IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fókát akarok 😊))
egyébként nekem is cougarom van. csak a végleges peccsig nem veszem elõ. x360 gamepad ökörködni jó 😊

LeonSilver
Gyerekek. Szokott itt valaki FSX-el nyomulni? És esetleg x52pro-val?
Win reinstall volt, és most nem akar életre kelni az MFD FSX-ben. Vattafakk???

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Pedig a dinamikus kampi az orosz fronton jó lenne azért,Héja majd Me109😮)Aztán pedig egyszer egy távoli jõvõben a pumafejek rávicsorognak a Liberátorokra...
Ja ja..de ne legyen. Talán ha belegondolnak, mint rétegjáték még mindig nagy rajongó tábor van(vár), csak nem biztos szavazó!<#nevetes1> Nem a becsületességükben hiszek, hanem a pénz éhségben. Tudják már õk is, több dobás nincsen, most nagyot kell villantani. Azon sem csodálkoznék, ha most tényleg ott tartanának, hogy látják az alagút végét a sok hiba után, csak a csapat nagy része már a kiegészítõn dolgozik. Hiszen ebbõl már ahogyan írtad pénzt nem tudnak kiszedni, max. egy bomba kieggel.

LeonSilver
Háát, pedig nagyon könnyen lehet, hogy igaza van LacAI mesternek. Sajna..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Egy biztos.Hogy én még egyszer ennyi pénzt nem adok ki a szarjukért arra mérget vehetnek.Ha bele döglök is kivárom a 2-3 hónapot és a köv részt megveszem két rugóért.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Remélem nincsen igazad amit a végén írsz, mert az eleje már megtörtént.

Her Laca
Ezek semmire sem reagálnak.
Lé a zsebben,már amit a fanatikusoktól be lehetett szedni,pont leszarják a többit.
Ez a game megbukott ne is szépítsük,az online játékosok száma nevettséges. Ezt õk is látják. Szerintem max ha 2 programozó dolgozik a cuccon akkor már sokat mondok.
Ha jó is lenne mostmár az eladások nem nõnének,még ilyen nevetséges áron sem.
Akkor meg hova törjék magukat?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

<#buck>

VO101Tom
Kizártnak tartom, hogy bárki komolyan venné azt, hogy egy fórumos szavazósdi miatt hagynák a francba a Dx9-et.

www.pumaszallas.hu

Amúgy nem reagálnak a szavazásra, gondolom?!

Tehát 9 szopjon...a tizedik is, csak legalább nincsen egy4edül. Amúgy is kamu szerintem.

Her Laca
Ebben a formában igazad van😊)))

Na most ha nekem az lenne, és a d10 kész, azt nem mondanám ,hogy akkor dögöljenek meg a d10 kártyások, ha én nem játszhatok õk sem.
Persze a probléma onnan is megközelíthetõ, hogy ilyen meg sem történhetne.
Halkan jegyzem meg pl. a Shogun TW.-nél volt egy ideig hasonló szitu. Persze kidobták, aztán valamikor jött a d11 jav.

186(Dx10)-14(Dx9) a szavazati arány.
Her Laca
Majd most jön a DX 10 es,majd pár hónap múlva a 11 es probléma, amit csak most vettek észre,ámde dolgoznak rajta erejüket megszakítva stb,stb. Megjegyzem sok embernek DX9 es kártyája van,azért ez unfair azoktól akik ezt nem veszik figyelembe.

Azt csak szabad.<#vigyor2>
Amúgy arra utalok az elõzõekben, hogy ha 1 napon belül nem dobják ki, magukat buktatják le, hiszen az indok-"kész van csak nem nyomjuk ki,mert dx9 problémáink vannak". Ja problémáik vannak...pl. koros hazudozási' kényszer.

Her Laca
Ne álmodozz😊

Na most akkor mi van? Jön a patch? Most , hogy tudják nem kell nekünk a dx9 támogatás???Akkor este felrakják, nem???<#alien>

Mint, ahogy Laca írta, kikergették õket is füvet festeni 😊
Franciáknál ilyen.<#vigyor>Pont.

VO101Tom
Igen.

www.pumaszallas.hu

Willenbrock
Tudom hogy itt nem azt kell nézni de itt eléggé neonzöld színe van a fûnek,mindíg ilyen volt?

Luthier a kis lucifer.Kösz Tom,most már világos a dolog.
VO101Tom
De van: Luthier. A fontosabb bejelentéseket õ írja, pl ez legutóbbit is, amit B6 posztolt. Csak õ havonta kb egyszer írt valamit (jobb esetben), ehhez képest B6 heti rendszerességgel ír, rendszeresen fórumozgat, szóval mindenképp jobb. Az meg, hogy nem perfekt angol, igazából leszarom, én sem vagyok az, de amit mond azt meg lehet érteni, és õ legalább foglalkozik ezzel (ráadásul úgy, hogy nem is ez lenne a dolga).

www.pumaszallas.hu

Kedves tõle,köszönöm.Azért furcsa hogy nincs 'szpikinglis' a csapatba.
VO101Tom
Õt az orosz fórumra nevezték ki kapcsolattartónak, nem az 1C-re. Ezt csak késõbb, és önként vállalta.

www.pumaszallas.hu

Szerintem az is beszédes hogy ez a B6 emberke aki a "szóvívõ",nem beszélni angelus.Bár ennyi infó mellett minek,elég neki a gugli forditó is.
Õ,hát szerintem az ebén voltak eddig...😮)
Her Laca
Bõvebben. Ezt hogy érted?

DX-9 téma,szavazás.

Az oroszok kiestek most már valóban "soon days" és itt a folt😮)
Gyõzelem 😄
"Ha feldobjuk az x52 vs cougar témát lehet aktívabb lesz 😛"

😄D

www.smart-bus.hu

Legújabb szerzemény.
Her Laca
KP nak marokra fogták a golyóiy?😊
Gratulálok neki. Sok boldogságot kívánok.
Hogy szalad az idõ😊
Neked is gratula. Gyertek csak, gyertek,úgy is eszembe jutott,hogy a Ricsit fel kéne támasztani😊 Micsoda jó kis angelus ipartelep bombázásokat lehetne tervezgetni. Kész terveim vannak a bombázók kisérésére,elméletileg és számításaim szerint veszteség nélkül meg lehetne oldani egy komolyabb bombázást.
Már ha az Angol hülyék továbbra is ezt a 3k alatti légteret részesítik elõnybe.

Igen 😊 Bucser is õsricsis 😊 Ha feldobjuk az x52 vs cougar témát lehet aktívabb lesz 😛

Bucser, ahhoz még át kell mennem 😄 10 óra múlva már vége elvileg 😊 Kpnak átadom 😊
VO101Tom
Na várjatok. Bucser és Bucsher két külön személy? 😊

www.pumaszallas.hu

Bucser
Grat KP-nak meg neked is😊

NA meg irígyellek, hogy láttál valamit a nyárból. Nálunk itt egy hét volt😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

"Ott megy Tom" címû kép 😊

Lucifer század. 2 db kép.

Lucifer század.

Lucifer század.

Átvágódott Messzer 1. kép.

Átvágódott Messzer 2. kép.
Héja roncsdarab.
VO101Tom
Ok, ráér akkor.

www.pumaszallas.hu

Hm ok. Bár soha nem csináltam ilyesmit(csak az sg fórumozok, videót, képet nem nagyon nyomok fel.) Ha a remélhetõleg holnap<#vigyor2> kijövõ patch után is csinálja, akkor csinálok videót. Viszont lehet evidencia, múltkor ellõtték a lábkormányomat de tovább ment a harc és lábk. nélkül, gyakorlatilag nem is tudtam átesést produkálni. (tudom, hogy azzal a legkönnyebb) Valahogy talán itt lehet a hiba, mármint az instabilitás a lábk. használatakor jön elõ. Csak egy ötlet.

Ha minden jól megy, holnap ilyenkor már túlképzett leszek, így lesz idõ repkedni. Bár itt a nyár és még egy perét nem élveztem, úgyhogy végül is fene tudja. De az biztos, hogy nemsokára két bomber is csatlakozik. Bár KP most nõsült meg költözött, ezert lehet õ is kivan😄 De a lényeg a nemsokára😄 Két hét múlva.... 😊
LeonSilver
<#eljen><#eljen>

Her Laca
Ki gondolta volna😊)hogy ilyen jól sikerül.Na majd legközelebb ,csinálok egy komplett kisfilmet egy bevetésrõl. Elejétõl a végéig,TS beszélgetéssel.

Szép volt fiúk, grat!😊

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

trekkecske készült-e? 😊
VO101Tom
<#eljen>
Erre a szoros kötelékben repkedõ formációra át kell állni, és akkor kaphatnak akármilyen boostot a Spitek, ugyanúgy mennek a levesbe, mint most 😊

www.pumaszallas.hu

Her Laca
6 volt mint utána számoltunk😊 Csak ,hogy ne tûnjünk nagyképûnek.
Angelusok nem gyõztek lelépni a hármas kötelék elõl,oszt irkálták a pozíciónkat derekasan. Mondjuk elõtte meg majdnem fûbe haraptam ,egy spitis srác még a francia partnál ügyesen abajgatott,de aztán sikerült a vert helyzetbõl kis elõnyt kicsikarni,no meg megjött Tom is ,így megdeglett😊Mondjuk leizzadtam rendesen ,hogy a franc essen bele😊Ez a Taipan gyerek volt.