IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hallják, ahogy ketyeg az óra...<#eljen>

D9

Zpogi
Egy sor jegenye -egy sor fûz , egy sor cigány egy sort.z !

<#mf1>

acidrain
OFF:

Azt mondja: "Elég baj, hogy ilyen országban vagyunk"
Húzzanak a büdös p*csába.
Hányok.

On:

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Köszi!<#worship>

D9

Nekem is az van, amit Tomtól kaptam anyag. Külön a Fókáról gyûjtök anyagot.
Megy a pü.
Zpogi
OFF

Hehe,érdemes megnézni ezt a vidit!

Monjon le a Juhász Oszkár...mer náááci,meg fének az ásszonyok...

Nevetséges,és az a baj,hogy a nemzetközi sajtó meg elhiszi...

Na közvetlen be sem lehet szúrni,na majd így
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wIoAK5ht-TY#!

ON

http://www.flickr.com/photos/spicpix/5961303479/
Ezzel repültek egy sebességi világrekordot, amit 30 évig nem sikerült megdönteni!!!

D9

Szia!
Van a stukáról gépkönyved? (JU 87😎

D9

Me-309

Csak nézem ezt a szánalmas vergõdést, amit a CLoD-al mûvelnek....<#szomoru2>
S közben a Világ túlsó felérõl egy thai srác szedi tõlem a torrenten a HSFX modot....<#vigyor0>

D9

Pár érdekességet találtam megint :

LeonSilver
Isten bizony ez jutott eszembe nekem is. 😞

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Könnyen elõfordulhat.<#ravasz1>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

acidrain
Azért bannolták, mert igazat mondott. <#vigyor1>

Her Laca
Ha "szar" a játék,akkor sajna ilyesmivel foglalják el magukat a játékosok,ahelyett,hogy repkednének.
És még a végén igaza is lesz az idiótának😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Willenbrock
A marha.Pedig még képben is volt a Clod-al kapcsolatban ezek szerint,nagyon unatkozhatott.

Ismét két idézet, egy másik Fókás könyvbõl :

"...Már alig vártam, hogy megkapjuk az Fw 190D-9-est, mert tudtam, nemsokára kétfrontos háborút kell vívnunk a szovjetek és az angolszáz vadász- és bombázógépek ellen. Erre a feladatra a D-9-est tökéletesnek tartottam...Könnyebb volt vezetni, mint az FW-190A-t. Mind maximális sebessége, mind maximális emelkedési sebessége jobb a korábbi változaténál. Légi harcban, amelyet az oroszokkal általában 3000 és 7500 m közötti magasságban vívtunk, az FW 190D-essel úgy tudtam fordulni, hogy közben megõriztem a sebességi fölényemet is. Az Fw 190 A-ban, amelyet korábban repültem, szûk fordulókhoz gyakran le kellett lassítanom a minimális repülési sebességre. Zuhanórepülésben a Dora 9-es jobban gyorsul az FW 190 A-nál. Az orosz Jak 3-as és Jak-9-es vadászokat ilyenkor szó szerint állva hagyta..."

"...Mikor a Mustang hajtotta végre a manõvert, akkor az FW 190-es el tudott menekülni úgy, hogy a nagyobb orsózási sebességét kihasználva leborított, majd a zuhanásból hirtelen meredek emelkedésbe ment át, és ezzel maga mögött hagyta az amerikai gépet..."
VO101Tom
Egy Black Six néven regisztrált vicces hangulatú emberke föltett egy nyilatkozatot, hogy az UBI és az 1C nem elégedett a patch állapotával, ezért a Maddox Games-tõl elveszik a CloD fejlesztését, és egy külsõs cégnek adják, pár hónapig ezért semmilyen javítás nem várható, és azt sem tudni az új tulaj mit kezd az Il-2 franchise-al...

Már bannolták.

www.pumaszallas.hu

Willenbrock
Mi volt az az álhír?

LeonSilver
Mi vót?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
Ja ja.

www.pumaszallas.hu

Zpogi
Mindenesetre rendesen belém baxta az ideget.

Remélem bannolják örökre ezt a taplót!

VO101Tom
BalckSix át is javította az elsõ bejegyzést, hogy:

It was fake!

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Pont ezért jöttem én is ide, hogy ne kapjatok szívbajt, ez nem BlackSix 😊

www.pumaszallas.hu

Zpogi
1C-nél valami kurva nagy f@kyou van!

Some unfortunate news...

Edit: Most írják,lehet hogy csak szívatás...remélem.

Müxik még "hu"-vala magyarositás(4.11...)?Vagy csak nálam nem.

4.11.1 Patch Fix Release!

Ez is valami😮)
szekelyland
Mennyi az a forrósodás?
Intel proci 55-60 fokig elmegy gond nélkül. Az hogy a speedfan hány foknál jelez túlmelegedést, azt te allítod be abban a progiban. Ha 60 fölé megy akkor baj van a hûtéssel, nekem az E5300 sose megy 50fokig teljes terheléssel se és alap hûtõ van rajta.

...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Na az biztos. De most beleéltem magam ba*ák meg.

Her Laca
Mit mondhatnának?😊 Hogy megint nem sikerült. Harmadik nekifutásra csak összejön nekik ne félj😊Ki nem adhatják szarul mert lenne olyan parasztlázadás ,hogy ihaj.

Her Laca
Próbálgassa az aki repüli😊Én lelövöm õket ,nekem az elég.Mondjuk én inkább a hurkányra tenném a voksomat.Mellesleg vannak akik tökéletesen használják a spitet ,mi több 😊

Nem mondtak semmit a fórumon?
Ha nagy a kuss mindig megijedek , hogy nagy a baj.
Pedig ennél nagyobb bajt még nem láttam programnál.<#alien>
Legalább mondanának valamit mi a megmeredt nagy büdös ló*asz a problémájuk már megint ezzel a nem kicsit szerencsétlen motorral...túl azon, hogy amúgy nagyon várom, és gyönyörû!<#vigyor>

Scottt
Ismertem,ezért is tettem a mondat végére szmájlit,sajnos tisztában vagyok, hogy az orosz fejlesztõknél mint jelent a két hét.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

VO101Tom
Komolyan mondom, próbálgassátok kicsit ezt a Spit I-est, nagyon faszán látni, hogy mire képes és mire nem. Fordulni jól fordul, pontosan lõ messzire is, jó a kilátás belõle hátra, de kb ennyi. Negatívba nyomva fulladozik, körülményes úgy vezetni, hogy ne nyomd elõre a botot, lassú és szarul emelkedik. Ha függeszkedésnél átesel, alig vezethetõ (és lefullad), érezhetõen szarabb vezetni ha sérülést kap (kis sérüléssel a meszát még lefordulhatja), és nagyon könnyû PK-t kapni.

De a meszának is észnél kell lenni, tegnap mielõtt feljöttek volna a többiek Szpiteztem kicsit Repkán, két meszát is magasság hátrányból lyuggattam ki, az egyik 500m, a másik 2 km magasságfölényt dobott el a bénázásával :/

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
jaja, megtanultuk az il2 évei alatt 😄

egyébként volt egy film régebben, a "Pénznyelõ" Tom Hanks-szel, abban is a lakás felújítók mondták ezt ha megkérdezték mikorra lesz kész a lakás 😊

GOOBY, pls

Nohab
Nem tudom, hogy tudod-e, de ez a "két hét" amolyan szállóige errefelé. Jelentése: majd valamikor.

Volt idõ, mikor én is szó szerint vettem... Néztem is, hogy most mi a fasz van 😄
Itt leírtam pár dolgot a pilótáról:http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=115617498&t=9037048

+ még pár kép:http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=115617848&t=9037048

Itt is van a géprõl és a pilótáról infó, amit a Suchen-nél lehet kikeresni. Direkt linket nem enged az a r*hadt oldal, csak ilyet:http://www.messerschmitt-bf109.de/

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Her Laca
Na 😊 Ottan volt az elsõ hurkány.
Fent volt 4K-n. Szépen utána lopakodtam ,de észrevett mielõtt lõtávolba értem.. Na mit csinált a képzett pilóta? Meglátott ,majd jobbra leborított. Én meg felhúztam ugye mint illik,ez a balfék meg megpróbál visszaemelni rám. Persze ,hogy lekonyult félúton én meg persze hogy szarrá lõttem. Szépen égett is,mint az olimpiai fáklya. Na most tehetünk mi arról,hogy nem gondolkozik ,kérdem én😊

Her Laca
Én mindig mondom,hogy a harc az fejben dõl el.
Pontosabban ha bízol magadban és a gépedben ,no meg figyelembe veszed a vas tulajdonságait ,és a magadéit is ,ergo ésszel harcolsz ,akkor nagy valószínûséggel nem veszíthetsz.
Ha valakinek jól megy a bobózás és ismeri a gépét akkor azt kell csinálnia,ha nem vagy csak nem szereti akkor mást ,de mindenféleképp figyelembe kell vennie a fent leírtakat. Vagy tévednék?
Ezek olyanokat irkálnak pl, ottan volt MR X ,meg még pár ismertebb név ,és jómagam:XD , hogy nem igazságos mert a kék oldalon sok az expert.
Na erre léptem ki.<#eplus2>

Zpogi
Én nem értem ezt a sok büdös gyökeret mit rinyálnak állandóan.

Én általában a repkán repkedek,ha leállok bobózni a spitivel,könnyen meglehet,hogy õ jön ki gyõztesen,ha meg kihasználom a mesza pozitív tulajdonságait és b&z-zek akkor meg nagy valószínûséggel õ veszít.

Elég sokszor kell veres oldalon repülni,mert a sok tapló nem hajlandó vörösként meszával repülni és mindíg túlerõben vannak a kékek.
Ezáltal elég sokat dogolok meszák ellen és az esetek 80%-ban én jövök ki gyõztesen ezen az alapon megszólhatnának,hogy az én meszám jobb,vagy csíter vagyok...blabla,mégsem nyavalyog senki,hanem inkább gratulálnak ahogy én is,ha lelõ egy mesza.

Én egyáltalán nem mondanám,hogy a spit hátrányban lenne,ja és annyi ólmot elbír,hogy az valami fantasztikus. Úgy hogy bekaphatják a faxom.

Scottt
A patch pedig két hét múlva érkezik,jól gondolom? 😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Her Laca
"...A vadászkiképzés színvonala olyan alacsony volt akkoriban, hogy az új pilóták többségét két-három bevetés alatt lelõtték..."

Ma felmentem az atagra , már nem is tudom az idejét mikor fogtam botot a kezembe,egyszer felszálltam majdnem egy órát a levegõben tartózkodtam,két hurkányt egy spitet meg egy bálnát lelõttem, aztán a "képzett" ellenfelek elkezdtek magyarázni valamit a messer fölényérõl ,úgy hogy ki is léptem. Ha az ígéretek szerint a valósághoz közelítenek majd a paraméterek ,ezek nem is tudom mit fognak csinálni. Jobb ha fel sem szállnak. Csak az idézetrõl jutott eszembe.

Két idézet, a "Luftwaffe utolsó éve" c. könyvbõl :

"...Egyszerûen elmentünk a közeli raktárba, ahol több száz vadonatúj 109-es sorakozott- G-10-esek, G-14-esek, sõt a legújabb K változat. Nem volt már semmi szervezettség : a raktárosok annyit mondtak, "ott vannak a gépek, válassz egyet és viheted". Viszont üzemanyagot szerezni - na az jóval nehezebb faladat volt..."

"...A vadászkiképzés színvonala olyan alacsony volt akkoriban, hogy az új pilóták többségét két-három bevetés alatt lelõtték..."
Nohab
Aztat mondják keletrõl, hogy az fps meg fog duplázódni.
acidrain
Fóka habparty:

Az X4, és vezérlõje:

Ezt pedig csak azért, mert szép:

VO101Tom
Ejj, ha itt megbillenne a gép, asszem sokuknak lenne szar napja <#idiota>

www.pumaszallas.hu

Her Laca

Azt nem értem akkor már miért nem pisilték le😊) Idióták:XD

Her Laca
Solt mester jól mondja. Ha csak nem egy félmillás notid van akkor nem kell ezt erõltetni. De még egy csúcs notin is kifogna szerintem.