IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
www.pumaszallas.hu
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Kérdés van -e olyan alaplap, amibe belemegy a fenti proci, de már elviszi a ddr3 ramot.
Sejtem, hogy a kérdés hülyeség, de hátha...
www.pumaszallas.hu
Ha van lehetõséged gyereknek külön szoba. Nem felkapni mindenért ,nem magatok mellé fektetni,már ha nem akarsz rabszolga lenni:)Mert a kis vakarékok arcátlanul kihasználják az embert ,ha csak egy kicsit is érzik ,hogy fölénybe kerülnek. És fölénybe fognak kerülni :(
Tudom elsõ kiskrapeknál ez nem olyan egyszerû.
Ja és felejtsd el az Il2 õt egy idõre:))) Már ha hazaérnek a kórházból.
Jobb ha magadtól adod fel ,megkíméled magad egy csomó idegeskedéstõl:)
Mondjuk úgy is fáradt leszel pár nap után.Éjszaka 4-5 ször felkelni hozzá,etetni ,pelusozni ,stb. Olyan leszel mint egy zombi:)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Akkor két fontosat :
- Amikor hanyatt fekszik és nincs rajta pelus, a megközelítési szabályokat be kell tartani, mert marha jól céloznak már ilyenkor is, hát még egy kis Puma !
- Ha öltönyben sietsz valahová, óvatosan öleld magadhoz, mert tuti a hátadra fog bukizni.
Mondjuk, ezek utólag olyan "élmények" lesznek, mint a katonaság, az idõ megszépíti õket.
Atagon van beta .
Spit II ment a levesbe,nem tudott ledogolni,lehagyni,leemelkedni,lefordulni.
Meghót.
E4 kurva jó.
Néha 1 másodpercre beállt a játék ,de mondták,hogy a skinletöltés miatt ,5 perc után megszûnt.
Tenger felett 580 al kb fix 60 fps,szárazföld fölött ,városok felett 50 a minimum ahogy néztem. Itt valami érezhetõ,mert régebben volt ,hogy leesett 30 ra is.
Kérdeztem,a többieket a patch ról,MR X szerint szar,mások szerint jó,a veresek nem lelkesednek.Ja a gép kicsit máshogy viselkedik,vagy nem is tudom,furcsa volt,és Tom nak igaza van,ha a TR el hátra húzom magam elhomályosodnak a számok a mûszerfalon ,legalábbis néhány.
Motor ,fegyver hangok jók,és nem volt launcher exe leáll!!
Próbálja ki mindenki az Atagon lehet multiban jobban kijön amit javítottak.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Én úgy vettem észre, hogy a táj tükrözõdik rajtuk bizonyos mértékig, min a tükrön. Nem?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Szerkesztve: Letöröltem,beraktam a DVD-t és most feltelepült onnan<#wow1>#wow1>,a múltkor meg nekiállt letölteni.
A hangokról már írtam,hogy jók lettek.
Örömhír. Spit II elvesztette az elõnyét. Nem tud leemelkedni egy E4 et,lazán utána hasítottam egy füst alatt 5 spit II es AI-t levakartam az égrõl.És le sem hagyja a németet.Persze AI-k ról van szó ,de eddig le tudtak lépni .Tényleg utálni fogják a veresek. Most megnézem a hurkány mit tud.
Fekszik!!! Fekszik!
Okos személyi számítógép...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu
CloD:
Este teszteltük mi is, ami elsõre feltûnt
-
blur-os a kabin. Zavaróan elmossa a mûszereket, ha a trackIR-el hátra húzódok az ülésben. Sokszor bedob kis felbontású textúrákat, kiugrásnál pl. Ez egyértelmûen rossz, de a patch bejelentés legelsõ hsz-ében Luthier felsorolja az ismert hibákat, amin még dolgoznak, a textúrák is köztük volt asszem. A felhõ sok fps-t zabál, ezt is írták. A talajon változást nem láttam, a kék párás idõt megszüntették, sokkal tisztább a levegõ. A skineket néha nem jól tölti be.
+
hangok sokkal jobbak, nagyon állat a G.50 és a Tiger Moth is. Ez tényleg sokat fejlõdött. A repülési fizikai modellen érezhetõen sokat dolgoztak, kis sebességû, nagy állásszögû repülésnél minden gép sokkal hamarabb esik át, nem lehet csak úgy 150m-rõl leborítva virgonckodni, mert beledárdázol. Dugóhúzó sokkal durvább, nehezebb kivenni bármelyik gépet. Összességében nekem tetszik, a veresek utálni fogják <#idiota>#idiota> (nagyon észnél kell lenni mennyire és hogyan húzod neki).
Na, délután majd ránézünk megint, most húzok be a korházba :)
www.pumaszallas.hu
D9
De azt is leszögezhetjük,hogy full maxhoz ,hogy élvezhetõen fusson ,patch ide vagy oda egy paks kell alá továbbra is. Ez az én meglátásom.
Gyengébb gépeken legalább játszható lesz és már ez is valami.
eredeti
Itt pl szép minden,és csináltam ugyanott felvételt az eredetvel is ahol csúnya volt ,na azon se szebb.
De FPS akkor sincs több:(
Igazából én örülök, de még sok a probléma.
patch
patch
patch
Ez érthetetlen számomra. Bár ha így a gyengébb gépeken jobban fog menni jobb beállításokon akkor nincs baj,csak az zavar,hogy az én élvezeti értékemet mi a fax ért rontják le. Hogy rohadjanak meg.
Nálam minden a maximumon van . A legmagasabb értéken amit be lehet állítani.
Ahogy néztem az FPS számlálót mindkét esetben 30 körül volt az alja.
Annyit vettem észre ,hogy az eredetiben néha mintha kicsit laggolna olykor ,de csak ritkán a patch al meg nem. A talaj az egyértelmûen randább lett,aztán lehet ,hogy a véglegesben már mást fog mutatni.
eredeti
eredeti változat
eredeti
eredeti
eredeti
Tegnap teszteltem, a grafikában tényleg nem láttam lebutítást, viszont a kabin tényleg elmosódik távolról, és a drót(vagy mi) is szivárványos ahogy Laca írta.
Patch.
Patch
patch
Pár apró tanács...
-Aludd ki magad bõségesen ameddig haza nem hozod a családot, mert pár hónapig zombiapu leszel.
-Minimax csatornára feltétlenül fizess elõ, legkésõbb november-decemberben.
-Legjobb ár/érték arány: narancssárga Pampers pelus.
-A cumit inkább forrald, a hideg fertõtlenítõszeres víz idõvel kimarja a kezed.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

*-*
@ Kferro: Soha nem hittem, amikor mondták :) de hidd el nekem, nagyfaternek meg még 1000* jobb!!!
*-*
Te srácok. Nem lehet valahogy átbaszni ezt a szart és feltenni a DVD-rõl a cuccot?? Mert ugye a rühedék adathordozóról csak a szar sztímet telepíti és a többit meg letölti. Mert ha meg lehetne oldani, akkor a grafikát szépen összelehetne hasonlítani a mostanival.