IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak úgy emlékeztem, hogy külön be is kell kapcsolni. de nem, igazad van.

aha látom oké!

Ezt letõltõd és a "FXAA PPI v37 for DX-10(9)" mappába berakod ezt:injFX_Settings Les-t és felülírod szépen(azt ami már benne van).A
JSGME-vel aktiválod majd játékot indítása után a Pause billentyûvel aktiválod a játékon belül is.Ilyenkor megváltozik a szín meg lesz szép élsimitás is.
Megtörtént.

VO101Tom
Tényleg szar. A képeket is tedd bugtackerre, lájkolom is.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Sight illumination 100% - ez az.

www.pumaszallas.hu

föl kéne kapcsolni a világítását! aztán a fényereje is állítható.

Nem hagytad bekapcsolva a szinkronizálást a Steam-en? Nem csak az cseszte el?

Siker! Na ez a max amit nappal látok, legtöbbször semmit.

Köszönöm, próbálom még1x...

VO101Tom
Nem, a wiimote-hoz nem értek. bralph-nak írtam.

www.pumaszallas.hu

Ja most olvasom tényleg nem nekem szólt!<#zavart1>
Bocs.

V Domino

R.I.P. White Europe

Szóval ha nekem szól😊
Megvannak a pöttyök mûködik is, csak ha pár fokkal jobban elfordítom a fejem,nagyon gyorsan megszûnik a jel, eleve nem túl erõs. Ez a másodlagos kezelés hol van, ki ír százalékot de azt hittem a wii töltöttségét jelzi valahogy.

Mindjárt linkelek ide képet, csak keresek valami megosztó oldalt.
Bugtracker-ben 0 byte a maximum feltölthetõ csatolt file méret... Kép nélkül sok értelme van.<#violent>

Her Laca
Oszt bekapcsoltad e a revi világítását?😊)))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
Szívesen 😊

www.pumaszallas.hu

mijki
Nem "2 halál", kék halál akart lenni. 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

VO101Tom
Na, a hszemet átkonvertálta Dominóvá 😊

Szal screenshotot tegyél fel. Nekem is halvány, de azért van. Illetve az egyik info ablakon állítsd be, hogy kijelezze a "másodlagos kezelés"-t (vagy valami hasonló neve van), ott látod, ha felkapcsolod, a %-ot is mutatja.

www.pumaszallas.hu

mijki
Nekem elállítja magát. Egyszer mûködik, egyszer nem. Megcsináltam ment minden faszán, kiléptem a játékból, elmentem, a gépet ki se kapcsoltam, és amikor haza jöttem 2 óra múlva nem mûködött, 2 halál. Ezt többször eljátszotta, azóta nincs kedvem próbálkozni.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Van új nv driver.

V Domino
Képet tudsz betenni?

R.I.P. White Europe

Ide is berakom hátha tud valaki valami okosat.
"kellene egy kis help freetrack+wiimote led ügyben. Összeraktam fasza, csak gyengék a ledek. Na most óriás láma vagyok az elektronikához, de az ilesek régi leírásában ajánlották , hogy a led legyen 900 nm-es. Vettem 880-ast mert csak az volt, (és sokkal kisebb mint amit a webkamerához használtam, és az sem sokkal jobb. Szóval a kérés:pontos led típus, méret hhossz, és az ellenállás adata. Ja és párhuzamosan raktam össze,az jó nem??"
Köszi...

Köszi!
A mai napig hálás vagyok, hogy megalkottad ezt a skin-t!
Azóta minden repülés úgy kezdõdik (offline), hogy külsõ nézetben egy percet gyönyörködök benne felszállás elõtt. <#vigyor0><#eljen>

D9

Nah végigzongoráztam, minden grafikai beállítást, minden géptípust, felhõ, stb körülményt, visszatettem a 296.10 drivert de nincs célkeresztem.
A nem vadászok mûszerfala sem töltõdik be rendes felbontásban, de azt még kibírom. A Spitnél jó, máshol nem.
Sötétben, vagy hajnalban, ha nem a nap irányába fordulok van célkereszt, nappal max fényerõn is néha látszik csak.
Mijki, nálad nincs ilyesmi?

Nohab
Akkor vedd semmisnek a válaszomat.
Igen az SG-t!

D9

Nohab
A tisztázás végett: a fórum alatt az Sg-t érted, vagy ezt a témát?
Nohab
Sajnos ezt az sg nem támogatja, nem tudod kivitelezni. Maximum a neved helyére rakhatsz be képet, korlátozott méretben.
VO101Tom
A fórumtéma admina állítja be, mindenkinek név szerint. Itt ezt LeonSilver kezeli, ott meg kell kérdezni ki a házigazda...
A képek a pumaszállás szerverén vannak fent, az elérési utat látod, ha kép tulajdonságait megnézed.

www.pumaszallas.hu

Zpogi
Nem nagyon sikerül mûködésre bírnom...

köszi

A sirályok tudvalev&otilde;leg sohasem hibáznak, sohasem esnek át. Szégyen és gyalázat egy sirályra, ha átesik

jaja
Most vettem észre, ha másik fórumba írok, nem látszik a nickem mellett az én gyönyörû kis Stukám. <#vigyor0>
Hogy tudnám ezt megoldani? Köszi elõre is!

D9

Her Laca
Az csak annyi,hogy ki ajánlotta a fórumot. Ne foglalkozz vele.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Zpogi
Mondjuk amit én linkeltem annak is azt írja a readme-je,hogy ne használjuk olyan szerveren ahol az anticheat aktív.

V43 1105
Azt jelenti, hogyha valaki ismerõs ajánlotta a fórumot, akkor oda bepötyögheted a nevét :-)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

ReferrerIf you were referred to this site by an existing member of Official 1C Company forum, enter their username here.
ezt nem igazán értem ,hogy ide mit kellene írni

A sirályok tudvalev&otilde;leg sohasem hibáznak, sohasem esnek át. Szégyen és gyalázat egy sirályra, ha átesik

Her Laca
Úgy hogy beregelsz. Ott van ,hogy register.

Szevasztok!
Hogyan tudok regelni az 1C forumra?

Hát ez van😮(
Zpogi
Ez is jó,de szerintem ezt online nem lehet használni.

Her Laca
Látom megkaptad😊
Ha valakinek kell még vendégkód Diablóhoz egy még van😊

Köszi ez szenzációs!

Ezt a beállítást használom:"Attached Files injFX_Settings Les.zip"

Ez is jó😄ark Tree mod v1 by AliFish.
http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=24390
Máskor meg ha többen vannak akkor is átb@sznak. Például a három román nyelvû papírból csak kettõt kapsz meg, a helyszíni bírságról, a pénzrõl az átvételit nem. Aztán fizetsz még egyszer a határon, vagy otthon.
Persze amikor átmegy üzletemberbe, az sem jelenti azt, hogy késõbb nem kapsz ugyanilyen módon valamit!

Azért ha egyedül van a rendõr, egész jó alkukat lehet kötni... <#nevetes1>
Mondjuk ha elõzni kell, nem hegyekben, sima úton, egy román-bolgár-török rendszámú kamion sokkal hamarabb jelez, és jobban segít, mint egy itthoni. Még az itthoni utakon is. És ami sokkal jobban tetszett odaát, hogy a motort is emberszámba veszik.

Si vis pacem, para bellum.

Zpogi
Egy kis színkorrekció CloD-hoz. Egész pofás és elvileg nem kavar be a steam-nek.

LINK

Megnézem a Kampverband-ot, és akkor este igyekszem oda belépni.
A bugtracker-ben nem találok ilyen célzós problémát. A gunsight illumination-on kivûl kötõdik még valami a célzóhoz?

VO101Tom
Angolok mostanában nagyon frusztráltak, mert nincs 100 oktános üza a Spitbe, és a 87 oktános teljesítmény sem hozza a kellõ sebességeket - szerintük.

Este lehet felnézek majd én is. Múltkor a Kampverband szerverre mentünk be, ott térkép ikonok be vannak kapcsolva (valahogy olyan, hogy jelzi a saját helyzetet, a saját földi célokat, meg a felderített ellenségeseket is). Érdekesebb küldik vannak ott, mint ATAG-on, de sok az AI (mondjuk mozgalmas is).

www.pumaszallas.hu