IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
D9
Azt mondja: "Elég baj, hogy ilyen országban vagyunk"
Húzzanak a büdös p*csába.
Hányok.
On:
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
D9
Megy a pü.
Hehe,érdemes megnézni ezt a vidit!
Monjon le a Juhász Oszkár...mer náááci,meg fének az ásszonyok...
Nevetséges,és az a baj,hogy a nemzetközi sajtó meg elhiszi...
Na közvetlen be sem lehet szúrni,na majd így
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wIoAK5ht-TY#!
ON
Ezzel repültek egy sebességi világrekordot, amit 30 évig nem sikerült megdönteni!!!
D9
Van a stukáról gépkönyved? (JU 87😎
D9

S közben a Világ túlsó felérõl egy thai srác szedi tõlem a torrenten a HSFX modot....<#vigyor0>#vigyor0>
D9

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
És még a végén igaza is lesz az idiótának😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"...Már alig vártam, hogy megkapjuk az Fw 190D-9-est, mert tudtam, nemsokára kétfrontos háborút kell vívnunk a szovjetek és az angolszáz vadász- és bombázógépek ellen. Erre a feladatra a D-9-est tökéletesnek tartottam...Könnyebb volt vezetni, mint az FW-190A-t. Mind maximális sebessége, mind maximális emelkedési sebessége jobb a korábbi változaténál. Légi harcban, amelyet az oroszokkal általában 3000 és 7500 m közötti magasságban vívtunk, az FW 190D-essel úgy tudtam fordulni, hogy közben megõriztem a sebességi fölényemet is. Az Fw 190 A-ban, amelyet korábban repültem, szûk fordulókhoz gyakran le kellett lassítanom a minimális repülési sebességre. Zuhanórepülésben a Dora 9-es jobban gyorsul az FW 190 A-nál. Az orosz Jak 3-as és Jak-9-es vadászokat ilyenkor szó szerint állva hagyta..."
"...Mikor a Mustang hajtotta végre a manõvert, akkor az FW 190-es el tudott menekülni úgy, hogy a nagyobb orsózási sebességét kihasználva leborított, majd a zuhanásból hirtelen meredek emelkedésbe ment át, és ezzel maga mögött hagyta az amerikai gépet..."
Már bannolták.
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Some unfortunate news...
Edit: Most írják,lehet hogy csak szívatás...remélem.
4.11.1 Patch Fix Release!
Ez is valami😮)
Intel proci 55-60 fokig elmegy gond nélkül. Az hogy a speedfan hány foknál jelez túlmelegedést, azt te allítod be abban a progiban. Ha 60 fölé megy akkor baj van a hûtéssel, nekem az E5300 sose megy 50fokig teljes terheléssel se és alap hûtõ van rajta.
...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Ha nagy a kuss mindig megijedek , hogy nagy a baj.
Pedig ennél nagyobb bajt még nem láttam programnál.<#alien>#alien>
Legalább mondanának valamit mi a megmeredt nagy büdös ló*asz a problémájuk már megint ezzel a nem kicsit szerencsétlen motorral...túl azon, hogy amúgy nagyon várom, és gyönyörû!<#vigyor>#vigyor>
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
De a meszának is észnél kell lenni, tegnap mielõtt feljöttek volna a többiek Szpiteztem kicsit Repkán, két meszát is magasság hátrányból lyuggattam ki, az egyik 500m, a másik 2 km magasságfölényt dobott el a bénázásával :/
www.pumaszallas.hu
egyébként volt egy film régebben, a "Pénznyelõ" Tom Hanks-szel, abban is a lakás felújítók mondták ezt ha megkérdezték mikorra lesz kész a lakás 😊
GOOBY, pls
Volt idõ, mikor én is szó szerint vettem... Néztem is, hogy most mi a fasz van 😄
+ még pár kép:http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=115617848&t=9037048
Itt is van a géprõl és a pilótáról infó, amit a Suchen-nél lehet kikeresni. Direkt linket nem enged az a r*hadt oldal, csak ilyet:http://www.messerschmitt-bf109.de/
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Fent volt 4K-n. Szépen utána lopakodtam ,de észrevett mielõtt lõtávolba értem.. Na mit csinált a képzett pilóta? Meglátott ,majd jobbra leborított. Én meg felhúztam ugye mint illik,ez a balfék meg megpróbál visszaemelni rám. Persze ,hogy lekonyult félúton én meg persze hogy szarrá lõttem. Szépen égett is,mint az olimpiai fáklya. Na most tehetünk mi arról,hogy nem gondolkozik ,kérdem én😊
Pontosabban ha bízol magadban és a gépedben ,no meg figyelembe veszed a vas tulajdonságait ,és a magadéit is ,ergo ésszel harcolsz ,akkor nagy valószínûséggel nem veszíthetsz.
Ha valakinek jól megy a bobózás és ismeri a gépét akkor azt kell csinálnia,ha nem vagy csak nem szereti akkor mást ,de mindenféleképp figyelembe kell vennie a fent leírtakat. Vagy tévednék?
Ezek olyanokat irkálnak pl, ottan volt MR X ,meg még pár ismertebb név ,és jómagam:XD , hogy nem igazságos mert a kék oldalon sok az expert.
Na erre léptem ki.<#eplus2>#eplus2>
Én általában a repkán repkedek,ha leállok bobózni a spitivel,könnyen meglehet,hogy õ jön ki gyõztesen,ha meg kihasználom a mesza pozitív tulajdonságait és b&z-zek akkor meg nagy valószínûséggel õ veszít.
Elég sokszor kell veres oldalon repülni,mert a sok tapló nem hajlandó vörösként meszával repülni és mindíg túlerõben vannak a kékek.
Ezáltal elég sokat dogolok meszák ellen és az esetek 80%-ban én jövök ki gyõztesen ezen az alapon megszólhatnának,hogy az én meszám jobb,vagy csíter vagyok...blabla,mégsem nyavalyog senki,hanem inkább gratulálnak ahogy én is,ha lelõ egy mesza.
Én egyáltalán nem mondanám,hogy a spit hátrányban lenne,ja és annyi ólmot elbír,hogy az valami fantasztikus. Úgy hogy bekaphatják a faxom.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Ma felmentem az atagra , már nem is tudom az idejét mikor fogtam botot a kezembe,egyszer felszálltam majdnem egy órát a levegõben tartózkodtam,két hurkányt egy spitet meg egy bálnát lelõttem, aztán a "képzett" ellenfelek elkezdtek magyarázni valamit a messer fölényérõl ,úgy hogy ki is léptem. Ha az ígéretek szerint a valósághoz közelítenek majd a paraméterek ,ezek nem is tudom mit fognak csinálni. Jobb ha fel sem szállnak. Csak az idézetrõl jutott eszembe.
"...Egyszerûen elmentünk a közeli raktárba, ahol több száz vadonatúj 109-es sorakozott- G-10-esek, G-14-esek, sõt a legújabb K változat. Nem volt már semmi szervezettség : a raktárosok annyit mondtak, "ott vannak a gépek, válassz egyet és viheted". Viszont üzemanyagot szerezni - na az jóval nehezebb faladat volt..."
"...A vadászkiképzés színvonala olyan alacsony volt akkoriban, hogy az új pilóták többségét két-három bevetés alatt lelõtték..."
Az X4, és vezérlõje:
Ezt pedig csak azért, mert szép:

www.pumaszallas.hu
Azt nem értem akkor már miért nem pisilték le😊) Idióták:XD