
Ha semmit, akkor tényleg necces. De ha neki van garanciáról papírja, és az még érvényes, akkor qrvamindegy ki viszi be a szervizbe...

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Ja arra. Na ez is egy díszpilóta volt akkor. És magával rántott a halálba egy örmit is😞

Her Laca
Milyen papír? Garancia egy év ,azután nem kell megtartanod semmit.
Közöld a kreténnel,hogy tudod lejárt a garancia ,de egy 80 ezres terméknél ez nonszensz,hogy ugrálnak a potik,és pl beragad a tüzelésnél.
Valamit azért lehetne csinálni . Ha nem hajlandóak tenni valamit,akkor meg kell említeni,hogy a magyar online repülés egyik és a világ online repülésének másik oszlopos tagja vagyol ,és olyan negatív reklámot fogsz elkezdeni a looooogitek irányában ,hogy majd meglássák 😊
jelzem én már elkezdtem,ha lesz valami belõle ha nem😊
Bár most próbáltam és talán megijedt ,de rendben mûkszik. Akkor is szar.

A magyar pilótára gondolsz? Gyenis Tivadar zászlós. Összeütközött egy bevetésen Tarnay József õrmesterrel és mindketten meghaltak. A fiatal Gyenis imádott fényképezni és amikor összeütköztek, valszeg. akkor is fényképezett és nem figyelt.😞

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Zpogi
Mert nincsen róla semmi papírom,bár nem tudom,hogy kell-e.

Her Laca
És? Mért nem mondtad ,hogy te vagy az ,de két éve vetted és a számlát már asszony kidobta. Nem nyomozók ezek.

Zpogi
Hát basszus Tom,felhívtam a Logit:asszongya a tapló,hogy csak az eredeti tulajnak van garanciája,ha eladja akkor nincsen. Érti ezt valaki?

Azert ehez nem keves vodkat kell inni, hogy ez igy ebben a formaban felmeruljon.

Her Laca
Felõlem még a Moszkvai metrót is megcsinálhatják benne😊 Le vannak kakkantva de jó magasról.

VO101Tom
Na várj csak, majd ha lesznek repülõ páncélosok 😊

http://fan.lib.ru/c/chekmarew_w_a/1936.shtml

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
<#taps>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Tudom. Azon is röhögtünk itt.

Becsapódás után hatástalanítja magát.....
Vagy : törpe tûzszerész, akit így juttatnak a helyszínre!<#nevetes1><#taps>

D9

Ez semmi 1x volt egy olyan sima, azt hiszem orosz aknavetõ lõszer ami 50 KM!!!-es körzetben mindent elpusztított volna.😊😊

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

LeonSilver
"8kg-os, második világháborús tûzszerészlövedék"

Nyeheheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ettõl még a kirakat termékük lehet jó! 😊

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Nekem volt.
Úgy gondoltam (jó pár éve már), hogy öreg már az MS SideWinder FFB-s joy. Nosza vettem egy lógiteket. Nem kellett volna... Kevesebb, mint egy hétig volt meg.

Az én eredményességem tuti nem ezen fog múlni! 😄 No meg nem a rázkódás a lényeg, hanem az erõhatások amikor például túlhúzod... jobb az egésznek a hangulata... nekem legalábbis! 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ha jól akarsz dogolni akkor úgyis leveszed,vagy kikapcsolod,mert zavaró. Tom is levette gyengére,mondjuk én nem annyira mert ha már van akkor rezegjen,de azért nem hiányozna. Atag fórumán volt egy pár kép ,ott egy srác a földre tette és meg lett hosszabbítva a rúd. Na az nagyon tetszik.
Ja meg egy BF markolatot hergeltek rá ,de az nekem nem kéne. Most néztem e-bay on a joy ,tr5,meg pedál kombó,780 dodo,az nem is vészes .

😄

Nekem nagyon hangulatossá teszi... hiányozna! 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Köszönöm😊

V43 1105
Tessék : +36 177 74 853

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Her Laca
Nem találok telcsi számot a logi honlapján. A magyar Logi KFT-t kell hívni?

Kell a bánatnak. Már mint az ffb. Úgyis öregszem ,majd remeg a kezem a joy helyett is😊

Hát ez már más világ... 😊 Mondjuk nekem az FFB hiányozna...

www.smart-bus.hu

Her Laca

Veszek egy ilyet ,amióta láttam ,hogy meg lehet hosszabbítani a botot ez piszkálja a csõröm.

Szigorúan telefonon! 😊 ( honlapjukon megtalálod ) Ja, és addig ne add el a másikat, amíg ezt nem rendezted... vagy írj le minden adatott az aljáról...

@Leon: Soha nem volt Logitech joyom, ez az elsõ. Nem tudom a többi milyen, de nekem a G940 nagyon jól mûködik... pontos, iszonyat jó az FFB-vel repülni, stb... Ráadásul egy komplett cucc pedállal együtt, igencsak korrekt áron, még korrektebb garanciális hozzáállással! 😉

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Háát, szerintem igaza van Lacának. Sohasem tudott a lógi joy csinálni és most sem tud.

Her Laca
Te levélben,vagy telefonon intézted? Mert most fogalmazok egy levelet ,de hiányos az angelusom😊 Vagy lehet hungariúl is?

Õõõ... jó... 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Majd egy hotas warthog ot akarok,meg egy valami jóféle pedált.
De ráérek karácsonyig ahogy nézem.

Her Laca
Most intézem a garit😊 Ahogy mondtad,megpróbálom.
De akkor se veszek másik ilyet,Logi az még mindig nem tud joyt csinálni és kész😊

VO101Tom
Az az il-2 nem ez az il-2. Azt még azelõtt csinálták, hogy az újraírásról szó sem volt.

www.pumaszallas.hu

-képest
-úgyse
Mi lesz a bot helyett?

Jahh hogy úgy! 😊 Pedig ez lócitrom a trekkbõl videót készítéshez!
Fõ a pozitív gondolkodás! Ha mégis megjön a kedved a gémhez, a tankhoz meg a vonathoz ugyse kell joy meg TR! <#vigyor>

Naaa... nem kalap szar az, csak a tied nem mûködött rendesen! ( ha garis lett volna, kaptad volna a zsír újat! )

www.smart-bus.hu

Her Laca
40 ért adtam. Elméletileg jövõ héten jönnek érte. De amúgy egy kalap szar,én még egyszer nem vennék .

Glo.

Ha mégsem jön érte a srác ,akkor szólok. Neki kellett mindkettõ,és nem vacilált az áron.

És nem gondoltál szegény FreeTrack-es barátaidra, akik lehet hogy ápgrédelni akartak valami alkalmi vétellel? <#szomoru1>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Papa01
A joy milyen áron ment el,(ha nem titok.. )?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Her Laca
Á nem. Csak azt érzékeltettem,hogy én nem tudom mi ,hogy mûködik ,mit hogy kell letölteni😊Amúgy be is fejeztem ezt a szart , eladtam a tr-t meg a joyt is,elegem lett belõle. Úgy hogy a patch et nyugodtan hegesztgethetik felõlem.

Nem, csak a lévén a te hozzászólásodban van a link, értelem szerûen arra válaszolva kérdezek.
De milyen technikai részlet, meg bizbasz, meg vörös, meg repülõ? Peccs elvonási tüneteid vannak?

VO101Tom
Nekem megvan ez is, meg a normál sorozat nagy része, majd felteszem valahova.

www.pumaszallas.hu

Az egyik cikkíró valahol megemlíti, hogy-
"Én egyébként a számítógépes játékokra, azaz ebben az esetben a repülõgép-szimulátorokra vezetném vissza a gondolkodást. Jómagam is nagy rajongója vagyok az egyik MVH-s repszim-nek, és a kapcsolódó fórumokat olvasva gyakran találkoztam a következõ érveléssel:

"X típus gyorsabb, és jobban manõverezõ volt, mint Y, és a háború alatt az X-et repülõ pilóták általában lemosták az Y gépeket az égrõl. Ez a szimulátor viszont nem realisztikus, mert engem mindig lelõnek az Y-ok, amikor X-et repülök."

Hansi, az egyszerû szászországi tinédzser, elvégezte a Dogfights sorozat összehasonlítását - sebesség, fegyverzet, manõverezõképesség, stb - majd úgy vélte, a nyertes lóra tett, és nem érti miért kenik el folyton a száját. Amit Hansi elfelejt, az az emberi tényezõ - a valóságban a pilótákat nem csak úgy odavágták a fülkébe, hogy repüljenek. A legjobb hardver is ócskavas, ha a kezelõszemélyzete nem ért hozzá - ellenben ha jó a zene, nem a hangszereket szokás dícsérni."
Na ez volt gyanús...túl sok szim. nincsen a témában.