IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pumaszallas.hu
A faszikámtól ezt kérd írásba légyszives. Egy emil is jó lenne ami céges logóval van. Úgy rábaszna, mint a kovács az ujjára...
Nevetséges.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ha semmit, akkor tényleg necces. De ha neki van garanciáról papírja, és az még érvényes, akkor qrvamindegy ki viszi be a szervizbe...
www.pumaszallas.hu
Közöld a kreténnel,hogy tudod lejárt a garancia ,de egy 80 ezres terméknél ez nonszensz,hogy ugrálnak a potik,és pl beragad a tüzelésnél.
Valamit azért lehetne csinálni . Ha nem hajlandóak tenni valamit,akkor meg kell említeni,hogy a magyar online repülés egyik és a világ online repülésének másik oszlopos tagja vagyol ,és olyan negatív reklámot fogsz elkezdeni a looooogitek irányában ,hogy majd meglássák 😊
jelzem én már elkezdtem,ha lesz valami belõle ha nem😊
Bár most próbáltam és talán megijedt ,de rendben mûkszik. Akkor is szar.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Vagy : törpe tûzszerész, akit így juttatnak a helyszínre!<#nevetes1>#nevetes1><#taps>#taps>
D9
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Nyeheheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
www.smart-bus.hu
Úgy gondoltam (jó pár éve már), hogy öreg már az MS SideWinder FFB-s joy. Nosza vettem egy lógiteket. Nem kellett volna... Kevesebb, mint egy hétig volt meg.
www.smart-bus.hu
Ja meg egy BF markolatot hergeltek rá ,de az nekem nem kéne. Most néztem e-bay on a joy ,tr5,meg pedál kombó,780 dodo,az nem is vészes .
Nekem nagyon hangulatossá teszi... hiányozna! 😊
www.smart-bus.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Kell a bánatnak. Már mint az ffb. Úgyis öregszem ,majd remeg a kezem a joy helyett is😊
www.smart-bus.hu
Veszek egy ilyet ,amióta láttam ,hogy meg lehet hosszabbítani a botot ez piszkálja a csõröm.
@Leon: Soha nem volt Logitech joyom, ez az elsõ. Nem tudom a többi milyen, de nekem a G940 nagyon jól mûködik... pontos, iszonyat jó az FFB-vel repülni, stb... Ráadásul egy komplett cucc pedállal együtt, igencsak korrekt áron, még korrektebb garanciális hozzáállással! 😉
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
De ráérek karácsonyig ahogy nézem.
De akkor se veszek másik ilyet,Logi az még mindig nem tud joyt csinálni és kész😊
www.pumaszallas.hu
-úgyse
Mi lesz a bot helyett?
Fõ a pozitív gondolkodás! Ha mégis megjön a kedved a gémhez, a tankhoz meg a vonathoz ugyse kell joy meg TR! <#vigyor>#vigyor>
www.smart-bus.hu
Glo.
Ha mégsem jön érte a srác ,akkor szólok. Neki kellett mindkettõ,és nem vacilált az áron.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
De milyen technikai részlet, meg bizbasz, meg vörös, meg repülõ? Peccs elvonási tüneteid vannak?
www.pumaszallas.hu
"Én egyébként a számítógépes játékokra, azaz ebben az esetben a repülõgép-szimulátorokra vezetném vissza a gondolkodást. Jómagam is nagy rajongója vagyok az egyik MVH-s repszim-nek, és a kapcsolódó fórumokat olvasva gyakran találkoztam a következõ érveléssel:
"X típus gyorsabb, és jobban manõverezõ volt, mint Y, és a háború alatt az X-et repülõ pilóták általában lemosták az Y gépeket az égrõl. Ez a szimulátor viszont nem realisztikus, mert engem mindig lelõnek az Y-ok, amikor X-et repülök."
Hansi, az egyszerû szászországi tinédzser, elvégezte a Dogfights sorozat összehasonlítását - sebesség, fegyverzet, manõverezõképesség, stb - majd úgy vélte, a nyertes lóra tett, és nem érti miért kenik el folyton a száját. Amit Hansi elfelejt, az az emberi tényezõ - a valóságban a pilótákat nem csak úgy odavágták a fülkébe, hogy repüljenek. A legjobb hardver is ócskavas, ha a kezelõszemélyzete nem ért hozzá - ellenben ha jó a zene, nem a hangszereket szokás dícsérni."
Na ez volt gyanús...túl sok szim. nincsen a témában.