IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
"Ahová a Fóka lõ,
ott a fû többet nem nõ"
<#nyes>#nyes>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A gyerekek Messeren tanulnak repülni de a férfiak FÓKÁVAL járnak!
Megfelelõ kezekben a Fóka egy büntetõ eszköz. Imádom az összes verzióját kivéve az A5-ös bármely változatát. Kedvencem az A8 és A9 mert felcsatolható rájuk az MK-108 amiktõl annyira brutál lesz, hogy még én is félek tõle :)))
Isten áldja a pogányokat!
Régi szép idõk ,midõn egy komplett 77 es századot leabáltam egy darab fókával az égrõl. Vagy a csatorna felett ,amint A1 es el randalíroztunk és csokorszámra lõttük a spiteket.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

40 körül jó vétel azért de még mindig tartom,hogy a logi nem tud joyt csinálni. Nem is értem minek erõltetik:))
Apropó. Mi van a mindent megváltó patch el. Bár én most Nyíregyházán baszom a rezet ,úgy hogy mindegy is:)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
már csak egy tr kéne, bár ahogy nézem az lesz a kemény dió..sehol sincs használt
GOOBY, pls
bár láttam már 40 alatt is, persze egy perc alatt elvitték
GOOBY, pls
Volt fórumokon téma, hogy a gázkarban lévõ egyik vezeték túl feszes, ezért ugrált a gázkar mozgatáskor a trimm, de én ilyet nem tapasztaltam. Egyébként az FFB jó, windowsban is jól skálázható (clodhoz kell is), a joy HALL szenzora pontos, ilyesmi gond nincs vele. A kettõs gázkar nagy jóság, a joyon lévõ felsõ "hat switch" viszont csak korlátozottan használható clodban, mert az nem kapcsoló, hanem egy analóg kis joy. A pedál viszont nekem kényelmetlen volt a CH Pro után, annál keskenyebb és érzékenyebb, meg kellett szokni.
Ha ezek után viszont megnézed az árát, legutóbb 90-100e volt az Aqua-ban, hogy annyit megér-e... hát nemtom. Az A-10 warthogot nézted? Az nemtom mennyivel drágább, de ha már ilyen árkategóriában nézelõdsz, lehet azt is érdemes lenne megnézni.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
R.I.P. White Europe
Baszki,tisztára mint a terminátor 3-ban!
- Hát, örülök neki persze, de a gazdája még jobban örül neki.
Régebben linkelt valaki egy oldalt,ahol pdf formában volt egy csomó Squadron Signal,meg Osprey kiadvány repülõs és harckocsi témában.Nincs meg valakinek?
Isten áldja a pogányokat!
A kormány meg adja alájuk a lovat,hadd csinálják csak.Lásd gyöngyöspata-"jelentés" amibõl az derül,ki,hogy mindenrõl a "náci" jobbik tehet. Azt már valahogy kihagyták belõle a tisztelt fideszesek,hogy 2500 gyöngyöspatai lakosból 1600 aláírta,hogy maradjon ott a sok "náci polgárõr".
A videó meg magáért beszél,a pógi a cigók szerint rájuk akarja hívni az irakiakat,és azokkal meggyilkoltatni õket. Ezért pedig õk rettegnek munkába menni:D
Pár,hónapja még csak a szerszámok voltak rosszak a cigók szerint,akkor azért nem akartak dolgozni menni,tisztelet a kivételnek. Most meg már iraki megszállásról,harcihelikopterekrõl vizionálnak.Jövõ héten már azt,fogja vizsgálni Kocsis Máté,hogy mikor lesz mûködõképes az a Halálcsillag amit Juhász Oszkár a garázsban szerel hetek óta.Komolyan vicc ami megy az országban.
Szeretem ezt az országot, olyan történelmünk van, amivel Európában nem sokan büszkélkedhetnek!
D9