IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
JSGME-vel aktiválod majd játékot indítása után a Pause billentyûvel aktiválod a játékon belül is.Ilyenkor megváltozik a szín meg lesz szép élsimitás is.

Bocs.
R.I.P. White Europe
Megvannak a pöttyök mûködik is, csak ha pár fokkal jobban elfordítom a fejem,nagyon gyorsan megszûnik a jel, eleve nem túl erõs. Ez a másodlagos kezelés hol van, ki ír százalékot de azt hittem a wii töltöttségét jelzi valahogy.
Bugtracker-ben 0 byte a maximum feltölthetõ csatolt file méret... Kép nélkül sok értelme van.<#violent>#violent>
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Szal screenshotot tegyél fel. Nekem is halvány, de azért van. Illetve az egyik info ablakon állítsd be, hogy kijelezze a "másodlagos kezelés"-t (vagy valami hasonló neve van), ott látod, ha felkapcsolod, a %-ot is mutatja.
www.pumaszallas.hu
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
"kellene egy kis help freetrack+wiimote led ügyben. Összeraktam fasza, csak gyengék a ledek. Na most óriás láma vagyok az elektronikához, de az ilesek régi leírásában ajánlották , hogy a led legyen 900 nm-es. Vettem 880-ast mert csak az volt, (és sokkal kisebb mint amit a webkamerához használtam, és az sem sokkal jobb. Szóval a kérés:pontos led típus, méret hhossz, és az ellenállás adata. Ja és párhuzamosan raktam össze,az jó nem??"
Köszi...
A mai napig hálás vagyok, hogy megalkottad ezt a skin-t!
Azóta minden repülés úgy kezdõdik (offline), hogy külsõ nézetben egy percet gyönyörködök benne felszállás elõtt. <#vigyor0>#vigyor0><#eljen>#eljen>
D9
A nem vadászok mûszerfala sem töltõdik be rendes felbontásban, de azt még kibírom. A Spitnél jó, máshol nem.
Sötétben, vagy hajnalban, ha nem a nap irányába fordulok van célkereszt, nappal max fényerõn is néha látszik csak.
Mijki, nálad nincs ilyesmi?
D9
A képek a pumaszállás szerverén vannak fent, az elérési utat látod, ha kép tulajdonságait megnézed.
www.pumaszallas.hu
A sirályok tudvalevõleg sohasem hibáznak, sohasem esnek át. Szégyen és gyalázat egy sirályra, ha átesik
Hogy tudnám ezt megoldani? Köszi elõre is!
D9
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ezt nem igazán értem ,hogy ide mit kellene írni
A sirályok tudvalevõleg sohasem hibáznak, sohasem esnek át. Szégyen és gyalázat egy sirályra, ha átesik
Hogyan tudok regelni az 1C forumra?
Ha valakinek kell még vendégkód Diablóhoz egy még van😊
Ezt a beállítást használom:"Attached Files injFX_Settings Les.zip"
Ez is jó😄ark Tree mod v1 by AliFish.
http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=24390
Persze amikor átmegy üzletemberbe, az sem jelenti azt, hogy késõbb nem kapsz ugyanilyen módon valamit!
Mondjuk ha elõzni kell, nem hegyekben, sima úton, egy román-bolgár-török rendszámú kamion sokkal hamarabb jelez, és jobban segít, mint egy itthoni. Még az itthoni utakon is. És ami sokkal jobban tetszett odaát, hogy a motort is emberszámba veszik.
Si vis pacem, para bellum.
A bugtracker-ben nem találok ilyen célzós problémát. A gunsight illumination-on kivûl kötõdik még valami a célzóhoz?
Este lehet felnézek majd én is. Múltkor a Kampverband szerverre mentünk be, ott térkép ikonok be vannak kapcsolva (valahogy olyan, hogy jelzi a saját helyzetet, a saját földi célokat, meg a felderített ellenségeseket is). Érdekesebb küldik vannak ott, mint ATAG-on, de sok az AI (mondjuk mozgalmas is).
www.pumaszallas.hu