IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Fókában épp az a szép, hogy a hangtalan gyilkos. Semmibõl jön és a semmibe távozik. Hányszor volt, hogy gyanútlanúl repült a delikvens mit sem sejtve, pedig én már percekkel korábban kiszúrtam 3 ezres szintkülömbségbõl és csak az alkalmat vártam, hogy lecsapjam :D És ez benne a legszebb, hogy nem kellett sokat vacakolni, az elsõ rácsapás is elég volt. A második vagy a harmadik már csak kegyelem döfés volt :))
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Amikor K4-gyel mentem, a sóhajban sem voltak a vörcsik.
Csak abban a stílusban kellett menni, amit nem szeretsz.
Fel 10ezerre, és onnan meglepetésszerûen támadni.
Nem túl heroikus, de biztonságos és eredményes...
Ja, és a Dora9 is remek gép erre a harcmodorra.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Mijki Spoiler-e másnak is üres ?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
g6 cockpit
És a személyes kedvenc :D
Olvasnivaló, a francia idegenlégió múzeuma, egy jó kis blogról, kemény magyar vonatkozásokkal is: http://tiboru.blogrepublik.eu/2011/03/01/az-idegenlegio-muzeuma/
De ezt persze tudja mindenki, csak okoskodtam.:)
Nem tudod véletlenül hogy 1946-hoz mikor jön ki a 4.11-es patch javítása.
Magyarázkodhatnak napestig ,ez olyan mint a fing. Mindenki csinálja csak senkit sem érdekel. Ennyit tudok mondani. Szégyen.
A gondok nem kicsik, azt hittem azért ennél már közelebb vagyunk a finishez..habár a finishimhez' ahogy nézem,elég közel vagyunk<#alien>#alien>.

Ha viszont kicsit objektívebben nézed, akkor sok érdekességet lehet elõtúrni a netrõl. Épp minap olvastam pár cikket, amikben pl. a 109-est mondták agilisebb, jobb vadászgépnek mind a német (!), mind a szövetséges pilóták tesztjei (angol és orosz). Az oroszok jobban is fostak a 109-estõl. A 190-es rohadt nehéz volt, sok fegyver, sok páncél hátránya. Volt benne egy bika erõs hajtómû, de emelkedésben lassú és lomha, 6000 fölött meg kifejezetten fosch - ezért volt sokkal eredményesebb a keleti fronton. Nyugaton a 8000 fölött cirkáló turbós magassági vadászok ellen esélytelen volt. Hogy magasan is jó legyen, gyakorlatilag új gépet kellett építeni - akár a D fókát, akár a Ta-t nézed, új sárkány, új hajtómû, új fegyverzet - ez már nem az a fóka, ami elõtte volt. A Meszával sokkal pontosabban lehetett lõni is (szárnyágyú az szárnyágyú marad, hiába lesz 30-as, az aszinkron lövések rázzák a gépet, az összetartás miatt számolni kell a távolsággal is, stb). Amiben a 190-es jobb volt, egyrészt kényelmesebben lehetett vezetni. Elektromos trimm, fékszárny, tágasabb kabin, széles nyomtávú futó, stb (A széles motor miatt viszont a kilátás elõre rosszabb volt). Az orsózási sebessége piszok gyors volt, és szûken lehetett fordulni vele - Szpitet ezzel szopatták (viszont orrsegédszárny hiányában minden elõjel nélkül vágta a gépet a forduló bedöntéssel ellentétes dugóba, amit mondani sem kell mekkora szívás. Ezt külön írja is az egyik jelentés részlete). És persze a hatalmas tûzerõ. Az elõzõ kettõre pont nem volt szüksége, ha az üss és fuss elvet követed, a tûzerõ az tényleg jóság, de amire használták, oda a mesza egyetlen 30-asa is elég volt. Ha bombázók ellen kell menni, oda meg a manõverezõ képesség nem számít, csak a tûzerõ (ha persze felkapaszkodik oda, ahova kell).
Szal nekem a fóka mindig ilyen ellentmondásos típus volt - tud nagyon jó lenni, ha abba a közegbe, vagy abba a szituációba kerül, amiben ezt ki tudja használni, de nagyon tud szívóágon is lenni, ami viszont nem jellemzõ a meszára.
www.pumaszallas.hu
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
de tényleg, szólj ha aktuális lesz és meglátjuk..
GOOBY, pls
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Az egyik gyerek le is töltötte, és fel is installálta, na az mekkorát szívott ezzel <#idiota>#idiota>
Mondjuk elõször én sem néztem az évszámot, de csodálkoztam, hogy Luthier elõre bejelenti, hogy 4-én patch jön? Aztán látom alul a linket, na az lett gyanús :)
www.pumaszallas.hu