IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szép dolog a dogolás meg romantikus is meg látványos is meg izgalmas is, egy darabig. De aki ésszel repül az egyre jobban hanyagolja. Nem a Fóka vonatozik hanem a Messer mert csak lohol az ellenfél után. Aztán ha az bevágja egy konstans fordulóba, mert máshoz nem ért, akkor kapaszkodhat a Messzer hogy kihúzza magát.

A Fókában épp az a szép, hogy a hangtalan gyilkos. Semmibõl jön és a semmibe távozik. Hányszor volt, hogy gyanútlanúl repült a delikvens mit sem sejtve, pedig én már percekkel korábban kiszúrtam 3 ezres szintkülömbségbõl és csak az alkalmat vártam, hogy lecsapjam :D És ez benne a legszebb, hogy nem kellett sokat vacakolni, az elsõ rácsapás is elég volt. A második vagy a harmadik már csak kegyelem döfés volt :))

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Azt hiszem rajtad kívül nem sok embert láttam aki K4-el repült :) Senkinek nem volt annyi türelme hogy felmásszon vele 5K-ig is, nem hogy 8K-ra :))

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

mijki
Me-410 és Fw-190-esek akcióban :D

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

WarCloudson a Messzer kiszolgáltatott volt???
Amikor K4-gyel mentem, a sóhajban sem voltak a vörcsik.
Csak abban a stílusban kellett menni, amit nem szeretsz.
Fel 10ezerre, és onnan meglepetésszerûen támadni.
Nem túl heroikus, de biztonságos és eredményes...
Ja, és a Dora9 is remek gép erre a harcmodorra.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Szepy:) Ne bomolj már. Mi az,hogy a bf inkább párban jobb. Ha csak nem istenáldotta tehetség az ember (vannak ilyenek) és úgy kezeli a fókát meg a pónit mint a zérót, akkor azért a messzer csak kompatibilisebb egy gép. Stílus függõ ez a dolog, aszondom,ahogy vénülök én is jobban szeretek csapkodni,mint bobózni,de ha már oda fajul a dolog inkább a messza. Jó kis G2 az a tuti:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Hát a géppár mindig jobb, de ha már egyedül, akkor inkább Fóka. A Messer inkább páros gép mint a Fóka. Viszont ha van kísérõ akkor a Fókával is lehet egy kicsit dogolgatni. Gondolj csak a WarClouds szerverre. Ott a Messer eléggé kiszolgáltatott volt a Mustángoknak a Tempesteket meg nem is említem.

Vogel
Messerrel lehet védekezni, Fókával nem igazán, ha beülnek a seggedbe. Véleményem szerint a fóka minimum géppárt igényel. Nem szeretek egyedül kavirnyálni vele, sose volt jó vége.

Nálam most ezen az oldalon a legalsó a háttérkép.

Brewster Buffalo

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Willenbrock
Kárpótlásként felteszek egy Zérós hátteret-ez legalább szép.

Willenbrock
:(

Úgy néz ki mint Hermann Graf, csak nõ. Most miattad a Fóka fog gyõzni.;):)

Willenbrock
Na akkor mégis csak vannak ilyen képek német gépekkel is,nem nagyon láttam eddig ilyet :)

Willenbrock
Mondjuk ja.Inkább csak megmutattam hogy milyen hülyeséget találtam.Igazi csajok (pin up girls) valamiért csak szövetséges gépekkel szoktak pózolni,német géppel még nem láttam,ezért lementettem érdekességnek.

mijki
Én inkább a Fókára szavazok:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Azért úgy gondolom, hogy a kék oldalon nem lehet választóvíz, hogy Fóka, vagy Messzer, maximum a sorrend változhat.

Mijki Spoiler-e másnak is üres ?
LeonSilver
Ez nagyon csúf basszus..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Willenbrock
18+ Tessék szeretni a messzert! :D

Her Laca
Helyes <#vigyor>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

mijki
Lelõlek.<#vigyor><#banplz>

Her Laca
Mit csinálsz te a messerrel?<#conf><#eplus2>

mijki
CloD fórumon találtam, otthoni pilótafülkék, szobapilótáknak:

g6 cockpit

És a személyes kedvenc :D

Willenbrock
Meg hát azért a Bubi gyerek is csak kihozott belõle valamit :D

Willenbrock
Én is a messzert szeretem jobban,elegánsabb a formája szerintem (tudom hogy ez nem volt szempont harcban)A japán gépeknél is a Zero a kedvencem pedig volt azok közt is jobb.A háború elején azért mégis ezek voltak a legjobb típusok,akkor alapozták meg a legendás hírnevüket-háború elsõ szakaszában.De a messzert pl magassági bevetésekre egy darabig jobban tudták használni mint a korai fókát,a B-17-esek ellen inkább azokat küldték.A Bf 109G-10 jobb volt nagy magasságban az A fókánál ahogy tudom.De ha nem akkor is jobban tetszik a messzer,meg a zero.

mijki
Én is a fókát preferálom, de ha kell Messerschmittel is megállom a helyem.<#vigyor>

Johannes Wiese kitüntetései között ott a Magyar érdemrend lovagkeresztje is:KÉP

Olvasnivaló, a francia idegenlégió múzeuma, egy jó kis blogról, kemény magyar vonatkozásokkal is: http://tiboru.blogrepublik.eu/2011/03/01/az-idegenlegio-muzeuma/

Én Jabozni imádok vele.:)

A fóka sérülés állóbb is volt, ezért Jabonak is sokkal jobban megfelelt.
De ezt persze tudja mindenki, csak okoskodtam.:)

Nem tudod véletlenül hogy 1946-hoz mikor jön ki a 4.11-es patch javítása.

Szia ! Nem véletlenül tettem smile-t a végére, ugyanis írtam már, hogy nálam a Fóka "rajongás" egyrészt érzelmi kérdés, másrészt a gép mûszaki megoldásai miatt is szimpatikusabb, viszont engem nem zavar a Massza-hívõk tábora, mert nem a Messzával van bajom, nekem csak a Fóka család a kedvencem.
Her Laca
Nem megmondtam,hogy karácsonyra lesz kész. De itt a nyár,végül is pont le..arom:) No meg mindjárt itt a Diabló ,1C meg csináljon amit akar:)
Magyarázkodhatnak napestig ,ez olyan mint a fing. Mindenki csinálja csak senkit sem érdekel. Ennyit tudok mondani. Szégyen.

Zpogi
Hát igen,és az a legszebb az egészben,hogy ezen hibák nagy része már a március 23-i frissítésben is említésre kerültek. Tehát 5 hét alatt sem tudták megoldani és még mindig itt tartanak...ez elszomorító.

Látván a listát, nem mostanában lesz kész a patch.
A gondok nem kicsik, azt hittem azért ennél már közelebb vagyunk a finishez..habár a finishimhez' ahogy nézem,elég közel vagyunk<#alien>.

mijki
<#idiota>

Sanyo
Mondjuk ott is pénteket írnak, szóval nem te nézted el. :)

www.pcpilot.hu

Zpogi
Ja tényleg... ;)

De azért THX!

Sanyo
Szombat van, de tényleg ma rakták fel. Gyorsan lefordítottam.

www.pcpilot.hu

Zpogi
Pénteki frissítés

Megint nincs patch :(

VO101Tom
Nézd. Annak, hogy ki melyik gépet preferálja -ahogy írtad- nincs köze ahhoz (legalábbis nem kell, hogy köze legyen ahhoz), hogy egyik másik paraméterben melyik gép a jobb. Nekem egyértelmû a Mesza, mert a Pumások is ezt repülték, jobban tetszik a formája, jobban ismerem a gépet, és a játékban szükséges repülési stílus is jobban fekszik. Elboldogulok a Fókával is, a sok géppuskával tényleg nem kell nagyon célozni, de nekem nem kényelmes, hogy csak szintben vonatozok, és ha elém kerül valaki azt lelövöm, ha mögém kerül akkor eltolom, hátra sem nézek. Unalmas. Valakinek ez jön be, az az õ dolga. :)

Ha viszont kicsit objektívebben nézed, akkor sok érdekességet lehet elõtúrni a netrõl. Épp minap olvastam pár cikket, amikben pl. a 109-est mondták agilisebb, jobb vadászgépnek mind a német (!), mind a szövetséges pilóták tesztjei (angol és orosz). Az oroszok jobban is fostak a 109-estõl. A 190-es rohadt nehéz volt, sok fegyver, sok páncél hátránya. Volt benne egy bika erõs hajtómû, de emelkedésben lassú és lomha, 6000 fölött meg kifejezetten fosch - ezért volt sokkal eredményesebb a keleti fronton. Nyugaton a 8000 fölött cirkáló turbós magassági vadászok ellen esélytelen volt. Hogy magasan is jó legyen, gyakorlatilag új gépet kellett építeni - akár a D fókát, akár a Ta-t nézed, új sárkány, új hajtómû, új fegyverzet - ez már nem az a fóka, ami elõtte volt. A Meszával sokkal pontosabban lehetett lõni is (szárnyágyú az szárnyágyú marad, hiába lesz 30-as, az aszinkron lövések rázzák a gépet, az összetartás miatt számolni kell a távolsággal is, stb). Amiben a 190-es jobb volt, egyrészt kényelmesebben lehetett vezetni. Elektromos trimm, fékszárny, tágasabb kabin, széles nyomtávú futó, stb (A széles motor miatt viszont a kilátás elõre rosszabb volt). Az orsózási sebessége piszok gyors volt, és szûken lehetett fordulni vele - Szpitet ezzel szopatták (viszont orrsegédszárny hiányában minden elõjel nélkül vágta a gépet a forduló bedöntéssel ellentétes dugóba, amit mondani sem kell mekkora szívás. Ezt külön írja is az egyik jelentés részlete). És persze a hatalmas tûzerõ. Az elõzõ kettõre pont nem volt szüksége, ha az üss és fuss elvet követed, a tûzerõ az tényleg jóság, de amire használták, oda a mesza egyetlen 30-asa is elég volt. Ha bombázók ellen kell menni, oda meg a manõverezõ képesség nem számít, csak a tûzerõ (ha persze felkapaszkodik oda, ahova kell).

Szal nekem a fóka mindig ilyen ellentmondásos típus volt - tud nagyon jó lenni, ha abba a közegbe, vagy abba a szituációba kerül, amiben ezt ki tudja használni, de nagyon tud szívóágon is lenni, ami viszont nem jellemzõ a meszára.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Óbakker, FooBar-t bannolták.. Ezért? ehh...

www.pumaszallas.hu

Végül is, ahhoz képest, hogy csak egy tuningolt sportgép volt a messza, elég jól elboldogult az égen, bár szerencséjére a háború 45-ben véget ért. <#wave>
Közben találtam adatot róla, hogy 2 db-ot építettek ebbõl a verzióból.
Hecker007
Nincs valakinek eladó x52 vagy x52pro-ja? :P

Nesu

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nesu
Az én kedvencem az Emil ,igaz nem egy nagy vadász..

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

PhantomAss
jah majd szólj mennyit engedsz a felébõl :D
de tényleg, szólj ha aktuális lesz és meglátjuk..

GOOBY, pls

mijki
De jó lenne ezeket az acélmadarakat nagy kötelékekben látni az égen.:)[/url]

V43 1105
Ha kész van egy tálca sörért elhoznám <#idiota>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Zpogi
A G940-es témához: nekem már nem volt elég,hogy kitekerjem a csavart,ezáltal fellazítva a kábelt megoldjam a problémát,nálam már megtört a kábel,úgy hogy ki kell cseréltetnem. A sógorom elektromûszerész azt mondta megcsinálja nekem,tehát lesz nekem is majd egy eladó G940-em.

VO101Tom
Ezen én is nevettem, ez sokkal viccesebb, mint a sok "mi van már a peccsel" topik :)
Az egyik gyerek le is töltötte, és fel is installálta, na az mekkorát szívott ezzel <#idiota>
Mondjuk elõször én sem néztem az évszámot, de csodálkoztam, hogy Luthier elõre bejelenti, hogy 4-én patch jön? Aztán látom alul a linket, na az lett gyanús :)

www.pumaszallas.hu

Zpogi
Ahogy elnézem nem én voltam az egyetlen elvakult "rajongó" aki lyukra futott. De én ellenben velük jót röhögök az egészen,ezek meg ott anyáznak.<#hehe>

VO101Tom
Érdemtelenül? Szerintem tök jogosan. :)

www.pumaszallas.hu