IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engesztelésképp esetleg megfelel ?
Mondjuk én pont leszarom, hogy ki milyen politikai nézetet vall, milyen vallású. Lehet, hogy most lesznek akik titokban vagy nyíltan "lebarmoznak" de az egyik legjobb barátom például zsidó és pont leszarom. Qrva jó fej és addig nem is tudtam, hogy az amíg meg nem hívott az esküvõjére. De van õsfideszes haverom és van maszopos is.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
2.rengeteg fórum van máshol,ahol kifejtheted a nézeteidet
3.egy ilyen szánalmas ügy legalább itt ne ossza meg a tisztelt júzereket
Köszönöm!
R.I.P. White Europe
Horn meg a Megyó lehet, hogy a múlt, viszont a gondolkodás mód, ahogy a baloldal viszonyul hozzájuk és a viselt dolgaikhoz, nagyon is élõ dolog még, ezért írtam, hogy bármilyen ügy kapcsán, legalább az erkölcsi ügyekben ne tegyenek már nyilatkozatot, még vagy 1500 évig.
Egy volt TF-es tanár nyilatkozta a napokban, hogy politikusok, sportolók és ismert emberek szívesen doktoráltak a TF-en, mert ott el lehetett "intézni" a dolgot könnyen. Szeretném látni, hogy a bizottság elõveszi a többit is visszamenõleg és akkor majd elhiszem a mögötte levõ jó szándékot is.
Egyébként, ha kamu a Schmitt doktorija, akkor természetesen el kell venni, neki meg menni kell, ez nem kérdés részemrõl sem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy kínai úszónõ naplója
Hétfõ
Reggel bevettem két sárgát, egy kéket és egy zöldet.
A napot lakásosztályon kezdtem, mert a felkészülés kezdete óta annyit nõtt a vállam, hogy nem férek be a konyhába. Tegnap is kifutott a tej, mert nem tudtam megfordulni.
Ezután a kozmetikusnál voltam, nagyon utálom, hogy naponta kell gyantáztatni a lábam.
Tíztõl négyig edzés. Ma két világrekordot úsztam, de az olimpián állítólag nem lehet áramot vezetni a medencébe.
Kedd
Három sárga, egy piros és egy Mao Ce Tung vitaminkoktél.
A kozmetikus kifogyott a gyantából az olajárrobbanás miatt. Most késsel próbálkozik.
Ma egy bukófordulónál belefúródtam a medence falába, mert akkora sebességet értem el, hogy nem tudtam megállni.
A bicepszem akkorát nõtt, hogy olvashatatlanná vált a tetoválásom.
Szerda
Öt zöld, tíz kék és hat piros.
A kozmetikus disznópörzsölõvel próbálkozott. Szerencsére idõben elugrottam, de így ráégett a köpeny.
Ma új gyakorlatot próbáltunk ki a medencében, az edzõm kötelet adott a számba és vízisíelt.
Este söröztem és kimentem egy focimeccsre.
Csütörtök
Hat kék, kilenc barna, és tizenöt piros.
Megborotválkoztam és kidobtam a Burda kínai kiadásait.
Büszke vagyok. Én vagyok az elsõ ember, aki a medencében elérte az egy Mach-ot. A hangrobbanás miatt kitörtek a medence ablakai, de az edzõm is boldog. Az 50 méteres világrekord ideje alatt úszok mindent 100-tól 3000 méterig.
Péntek
Tíz kék, kilenc barna, és harminc piros.
Ma úgy döntöttem, hogy megtartom a szakállam, az újságírók így legalább nem zaklatnak.
Az öltözõben pánik tört ki, amikor állva pisiltem.
Ma egy kis mûtéten kellett részt vennem, ugyanis nõni kezdett a harmadik karom. Az edzõm szerint ennyi edzés után ez természetes.
Szombat
Ma volt a doppingvizsgálat. A vizeletvizsgálat negatív, nem találtak vizeletet a doppingszerek között.
A sportszövetség átsorolt a férfi csapatba.
on
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
"Schmitt disszertációjának végleges változatán dátumként 1992 május szerepel, a bírálatok pedig 1992 júniusában készültek. "
"Formailag megfelelt a Testnevelési Egyetem doktori eljárása Schmitt Pál kisdoktorijának értékelésekor, de számos formai hiba van benne, csaknem 200 oldal szövegazonos mások munkájával, melyrõl azt hihette 20 éve Schmitt Pál, hogy megfelel az elvárásoknak, mert erre idõben nem figyelmeztette az akkori TF - állapította meg az államfõvel kapcsolatos plágiumgyanú miatt felállított tényfeltáró bizottság.
"Talán sokaknak nem tûnt fel, de szerintem a tudományos élet, a felsõoktatás hitelessége, jó híre itt a tét.Lehet, hogy sokaknak azok a szavak, hogy becsület, meg szavahihetõség nem jelentenek semmit, de akkor nézzük másik oldalról a dolgot. Ha nem így döntött volna a doktori tanács, akkor hogyan követelhetnének akárcsak kicsit is komoly munkát a doktorira aspirálóktól a tisztelt professzorok."
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Értelmes emberek tudják nagyon jól, hogy egy pillanatig sem rajtunk múlik az, hogy ki ül oda... egy nemzetet manapság már nem lehet a vezetõikrõl megítélni.
Én már rég teszek arra, hogy mások mit gondolnak rólunk. Egy olyan nemzetet nem tudnék mondani, aki szívére tett kézzel bárkit is kritizálhatna... nyugaton meg fõleg kuss legyen... gyakorlatilag tömeggyilkos horda az összes.
www.smart-bus.hu
A világsajtó ettõl (is) hangos volt. Szerinted mit gondolnak egy olyan országról külföldön, ahol köztársasági elnök lehet egy plagizáló?
www.smart-bus.hu
Lopott. Érted? A szellemi tulajdon ellopása ugyan olyan, mint ha Te bemennél a teszkóba és kisétálnál egy qrvanagy hûtõvel. Az SVA és a többi szar éppen eleget vergõdik a szellemi tulajdon miatt. Hát akkor tessék, most lehet vergõdni.
De szerintem hagyjuk, mert elõbb-utóbb valakinél elszakad a cukorspárga és anyázásba torkollik a beszélgetés 😊
- vegyék el
- legyen megfelelõ büntetés
Mert az mégis csak nonszensz, hogy minden szarhoz papír kell ebben a kurvaországban(sic!) miközben ilyen szarjancsik szaladgálnak szabadon.
Skicc meg simán egy féreg. Mindig azt a segget nyalta, amelyik a hatalmon volt éppen. A maszopnak is felajánlkozott annó..
Nagyon szeretem Wass Albertet és érdekes módin ide is van egy idézet Tõle. Nagggyyon passzol:
Hazudni csak a gyöngének lehet joga, anna/k, akit levertek, hogy a bõrét mentse vele, ahogy lehet. De az erõsnek, a gyõztesnek nincsen joga hazugsághoz. Aljas gazember, aki ezt teszi.
Azért annyit halkan megjegyeznék, hogy dottore skicc 20 éve meglopja az országot (köztük téged is) mert a címmel zseton is jár ám. Arról már ne is beszéljünk, hogy gipsz jakabot elviszi a csöndér egy szaros mp3-ért (ami szintén szellemi tulajdon) dottore skicc meg élete végéig kapja a (egyébként ugye nem létezõ köztársaság elnökeként) cuccokat (autó, hivatal, lakás, zseton).
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Igaz, gyorsulási versenyeken meg pont az cél, hogy a földön maradjon az eleje, így jókat birkóztam az utolsó két motorommal (TL1000S, Gixxer750k1).
A hátsófék használatára visszatérve: szerintem mindenki használja, csak páran olyan kicsi mértékben, hogy nem ismerik fel.
Ha régebb óta motorozol, akkor emlékezz vissza, hogy hány elsõ és hány hátsó betétet cseréltél...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Egyébként elképesztõ, hogy mennyi motoros van aki simán kijelenti, hogy nem szokta használni a hátsó féket, mert minek az. Szoktam is pofákat vágni amikor meghallom...
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.smart-bus.hu
+ Traktor mentés:
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
De várom már a MotoGp szezonkezdést, a hétvégén végre kezd a Superstock is Gyõrfi Alan-al.😊
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"