IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VO101Tom
Nemtom ez a gyerek hogy csinálja, de nem rázkódik a feje lövésnél...

www.pumaszallas.hu

Okés köszi.Default érték mennyi lehet...?

Láttam filmeket hogyan és honnan lõnek MG-FF-el,csak lestem.

Itt is van:http://www.youtube.com/watch?v=i8HCMXE4AdE&feature=relmfu

VO101Tom
Nekem default. Próbálj úgy lõni, hogy messzirõl csak a kiskaliberrel, közelrõl csak a naggyal. A hevederezéssel lehet játszani, gyújtó és páncéltörõ keverve. De ezek csak online mûködnek (offline QM-ben nem változik semmi setup).

www.pumaszallas.hu

Kinél mennyi a 20mm MG-FF gépágyú irányzása?Mert nekem elég nehéz vele betalálni,lassú a lõvedég meg nagyobb a füstje mint a lángja.A négy kiskala,na az viszont tutiság.
Sikerült használhatóvá tenni a célkeresztet. Ha a textúra minõséget Original-ra állítom, majd visszalépek közepesig, látható marad. Fordítva csak a high vagy original résznél jelenik meg. Hozzáteszem, hogy a részletek helyett a legördülõ sávból választottam ki a max grafika lehetõséget, és ezek után mûködik a fenti módszer, elõtte nem reagált. Lehet hogy ez valamiféle reset-ként hatott, de most minden játékindítás után ezt egyszer eljátszva (nem igényli a gém újraindítását), használható.
Ezek megint nagyon összekevertek valamit. Original-on FOV30-ban olyan a célkereszt mint rég, a többin szarabb. Lejjebb állítva fogy a minõség és a fényerõ, valamint a nem vadász mûszerfalak is olvashatatlanok lesznek. Tehát mind a célkereszt és a panel felbontását, mind valamiféle fény effektet sikerült összekapcsolni a textúrabeállítással.
Hátha másnak is használ, egyszerûen a gépben ülve is elvégezhetõ...

BlackSix:

"Kedves Barátaim.
A mai napon nincs mini javítás,következõ vonalak mentén dolgozunk:Nyilvánvalóan az új rögzítésrõl minden bejelentett problémák vizsgálata.A DX9-támogatás és minden egyéb hiányos grafikai és teljesítménybeli javítások befejezése.A bejelentett repülési modell problémák váratlan nagy mennyiségén is dolgozunk.A következõ változat javításán folyamatosan többen dolgozunk,tartalmazni fogja a fenti összes javítást.Köszönöm ismét a fáradhatatlan erõfeszítéseiteket melyben segíttetek nekünk hogy a játék jobb legyen.
Legyen nagyszerû hétvégéd!"
"BlackSix: Dear friends, No mini patch today."
Ok értem....
"Még két hét".

Kiváncsi vagyok mert megint nagy a csend,jó lenne valami jó hír.
"BlackSix: Dear friends, No mini patch today."

Oté, köszi.

A vulcsolás az angol vulture szóból ered, ami keselyût jelent. Aki a játékban az ellenséges reptér felett járõrözik és éppen felszálló gépekre támad, az vulcsol. De ha a gép már elhagyta a repterét annyira, hogy már kezdi gyûjteni az energiát és akkor csapják meg, az már nem számít kifejezetten vulcsnak.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

nézzed már egy kicsit tovább is.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

A kérdés mi az a "K -vulcsolás"...de nem olyan fontos , hogy ennyi kérdõjelet lenyomjál.

Nesu
????? a kérdés most mi is ????

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nesu

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Miért?
Mármint ez mit jelent. Rofba a "vulcs" a reptér körüli fel leszállók lelövése. Itt is? Mert az elsõ kivételével nem láttam ezt.

Nesu
De rég dobtam már ezekre a Ki-84- esemmel bombicseket <#eplus2>

Nesu
Ja ezt hívjuk K -vulcsolásnak ez tényleg gyönyörû .....

A gyerek nagyon szépen repül és lõ.

"I will make update tomorrow. Official or unofficial, I don't know about it now, I'm waiting info from Ilya.
I depend on Ilya, he depends on our programmers."
Vogel
Egyébként a Kiliános tankönyvek is jók. Csak ezekhez korlátozottan lehet hozzáférni. Konkrétan be kell jutni a bázisra 😄
Meg is néztem az elektronikus katalógust. Rácz Elemér: Repülõgépek. státusz: hozzáférhetõ. Ha ez érdekel, kiveszem, és kifotózom. Ki nem vihetem a bázisról. (még jó, hogy megnéztem. Tanár szerint nincs ilyen könyv a könyvtárban)

repvez
Az antikva oldalon több éve regisztráltam, és irták, ha elérhetõ lesz náluk majd értesitenek azota is várom.
Jó lenne ezeket is digitalizálni vagy ujra kiadni, mert nagyon érthetõ és hasznos olvasmány.
Az Asbóth könyv nekem megvan azt hiszem a 2. kötet az nagyon jó
Ez jó lesz ?

Vagy ez ?

Meg még egy megoldás.
Vogel
Ugyanezt kéne beszereznem a sulihoz :/

Az igen! 😊

www.smart-bus.hu

De jó lenne ez.

Willenbrock
Nem rossz,nekem is megvan de már régen olvastam.Most a Szövetséges Légierõk Ászait keresem-a sötét oldalról alig van pár könyvem,már csak vaterán vagy antikváriumban kapható.

repvez
én Rácz Elemér repüõgép köyveit keresem, már antikváriumokban is de semmi eredmény.Vagy bármi hasonó könyv amiben leirják akár képletekkel is és magyrázattal a repüléés dinamikáját és a repülõ szerkezeti kialakitását.
hasonlók mint Asbóth Oszkár könyve a géprepülés.
PhantomAss
hol laksz te hogy ilyen könyvek vannak könyvtárban??

GOOBY, pls

PhantomAss
köszi!

GOOBY, pls

Ment PÜ-bern a megoldás !!!
fecska
nekem megvan😊 és itt nálunk a könyvtárban is itt van

PhantomAss
én Punka Györgytõl a Messzer c. könyvet keresem egy ideje de sehol sincs...

GOOBY, pls

Én olvastam. Nem rossz kis könyv.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Nekem is megvan, de még van elõtte a sorban más is, de majd még a nyáron sorra fog kerülni. A Fókás változatot viszont már olvastam, az is jó volt.
Her Laca
Most vettem meg Jerry Scutts A Messerschmitt BF 109 története címû könyvet antikváriumban. Olvasta netán valaki? Remélem jó lesz.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

BMW 801 videó.
Ne tudd meg mit kerestem míg találtam jó blue softwert.

Na majd holnap megkérdezem az öreget van-e. Az lehet gond , hogy én ceruza elemet mondtam az ellenállás kiszámításánál(az ha minden igaz a sima 1.5 v) de az újratölthetõ aksik csak 1.2v-ak?????

Emlékeim szerint nekem ilyen infra led van beépítve (3 db) 10 ohm-os ellenállással. Két ceruza akku mûködteti, nem sok bajom van vele, mûködik. A ledek nyílásszögét módosítani kellett némi mechanikus átalakítással, így a mozgásokat is jól követi, nincs jelvesztés.

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

V Domino

R.I.P. White Europe

Igen szerintem is. Viszont hogyan mondjam , hogy x fokos ledet kérek,vagyis többek között?? Ahogy nézem az is nagyon fontos, bár a ledeket a régi freetracken is lereszeltem.

Az csak 4,5V. Ha az érzékenység-csúszka maxon van balra, akkor továbbra is azt mondom, hogy sok lett az ellenállás a táphoz képest.

Si vis pacem, para bellum.

Köszi. Mûködik csak nagyon apró a jel. Az energiaforrás 3db ceruzaelem,de most 2db-ost akarok csinálni. A boltban nekem is kiszámolták az ellenállást(1 db nemtom' mekkora tán 50) de gyengécske. Mondjuk az öreg nem vágta nagyon mire kell szerintem.

V Domino
Nekem a régebbi gunsight jobban bejött,mint ez a mostani.Azt feltekerve 100-ra sokkal erõsebb fénye volt a célkeresztnek,jobban be lehetett állítani,míg a mostanit csutkára fel kell tekerni,hogy normálisan látszódjon.

R.I.P. White Europe

ez az oldal is.
Helyesen:
...én is párhuzamosan kötöttem be õket...

Naszóval. Sokat nem értek hozzá, de mivel más nem válaszolt, veszem magamnak a bátorságot. Az enyém egy átalakított WII, (így vettem), fixen USB-rõl kapja a tápot. A többit én raktam össze. A ledrõl annyit tudok, hogy szép kék. Kellett hozzá ellenállás is, megkérdezték mirõl megy majd, mondom 5V, USB táp. Emberünk bólintott, és odarakott három ellenállást. Szép csíkosak. Én is sorosan kötöttem be õket. Játék lõtt 1-2 percig mindig állítgatni kell, hogy jól mozogjon, de a jelerõsséggel sosem volt bajom. A WII kb 50 cm-re van a ledektõl. Kicsit oldalt, szerintem ezért kell apróbb finomhangolásokkal mókolni minden felvételnél. Mivel nem szakmám, csak tippelek: túl erõs lett az ellenállás, vagy túl gyenge a táp.
Freetracket használok mellé, ott van egy csúszka az érzékenységre, ha maxra állítod akkor sem múkod? Ha túl erõsre állítom, nekem a visszatükrözõdéseket is veszi, a három ledbõl néha 7-et (!) is lát. 😊))))