IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Erre a szoros kötelékben repkedõ formációra át kell állni, és akkor kaphatnak akármilyen boostot a Spitek, ugyanúgy mennek a levesbe, mint most 😊
www.pumaszallas.hu
Angelusok nem gyõztek lelépni a hármas kötelék elõl,oszt irkálták a pozíciónkat derekasan. Mondjuk elõtte meg majdnem fûbe haraptam ,egy spitis srác még a francia partnál ügyesen abajgatott,de aztán sikerült a vert helyzetbõl kis elõnyt kicsikarni,no meg megjött Tom is ,így megdeglett😊Mondjuk leizzadtam rendesen ,hogy a franc essen bele😊Ez a Taipan gyerek volt.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mentünk egy laza fél órás kört,de lehet volt az több is. Lelõttünk minimum 6 gépet ,de inkább 8 at😊
Esetleg ha felvennéd fraps-al, hogy mit is csinálsz, az király lenne, mondjuk úgy, hogy ez a kis ikon ki van rakva (asszem control input, vagy hasonló a neve, az új info ablakoknál tudsz csinálni):
Vagy vedd fell trekkben, és megnézem úgy.
www.pumaszallas.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ami furcsa, feltûnt, hogy bejelentkezve is jó egy darabig, pontosan addig, amíg nagy belinkelt képekhez el nem érek a görgetésben. Akkor elkezdi a hülyeségeit, mint pl most ennél a két belinkelt képnél. Eddig Laca képénél akadt ki az oldal közepén kb. De csak akkor, ha be vagyok jelentkezve, kijelentkezve sehol nem csinálja.
Na most, ezek után döntsd el, hogy ez az Operának a nyûgje, vagy az sg-nek? Nagy belikelt kép nem kéne, hogy gondot okozzon, mert akkor máshol, máshogy miért nem gond? Csak itt, és csak Operán...
Kitöröltem minden ideiglenes tartalmat a böngészõbõl, akkor sem jó. Qrvaélet 😊
www.pumaszallas.hu

Írtál már az SG-nek?
Nem is tudtam,hogy van ilyen funkció.
R.I.P. White Europe
www.pumaszallas.hu
Ha kilépek a játékból,és újraindítom,akkor semmi gond,viszont akkor meg újra kell indítani a játékot is,mert utólag nem csatlakozik hozzá.<#confused>#confused>
R.I.P. White Europe
www.pumaszallas.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.pumaszallas.hu
Ismét én, ismét net probléma ..
A múltkori hozzászólásom óta, beépítésre került volna egy router a rendszerbe.. Igen ám, csak összeépítés után, a user guideon szereplõ utasítások gondos betartása, végrehajtása után, majd a gyors konfigurálás elvégzés követõen egyszerûen nincs net.. Persze ha a router kikerül a körforgásból, és a net simán az asztali gépbe kerül bevezetésre kerül, nos akkor van.. Minden lehetõséget végig próbáltam, de az Istenért sem akart életre kelni ..
Ezen print screennel tudok szolgálni, hátha okosabbak leszünk:
Valami ötlet tudorok ? Én már kezdem feladni ...
Köszi elõre is, hogy egyáltalán elolvassátok ..
Nem mintha sok örömöm lenne, benne, de ha jogos a felvetésem, talán szólni kéne , hogy ez nagyon nem jó így.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Én is tesztelgettem valamelyik nap az átesési sebességen a stabilitást, vicces, hogy a legstabilabb gép a 110-es, azzal lehet úgy liftelni, hogy koppig hason a bot, orra az égnek áll, az meg tök stabilan merül. Ott faszán mûködik az orrsegédszárny. A Spit és a Hurri is egész szépen vezethetõ, a leginstabilabb a mesza. Azt is néztem, hogy lebillenéssel meg lehet fogni, ha az induló dugóval ellentétes sarokba gyûjtesz minden kormányt (ellenlépsz, ellencsûrsz, koppig elöl a bot), ez mondjuk mûködik jól.
De az, hogy a qrva Spit stabilabb legyen orrsegédszárny nélkül, az egy rossz vicc...
www.pumaszallas.hu
Kár, hogy igazad van... 😞
Ha visszamegyek 11.5-re akkor se jó.
A belinkelt Test Drive Unlimited 2 topik nálam is jó.
Felfrissítettem én is az Operát 12.00-ra, de továbbra is eltünik a háttérkép görgetésnél. Élég idegesítõ. Az a baj hogy annyira megszoktam az Operát hogy nehezen váltanék csak emiatt a hiba miatt.
Reméljük lesz rá megoldás, ha tudsz valamit írd meg, egyenlõre én nem kérdezgetek.
Rábaxtak😊)
Atag stat vezetõjét Pomidor 303 at az imént legyaláztam elemér 1 el az égrõl egyenesen bele a csatornába. És még nem is észrevétlenül,hanem fair harcban. Ennyit a statisztikákról. Egyszerû volt .

www.smart-bus.hu