IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy néztem az FPS számlálót mindkét esetben 30 körül volt az alja.
Annyit vettem észre ,hogy az eredetiben néha mintha kicsit laggolna olykor ,de csak ritkán a patch al meg nem. A talaj az egyértelmûen randább lett,aztán lehet ,hogy a véglegesben már mást fog mutatni.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
eredeti
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
eredeti változat
eredeti
eredeti
eredeti
Tegnap teszteltem, a grafikában tényleg nem láttam lebutítást, viszont a kabin tényleg elmosódik távolról, és a drót(vagy mi) is szivárványos ahogy Laca írta.
Patch.
Patch
patch
Pár apró tanács...
-Aludd ki magad bõségesen ameddig haza nem hozod a családot, mert pár hónapig zombiapu leszel.
-Minimax csatornára feltétlenül fizess elõ, legkésõbb november-decemberben.
-Legjobb ár/érték arány: narancssárga Pampers pelus.
-A cumit inkább forrald, a hideg fertõtlenítõszeres víz idõvel kimarja a kezed.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
*-*
@ Kferro: Soha nem hittem, amikor mondták 😊 de hidd el nekem, nagyfaternek meg még 1000* jobb!!!
*-*
Te srácok. Nem lehet valahogy átbaszni ezt a szart és feltenni a DVD-rõl a cuccot?? Mert ugye a rühedék adathordozóról csak a szar sztímet telepíti és a többit meg letölti. Mert ha meg lehetne oldani, akkor a grafikát szépen összelehetne hasonlítani a mostanival.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Gyalulj le mindent, és töltsd el a steamrõl megint. Utána peccseld fel.
www.pumaszallas.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Én meg ilyenkor nem vagyok gépközelben...? Affene. 😊
Na, nem panaszkodom, mert délután apa lettem, megszületett a fiam, az utánpótlás nevelése elkezdõdik <#zavart1>#zavart1> Saját schwarm alatt meg sem állunk <#idiota>#idiota>
www.pumaszallas.hu
Ez egy régebbi kép mentésem.
Szerintem is randább Leon mester.
Mondjuk kívülrõl nem néztem a gépet.

én örülök azért, legalább nem fagy.
Ezek nem csináltak mást grafikailag,mint lebutították a játékot.
A házak a táj a folyók szerintem rondábbak.
London felett az elején nem röccen a patc el de fps ben pár százalék különbséget tapasztaltam . Mondhatnám semmi jelentõsége.
A hangok valóban jók ,a motorindítási hang is jó lett,de ezen nyûglõdnek már ennyi ideje?
Mindenesetre várom ,hogy másnál hogy muzsikál,mert én eddig is tudtam játszani vele a lényeg az hogy nektek is menjen.
Bár ha csúnyább lesz mint volt én letörlöm a gépemrõl ezt most kinyilatkoztatom.
Meg hát mondom, randa. A gépet még nem néztem kívülrõl, de a fülke SOKKAL csúnyább.
De már most mondom,hogy ez egy nesze semmi ,ettõl egy gyengébb hardveren nem fog elfogadhatóbban menni normális részletességgel.
Tehát ha jól értem, akkor az Il2 újratelepítése, és 4.10-ig történõ felpatchelése nélkül nem tudok UP3-as szerveren játszani.
Tenger felett 5vs5 vagy 6 nem tudom de fix 60fps . Odaragasztották.
Textúrák a kabinban . Amit én észrevettem az az ,hogy a kabintetõ kicsapódás gátló huzalja,hol olyan mint egy damil,hol szivárványos ,hol mittudomén milyen de nem drótkötél az ziher.Az E4 érezhetõen javult,emelkedésben mintha jobban tartaná a kraftot. Aikkal nem foglalkoztam.
London.
Semmi változást nem tapasztaltam FPS terén,viszont a Temze bûn ronda.
Bár régen néztem lehet ezelõtt is ilyen volt?
Szárazföld felett ,kisebb városoknál ,falvaknál átlag 50 fps,de ez régen sem volt más. Bár néha kiír 64 fps-t is amit nem értek hiszen vsync be van kapcsolva és a monitor 60as.
Mindent összevetve így elsõre én nem tapasztalok dupla fps növekedést ,a gépek kezelhetõsége olyan mint volt,mármint a BF eké.
Remélem nálatok mások a tapasztalatok,de szerintem ez még nem az igazi. Sõt!
Persze ez maximum beállításokra érthetõ ,hangsúlyoznám.Fû ,fa ,kisfaxszom bekapcsolva.
Az alap IL2-õt felraktam, 4.11.1-ig. Ha a JSGME-ben nem állítok be semmit, akkor az alap játék jön be a V4.11.1-el, ha pedig az UP3-at állítom be, akkor meg az UP3 RC4 V4.10.1-el. A HSFX hystory mod esetében kb. 80%-ig tölti be a V4.11.1-et, aztán kilép a játék. Gondolom, hogy idõ kérdése és jön mind a két mod-hoz is a javítás.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Micro laggot fáknál, és néha épületeknél érzek, de sokat javul, és írták is. Na naaaaa még a végén lesz valami!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mijki rakjad újra! Hátha.
Bár a VGA nem mai gyerek aminek ki kell szolgálnia,de máshol még nagyon is jól muzsikál. 4850OC 1gb, x4 965BE, 8gb DDR3 1600mhz.
Minden médiumon és 1x élsimitás textura high , vsync és epilepszia kikapcsolva.
Freeflight quick mission alatt földközelben szaggat 8 saját gép társaságában.
ÉS érezhetöen romlottak a texturák minöségei a kabinban és a gépen is
Gondoltam, kipróbálom az UP3-at, de mivel 4.11-ig van felpatchelve az Il2, így nem merem rápakolni.
Nemsokára jelentkezem.
Kép1
Kép2
Itt van hang, csak kép nincs.
Kép3
Ott a jobb alsó sarokban írja ki ezt a hibát.
Kép4
Igen kis %-ban lehet.
"erre az áldozatra hajlandó leszek"
A név kötelez nálam íróknál már csak így van.
on
Mi a fa*ért rakják ilyen szar helyre a bétát!?