IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VO101Tom
Mi tegnap nem mentünk már fel (Repkáztunk), csak a patch kiadás napján (akkor láttam, E-4-ben voltál). Amint E-4-be ültem, földön állva eltûnt a csûrõ, és low res textúrás lett a kabin - felszállni sem tudtam. Megnéztem a használt gépek típusát, amennyit ki tudott rajzolni a képernyõre, azok közt volt pár Hurri, rohadt sok Spit IIa, E-3, és pár darab, talán 3 vagy 4 db E-4. Eddig is ennyire volt korlátozva az E-4, tegnap ezen változtattak?

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Ja ! És 4-5 K ról eltûntek az angolszászok. Eddig sem volt egy kedvelt tartózkodási körzetük ,de tegnap ha 2 veressel ha találkoztam eme szinteken akkor sokat mondok.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Most nincs korlátozva egyik sem a béta alatt ahogy nézem. Spit II és E4 is van rohadásig:) De mindegy is E1 meg teleszarja a seggüket apróval oszt ugyanúgy leesnek.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
Mivel gyertyában már 0 G van (gép függõleges tengelyére nézve), és a fulladás 0.1-0.3 G alatt jelentkezett, ez rendben is van így :)

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Alapvetõen abban igazuk van, hogy ha létezett, akkor létezzen a játékban is, a küldetést készítõk meg majd eldöntik, hogy melyik térképre melyik típusból mennyit engednek. Nekem ezzel csak egy bajom van, hogy az a néhány kis tetü, akik ezért lobbiznak fórumon, finoman szólva is fanyalognak, amikor Kurfurst indított ugyanilyen topikot - csak a német 100 oktános használatra. Az qrvára nem volna jó, ha a "történelmi hûség" nevében a fejlesztõk beletesznek minden verziót, aztán az ATAG-os retkek lekorlátozzák a jobb német gépeket - ahogy most is teszik. E-4-est nem lehet használni, csak pár darabot, SpitIIa meg van rohadásig. Pedig az E-4 a BOB legnagyobb darabszámban használt német tipusa, még úgy is, hogy a német field modok alatt feljavított E-1 E-3 darabszámát nem ismerni pontosan (elsõdleges forrásból). Csak fosnak a robbanó 20-astól ezek a rohadékok...

www.pumaszallas.hu

Her Laca
XD

Atagon vergõdtek a Spit II esek.Mondhatnám feszült volt a helyzet.
Egyik nagyobb névvel összefutottam 4K-n elmentünk egymás mellett aztán én fel húztam ,de a kollega nem bírta követni (mondom ,hogy az E4 most baromi jól bírja az emelkedést) ,na szóval észrevett egy alacsonyabb messzát és ráborított. Utána eredtem ,és miközben szegecselte a sárga orrút PK ra lõttem. Mondom neki Salut,erre felkapta a vizet ,hogy ne tisztelegjek itt neki 2 vs1 ben persze ,hogy alul marad.
Értetlenkedtem, aztán írtam neki ,hogy jó akkor nem Salut:)
10 percel késõbb megint összeakadtunk ,leesett,de már nem udvariaskodtam,õ meg szidta a spitet mint a bokrot :)))
Tök jó,hogy lépést lehet tartani velük ha betépik,csak nem szabad szûken utánuk húzni,külsõ íven lazán mögöttük lehet az ember.
Eddig azért a spit II bõven lefordulta a messzát ,és lazán mögé került.
Ja és tegnap ahogy gyakorolgattam a spittel ,azt vettem észre,hogy gyertyába is fullad néha:) nem csak negatívba.

Zpogi
Tegnap is volt egy hülye spit-es a repkán,a barom lenyitott féklappal konstans fordulózott,aztán ezt addig csinálta amíg szépen elkopott az energiája,no meg a magassága oszt leesett ahogy köll :)

Her Laca
Ha ez így is lenne,mármint,hogy 1000 méter alatt tudnák használni akkor azért annyira nem lemnének kisegítve vele.
Egyszerûen nem megyünk alacsonyra és kész.
Azt vettem észre,hogy sokkal lustábbal lettek a gépek mozdulatai amúgy, nagyobb szerepe van a sebességnek mint elõtte,valahogy közelebb érzem a valódi repüléshez a repmodelleket. Mondjuk nem tudhatom,hiszen nem vagyok pilóta,de akkor is ilyen érzésem van. Nem megy a tépem a vasat már büntetlenül ,hála az égnek.

LeonSilver
Ez minden kibaszott játékban így van. Az mmokban is, mindenhol. Mármint ez a sírás-rívás. Annyira rühellem, hogy azt el sem tudom mondani :)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
Van már hiszti, nem is kicsi. De nem a peccsel kezdõdött. A Spit II-vel az a gondjuk a vereseknek, hogy amit tud a játékban, azt szerintük egy olyan repülõgéprõl készített grafikon alapján csinálták, ami nem a 100 oktános üzemanyaggal teszteltek. A 100 oktános üza eddig sem volt a játékban. Elvileg egyszerû a megoldás, minden Spit és Hurricane kapjon olyan teljesítményt, és kész - szerintük. Ez azonban sokkal összetettebb probléma, mint aminek õk beállítják.
A 100 oktános üzemanyag ahhoz kellett, hogy a 12lbs turbót be lehessen kapcsolni (egyébként +6, ill +9 lbs-el használták), amivel nagyon jelentõs sebességnövekedést lehet elérni (sokkal többet, mint a mesza notleistungja, az kb 1.5 lbs turbónak felelne meg). Max 30 másodpercig használhatták, és csak 1000m alatt, de dofight során az 50-60km/h többlet, az iszonyatosan sok. A helyzetet azonban az bonyolítja, hogy ezek az átalakításokat utólag, field modifications-ként csinálták meg, ergo nem tudni mennyi Spit repült vele. Az angliai csata kezdete elõttrõl származnak olyan jelentések, amiben az angol vezérkarnak jelentik, hogy a RAF minden Spitfire-ét átalakítottak, azonban voltak olyan jelentések is, hogy az átalakítástól függetlenül, hiába lehetne, a 100 oktános üzemanyagot nem minden vadász századnál használták, mert a tengerentúlról jövõ utánpótlás bizonytalan volt (tengeralattjárók), illetve a Blenheimek teljes bombateherrel csak a 100 oktános üzemanyaggal tudtak felszállni. Nem is minden repülõteret töltöttek föl, ami a repülõszázadok állandó rotációjával együtt kb lehetetlenné teszik, hogy bárki pontosan megmondja, melyik század mikor mennyi 100 oktános üza-t használt (na a fórumon ezen a ponton szoktak az oldalas viták, anyázások beindulni). Ráadásul a spórolás olyan mértékû volt, hogy pl a Blenheimek külsõ tartályaiba 100, a belsõbe 87 oktános üza-t töltöttek. Felszállásnál és utána kifogyasztotta a külsõ, hazafelé, bombaoldás után a belsõ tartályokat. Szal nem egyszerû.

Itt Luthierék -szerintem- belefutottak abba a csapdába, hogy mit kezdjenek a field modokkal. Ismert tény, hogy az angliai csata közepére a németek is a legtöbb E-1 E-3 gépüket átalakították E-4 standardra, aminek valahogy a játékban is meg kellene jelennie, ha a Spit field modokat engedik, rengeteg "új" tipusnak kellene megjelennie ezért. Ez viszont olyan lavinát is elindíthat, hogy miden apró szar miatt javítást kérnek. Múltkor olvastam egy olyan tiketet, amiben leírták, hogy a Hurricane két állású légcsavar állítójába a kanadaiak beleszereltek egy bicikli pumpa szerû szerkezetet, amivel kézzel tudták pumpálni a PP-t, beállítva egy kb jó értékre (két állású PP nagy baja volt, hogy sehol nem volt jó. Alacsony álláson legtöbbször túlpörgött a motor, magason meg túlterhelte azt). Erre a tiketre írta Lufhier, hogy ezt nem hiszi el, vallják be, hogy csak hamisították ezt az izét :)

Szóval próbálkoznak ezek mindennel, de kizárt, hogy az ilyen dolgokkal Luthierék érdemben foglalkoznának, legalábbis amíg ilyen gondjaik vannak, mint most.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Na Spit II -tem csak úgy ofline,kíváncsi voltam,(bár nem ismerem igazán ezt a gépet) hogy milyen. Nem rossz ,nem rossz csak meg kell szokni a karburátoros repülést:),viszont pontosan lehet lõni vele az szent igaz.
Minden esetre kíváncsian várom az 1C fórumon levõ beírásokat ,mert ,hogy ezt nem fogják szó nélkül hagyni a piros oldalon az biztos.
Az E4 szerintem fölényben van vele szemben.

LeonSilver
Nekem meg úgy tûnik (lehet, hogy csak placebo), hogy például a Stuka fülkéje egy szemernyit sem lett randább..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Ti azt észrevettétek,hogy a csûrõre sokkal nehezebben reagál a BF? Lomhábban fordul,fõleg 400 fölött mint eddig.

Zpogi
Én nem másolgattam,hanem egyszerûen oda tömörítettem ki a fõkönyvtárba amit Laca írt.

Próbáld meg,hogy csinálsz egy integrityscan-t a steamen keresztül,és törölöd a Cache mappa tartalmát a Dokumentumoknál. Majd tömörítsd ki az új patchet.

V Domino
10 perc reppenés után launcher ex hibával kidobott,nagyon bíztató.:((

R.I.P. White Europe

Pontosan ezt tettem, ahogy írtam is, ezek után induláskor a hibaüzenet, azért köszi.
Újratelepíttem, azután majd a steam frissíti, ha lesz végleges patch.

Köszönöm a segitséget.

Her Laca
Olvasd el és ott a link elérés is.
Letöltés

Angol de ott van az angol PC pilot ,gondolom Sanyó kitette már.

Lehet buta kérdés de a patchet honnan töltöm le?

Her Laca

Reppentem kettõt:) Spit II-õk terítéken voltak.

Köszönöm alaplap témában a válaszokat!

Her Laca
A kitömörített fájlokat csak másold rá a jelenlegi verzióra, ha a steam alapértelmezetten van telepítve, akkor a "Program Files\Steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover"-ben találjátok meg.

Sanyó írta le a hírekben tehát ezt kövesd. Értelemszerûen ha nem ott van akkor más meghajtó de a többi stimmel.

Üdv mindenkinek!
Mi módon tudom felrakni az új patchet. Elinditottam a CLODot de nekem még mindig a régi patch van rajta 1.05.15950 számú és nem a 1.06175282 patch. Biztos tud valaki segiteni!

Sanyo

www.pcpilot.hu

Sanyo
Ha van logfile, akkor ide reportold, hogy ott is tudjanak róla.

www.pcpilot.hu

Na kezdõdik a launcher.exe kidobálásos móka.
sakkay: Vásárlásnál én ( igaz inteles vagyok) a többfázisu lapokat részesítem elõnyben. Ha nem akarsz Cf-et, vagy SLI-t akkor nem kell több PXI-X es csatoló. USB3 ma már lassan kell. Nem kell sok cicoma, értsd SATA3 stb. Olcsó lapok és ma már igen jók ( tuningolhatóság és felszereltség szempontjából) az ASROCK lapok. Röviden ennyi.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

acidrain
Gratulálok, jó egészséget kivánok mindannyótoknak.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

V43 1105
Linkelem újra, veheted nyugodtan, vagy ha ASUS akkor ezt. :)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Az elöbb említett fagyást amúgy ezzel szüntettem meg a Napóleon esetében, érdekességnek itt.

Alaplapi vásárlásnál, van amire ti figyeltek? Túl az evidenciákon.
Én általában Gigát vagy Asust szoktam venni és sosem drágát. Eddig bejött, de ez csak olyan 2 évet húzott ki. Ga m720-us3.

Üdv! Van 1 kis gondom, bemásoltam a béta parts könyvtárat a játék gyökerébe, ahol a parts dir található, gondolom ez igy oké, viszont azóta nem hajlandó elindulni a játék.

Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: CLR20r3
Probléma-aláírás: 01: launcher.exe
Probléma-aláírás: 02: 1.0.0.0
Probléma-aláírás: 03: 4d6e3d08
Probléma-aláírás: 04: maddox
Probléma-aláírás: 05: 1.0.0.0
Probléma-aláírás: 06: 4fa4f711
Probléma-aláírás: 07: 4aa
Probléma-aláírás: 08: 8
Probléma-aláírás: 09: System.IO.FileNotFoundException
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 2057

esetleg valaki látott hasonlót?

Ja szerintem is<#fejvakaras>...mondjuk még az a jobb verzió.
Laca, legyél kicsit gyengébb, mert még kisírják a me csonkolását paraméterileg a rendes patchig!

Her Laca
Különben most hosszabban repkedtem vele és biza csúnyább az a kabin belsõ .Olyan mosott szar forma,nem mondom,hogy nem lehet megszokni de a megjelenésekor sokkal szebb volt az tény.
Minden esetre a Spit II atagon szart sem ér:) hál istennek. Vagy csak kezdõ pilóták voltak benne.

V43 1105
GPU, CPU hõfokok teljesen okésak, szerintem alaplap döglõdik ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Leszögezem nem a Clod hibája mert már volt ilyen-
szóval szerintetek mi szarakodik egy olyan jelenségnél, amikor lefagy a progi, szétesik a kép, villog is és pöttyös, és gyakorlatilag ha kilépek winbe, az is szarakodik nem lehet elindítani semmit. Leállítani sem, csak reset. Nem gyakori, csak két proginál
-Napoleon TW
-<#vigyor>Clod
Mondanám videókari, de szinte lehetetlen.
Viszont az alaplapi internetkártyám most ment tönkre. És valami mcp az alaplapon 72 fokos. Lehet alaplap?Ja, a gpu és cpu 46 48 fokos.

Her Laca
Nézd az eget:) addig is míg kijavítják:XD

Gyanús vagy nekem,<#alien> nem te húztad oda?

LeonSilver
Sajnos korai volt az öröm :(
A mûszerfalon ugyan úgy átlátszik a horizont, mint elõtte...
Beírtam a bugbizbaszba, bár erõsen kétlem, hogy kezdenének vele valamit.

Csak a szokásos..steam.
Ha majd kezdõdik az összeomlás, a steam ba*ik be elsõnek.<#vigyor4>

Her Laca
Megjavult.

Her Laca
A warhammerre is ezt írja.<#fejvakaras>Most mi a retek van?

Her Laca
Hogyaszongya.
A steam nem tudja szinkronizálni a játékot a steam felhõvel és blablabla.
Másnak is ezt írja a rohadék?
Már visszatettem az eredetit de akkor is ez van

Nagyon köszi.

Her Laca
http://www.youtube.com/v/dsqKmpFFCg0&version=3
Ez mekkora:)

Her Laca
Én benne vagyok. Holnaptól úgyis megint Nyíregyházán leszek vagy 2 hétig.

repvez
Ezt is megértük, már 4 éve mondták , hogy kapnak egyet.
Gratula az asszonykának <#taps> Szép munka volt <#eljen>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Vogel
Szolnoki tanhangárba MiG-29-es érkezik a hónap végéig :) Ezen fogunk tanulni, a MiG-21 megy a levesbe. Próbálok képeket csinálni az érkezésérõl.

V43 1105
Van, például ez.

Gratulálok! Isten áldja az egész családot! <#wave>

http://www.youtube.com/v/oXwVcj-kbwg&version=3