IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként nekem is cougarom van. csak a végleges peccsig nem veszem elõ. x360 gamepad ökörködni jó 😊
Win reinstall volt, és most nem akar életre kelni az MFD FSX-ben. Vattafakk???
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Lé a zsebben,már amit a fanatikusoktól be lehetett szedni,pont leszarják a többit.
Ez a game megbukott ne is szépítsük,az online játékosok száma nevettséges. Ezt õk is látják. Szerintem max ha 2 programozó dolgozik a cuccon akkor már sokat mondok.
Ha jó is lenne mostmár az eladások nem nõnének,még ilyen nevetséges áron sem.
Akkor meg hova törjék magukat?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
Persze a probléma onnan is megközelíthetõ, hogy ilyen meg sem történhetne.
Halkan jegyzem meg pl. a Shogun TW.-nél volt egy ideig hasonló szitu. Persze kidobták, aztán valamikor jött a d11 jav.
Amúgy arra utalok az elõzõekben, hogy ha 1 napon belül nem dobják ki, magukat buktatják le, hiszen az indok-"kész van csak nem nyomjuk ki,mert dx9 problémáink vannak". Ja problémáik vannak...pl. koros hazudozási' kényszer.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
😄D
www.smart-bus.hu
Gratulálok neki. Sok boldogságot kívánok.
Hogy szalad az idõ😊
Neked is gratula. Gyertek csak, gyertek,úgy is eszembe jutott,hogy a Ricsit fel kéne támasztani😊 Micsoda jó kis angelus ipartelep bombázásokat lehetne tervezgetni. Kész terveim vannak a bombázók kisérésére,elméletileg és számításaim szerint veszteség nélkül meg lehetne oldani egy komolyabb bombázást.
Már ha az Angol hülyék továbbra is ezt a 3k alatti légteret részesítik elõnybe.
Bucser, ahhoz még át kell mennem 😄 10 óra múlva már vége elvileg 😊 Kpnak átadom 😊
NA meg irígyellek, hogy láttál valamit a nyárból. Nálunk itt egy hét volt😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Erre a szoros kötelékben repkedõ formációra át kell állni, és akkor kaphatnak akármilyen boostot a Spitek, ugyanúgy mennek a levesbe, mint most 😊
www.pumaszallas.hu
Angelusok nem gyõztek lelépni a hármas kötelék elõl,oszt irkálták a pozíciónkat derekasan. Mondjuk elõtte meg majdnem fûbe haraptam ,egy spitis srác még a francia partnál ügyesen abajgatott,de aztán sikerült a vert helyzetbõl kis elõnyt kicsikarni,no meg megjött Tom is ,így megdeglett😊Mondjuk leizzadtam rendesen ,hogy a franc essen bele😊Ez a Taipan gyerek volt.