IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
A javítás lassacskán kijön. A kiadásához most vagyunk legközelebb...
A 4.11-es kiegészítõt inkább nem ajánlják, akik eddig feltették, mert sok minden leromlott benne és az AI állítólag nagyon keményre sikeredett. Ha fent van a 4.10.1, akkor tedd fel rá az UP3-at az RC4-ig és akkor mehetsz az alábbi gépekkel is :
B-17/24/25/29
Mig-15/17
Pe-2/3/8
Tu-2/4
He-219
Ar-234
FW-200
Ju-52
Do-335
Ha kedved van hozzá, akkor felteheted még a HSFX kiegészítõt is az 5.01-ig és akkor felváltva használhatod a két Mod-ot zavartalanul.
Szívós kis dög :)
www.pumaszallas.hu
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Az IL-2 1946-tal kapcsolatban szeretnék feltenni néhány kérdést, remélem szabad. :) Szóval felpatcheltem 4.10.1-ig, de nem tudom hogy felrakjam-e a 4.11-est, mivel azt olvastam, hogy nem kompatibilis az Ultrapack MOD 3.0-val, amit eddig nem raktam fel, de lehet hogy késõbb kipróbálnám. Akkor a kérdések a következõk:
Megéri-e letölteni az ultrapack 3.0, jó kiegészítés, jók a gépek benne?
Felrakhatom a 4.11m patchet?
Hogyan tudnék az összes "alap" géppel repülni? (pl.: B29, és társai, amikkel csak az AI tud használni)
Na meg még egy fontos, elég kezdõ kérdés: Átesés esetén hogyan tudom visszanyerni az uralmat a gép felett (ha átkapcsolom auto pilotra, az egybõl kihozza a dugóhúzóból.)
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Számomra Õ az egyik félisten!! (a still got the blues-t direkt nem raktam most be,az annyira alap)
Az a legjobb ezekben a zenékben, hogy qrva jó kedvem lesz tõlük, akármennyire is szarul vagyok éppen.
Engem tényleg megnyugtatnak és fel is dobnak!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
De! Azért a józene az józene, akárhonnan is nézzük. Nem rossz! amit linkeltél, csak nekem ez a tuc-tuc nem jön be.
Mondjuk én ifjú koromban is a bluest és a finom rock zenét kedveltem.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
A Starcraft 2 bol kiindulva, ezek nem arrol hiresek hogy folyamatosan gornak a DLC ket, jo a patch- ek erkeznek folyamatosan.
www.pumaszallas.hu
Ez nagyon nagy zene!
Õt ismered?
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Rádióban hallgattam és szentül meg voltam gyõzõdve,hogy valami fehér cuntry énekesnõ. :)
Mindegy. Ez egy gyönyörûen bekötött, a papírlapjai mintha õsi papiruszok lennének. Diablo 3-hoz kapcsolódó kötet, Deckard Cain naplója amit mintha a megjegyzéseivel látott volna el.
http://www.amazon.co.uk/Diablo-III-Book-Cain-Deckard/dp/1608870634/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1334948634&sr=8-1