IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt leírtam pár dolgot a pilótáról:http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=115617498&t=9037048

+ még pár kép:http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=115617848&t=9037048

Itt is van a géprõl és a pilótáról infó, amit a Suchen-nél lehet kikeresni. Direkt linket nem enged az a r*hadt oldal, csak ilyet:http://www.messerschmitt-bf109.de/

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Her Laca
Na 😊 Ottan volt az elsõ hurkány.
Fent volt 4K-n. Szépen utána lopakodtam ,de észrevett mielõtt lõtávolba értem.. Na mit csinált a képzett pilóta? Meglátott ,majd jobbra leborított. Én meg felhúztam ugye mint illik,ez a balfék meg megpróbál visszaemelni rám. Persze ,hogy lekonyult félúton én meg persze hogy szarrá lõttem. Szépen égett is,mint az olimpiai fáklya. Na most tehetünk mi arról,hogy nem gondolkozik ,kérdem én😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Én mindig mondom,hogy a harc az fejben dõl el.
Pontosabban ha bízol magadban és a gépedben ,no meg figyelembe veszed a vas tulajdonságait ,és a magadéit is ,ergo ésszel harcolsz ,akkor nagy valószínûséggel nem veszíthetsz.
Ha valakinek jól megy a bobózás és ismeri a gépét akkor azt kell csinálnia,ha nem vagy csak nem szereti akkor mást ,de mindenféleképp figyelembe kell vennie a fent leírtakat. Vagy tévednék?
Ezek olyanokat irkálnak pl, ottan volt MR X ,meg még pár ismertebb név ,és jómagam:XD , hogy nem igazságos mert a kék oldalon sok az expert.
Na erre léptem ki.<#eplus2>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Zpogi
Én nem értem ezt a sok büdös gyökeret mit rinyálnak állandóan.

Én általában a repkán repkedek,ha leállok bobózni a spitivel,könnyen meglehet,hogy õ jön ki gyõztesen,ha meg kihasználom a mesza pozitív tulajdonságait és b&z-zek akkor meg nagy valószínûséggel õ veszít.

Elég sokszor kell veres oldalon repülni,mert a sok tapló nem hajlandó vörösként meszával repülni és mindíg túlerõben vannak a kékek.
Ezáltal elég sokat dogolok meszák ellen és az esetek 80%-ban én jövök ki gyõztesen ezen az alapon megszólhatnának,hogy az én meszám jobb,vagy csíter vagyok...blabla,mégsem nyavalyog senki,hanem inkább gratulálnak ahogy én is,ha lelõ egy mesza.

Én egyáltalán nem mondanám,hogy a spit hátrányban lenne,ja és annyi ólmot elbír,hogy az valami fantasztikus. Úgy hogy bekaphatják a faxom.

Scottt
A patch pedig két hét múlva érkezik,jól gondolom? 😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Her Laca
"...A vadászkiképzés színvonala olyan alacsony volt akkoriban, hogy az új pilóták többségét két-három bevetés alatt lelõtték..."

Ma felmentem az atagra , már nem is tudom az idejét mikor fogtam botot a kezembe,egyszer felszálltam majdnem egy órát a levegõben tartózkodtam,két hurkányt egy spitet meg egy bálnát lelõttem, aztán a "képzett" ellenfelek elkezdtek magyarázni valamit a messer fölényérõl ,úgy hogy ki is léptem. Ha az ígéretek szerint a valósághoz közelítenek majd a paraméterek ,ezek nem is tudom mit fognak csinálni. Jobb ha fel sem szállnak. Csak az idézetrõl jutott eszembe.

Két idézet, a "Luftwaffe utolsó éve" c. könyvbõl :

"...Egyszerûen elmentünk a közeli raktárba, ahol több száz vadonatúj 109-es sorakozott- G-10-esek, G-14-esek, sõt a legújabb K változat. Nem volt már semmi szervezettség : a raktárosok annyit mondtak, "ott vannak a gépek, válassz egyet és viheted". Viszont üzemanyagot szerezni - na az jóval nehezebb faladat volt..."

"...A vadászkiképzés színvonala olyan alacsony volt akkoriban, hogy az új pilóták többségét két-három bevetés alatt lelõtték..."
Nohab
Aztat mondják keletrõl, hogy az fps meg fog duplázódni.
acidrain
Fóka habparty:

Az X4, és vezérlõje:

Ezt pedig csak azért, mert szép:

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

VO101Tom
Ejj, ha itt megbillenne a gép, asszem sokuknak lenne szar napja <#idiota>

www.pumaszallas.hu

Her Laca

Azt nem értem akkor már miért nem pisilték le😊) Idióták:XD

Her Laca
Solt mester jól mondja. Ha csak nem egy félmillás notid van akkor nem kell ezt erõltetni. De még egy csúcs notin is kifogna szerintem.

Her Laca
Szvsz várd meg mit alkotnak evvel a patc-ban. Én pesszimista vagyok,bár asszem én örülnék a legjobban ha valóban mélyreható változások jelentkeznének. Egyszer csak majd kiadják a javítást ,akkor itt úgy is le fogjuk írni a változásokat ,és akkor könnyen eldöntheted,hogy megveszed e vagy sem. Addig fölösleges pénzkidobás szerintem.

Scottt
De javult-e már annyit,vagy ezzel az über patchel javulni fog-e annyit, hogy megérje nekem megvenni?Mondjuk 3k tényleg nem sok érte,de minek vegyem meg, ha vas hiányában csak porosodna a szekrényen?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Szevasztok.Melyen tisztelt forumozok egy kiss off-ot kernek ,higyetek el egyeduli hely ahol segitseget kaphatok,van egy szaros 1.8 ghz proceszorom intel dual core. a minap levettem egy olyan programot fan speed ami lemeri a homersekletet es 50% nal mar forrosodast jelez veszellyt,dehat ezt lehet allitani , en most be allitottam 60%-ra .az igaz hogy jatszom olyan jatekokkal is ,amelyek meghaladjak a procim kovetelmenyet mint pl. FC2 , 2.2 ghz ajanlott, de nallam siman fut , a video karim 1Gb lehet azert,...a kerdesem mennyi % a veszely a melegedes a procinak mennyi a megengedett,ha van is egyaltalan ilyen? mennire aktualis ez a program?, vagy felejtsem el,es eresszem tovabb? Hat ez volna,..en koszonom nektek a segitseget.
Ez a játék nem notebookra való... szerintem ezt ne erõltesd. Nincs az a tapasz, ami azon az 5470-n segítene! 😊

www.smart-bus.hu

Már csak két hét...

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Nohab
Ezzel nem lehet törttel multizni, legalábbis úgy mint a 1946-tal biztos nem. Amúgy most MÁR 3 rugóért lehet megvenni, nem hiszem, hogy fel fog menni az ára.
A javítás lassacskán kijön. A kiadásához most vagyunk legközelebb...
Sziasztok! Látom, hogy itt az "új" Cliffs of dover játékról is fórumoztok.Kérdésem a következõ: Lehet "nem eredeti" játékkal is multizni, mint az IL-2 1946-al? Olvastam, hogy közeledik egy mindent +oldó javítás, amiben mindent kijavítanak. Az 576kb oldalon most még 2990 HUF ért lehet megvenni. Notival gammázom és most kicsit akad a játék. HD5470 512. üdv, Frenky

Jó kis olvani való a hétvégére.

A 4.11-es kiegészítõt inkább nem ajánlják, akik eddig feltették, mert sok minden leromlott benne és az AI állítólag nagyon keményre sikeredett. Ha fent van a 4.10.1, akkor tedd fel rá az UP3-at az RC4-ig és akkor mehetsz az alábbi gépekkel is :

B-17/24/25/29
Mig-15/17
Pe-2/3/8
Tu-2/4
He-219
Ar-234
FW-200
Ju-52
Do-335

Ha kedved van hozzá, akkor felteheted még a HSFX kiegészítõt is az 5.01-ig és akkor felváltva használhatod a két Mod-ot zavartalanul.
VO101Tom
1C-re egy srác feltett egy érdekes videót a W.Nr.3523 -as számú Vörös 6 jelzésû 109-esrõl. Ezt a gépet az Aradonál gyártották, 1939 Szeptember 27-én állították szolgálatba, akkor még E-1 tipusként. 1940 Augusztusban megkapta az E-7 fejlesztéseit. Ezt látni, hogy az MG-17 nyílását meghagyva a 20-asnak vágtak egy másik lyukat, és betették oda az MG-FF/M-et (azt viszont rosszul mondja a faszi, a nagyobb lyuk volt az MG-17-esé, a külsõ pedig a 20-as). Az angliai csata után felújították, és megkapta a sivatagi fejlesztéseket, így E-7/Trop-ként került Észak-Afrikába. Itt harcolt 1942 elejéig, amikor Norvégiába került a JG5-höz. Ez a Luftwaffe "elfekvõ" alakulata volt, mivel kevésbé fontos hadszíntéren voltak, õk kapták a máshol elavulttá vált technikákat. A sivatagi festésre réfestették a JG5 színeit – ezt szintén látni a videón, hogy a kopásoknál elõjött a régi festés is. Április 4-én aztán elérte a végzete, Wulf-Dietrich Widowitz hadnagy alól az orosz 2 GIAP egyik pilótája kilõtte egy Hurricane IIc-vel. A jobb hûtõje kapott egy közvetlen találatot, ami után egy befagyott tóra kényszerleszállt Petsamo-tól nem messze. A gépet innen emelték ki, és 2010-ben az USÁ-ba szállították, ahol megkezdték a restaurálását.

Szívós kis dög 😊

www.pumaszallas.hu

Willenbrock
Elvileg a laposból is ki lehet venni úgy ha orrnehézre trimmeled elõtte.Az IL-2-ben a sima dugóból hamar ki lehet venni a legtöbb gépet.P-40-essel sokan direkt szoktak dugózni ha le akarnak rázni.

Kell hozzá elég magasság és számít hogy lapos dugóhúzó-e. Sztem.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Nohab
Nemsoká jön a patch, azt még várd meg!
Mennyire tartják? Dobsz egy privátot?
feltételezem téged a bedugózás érdekel. Gáz levesz, oldalkormányt forgással ellentétesen belép, botot elõre nyom.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Átesés, vagy dugóhúzó? Az egyik a másikból következik de mégsem ugyan az.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Hello mindenkinek!
Az IL-2 1946-tal kapcsolatban szeretnék feltenni néhány kérdést, remélem szabad. 😊 Szóval felpatcheltem 4.10.1-ig, de nem tudom hogy felrakjam-e a 4.11-est, mivel azt olvastam, hogy nem kompatibilis az Ultrapack MOD 3.0-val, amit eddig nem raktam fel, de lehet hogy késõbb kipróbálnám. Akkor a kérdések a következõk:
Megéri-e letölteni az ultrapack 3.0, jó kiegészítés, jók a gépek benne?
Felrakhatom a 4.11m patchet?
Hogyan tudnék az összes "alap" géppel repülni? (pl.: B29, és társai, amikkel csak az AI tud használni)
Na meg még egy fontos, elég kezdõ kérdés: Átesés esetén hogyan tudom visszanyerni az uralmat a gép felett (ha átkapcsolom auto pilotra, az egybõl kihozza a dugóhúzóból.)
Willenbrock
Egyidõs az IL-2-vel a CFS2,most kezdtem vele repkedni,raktam róla fel képeket-nem rossz ahoz képest hogy elég régi:Itt vannak

acidrain
Én nem vagyok zenész, akkor inkább úgy írom, hogy egy kézzel gitározik.😊

fecska
nem akarok nagyon belevau-vau de se nem pengeti (mert ugye azt azzal a kezével csinálja, amit épp nem használ(tapping) és se nem szóló, mert ez a Thunderstruck refrénje. 😊

Scottt
Uraim, hogy áll most a CoD a megjelenéséhez képest? Akkor próbáltam a virágbolti verziót,meg talán az elsõ két patch lett rá feltéve.Sajnos a gyengécske konfig(7750 BE @3,2ghz,2GB Ram,Sapphire 4830@4850. 512mb) miatt elég lagymatagul futott-gyakorlatilag London fölé be se mertem merészkedni,mert az tuti 0FPS-t eredményezett- tökéletesre csiszolták-e már azóta ezt a gyémántot? 😊

Zpogi
Tegnap sikerült úgy kigyújtani ezt a meszát,hogy el sem akart aludni...nem ez a jellemzõ.

Abebooksot érdemes még nézegetni könyvekért! Jó áron vannak a cucok, pár dolcsiért is lehet venni..

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Én is 9-tõl fél 12-ig próbálkoztam de sajnos nem engedett be. Mondjuk jól felárazták ezt a progit. A Blizzard storeban 60 euróért árulják ami ugye 18 ezer forint, pedig digitális letöltésû.

Her Laca
Savi😊 Isten vagy! Imádom azt a kis rövidgatyás ficak gitár munkályát.<#eljen>

LeonSilver
Zenebutik megin' 😄

Számomra Õ az egyik félisten!! (a still got the blues-t direkt nem raktam most be,az annyira alap)

Az a legjobb ezekben a zenékben, hogy qrva jó kedvem lesz tõlük, akármennyire is szarul vagyok éppen.
Engem tényleg megnyugtatnak és fel is dobnak!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Természetes, hogy a Zemberek különbözõ zenéket szeretnek adott esetben.
De! Azért a józene az józene, akárhonnan is nézzük. Nem rossz! amit linkeltél, csak nekem ez a tuc-tuc nem jön be.
Mondjuk én ifjú koromban is a bluest és a finom rock zenét kedveltem.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
<#law>

LeonSilver
Nem, kössz Papa!

acidrain
0:44 -tõl, Angus egy kézzel pengeti a szólót.

ertem mire gondolsz, en mindenkepp eloszor a single playert egyedul nyomom vegig, ki akarok rendesen elvezni minden ujjitast (bar az is online, mivel szinte minden a szerveren van, nalad csak a kliens lesz, ezert nincs kaloz verzio a betabol se).
A Starcraft 2 bol kiindulva, ezek nem arrol hiresek hogy folyamatosan gornak a DLC ket, jo a patch- ek erkeznek folyamatosan.

VO101Tom
Majd kiderül, remélem nem qrják tele mindenféle felesleges DLC-vel, bár online nemtom mennyit játszanék vele.

www.pumaszallas.hu

pl. erre az Auction House ra leszek meg kivancsi, allitolag rendes (tehat nem virtualis kredit) penzert licitalhatnak pl a talat unique targyakert, amiket talasz. A Blizzard-ot mar evek ota idegesiti, hogy az emberek az ebay-en uzletelnek, a teszem azt jo kis kardokkal pl. a WOW ban, ok meg nem csiphetnek belole semmit, ez pl erdekes lesz, tobbek kozott.

jaja, nagyon teszik nekem is, kaptam a mult heten lehetoseget en is, a foldre loktem de durvan a Skeleton Kinget 😊3 karakterrel is, szerintem a Wizard lesz az en emberem. Jo kis nyar ele nezunk, a Blizzard azert ugyis megoldja 😊

VO101Tom
Pedig jó nagyon, csak rövid :/

www.pumaszallas.hu

Hat remekul sikerult a Diablo open beta stress test, a fel vilag nyivakol a forumokon, hogy a szerver Too busy (sztem buzi), pedig ez mar valoszinuleg a foproba akart lenni, nagy terheles mellett. Remelem holnap rakotnek meg egy ER szervert, vagy majus 15. ig epitenek meg 1-2 szerver csarnokot.

Keblemre, Barátom! 😊

Zpogi
Na nemhiába,hát nem vagyunk egy korosztály 😊

Papa01
OFF:

Ez nagyon nagy zene!

Õt ismered?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb