IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

VO101Tom
Repka 3 már bétával megy. Este kis reppenés? Lehetne valami összenépi, közös TS-es hentelést szervezni... <#alien>

www.pumaszallas.hu

Bármilyen AM3-as foglalatu lap jó. A procid már a K10-es felépítésü. Nagy a választék a piacon.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Gratulálok.:):):) Jó egészséget mindkettejüknek!:):):)

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Van egy Phenom 945 x4 épp 3469 megy, és van egy giga ga-m720-us3 alaplap.És 4gb ddr2 ram 800mhz.
Kérdés van -e olyan alaplap, amibe belemegy a fenti proci, de már elviszi a ddr3 ramot.
Sejtem, hogy a kérdés hülyeség, de hátha...

VO101Tom
Köszi mindenkinek. Ja, a játék prioritása most még eggyel hátrébb csúszott, de nincs is ezzel baj. Eddig is csak hétvégéken repültem már régóta, azt az 1-2 esti idõpontot meg szerintem ezután is tartani lehet, de majd kiderül :) Pár napig még bent lesznek, addig tesztelgethetjük a bétát :)

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Két dolgot tudnék tanácsolni én is:) ha már mindenki ellát én se maradjak ki.
Ha van lehetõséged gyereknek külön szoba. Nem felkapni mindenért ,nem magatok mellé fektetni,már ha nem akarsz rabszolga lenni:)Mert a kis vakarékok arcátlanul kihasználják az embert ,ha csak egy kicsit is érzik ,hogy fölénybe kerülnek. És fölénybe fognak kerülni :(
Tudom elsõ kiskrapeknál ez nem olyan egyszerû.
Ja és felejtsd el az Il2 õt egy idõre:))) Már ha hazaérnek a kórházból.
Jobb ha magadtól adod fel ,megkíméled magad egy csomó idegeskedéstõl:)
Mondjuk úgy is fáradt leszel pár nap után.Éjszaka 4-5 ször felkelni hozzá,etetni ,pelusozni ,stb. Olyan leszel mint egy zombi:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ja, tanácsokat is adjunk egybõl ?

Akkor két fontosat :

- Amikor hanyatt fekszik és nincs rajta pelus, a megközelítési szabályokat be kell tartani, mert marha jól céloznak már ilyenkor is, hát még egy kis Puma !

- Ha öltönyben sietsz valahová, óvatosan öleld magadhoz, mert tuti a hátadra fog bukizni.

Mondjuk, ezek utólag olyan "élmények" lesznek, mint a katonaság, az idõ megszépíti õket.
Her Laca
Na online jelentés.
Atagon van beta .
Spit II ment a levesbe,nem tudott ledogolni,lehagyni,leemelkedni,lefordulni.
Meghót.
E4 kurva jó.
Néha 1 másodpercre beállt a játék ,de mondták,hogy a skinletöltés miatt ,5 perc után megszûnt.
Tenger felett 580 al kb fix 60 fps,szárazföld fölött ,városok felett 50 a minimum ahogy néztem. Itt valami érezhetõ,mert régebben volt ,hogy leesett 30 ra is.
Kérdeztem,a többieket a patch ról,MR X szerint szar,mások szerint jó,a veresek nem lelkesednek.Ja a gép kicsit máshogy viselkedik,vagy nem is tudom,furcsa volt,és Tom nak igaza van,ha a TR el hátra húzom magam elhomályosodnak a számok a mûszerfalon ,legalábbis néhány.
Motor ,fegyver hangok jók,és nem volt launcher exe leáll!!
Próbálja ki mindenki az Atagon lehet multiban jobban kijön amit javítottak.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

De. Vagy a nap. Mindenesetre ha ráesik a fény , vibrál.

LeonSilver
Nem csak a házsó madzag színjátszós hanem ezek is!!

Én úgy vettem észre, hogy a táj tükrözõdik rajtuk bizonyos mértékig, min a tükrön. Nem?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Zpogi
Ha újra szeretném rakni a CoD-ot akkor elég csak a steam-en keresztül vagy töröljem a mappákat is,pl. Documents-bõl?

Szerkesztve: Letöröltem,beraktam a DVD-t és most feltelepült onnan<#wow1>,a múltkor meg nekiállt letölteni.

Her Laca
Na most én is teszteltem a rep modellt.
A hangokról már írtam,hogy jók lettek.
Örömhír. Spit II elvesztette az elõnyét. Nem tud leemelkedni egy E4 et,lazán utána hasítottam egy füst alatt 5 spit II es AI-t levakartam az égrõl.És le sem hagyja a németet.Persze AI-k ról van szó ,de eddig le tudtak lépni .Tényleg utálni fogják a veresek. Most megnézem a hurkány mit tud.

Fa*a! Köszi.
Fekszik!!! Fekszik!
Okos személyi számítógép...

LeonSilver
Mûködik anélkül is és akár hosszú távon is. Azok a pöckök csak arra szolgálnak, hogy nyitáskor ne essen ki a dvd vagy cd.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Aha, köszi.

Gratulálok én is, (bár nem ismerjük egymást nagyon) viszont ne feledd az egyik legfontosabb dolgot:a tejfakasztó találkozót!<#vigyor2>

VO101Tom
Nekem alapból függõlegesen van benne (egy nagyon picit talán döntve), de kellett a tálcára tenni két kis pöcköt, ami megfogja a dvd-t. Enélkül nem hiszem, hogy mûködik, hacsak nem az a magától behúzós fajta (tálca nyitás és csukás nagyon dobálja a cd-t, hiába illeszted rá normálisan).

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Köszi srácok, a tanácsokat is! :)

CloD:
Este teszteltük mi is, ami elsõre feltûnt
-
blur-os a kabin. Zavaróan elmossa a mûszereket, ha a trackIR-el hátra húzódok az ülésben. Sokszor bedob kis felbontású textúrákat, kiugrásnál pl. Ez egyértelmûen rossz, de a patch bejelentés legelsõ hsz-ében Luthier felsorolja az ismert hibákat, amin még dolgoznak, a textúrák is köztük volt asszem. A felhõ sok fps-t zabál, ezt is írták. A talajon változást nem láttam, a kék párás idõt megszüntették, sokkal tisztább a levegõ. A skineket néha nem jól tölti be.

+
hangok sokkal jobbak, nagyon állat a G.50 és a Tiger Moth is. Ez tényleg sokat fejlõdött. A repülési fizikai modellen érezhetõen sokat dolgoztak, kis sebességû, nagy állásszögû repülésnél minden gép sokkal hamarabb esik át, nem lehet csak úgy 150m-rõl leborítva virgonckodni, mert beledárdázol. Dugóhúzó sokkal durvább, nehezebb kivenni bármelyik gépet. Összességében nekem tetszik, a veresek utálni fogják <#idiota> (nagyon észnél kell lenni mennyire és hogyan húzod neki).

Na, délután majd ránézünk megint, most húzok be a korházba :)

www.pumaszallas.hu

Her Laca
persze. Legalábbis azt hiszem. Próbáld ki.

Gratulálok!

D9

Mer sarokban van a gép, nem kap levegõt' és így talán jobban szellõzik.

Srácok ha elfektetem a gép házát, akkor függõlegesen is mûködik a dvd? Mármint hosszútávon?

Egyetértek.

Her Laca
Jaja. Csak sehol a beígért dupla fps:)No de mind 1:) én szurkolok ,hogy jó legyen mert unom az egyedüli repkedést a csatorna mindkét partján.
De azt is leszögezhetjük,hogy full maxhoz ,hogy élvezhetõen fusson ,patch ide vagy oda egy paks kell alá továbbra is. Ez az én meglátásom.
Gyengébb gépeken legalább játszható lesz és már ez is valami.

Én is megnéztem a parlament kertjét,és hát nem sok különbséget találtam.<#nevetes1>

Szóval azért azt talán leszögezhetjük, ha nem visz minket el az érzelem, hogy nem csalásról van szó. Tényleg belenyúltak az alapba. Én egyfolytában tesztelem, a felhõk rengeteg fps visznek. Ha nincsenek, 75 fps 500 m-en több tucat géppel az égen.

Her Laca
A második kép amit betettem pont itt készült a patch el és most jól megnézve nincs különbség.

Her Laca

eredeti

Her Laca
I5 2500K ,8 giga ram, gtx 680,gtx 580 most az utóbbival nézegettem mert az mérvadóbb szerintem. A 680 assal értelmetlen nézni ,mert az Vsync mellett kiakasztja és sanyi.

Her Laca
Igazság az,hogy az sem mindegy hol csinálja az ember a pillanat felvételt.
Itt pl szép minden,és csináltam ugyanott felvételt az eredetvel is ahol csúnya volt ,na azon se szebb.
De FPS akkor sincs több:(

Mid is van pontosan? Tegnap éjfélig teszteltünk páran(rof),ott volt egy srác majd 100000ft vid karival, azt mondta eddig is jól ment, de most még több az fps. De valakinek alacsony kategóriás géppel sem lett sokkal jobb.
Igazából én örülök, de még sok a probléma.

Her Laca

patch

patch

patch

Her Laca
Lehet,hogy gyorsult valamit alacsonyabb részletesség mellett ,ahogy mondod pl nálad ,de max beállításoknál én nem észlelek gyorsulást.
Ez érthetetlen számomra. Bár ha így a gyengébb gépeken jobban fog menni jobb beállításokon akkor nincs baj,csak az zavar,hogy az én élvezeti értékemet mi a fax ért rontják le. Hogy rohadjanak meg.

Her Laca
Ja megnéztem:) Original :))

Texturánál van.<#vigyor>

Lehet ha neked maxon volt egyértelmû a változás. A helyzet az ,hogy nekem eddig mediumon ment most meg high-on, úgyhogy nálam szebb is, meg jobb is. De látom a képeid.<#nemtudom>

Her Laca
Mi az az origin?
Nálam minden a maximumon van . A legmagasabb értéken amit be lehet állítani.

Elindítottam én is. Originen van a talaj?

Her Laca
Néz meg a talajt. És én vesszek meg nem látom a dupla fps-t.
Ahogy néztem az FPS számlálót mindkét esetben 30 körül volt az alja.
Annyit vettem észre ,hogy az eredetiben néha mintha kicsit laggolna olykor ,de csak ritkán a patch al meg nem. A talaj az egyértelmûen randább lett,aztán lehet ,hogy a véglegesben már mást fog mutatni.

Her Laca

eredeti

Her Laca

eredeti változat

eredeti

eredeti

eredeti

? Mit kell nézni. Azt látom , hogy valahol kevés az fps.

Vedd le, tiltsad le a steamon a frissítést, és akkor elméletileg nem rakja fel a frissítéseket a felrakáskor. Szigorú elmélet , még nem próbáltam.
Tegnap teszteltem, a grafikában tényleg nem láttam lebutítást, viszont a kabin tényleg elmosódik távolról, és a drót(vagy mi) is szivárványos ahogy Laca írta.

Her Laca

Patch.

Patch

patch

Gratulálok a legifjabb Pumához!

Pár apró tanács...
-Aludd ki magad bõségesen ameddig haza nem hozod a családot, mert pár hónapig zombiapu leszel.
-Minimax csatornára feltétlenül fizess elõ, legkésõbb november-decemberben.
-Legjobb ár/érték arány: narancssárga Pampers pelus.
-A cumit inkább forrald, a hideg fertõtlenítõszeres víz idõvel kimarja a kezed.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

LeonSilver
Itt egy régebbi (januári) kép. Egészen más a fülke!

LeonSilver
Gratulálok Tom!!

*-*
@ Kferro: Soha nem hittem, amikor mondták :) de hidd el nekem, nagyfaternek meg még 1000* jobb!!!

*-*

Te srácok. Nem lehet valahogy átbaszni ezt a szart és feltenni a DVD-rõl a cuccot?? Mert ugye a rühedék adathordozóról csak a szar sztímet telepíti és a többit meg letölti. Mert ha meg lehetne oldani, akkor a grafikát szépen összelehetne hasonlítani a mostanival.

Gratulálok én is ! Fiú vs.lány lett? Elõször úgy tûnik, hogy nem mindegy, aztán késõbb rájön az ember, hogy dehogynem. Egyébként, apás szülés volt ?
Zpogi
Akkor így írásban is Gratulálok Tom :)

Indy:kapcsold ki az invulnerability-t :D