IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen Laca, úristen bizony, mert pontosan azt írtam, hogy a fejmozgás a baj. Ahohz képest, hogy leszarod, azért véleményt alkotsz az ügyben.
Te itt sokkal kevesebbért is a "plafonon voltál", és csak addig szarod le, amíg el nem b@ssza más csítje a játékodat. Akkor mi lenne itt?
Egy kicsit súlyosabb probléma, mint a mostani hibák, mert így csak játszani nem lesz értelme online, mindegy, hogy kijavították-e a játékot. (Offline meg nem tudom lesz-e valaha.)
A probléma nem a fejmozgás, hanem hogyha azt lehet, akkor bármi mást is ki/be lehet kapcsolni a realizmus menübõl, vagy a másikból, vagy keverni a gépek tulajdonságait, stb.
És ezt Pistike is megteheti ha letölt egy programot, aztán a sérthetetlen hurkánnyal, ami 2a flightmodellel repül, de úgy emelkedik mint az E4, végtelen skulóval aprítja a népet, akkor igen, a többség visszateszi a polcra vagy reklamál a játék áráért, stb.

VO101Tom
Mi van, ha utána valaki belepiszkál a flight modellbe, a fegyverek sebzésébe, saját sérülésmodellbe, vagy bármibe? Van már 20-as Hispano Spitfire-re, meg repülhetõ AI gépek is. Bármit (!) meg lehet csináli, ha valaki ért kicsit a programozáshoz... nehogymár akkor kezdjenek fejet vakarni, amikor már szétcseszik az egész játékot.

www.pumaszallas.hu

Svenhassel
Bátran tedd fel a videót, engem nagyon érdekel! Mit mondott az illetõ, ér valamit a szmulátor-tudás ilyen esetben?

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Tedd fel kíváncsi vagyok.<#wink>

Na Urak, egyfolytában vigyorgok <#nevetes1>

Itt keseregtem, hogy nem jutottam ki a szilvás maratonra, amikor egyszer csak arra vagyok figyelmes, hogy mintha túl sok repülõ zúgást hallanék.

Kérlelhetetlen logikámmal kikövetkeztettem, hogy biztos gyerek nap van és ezáltal sétarepültetés!

Nem is töprengtem sokat, hanem olyan Belgásan: kocsiba beee, ablakot leee, irány a reptérreee alapon már nyomtam is a gázt ki a városból. Már a repteret közelítve látván ahogy jaboznak a gépek a leszállás miatt, tudtam, hogy jó hogy kijöttem. <#crazya>

Sok ismerõs arc, fejpénz befizet és már hajtogatom is befelé magamat egy Cessna 125-be. Régi jó haverom Kálai Rudesz volt évfolyamtársam a pilóta! Mondom magamban a kölcsönös örülésnek, hogy BINGÓ <#taps>

Emberek! A fel és leszállást kivéve részem volt az irányításban is!! Már ami a pedálok és a kormányt illeti <#vigyor2> Na, ez az oka a szünni nem akaró vigyoromnak <#nyes><#nevetes1>

Hát mit mondjak? Egy élmény volt!! Mikrolagokra nem emlékszem, de a szél miatt és az én erõsen érzéketlen kezeimnek köszönhetõen annál rázósabb volt 😊))) Semmi holtjátéka nincs a botnak, de minden mozdulatot visszont eléggé meghökkentõ módon azonnal vissza jelez. Rudi barátomra lesegettem meglepetéseimben és azt néztem, mikor veszi vissza a kormányt -mondván, "ehhez te nem értesz, ez nem az il2"-, de õ csak magabiztosan és nyugodtan röhögött a próbálkozásaimon és még biztatott is, hogy csak tovább, csak tovább <#nevetes1>

Bocs ha kissé hosszúra sikeredet, de még sok mesélni valóm lenne, de inkább nem untatlak titeket. Ha igény van rá, felteszem a youtube-ra is (bár még nem csináltam ilyet) milyen is volt ez az fantasztikus élmény 😊

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
Jaja. Vissza kell tenni a polcra. Mert ha nem rázkódik a feje akkor úr isten, mi van.Amúgy én pont leszar.m csal e vagy sem ,õ vagy akárki.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

+1
Engem sem MrX érdekel, csak arra voltam kíváncsi, hogy mennyire komoly a VAC system. Mert ha pár kattintással "hekklhetõ", akkor még jobb most visszatenni a Clod-ot a polcra.

A Condor-ral megjártuk, volt egy-két hihetetlen teljesítmény de senki nem akarta elhinni egy az Európa sötétebb felérõl származó tizenévesrõl, hogy hackker. Egyre több lett a furcsa, "megmagyarázhatatlan" teljesítmény, közben a szép nagy nemzetközi közösség szétrohadt belülrõl, mindenki csítert látott mindenhol és ha többnyire kulturáltan is, de szembefordult a másikkal, másokkal.
Míg végül már nem volt értelme versenyezni, márpedig annak játéknak az a lényege. <#shakehead>
A legnagyobb gáz az, hogy a játékosok egy jelentõs része vitorlázórepül és versenyzik a valóságban is. A sérelmek, negatív vélemények megmaradnak az igazi reptéren, az igazi versenyen is, sõt, hírük megy a a nagyvilágban.

Tavaly hallottam, hogy valaki megelégelte és feltette a netre azt a hatalmas hekket, ami egy egyszerû, hülyegyerek-kompatibilis csít szoftver. A vélhetõ célját nem érte el, mert újra kéne írni a játékot, hogy ne lehessen ilyeneket használni, de hogy azóta még kevesebben versenyeznek, az biztos.
A kis gyökérrõl pedig bebizonyosodott, hogy nem hacker, csak egy kis b*.

Her Laca
Skacok. Feltettem a legújabb NV drivert van benne egy olyan ,hogy FXAA.
No bekapcsoltam,a játékban off ra tettem az élsimit és gyönyörû szép sim élek vannak. Állítólag kevesebb kraftot fogyaszt ez a módszer ,,de a lényeg ,hogy mûködni látszik.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Hát nem motor sport de én meg a szilvásváradi maratonra akartam kijutni, de közbe jöttek dolgok 😞

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Off. Nem semmi nap lesz a mai a motorsportszeretõk részére, F1 Monaco Gp, Indy 500 és Nascar Coke 600 és mind közvetíti a televízió!😊

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

VO101Tom
Ez nem MrX-rõl szól elsõsorban, de az biztos, hogy a nagyon extrém statok gyanúsak. Én azt hiszem, hogy jelenleg csak a VAC elleni félelem az egyetlen védelem a Clodban. Meg a játékosok tisztessége. De ha valaki szarik rá, akkor bármit megtehet. Fogalmam sincs mennyit játszanak az 1C-sek online, mennyire biztosak a védelemben, de jobb ha tudnak ezekrõl az "érdekes" dolgokról.

www.pumaszallas.hu

Szegíny ,hogy kapaszkodik az ajtóban! Ne! Ne! Látszik a száján.<#buck>
Biztos óvatosan húzták meg a hevedereket,oszt' meg is lett az eredménye.

Nohab
Hosszabb és jobb minõségû:

LeonSilver
Jézus szíve! Mi a faszt csináltak ezek bakker..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

A videón egy 80 éves mammer van. ;-)

Her Laca
Nincs is annál szebb amint két férfi szorosan összesimul😊))

A tandem ugrás nagy élmény!

Her Laca
Csóró MrX😊 Mindenki rászállt,még a végén valóban kiderül valami turpisság.Igy ér véget a világ dicsõsége😊)))

VO101Tom
Válaszolt BlackSix, azt írta, hogy meg van tiltva neki, hogy a játék védelmérõl bárkinek bármit mondjon, de köszöni az üzenetet, továbbította Luthiernek. És megadta az e-mailjét, ezentúl ne 1C privátban írjak, hanem közvetlen arra a címre.

Remélem az ilyen kis rohadékokat (MrX) kigyomlálják a szerverekrõl...

www.pumaszallas.hu

Hm..a hangfalakon sincsen rádiózás, pedig az 5.1 hangteszt szerint csak a hátsók nem mûködnek.

Az új alaplapomnak csak 3 audio kimenete van. Viszont van egy 5.1 cuccom+egy mikrofonos fülesem. Be lehet ezeket valahogy kötni? Mert akárhogy dugdosom valami mindig kimarad. Most elméletileg csak a hátsó hangfalak nem mûködnek, de a fülesen nincsen rádiózás.A másikon 4 kimenet volt, azt még be tudtam lõni.<#fejvakaras>

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
Még nem😊 De a fiam is mondta,hogy nagyon állat.

Lean to Gunsight a neve a controls-ban (view).

V Domino
Ezt a közeli revi nézetet hogy lehet beállítani?Én eddig csak Pov 90-el operáltam,ez be sincs állítva nekem.

R.I.P. White Europe

A múltkori lyukra futás után rákerestem a Steam védelmére. A játék file-jainak módosításán túl, online játék esetén, ha ismert csít program is fut a memóriában akkor is bannol.
Erre pár fórumon írtak ellenpéldákat a legutolsó verziójú VAC-cal, de ez lehet csak beugratás és szívatás.
Ez már egy elég erõs szûrõ a bézik szintû próbálkozások ellen, de aki már azért kódolt, programozott, az egy ilyen program nyílt forrásából tud építkezni.
Ha mûködik is ez a védelem a CloD-nál (még nem hallottunk bannról), akkor is csak alapszintû a védelem, így akinek van kedve ilyesmivel foglalkozni, a steam fórumon privátban írja egy adminnak, ha furcsa dolgot észlelt.
Tehá mrx-nél akár ki is lehet kapcsolva a headshake, online is.

LeonSilver
Laca, át mentél már act2-be?? Én most, megnéztem a vidijót és letettem a hajamat az asztalra.. Az agyamat eldobom bakker! 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Jó reggelt mindenkinek !

Jelentem! A launcher.exe mûködése leállt. A hotfix ellenére :-)

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Her Laca
Megyek😊

VO101Tom
Laca. Holnap jössz? Gyere már fel TS-re plíz.

www.pumaszallas.hu

Jaja, igazad van, szinte csak hatswitch jellegû fejmozgatás van. <#eljen>

"The following will not trigger a VAC ban:

Using chat programs like X-Fire"
(Steam support: Valve Anti-cheat system.)
Ez alapján ki lehet kapcsolva a headshake, meg bármi más be. Így elsõre ezt találtam, de ha tényleg semmi védelem nincs a memóriában turkálás ellen, akkor elõbb-utóbb értelmetlen lesz ez a játék is online.
Pláne ha egyszer kijavítják és "tömegek" fognak játszani! 😞
Majd még rákeresek, de most inkább benézek valamelyik szerverre...

Her Laca
Sõt! Tuti nem tr el repül.

Her Laca
MrX jól nyomja. De mi is😊) Amúgy tök mindegy mozog e vagy nem a feje,lehet tud valamit amit mi nem ,szerintem nincs TR a fején darabosabb ahogy mozog ,bár lehet tévedek.
Na hazaértem amúgy.

Solt!
Menek kicsit purgálni .Az ördögöt.XD

Belenéztem egy ATAG-osba is, ott már messze nem annyira szép a kivitelezés, mint az elsõn, de az eredményesség maradt. 😊 Ott is E4, ott sem remeg a feje.
Akkor már csak a steam-mel kapcsolatos kérdésem áll, annak is csak a memóriakezelésre vonatkozó része!

VO101Tom
Ezen tisztán látszik, hogy online, semmi fej mozgás:

http://www.youtube.com/watch?v=haWIo9CCbGY&feature=relmfu

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Több video van tõle, azokon még a net chat is ment. Ahogy ezen is olyan 6 perc környékén.

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Vannak jó zenéik és tudnak hangulatot csinálni! Mondjuk nekem az Engel a beszt!

Imádom... beszarás volta koncert az ufóban anno... azt hittem felgyújtják az egészet! 😄

www.smart-bus.hu

Belehalt az ördögi játékba...

Laca! Lacaaaa! Lacaaaaaaaaa!!!! 😄DD

www.smart-bus.hu

Raimstein..nagy kedvencem.
Állat!

Este lesz csörte valahol?

Szerintm úgy, hogy ki van kapcsolva a headshake. :-) A többit meg talán autorudder-rel, mert a finom nyomom-húzomnál se a lövés se a célzó nem megy sehova, csak a kamera mozog(trackir).
Nem írta sehol, hogy online.
Lehet, hogy idõlassítás is volt, és talán butított filghtmodel is, de ettõl függetlenül vannak nagyon szép találatok, és biztos hogy nagyon ügyes és gyakorlott a fickó. Jó hogy messerrel repül! :-)
Azt sem lehet tudni, hogy a steam végzi-e a dolgát, vagy még annyira hulladék a gém, hogy ha bekapcsolnák a védelmet, repülnének a jófiúk is a fagyások miatt. Vagy pl a játék memóriakezelését is figyeli? - azért sok tûzfal ugathat, ha meg nem akkor akár költõi is lehet a kérdésed. ;-)

VO101Tom
Pogi. Online ne repkedj az új grafikus fileokkal, B6-tõl rákérdezek a netkód védelmére, nehogy fennakadj valamin, ha ránéznek.

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Állat.... a zene!!!

V43 1105
Biztos kivan spaniferezve a homlokánál <#idiota>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Hát nem