IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na a veteránokat hagyjuk. Nekik mindig az a kedvenc, amivel túlélték a háborút.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Nehéz eldönteni, melyik a jobb. Volt pilóta aki 190-est favorizálta és volt aki a 109-est. Az én kedvencem is a Messer, kivéve ha Il-2-ket kell irtani.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

acidrain
Ahová a Fóka fû, ott lõ nem nõ. <#hehe>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Akkor meg mostohagyerek, mert mindenhol, csak a Messzát favorizálják, érdemtelenül háttérbe szorítva a Fókát.
Laca, klasszikusoakt csak helyesen és pontosan idézzünk! <#ejnye1>

"Ahová a Fóka lõ,
ott a fû többet nem nõ"

<#nyes>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

LeonSilver
<#taps><#taps>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
67 mega?? Muhaha ...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Zpogi
Tévedés ez egy régi,basszus....SORRY

Megyek aludni,mert már halucinálok.

LeonSilver
Nyehehe. Megauplóóódra az efbiáj gyün be :D

zabigyereeeeek???? A fóka nem zabigyerek, hanem az ISTEN!!!

A gyerekek Messeren tanulnak repülni de a férfiak FÓKÁVAL járnak!

Megfelelõ kezekben a Fóka egy büntetõ eszköz. Imádom az összes verzióját kivéve az A5-ös bármely változatát. Kedvencem az A8 és A9 mert felcsatolható rájuk az MK-108 amiktõl annyira brutál lesz, hogy még én is félek tõle :)))

TG Gida
Viccelsz? A fóka a legjobb. Illetve az volt amíg <#kocsog> Olegék tönkre nem tették.

Isten áldja a pogányokat!

Azt hittem, hogy itt mindenki Messzer hívõ a Fóka meg csak amolyan zabigyerek. <#hamm>
Her Laca
A kedvencem:) Ahová lõ ott fû nem terem:)
Régi szép idõk ,midõn egy komplett 77 es századot leabáltam egy darab fókával az égrõl. Vagy a csatorna felett ,amint A1 es el randalíroztunk és csokorszámra lõttük a spiteket.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Valahol olvastam, hogy a Fóka variációk száma 100 felett van, így lebontva az altípusokra, persze, hogy kevesebb szám jön ki. A neten rákeresve dob fel képeket, meg a JG/11-es egység is használta õket, tehát szerintem jogosan van ott a táblázatban, még ha nem is ez volt a leggyakoribb variáció, de hát ezt a gépet, mégiscsak egy bizonyos feladatra építették, mintegy korai "sturmbock".

Her Laca
Új árát nem éri meg az a joy .Akkor inkább kicsit többért varthog szerintem.Amúgy pontos,csak néha szarakszik pár tengely ,legalábbis nálam ,meg Poginál is.
40 körül jó vétel azért de még mindig tartom,hogy a logi nem tud joyt csinálni. Nem is értem minek erõltetik:))

Apropó. Mi van a mindent megváltó patch el. Bár én most Nyíregyházán baszom a rezet ,úgy hogy mindegy is:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

PhantomAss
:D
már csak egy tr kéne, bár ahogy nézem az lesz a kemény dió..sehol sincs használt

GOOBY, pls

VO101Tom
Én is úgy vettem :)

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
használtan venném, 50 körül...max
bár láttam már 40 alatt is, persze egy perc alatt elvitték

GOOBY, pls

Vogel
Természetesen volt ilyen verzió, de elenyészõ számban az alapszériához képest. 75mm-es HS129Wa is volt, de nem evolúciós lépcsõ, csak olyan mutáció :)

VO101Tom
Nekem ilyen van, nincs bajom vele. Lacának elege lett belõle, Pogit meg nem tudom most hányadán áll.

Volt fórumokon téma, hogy a gázkarban lévõ egyik vezeték túl feszes, ezért ugrált a gázkar mozgatáskor a trimm, de én ilyet nem tapasztaltam. Egyébként az FFB jó, windowsban is jól skálázható (clodhoz kell is), a joy HALL szenzora pontos, ilyesmi gond nincs vele. A kettõs gázkar nagy jóság, a joyon lévõ felsõ "hat switch" viszont csak korlátozottan használható clodban, mert az nem kapcsoló, hanem egy analóg kis joy. A pedál viszont nekem kényelmetlen volt a CH Pro után, annál keskenyebb és érzékenyebb, meg kellett szokni.

Ha ezek után viszont megnézed az árát, legutóbb 90-100e volt az Aqua-ban, hogy annyit megér-e... hát nemtom. Az A-10 warthogot nézted? Az nemtom mennyivel drágább, de ha már ilyen árkategóriában nézelõdsz, lehet azt is érdemes lenne megnézni.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ok.

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
logi g940-re érdemes beruházni?
mondjatok vmit...
driver jó? pontos?

GOOBY, pls

VO101Tom Küldtem mailt, Thx.

Spitfire guncam.
Találtam egy másik képet a dupla gunpod-os A5-rõl. Itt is bombázó-megsemmisítõnek jelölik, nem vadásznak.
Kosz a valaszt,35-40 amikor nettezek,jatekoknal felmegy 55-ig,lehetseges a hutes .mert mar nem is olyan zajos a gep
Hi holnap megírok mindent, most meló és csak teló elore is thx

VO101Tom
Hello. Egy logo meg felirat nem nagy cucc, megcsinálom, ha kéred. Milyen gépre, milyen logo, miylen felirat? És azt is ki kellene választanod, hogy milyen alapra, mert nulláról nem akarnám kezdeni. Itt van pl. pár korhû Magyar skin 1946-hoz: Pumaszallas/skinek

www.pumaszallas.hu

Sziasztok! Az IL-2 Sturmovik 1946 hoz valaki foglalkozik SKIN készítéssel? Sajna nekem nem megy, ezért bátorkodtam itt írni. Nem kell nagyon összetett festés, csak a CLUB logo + felirat. Várom a Helpet. Üdv, Frenky

V Domino
Basszus,de várom már ezt a peccset.Jobban,mint anno a megjelenést,mert qrvára repülnék már,de jelen pillanatban nincs hozzá kedvem.Aztán lehet pofára esünk megint,de addig is jó érzés bizakodni,hogy hátha most jó lesz.:))

R.I.P. White Europe

Ez az. De néha szerintem totál kamu.

Nohab
Robbanó célpontok. Gyakran használja a csávó.
Arról nem beszélve, hogy csak kis kaliberrel lõhetne,(még így is durva lenne a sorozatlövés kompenzálás) viszont a találatok szépen robbannak-de csak néha. Szóval egy része ok,de alapvetõen ....<#alien>

Nem. Továbbá néha igen fura a kameraállás-gép mozgás egyben.

RatBaG
CGI

Per Aspera Ad Inferi.

túrbózott hangefektek és a végén felrobbantja magát a kocsival a PROTOTÍPUS???? Csak nekem tûnik úgy, hogy fake? <#fejvakaras>

Zpogi
A Pumáknál leltem.

Baszki,tisztára mint a terminátor 3-ban!

http://www.youtube.com/v/SNPJMk2fgJU&version=3

Egy száz éves amerikai farmert megkérdeznek az újságírók, Obama beiktatása után, hogy örül-e neki, hogy egy fekete ember lett az új elnök ?
- Hát, örülök neki persze, de a gazdája még jobban örül neki.
Az ábrát nemén készítettem, de mégis csak egy létezõ felhasználásról van szó benne. Evvel a felszereléssel már nem vadászfeladatot láttak el, így a mozgékonyságot a kísérõ vadászfedezet helyettesítette, mint az A8-asok esetében.
Én voltam. Egy kis idõt kérek, mert az asztali gépemen ma omlott össze a Winfos, kell egy kis idõ, mire mindent helyre rakok, meg felélesztek, mert közben mást is kell csinálni.

TG Gida
Szevasztok!
Régebben linkelt valaki egy oldalt,ahol pdf formában volt egy csomó Squadron Signal,meg Osprey kiadvány repülõs és harckocsi témában.Nincs meg valakinek?

Isten áldja a pogányokat!

Zpogi
Hamarosan eljön a 6000m+ról csapkodó spitek kora :)

Zpogi
Hallottatok már errõl a filmrõl?

Death Race (1973)

Jó lenne,ha lenne hozzá magyar felirat.

Zpogi
Részben igazat adok neked,bár én inkább ezt magyarizálásnak hívnám :),mert ez minden tisztességes magyar érzetû embert érint párt-hovatartozástól függetlenül...

Oke, ez a forum tenyleg nem a kurucinfo volt eddig. En miskolci vagyok, tudom jol, hogy mi a helyzet, de legalabb az az erzes maradjon mar meg, hogy ez 1 politikamentes repszimes forum :)

Már a magyar mozikban,méghozzá 3D-ben! Spanyolország legismertebb rendõre újra akcióban:

http://www.youtube.com/v/l_SniZ9JDs8&version=3

OFF

A kormány meg adja alájuk a lovat,hadd csinálják csak.Lásd gyöngyöspata-"jelentés" amibõl az derül,ki,hogy mindenrõl a "náci" jobbik tehet. Azt már valahogy kihagyták belõle a tisztelt fideszesek,hogy 2500 gyöngyöspatai lakosból 1600 aláírta,hogy maradjon ott a sok "náci polgárõr".
A videó meg magáért beszél,a pógi a cigók szerint rájuk akarja hívni az irakiakat,és azokkal meggyilkoltatni õket. Ezért pedig õk rettegnek munkába menni:D
Pár,hónapja még csak a szerszámok voltak rosszak a cigók szerint,akkor azért nem akartak dolgozni menni,tisztelet a kivételnek. Most meg már iraki megszállásról,harcihelikopterekrõl vizionálnak.Jövõ héten már azt,fogja vizsgálni Kocsis Máté,hogy mikor lesz mûködõképes az a Halálcsillag amit Juhász Oszkár a garázsban szerel hetek óta.Komolyan vicc ami megy az országban.

Vogel
Hát ez megtévesztõ ábra, mert a nagy ritkán felszerelt konfigurációt is tartalmazza. Dupla gunpodos fóka pl. Na azzal repülj pár kört :D

Mielõtt bárki megvádol, nem vagyok rasszista, csak realista!
Szeretem ezt az országot, olyan történelmünk van, amivel Európában nem sokan büszkélkedhetnek!

D9