IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Ebben igazad van. De ezeket itt is meg lehetne csinálni ,földi egységeket irtani ,védeni ,persze az idõjárás az évszakok mások. Mondjuk itt is lehetne viharos idõ ,csak akkor semmi értelme felszállni ugye mert semmit sem lát az emberfia.. De ipartelepek ,kikötõk,csapatösszevonások bombázása itt is megvalósítható lenne nem?És máris izgalmasabb. Csak kevés a játékos,kevés a szervezett egységként repkedõ társaság. A 303 -302 esek is elkezdték aztán abba is hagyták ,pedig velük lehetett taktikai csatákat vívni rendesen.Na mind1 ez már jobb nem lesz ,én elrepkedek hetente egyszer kétszer ,mást úgyse nagyon szeretek a játékok közül. Ja meg Diablózom😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
Földi csaták fõleg (nem a vezethetõ tankokra gondolok, hanem hogy a hajókon kívül más célpont is legyen). Más városok, navigáció, hogy mást ne mondjak. Ja, és több évszak lesz, õsz és tél.
Most mi van? Felszállsz Calais-ban, elindulsz északnak, és Dovernél vagy Folkestone-nál csapkodsz 6k-ról az idióta angolokra, akik 3k-nál feljebb csak szökõévente mennek. Ha kedved van AI-t lõni, akkor rámész egy-egy bombázó kötelékre. Ennél BÁRMI izgalmasabb 😊
A legjobban a Kampferband szerver Franciaországi csatáit élvezem, de azokon a szerókon csak kevesen vannak. Amikor kell navigálni a faluk között, dobálni a konvojokat, vagy épp védeni az alcsony támadóktól. Nekem hiányoznak már ezek.

www.pumaszallas.hu

Na azért nem. Sem a technika, sem a táj változatosságai,de még az idõjárás sem. A gépek típusainak sokasága, és az idõintervallumot már nem is említve.

Her Laca
Mitõl izgalmasabb Moszkva mint a csatorna? Más gépek max ennyi.
Itt a tenger felett ,ott meg a végtelen orosz sztyeppék felett repked az ember.Szvsz tökmindegy .Nagyváros meg itt is van ,meg ott is😊Itt BigBen,ott meg a Kreml.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Tudod mi bánt? Az ,hogy az ember tudván,hogy rétegjáték és nincs nagy bevétel belõle ,akár a dupláját is kiadná érte ,csak ,hogy a fejlesztõknek legyen kedve csinálni. És ezt õk is tudják. És ki is használják. Egy raklap dolgot meg se valósítottak a játékban ,amit pedig nagy mellénnyel mondogattak. És ráadásul a nagy többségnek játszhatatlan. A gépigényrõl már nem is beszélek. Ezek nem érdemlik meg a szolidaritást aszondom.

LeonSilver
... és akkor az ember legyen faszagyerek és ne torrentezzen hanem vegye meg a bótba a cuccot. Jelen esetbenakik letorrentezték, azok röhögnek az egészen, aki meg megvette az szopja a nagy harci bránert.
Az biztos, hogy a BoM-ot én is leszedem elõször aztán majd ha itt mindenki ódákat zeng, hogy ilyenmilyen fasza, na akkor majd elgondolkodom a vásárláson.
Egyébként meg szerintem az a minimum lenne ha a CloD tulajok kedvezménnyel vehetnék meg a következõ szart, de ilyen meg úgysem lesz.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Ja a BoM😊 Mint mondottam inkább kiböjtölöm ,de ,hogy tõlem ezek max a DVD árát látják viszont arra a nagy esküt leteszem.De akkor is ha megcsinálják az évszázad szim jét ,hiba nélkül. Átvertek ,és mint tudjuk jó nyalóka vissza nyal😊 De szerintem sokan így lesznek evvel. Én meg még hangadóként is szerepelni fogok😊 <#mf1>

Bucser
Gyakorlatilag alafekudnek a bombazasnak😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

VO101Tom
Amit Laca ír, az a clodra igaz. Ezt nem fogják már tömegeknek eladni, de nem is hiszem, hogy hajtanának rá. Akkor lenne pár új gép, meg extra tartalom, de tudjuk, hogy ilyen nem lesz. Rendbe teszik az engine-t, a gépek FM-jét, talán pár apróbb dolog is bekerül, de kb. ennyi. De ez a clod. Hogy a BoM hogyan fog fogyni ezek után, azt ma még nem mondja meg senki. HA a clodot rendbe teszik, akkor akár még jól is kijöhetnek belõle. Szerintem sokkal izgalmasabb hadszíntér, nem beszélve arról, hogy online szerverek valszeg itt is a legutolsó peccsekkel repülnek majd, ezért mindig mindenki megveszi majd az összes kieget. Ahogy az il-2-t is.

www.pumaszallas.hu

Bucser
NA igen sajnos Hianyzik is. Otthon porosodik a mai napig. De miutan se szamitogep se repules nem volt sajnos az utobbi 3 evben, ezert nem kuldettem ki magamhoz. Majd januartol talan lesz ido gep es kedv is eloszedni a szimeket kicsit hosszabb idokre.

Es biztos vagyok benne, hogy 10-bol 10-szer vennek ujra cougart x52 ELLENEBEN BARMIKOR😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

😛
fárasztó

Her Laca
Elkopik?<#eplus2>

fókát akarok 😊))
egyébként nekem is cougarom van. csak a végleges peccsig nem veszem elõ. x360 gamepad ökörködni jó 😊

LeonSilver
Gyerekek. Szokott itt valaki FSX-el nyomulni? És esetleg x52pro-val?
Win reinstall volt, és most nem akar életre kelni az MFD FSX-ben. Vattafakk???

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Pedig a dinamikus kampi az orosz fronton jó lenne azért,Héja majd Me109😮)Aztán pedig egyszer egy távoli jõvõben a pumafejek rávicsorognak a Liberátorokra...
Ja ja..de ne legyen. Talán ha belegondolnak, mint rétegjáték még mindig nagy rajongó tábor van(vár), csak nem biztos szavazó!<#nevetes1> Nem a becsületességükben hiszek, hanem a pénz éhségben. Tudják már õk is, több dobás nincsen, most nagyot kell villantani. Azon sem csodálkoznék, ha most tényleg ott tartanának, hogy látják az alagút végét a sok hiba után, csak a csapat nagy része már a kiegészítõn dolgozik. Hiszen ebbõl már ahogyan írtad pénzt nem tudnak kiszedni, max. egy bomba kieggel.

LeonSilver
Háát, pedig nagyon könnyen lehet, hogy igaza van LacAI mesternek. Sajna..

Her Laca
Egy biztos.Hogy én még egyszer ennyi pénzt nem adok ki a szarjukért arra mérget vehetnek.Ha bele döglök is kivárom a 2-3 hónapot és a köv részt megveszem két rugóért.

Remélem nincsen igazad amit a végén írsz, mert az eleje már megtörtént.

Her Laca
Ezek semmire sem reagálnak.
Lé a zsebben,már amit a fanatikusoktól be lehetett szedni,pont leszarják a többit.
Ez a game megbukott ne is szépítsük,az online játékosok száma nevettséges. Ezt õk is látják. Szerintem max ha 2 programozó dolgozik a cuccon akkor már sokat mondok.
Ha jó is lenne mostmár az eladások nem nõnének,még ilyen nevetséges áron sem.
Akkor meg hova törjék magukat?

<#buck>

VO101Tom
Kizártnak tartom, hogy bárki komolyan venné azt, hogy egy fórumos szavazósdi miatt hagynák a francba a Dx9-et.

www.pumaszallas.hu

Amúgy nem reagálnak a szavazásra, gondolom?!

Tehát 9 szopjon...a tizedik is, csak legalább nincsen egy4edül. Amúgy is kamu szerintem.

Her Laca
Ebben a formában igazad van😊)))

Na most ha nekem az lenne, és a d10 kész, azt nem mondanám ,hogy akkor dögöljenek meg a d10 kártyások, ha én nem játszhatok õk sem.
Persze a probléma onnan is megközelíthetõ, hogy ilyen meg sem történhetne.
Halkan jegyzem meg pl. a Shogun TW.-nél volt egy ideig hasonló szitu. Persze kidobták, aztán valamikor jött a d11 jav.

186(Dx10)-14(Dx9) a szavazati arány.
Her Laca
Majd most jön a DX 10 es,majd pár hónap múlva a 11 es probléma, amit csak most vettek észre,ámde dolgoznak rajta erejüket megszakítva stb,stb. Megjegyzem sok embernek DX9 es kártyája van,azért ez unfair azoktól akik ezt nem veszik figyelembe.

Azt csak szabad.<#vigyor2>
Amúgy arra utalok az elõzõekben, hogy ha 1 napon belül nem dobják ki, magukat buktatják le, hiszen az indok-"kész van csak nem nyomjuk ki,mert dx9 problémáink vannak". Ja problémáik vannak...pl. koros hazudozási' kényszer.

Her Laca
Ne álmodozz😊

Na most akkor mi van? Jön a patch? Most , hogy tudják nem kell nekünk a dx9 támogatás???Akkor este felrakják, nem???<#alien>

Mint, ahogy Laca írta, kikergették õket is füvet festeni 😊
Franciáknál ilyen.<#vigyor>Pont.

VO101Tom
Igen.

www.pumaszallas.hu

Willenbrock
Tudom hogy itt nem azt kell nézni de itt eléggé neonzöld színe van a fûnek,mindíg ilyen volt?

Luthier a kis lucifer.Kösz Tom,most már világos a dolog.
VO101Tom
De van: Luthier. A fontosabb bejelentéseket õ írja, pl ez legutóbbit is, amit B6 posztolt. Csak õ havonta kb egyszer írt valamit (jobb esetben), ehhez képest B6 heti rendszerességgel ír, rendszeresen fórumozgat, szóval mindenképp jobb. Az meg, hogy nem perfekt angol, igazából leszarom, én sem vagyok az, de amit mond azt meg lehet érteni, és õ legalább foglalkozik ezzel (ráadásul úgy, hogy nem is ez lenne a dolga).

www.pumaszallas.hu

Kedves tõle,köszönöm.Azért furcsa hogy nincs 'szpikinglis' a csapatba.
VO101Tom
Õt az orosz fórumra nevezték ki kapcsolattartónak, nem az 1C-re. Ezt csak késõbb, és önként vállalta.

www.pumaszallas.hu

Szerintem az is beszédes hogy ez a B6 emberke aki a "szóvívõ",nem beszélni angelus.Bár ennyi infó mellett minek,elég neki a gugli forditó is.
Õ,hát szerintem az ebén voltak eddig...😮)
Her Laca
Bõvebben. Ezt hogy érted?

DX-9 téma,szavazás.

Az oroszok kiestek most már valóban "soon days" és itt a folt😮)
Gyõzelem 😄
"Ha feldobjuk az x52 vs cougar témát lehet aktívabb lesz 😛"

😄D

www.smart-bus.hu

Legújabb szerzemény.
Her Laca
KP nak marokra fogták a golyóiy?😊
Gratulálok neki. Sok boldogságot kívánok.
Hogy szalad az idõ😊
Neked is gratula. Gyertek csak, gyertek,úgy is eszembe jutott,hogy a Ricsit fel kéne támasztani😊 Micsoda jó kis angelus ipartelep bombázásokat lehetne tervezgetni. Kész terveim vannak a bombázók kisérésére,elméletileg és számításaim szerint veszteség nélkül meg lehetne oldani egy komolyabb bombázást.
Már ha az Angol hülyék továbbra is ezt a 3k alatti légteret részesítik elõnybe.

Igen 😊 Bucser is õsricsis 😊 Ha feldobjuk az x52 vs cougar témát lehet aktívabb lesz 😛

Bucser, ahhoz még át kell mennem 😄 10 óra múlva már vége elvileg 😊 Kpnak átadom 😊
VO101Tom
Na várjatok. Bucser és Bucsher két külön személy? 😊

www.pumaszallas.hu

Bucser
Grat KP-nak meg neked is😊

NA meg irígyellek, hogy láttál valamit a nyárból. Nálunk itt egy hét volt😊