IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
de tényleg, szólj ha aktuális lesz és meglátjuk..
GOOBY, pls
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Az egyik gyerek le is töltötte, és fel is installálta, na az mekkorát szívott ezzel <#idiota>#idiota>
Mondjuk elõször én sem néztem az évszámot, de csodálkoztam, hogy Luthier elõre bejelenti, hogy 4-én patch jön? Aztán látom alul a linket, na az lett gyanús 😊
www.pumaszallas.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
"Ahová a Fóka lõ,
ott a fû többet nem nõ"
<#nyes>#nyes>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A gyerekek Messeren tanulnak repülni de a férfiak FÓKÁVAL járnak!
Megfelelõ kezekben a Fóka egy büntetõ eszköz. Imádom az összes verzióját kivéve az A5-ös bármely változatát. Kedvencem az A8 és A9 mert felcsatolható rájuk az MK-108 amiktõl annyira brutál lesz, hogy még én is félek tõle 😊))
Isten áldja a pogányokat!
Régi szép idõk ,midõn egy komplett 77 es századot leabáltam egy darab fókával az égrõl. Vagy a csatorna felett ,amint A1 es el randalíroztunk és csokorszámra lõttük a spiteket.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

40 körül jó vétel azért de még mindig tartom,hogy a logi nem tud joyt csinálni. Nem is értem minek erõltetik😊)
Apropó. Mi van a mindent megváltó patch el. Bár én most Nyíregyházán baszom a rezet ,úgy hogy mindegy is😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
bár láttam már 40 alatt is, persze egy perc alatt elvitték
GOOBY, pls
Volt fórumokon téma, hogy a gázkarban lévõ egyik vezeték túl feszes, ezért ugrált a gázkar mozgatáskor a trimm, de én ilyet nem tapasztaltam. Egyébként az FFB jó, windowsban is jól skálázható (clodhoz kell is), a joy HALL szenzora pontos, ilyesmi gond nincs vele. A kettõs gázkar nagy jóság, a joyon lévõ felsõ "hat switch" viszont csak korlátozottan használható clodban, mert az nem kapcsoló, hanem egy analóg kis joy. A pedál viszont nekem kényelmetlen volt a CH Pro után, annál keskenyebb és érzékenyebb, meg kellett szokni.
Ha ezek után viszont megnézed az árát, legutóbb 90-100e volt az Aqua-ban, hogy annyit megér-e... hát nemtom. Az A-10 warthogot nézted? Az nemtom mennyivel drágább, de ha már ilyen árkategóriában nézelõdsz, lehet azt is érdemes lenne megnézni.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
R.I.P. White Europe