IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szimulátor az RBR, nKpro, iRacing, GTL... fél szimulátor az rFactor, a Race, a GTR2... jó autós játék a Dirt2-3, F12011...
www.smart-bus.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A Mi-24-es videóban látható "belsõkamerás" felvételek a Tom Hanks fõszereplésével készült "Charlie Wilson háborúja" címû (mellesleg igen jó) filmbõl vannak.
mondjuk ezen a sorozaton már sokat gondolkodtam, vajon mi alapján állítják össze? <#nemtudom>#nemtudom>
GOOBY, pls
Én nem sajnálom az ilyen emberektõl,nem úgy mint a politikusoktól . Mondjuk természetvédelmi területre épít:)
Gondolom a tisztelt politikusok tartották a markuk:)))
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Annyi gránit van idehordva ami a parlamentnek is sok volna.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"...De azért ettõl még mindig lehetnének sokkal többen. Megmondom, miért nincsenek többen: félnek.
A motor veszélyes eszköz, nincs karosszériája, állva se szeret maradni. Ha lelassul, eldõl és meghalsz. Ha megcsúszik, eldõl és meghalsz. Ha szembejön valaki, nekimész és meghalsz. Ha lassan mész vele, nem vesz észre az autós, letarol hátulról és meghalsz. Ha egyenes úton mész, kikanyarodnak eléd és meghalsz. Ha elõzöl, rád húzzák a kormányt és meghalsz. Ha szembejön a kombájn éjjel, biztosan nincs levéve róla a betakarító rész, tehát levágja a fejed. És meghalsz.
Motorozol, tehát meghalsz, ez a páni félelem riaszt el sok szelídszívût a mûfaj egyébként feledhetetlen, felemelõ és felüdítõ élményétõl. Hiszen a motor vezetése nem csak abból áll, hogy az ember forgatja a kormányt, nyomja a gázt és a féket, no meg néha vált is. A motorhoz figyelni és tudni kell.
Ha valaki tudja, hogyan kell erõsen fékezni, hogy összeüljön a végére az elsõ teleszkóp – egyszerre a két fékkel, elöl egyre erõsebben húzva a kart, majdnem blokkolásig, hátul (hogy az agy ne zavarodjon össze a sok teendõtõl) egy fix nagyot, ott tartva – máris sok-sok százalékkal javított a túlélési esélyein..."
A mai naptól kezdve a polgármester bezáratta a Dunakeszi repteret,határozatlan idõre. Döntését az elmúlt hónapokban elszaporodó "szabálytalan" repülésekkel indokolta. No comment:((
www.smart-bus.hu
Si vis pacem, para bellum.
ha még fele,de negyede sem <#sir>#sir>
Jó lenne Messerbõl is látni ennyit egyszerre!
www.pumaszallas.hu
http://indavideo.hu/video/Jedi_macska
Bexartam rajta :DDD
D9
D9
D9
A repedt libaf* k* b* I* f*!
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
D9
D9
R.I.P. White Europe
Így van, õk nem azért "dolgoznak", hogy a Te érdekeidet képviseljék...
Qrvára xarnak rád...
Egyszerûen a hatalomvágy fûti õket, az igazán bölcs emberekben nincs ilyen késztetés...(sajnos).
D9
Én speciel sza.ok Palira,Gyulára,Péterre,Ferire,és nem utolsó sorban Viktorkára is.
Pont úgy ahogy õk is tojnak rám.
Ennyit tudok mondani.
Hogy mennyire hidegen hagy az aktuális nyomoruk azt el sem tudom mondani.
Nagyon komolyan mondom,hogy egy kis méhecske sorsa többet jelent számomra.
"deklaráltan tiszteletben tartom mások világnézeteit" <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"