IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy száz éves amerikai farmert megkérdeznek az újságírók, Obama beiktatása után, hogy örül-e neki, hogy egy fekete ember lett az új elnök ?
- Hát, örülök neki persze, de a gazdája még jobban örül neki.
Az ábrát nemén készítettem, de mégis csak egy létezõ felhasználásról van szó benne. Evvel a felszereléssel már nem vadászfeladatot láttak el, így a mozgékonyságot a kísérõ vadászfedezet helyettesítette, mint az A8-asok esetében.
Én voltam. Egy kis idõt kérek, mert az asztali gépemen ma omlott össze a Winfos, kell egy kis idõ, mire mindent helyre rakok, meg felélesztek, mert közben mást is kell csinálni.

TG Gida
Szevasztok!
Régebben linkelt valaki egy oldalt,ahol pdf formában volt egy csomó Squadron Signal,meg Osprey kiadvány repülõs és harckocsi témában.Nincs meg valakinek?

Isten áldja a pogányokat!

Zpogi
Hamarosan eljön a 6000m+ról csapkodó spitek kora 😊

Zpogi
Hallottatok már errõl a filmrõl?

Death Race (1973)

Jó lenne,ha lenne hozzá magyar felirat.

Zpogi
Részben igazat adok neked,bár én inkább ezt magyarizálásnak hívnám 😊,mert ez minden tisztességes magyar érzetû embert érint párt-hovatartozástól függetlenül...

Oke, ez a forum tenyleg nem a kurucinfo volt eddig. En miskolci vagyok, tudom jol, hogy mi a helyzet, de legalabb az az erzes maradjon mar meg, hogy ez 1 politikamentes repszimes forum 😊

Már a magyar mozikban,méghozzá 3D-ben! Spanyolország legismertebb rendõre újra akcióban:

OFF

A kormány meg adja alájuk a lovat,hadd csinálják csak.Lásd gyöngyöspata-"jelentés" amibõl az derül,ki,hogy mindenrõl a "náci" jobbik tehet. Azt már valahogy kihagyták belõle a tisztelt fideszesek,hogy 2500 gyöngyöspatai lakosból 1600 aláírta,hogy maradjon ott a sok "náci polgárõr".
A videó meg magáért beszél,a pógi a cigók szerint rájuk akarja hívni az irakiakat,és azokkal meggyilkoltatni õket. Ezért pedig õk rettegnek munkába menni😄
Pár,hónapja még csak a szerszámok voltak rosszak a cigók szerint,akkor azért nem akartak dolgozni menni,tisztelet a kivételnek. Most meg már iraki megszállásról,harcihelikopterekrõl vizionálnak.Jövõ héten már azt,fogja vizsgálni Kocsis Máté,hogy mikor lesz mûködõképes az a Halálcsillag amit Juhász Oszkár a garázsban szerel hetek óta.Komolyan vicc ami megy az országban.

Vogel
Hát ez megtévesztõ ábra, mert a nagy ritkán felszerelt konfigurációt is tartalmazza. Dupla gunpodos fóka pl. Na azzal repülj pár kört 😄

Mielõtt bárki megvádol, nem vagyok rasszista, csak realista!
Szeretem ezt az országot, olyan történelmünk van, amivel Európában nem sokan büszkélkedhetnek!

D9

Hallják, ahogy ketyeg az óra...<#eljen>

D9

Zpogi
Egy sor jegenye -egy sor fûz , egy sor cigány egy sort.z !

<#mf1>

acidrain
OFF:

Azt mondja: "Elég baj, hogy ilyen országban vagyunk"
Húzzanak a büdös p*csába.
Hányok.

On:

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Köszi!<#worship>

D9

Nekem is az van, amit Tomtól kaptam anyag. Külön a Fókáról gyûjtök anyagot.
Megy a pü.
Zpogi
OFF

Hehe,érdemes megnézni ezt a vidit!

Monjon le a Juhász Oszkár...mer náááci,meg fének az ásszonyok...

Nevetséges,és az a baj,hogy a nemzetközi sajtó meg elhiszi...

Na közvetlen be sem lehet szúrni,na majd így
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wIoAK5ht-TY#!

ON

http://www.flickr.com/photos/spicpix/5961303479/
Ezzel repültek egy sebességi világrekordot, amit 30 évig nem sikerült megdönteni!!!

D9

Szia!
Van a stukáról gépkönyved? (JU 87😎

D9

Me-309

Csak nézem ezt a szánalmas vergõdést, amit a CLoD-al mûvelnek....<#szomoru2>
S közben a Világ túlsó felérõl egy thai srác szedi tõlem a torrenten a HSFX modot....<#vigyor0>

D9

Pár érdekességet találtam megint :

LeonSilver
Isten bizony ez jutott eszembe nekem is. 😞

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Könnyen elõfordulhat.<#ravasz1>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

acidrain
Azért bannolták, mert igazat mondott. <#vigyor1>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Her Laca
Ha "szar" a játék,akkor sajna ilyesmivel foglalják el magukat a játékosok,ahelyett,hogy repkednének.
És még a végén igaza is lesz az idiótának😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Willenbrock
A marha.Pedig még képben is volt a Clod-al kapcsolatban ezek szerint,nagyon unatkozhatott.

Ismét két idézet, egy másik Fókás könyvbõl :

"...Már alig vártam, hogy megkapjuk az Fw 190D-9-est, mert tudtam, nemsokára kétfrontos háborút kell vívnunk a szovjetek és az angolszáz vadász- és bombázógépek ellen. Erre a feladatra a D-9-est tökéletesnek tartottam...Könnyebb volt vezetni, mint az FW-190A-t. Mind maximális sebessége, mind maximális emelkedési sebessége jobb a korábbi változaténál. Légi harcban, amelyet az oroszokkal általában 3000 és 7500 m közötti magasságban vívtunk, az FW 190D-essel úgy tudtam fordulni, hogy közben megõriztem a sebességi fölényemet is. Az Fw 190 A-ban, amelyet korábban repültem, szûk fordulókhoz gyakran le kellett lassítanom a minimális repülési sebességre. Zuhanórepülésben a Dora 9-es jobban gyorsul az FW 190 A-nál. Az orosz Jak 3-as és Jak-9-es vadászokat ilyenkor szó szerint állva hagyta..."

"...Mikor a Mustang hajtotta végre a manõvert, akkor az FW 190-es el tudott menekülni úgy, hogy a nagyobb orsózási sebességét kihasználva leborított, majd a zuhanásból hirtelen meredek emelkedésbe ment át, és ezzel maga mögött hagyta az amerikai gépet..."
VO101Tom
Egy Black Six néven regisztrált vicces hangulatú emberke föltett egy nyilatkozatot, hogy az UBI és az 1C nem elégedett a patch állapotával, ezért a Maddox Games-tõl elveszik a CloD fejlesztését, és egy külsõs cégnek adják, pár hónapig ezért semmilyen javítás nem várható, és azt sem tudni az új tulaj mit kezd az Il-2 franchise-al...

Már bannolták.

www.pumaszallas.hu

Willenbrock
Mi volt az az álhír?

LeonSilver
Mi vót?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
Ja ja.

www.pumaszallas.hu

Zpogi
Mindenesetre rendesen belém baxta az ideget.

Remélem bannolják örökre ezt a taplót!

VO101Tom
BalckSix át is javította az elsõ bejegyzést, hogy:

It was fake!

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Pont ezért jöttem én is ide, hogy ne kapjatok szívbajt, ez nem BlackSix 😊

www.pumaszallas.hu

Zpogi
1C-nél valami kurva nagy f@kyou van!

Some unfortunate news...

Edit: Most írják,lehet hogy csak szívatás...remélem.

Müxik még "hu"-vala magyarositás(4.11...)?Vagy csak nálam nem.

4.11.1 Patch Fix Release!

Ez is valami😮)
szekelyland
Mennyi az a forrósodás?
Intel proci 55-60 fokig elmegy gond nélkül. Az hogy a speedfan hány foknál jelez túlmelegedést, azt te allítod be abban a progiban. Ha 60 fölé megy akkor baj van a hûtéssel, nekem az E5300 sose megy 50fokig teljes terheléssel se és alap hûtõ van rajta.

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Na az biztos. De most beleéltem magam ba*ák meg.

Her Laca
Mit mondhatnának?😊 Hogy megint nem sikerült. Harmadik nekifutásra csak összejön nekik ne félj😊Ki nem adhatják szarul mert lenne olyan parasztlázadás ,hogy ihaj.

Her Laca
Próbálgassa az aki repüli😊Én lelövöm õket ,nekem az elég.Mondjuk én inkább a hurkányra tenném a voksomat.Mellesleg vannak akik tökéletesen használják a spitet ,mi több 😊

Nem mondtak semmit a fórumon?
Ha nagy a kuss mindig megijedek , hogy nagy a baj.
Pedig ennél nagyobb bajt még nem láttam programnál.<#alien>
Legalább mondanának valamit mi a megmeredt nagy büdös ló*asz a problémájuk már megint ezzel a nem kicsit szerencsétlen motorral...túl azon, hogy amúgy nagyon várom, és gyönyörû!<#vigyor>

Scottt
Ismertem,ezért is tettem a mondat végére szmájlit,sajnos tisztában vagyok, hogy az orosz fejlesztõknél mint jelent a két hét.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

VO101Tom
Komolyan mondom, próbálgassátok kicsit ezt a Spit I-est, nagyon faszán látni, hogy mire képes és mire nem. Fordulni jól fordul, pontosan lõ messzire is, jó a kilátás belõle hátra, de kb ennyi. Negatívba nyomva fulladozik, körülményes úgy vezetni, hogy ne nyomd elõre a botot, lassú és szarul emelkedik. Ha függeszkedésnél átesel, alig vezethetõ (és lefullad), érezhetõen szarabb vezetni ha sérülést kap (kis sérüléssel a meszát még lefordulhatja), és nagyon könnyû PK-t kapni.

De a meszának is észnél kell lenni, tegnap mielõtt feljöttek volna a többiek Szpiteztem kicsit Repkán, két meszát is magasság hátrányból lyuggattam ki, az egyik 500m, a másik 2 km magasságfölényt dobott el a bénázásával :/

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
jaja, megtanultuk az il2 évei alatt 😄

egyébként volt egy film régebben, a "Pénznyelõ" Tom Hanks-szel, abban is a lakás felújítók mondták ezt ha megkérdezték mikorra lesz kész a lakás 😊

GOOBY, pls

Nohab
Nem tudom, hogy tudod-e, de ez a "két hét" amolyan szállóige errefelé. Jelentése: majd valamikor.

Volt idõ, mikor én is szó szerint vettem... Néztem is, hogy most mi a fasz van 😄