IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elindítottam én is. Originen van a talaj?

Her Laca
Néz meg a talajt. És én vesszek meg nem látom a dupla fps-t.
Ahogy néztem az FPS számlálót mindkét esetben 30 körül volt az alja.
Annyit vettem észre ,hogy az eredetiben néha mintha kicsit laggolna olykor ,de csak ritkán a patch al meg nem. A talaj az egyértelmûen randább lett,aztán lehet ,hogy a véglegesben már mást fog mutatni.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca

eredeti

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca

eredeti változat

eredeti

eredeti

eredeti

? Mit kell nézni. Azt látom , hogy valahol kevés az fps.

Vedd le, tiltsad le a steamon a frissítést, és akkor elméletileg nem rakja fel a frissítéseket a felrakáskor. Szigorú elmélet , még nem próbáltam.
Tegnap teszteltem, a grafikában tényleg nem láttam lebutítást, viszont a kabin tényleg elmosódik távolról, és a drót(vagy mi) is szivárványos ahogy Laca írta.

Her Laca

Patch.

Patch

patch

Gratulálok a legifjabb Pumához!

Pár apró tanács...
-Aludd ki magad bõségesen ameddig haza nem hozod a családot, mert pár hónapig zombiapu leszel.
-Minimax csatornára feltétlenül fizess elõ, legkésõbb november-decemberben.
-Legjobb ár/érték arány: narancssárga Pampers pelus.
-A cumit inkább forrald, a hideg fertõtlenítõszeres víz idõvel kimarja a kezed.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

LeonSilver
Itt egy régebbi (januári) kép. Egészen más a fülke!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Gratulálok Tom!!

*-*
@ Kferro: Soha nem hittem, amikor mondták 😊 de hidd el nekem, nagyfaternek meg még 1000* jobb!!!

*-*

Te srácok. Nem lehet valahogy átbaszni ezt a szart és feltenni a DVD-rõl a cuccot?? Mert ugye a rühedék adathordozóról csak a szar sztímet telepíti és a többit meg letölti. Mert ha meg lehetne oldani, akkor a grafikát szépen összelehetne hasonlítani a mostanival.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Gratulálok én is ! Fiú vs.lány lett? Elõször úgy tûnik, hogy nem mindegy, aztán késõbb rájön az ember, hogy dehogynem. Egyébként, apás szülés volt ?
Zpogi
Akkor így írásban is Gratulálok Tom 😊

Indy:kapcsold ki az invulnerability-t 😄

Gratulálok😊

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

mijki
Nem érdekel nem fut ez van...majd ha kijön a teljes kipróbálom.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

fecska
Gratulálok!😊

gratula tom, ha oda verem a gépet nem törik, másnak se?
repvez
Gratulálok!
Gundark 1 1
Gratulálok 😊
Nohab
Gratulálok!
VO101Tom
Köszke. Jól vannak mindketten 😊

www.pumaszallas.hu

Fogadd gratulációmat! Csuda jó dolog ám apának lenni! 😊

mijki
Gratulálok!

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

VO101Tom
Nekem hanggal volt gondom, az ellenõrzés nem oldotta meg.
Gyalulj le mindent, és töltsd el a steamrõl megint. Utána peccseld fel.

www.pumaszallas.hu

Willenbrock
Gratulálok!

Papa01
Gratulálok! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Her Laca
Azt a mindenit. Gratulálok,és sok sok egészséget a gyerkõcnek meg a mamának is😊

VO101Tom
Na, van patch...?
Én meg ilyenkor nem vagyok gépközelben...? Affene. 😊
Na, nem panaszkodom, mert délután apa lettem, megszületett a fiam, az utánpótlás nevelése elkezdõdik <#zavart1> Saját schwarm alatt meg sem állunk <#idiota>

www.pumaszallas.hu

Her Laca

Ez egy régebbi kép mentésem.
Szerintem is randább Leon mester.

LeonSilver
Tessék a kabin. Nekem ne mondja senki, hogy nem rondább, mint volt.
Mondjuk kívülrõl nem néztem a gépet.

Her Laca
Holnap csinálok😊 Elfáradtam ,volt egy kis kerti sütögetés ,meg némi HP hörpölés. Ha addig más nem csinál akkor nekiveselkedem.

Ha nem túl nagy teher, valaki csinálhatna pár összehasonlító, vagy legalább új patches mintaképet.

Távol álljon tõlem, hogy védjem, de a táj, a gépek, és a talaj, biztos nem lett csúnyább. A folyót sajna nem néztem, a fák pedig már két patch óta távolabbról "keretesek" amit nemtom miért csináltak...és a felhõk(ugyan írták) most a legnagyobb fps zabálók.<#nemtudom>
én örülök azért, legalább nem fagy.

Willenbrock
Jövõ hónapban vagy Júliusban tuningolom a gépem,addig nem is érdemes a clod-ot próbálgatnom.Intel E5200,Geforce 9800GT,2 Gb ram.Csak a víz felett lehet így repülni minimum beállításokkal.Addig is elvagyok a jó öreg CFS2-vel meg a zillel.

Her Laca
Nos a konklúzióm.
Ezek nem csináltak mást grafikailag,mint lebutították a játékot.
A házak a táj a folyók szerintem rondábbak.
London felett az elején nem röccen a patc el de fps ben pár százalék különbséget tapasztaltam . Mondhatnám semmi jelentõsége.
A hangok valóban jók ,a motorindítási hang is jó lett,de ezen nyûglõdnek már ennyi ideje?
Mindenesetre várom ,hogy másnál hogy muzsikál,mert én eddig is tudtam játszani vele a lényeg az hogy nektek is menjen.
Bár ha csúnyább lesz mint volt én letörlöm a gépemrõl ezt most kinyilatkoztatom.

LeonSilver
Én mindent feltettem és london fölött elég szar fps volt.
Meg hát mondom, randa. A gépet még nem néztem kívülrõl, de a fülke SOKKAL csúnyább.

Nálam olyan 30% talán 40...

Her Laca
Most visszaállítom az eredetire és hasonlítani fogok.
De már most mondom,hogy ez egy nesze semmi ,ettõl egy gyengébb hardveren nem fog elfogadhatóbban menni normális részletességgel.

LeonSilver
Hát dupla fps biztos, hogy nincs és sok helyen kurva randa.

Köszi a választ!
Tehát ha jól értem, akkor az Il2 újratelepítése, és 4.10-ig történõ felpatchelése nélkül nem tudok UP3-as szerveren játszani.

Her Laca
Elsõre.
Tenger felett 5vs5 vagy 6 nem tudom de fix 60fps . Odaragasztották.
Textúrák a kabinban . Amit én észrevettem az az ,hogy a kabintetõ kicsapódás gátló huzalja,hol olyan mint egy damil,hol szivárványos ,hol mittudomén milyen de nem drótkötél az ziher.Az E4 érezhetõen javult,emelkedésben mintha jobban tartaná a kraftot. Aikkal nem foglalkoztam.
London.
Semmi változást nem tapasztaltam FPS terén,viszont a Temze bûn ronda.
Bár régen néztem lehet ezelõtt is ilyen volt?
Szárazföld felett ,kisebb városoknál ,falvaknál átlag 50 fps,de ez régen sem volt más. Bár néha kiír 64 fps-t is amit nem értek hiszen vsync be van kapcsolva és a monitor 60as.
Mindent összevetve így elsõre én nem tapasztalok dupla fps növekedést ,a gépek kezelhetõsége olyan mint volt,mármint a BF eké.
Remélem nálatok mások a tapasztalatok,de szerintem ez még nem az igazi. Sõt!
Persze ez maximum beállításokra érthetõ ,hangsúlyoznám.Fû ,fa ,kisfaxszom bekapcsolva.

Szerintem, még korai a kérés.
Az alap IL2-õt felraktam, 4.11.1-ig. Ha a JSGME-ben nem állítok be semmit, akkor az alap játék jön be a V4.11.1-el, ha pedig az UP3-at állítom be, akkor meg az UP3 RC4 V4.10.1-el. A HSFX hystory mod esetében kb. 80%-ig tölti be a V4.11.1-et, aztán kilép a játék. Gondolom, hogy idõ kérdése és jön mind a két mod-hoz is a javítás.
V43 1105
@Mijki : Grafikus kártya vezérlõpultjában milyen értékek vannak a beállításoknál ? 😉

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

gtx 560 945 4x proci, minden high, város fölött 35 40 magasban 70 tengeren 80 fps!
Micro laggot fáknál, és néha épületeknél érzek, de sokat javul, és írták is. Na naaaaa még a végén lesz valami!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mijki rakjad újra! Hátha.

repvez
Nekem felemásak azérzéseim, mert látni némi fejlõdést,de ha azt akarom , hogy valami látványba is legyen részem akkor ugyan ugy szaggat.
Bár a VGA nem mai gyerek aminek ki kell szolgálnia,de máshol még nagyon is jól muzsikál. 4850OC 1gb, x4 965BE, 8gb DDR3 1600mhz.

Minden médiumon és 1x élsimitás textura high , vsync és epilepszia kikapcsolva.

Freeflight quick mission alatt földközelben szaggat 8 saját gép társaságában.

ÉS érezhetöen romlottak a texturák minöségei a kabinban és a gépen is
Srácok, az Ultrapack 3.0 még mindig nem mûködik 4.11-es patch-csel?
Gondoltam, kipróbálom az UP3-at, de mivel 4.11-ig van felpatchelve az Il2, így nem merem rápakolni.

Her Laca
No indul a teszt. Reménykedjetek,hogy nem ütöm ketté a monitort😊)
Nemsokára jelentkezem.

mijki
Már 2x megcsináltam.

mijki
Ez a hiba:
Kép1
Kép2

Itt van hang, csak kép nincs.
Kép3

Ott a jobb alsó sarokban írja ki ezt a hibát.
Kép4

Willenbrock
Az oroszoknak haverjaik a franciák,az oron francia jobb nem jut eszembe 😊

off
Igen kis %-ban lehet.
"erre az áldozatra hajlandó leszek"
A név kötelez nálam íróknál már csak így van.
on
Mi a fa*ért rakják ilyen szar helyre a bétát!?