IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddig jó volt, egyszercsak pár napja elcseszõdött.
A Chrome-al jó, csak az Operával nem.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Nekem a PC ház az minimum 1 méter magas legyen . Annó mikor megvettem egy raklap pénzért a Chiftech házat azt mondtam evvel el leszek pár évig. A 7 . évet tapossa,volt már benne pár config,de szerintem még egy pár évet kihúz. Néha elkap a vezérhangya,hogy veszek egy modernebbet,de aztán be kell látnom,hogy semmi bajom vele,akkor meg minek bolygassam.Mondjuk egy kicsit variáltam vele,,kialakítottam hûtõcsatornákat a levegõnek ,de az csak kreativításba került.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
Se hangja,se nem meleg se semmi. Jó az igaz,hogy egy nagy bálna de legalább van látszatja annak a rakat pénznek amennyibe kerül😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ne rontsa az üzletemet kollega😊))
www.pumaszallas.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nállam fullon megy. A peoci 4.4en asszem. VGA alapon.
A költõ és a te szabaiddal is egyetértek.
És tudod mi nem fog soha változni?
A " nép".
Mondok egy példát. Tegnap voltunk nejem unokaöccsének a ballagásán.
Megbuktatták németbõl,csoda,hogy másból nem. A gyerek( szülõkkel eggyütt) retardált,lusta, buta stb.
Na anyuka sógórnõm mit tett.
Szerzett nevelési tamácsadótól papírt,hogy a gyerek nem osztályozható németbõl,mert mittudomén miért.
Ergó nem bukott meg.Érted? Egyszerûbb ez mint leülni a gyerekkel, tamulni vele,hogy legalább egy elégségest összehozzon.Hogy megtanulja legalább azt,hogy felelõsség,megtanulja a befektetett munka gyümölcsének az örömét értékelni. És ehez asszisztál a hivatal.
Mert nem kell az értelmes ember,csak az olyan akihez mérten a facsipesz már precíziós mûszer.Össze is vesztem velük emiatt.
Wass Albertnek igaza volt,van és lesz is.Mit várhatunk az orrtúró Monika,show-t,Gyõzikét nézõ tömegtõl?
És ez rosszabb lesz ezt borítékolom.
Más. Tudom, hogy volt már párszor, de kérhetnék olyan konfiguráció leírását, amin fullon elfut a CoD, számítva arra, hogy a patch mégsem fog elkészülni, csak "két" hét múlva. Egyébként, nem lehet, hogy a "két hét" egy fordítási hiba és "két év" akar lenni ?
Bevallom, eddig fogalmam sem volt, hogy ki az a Nyírõ József, most vadászok a könyveire...
D9
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy másik részük az ellenkezõjét teszi: feláll a két lábára és verekszik. Védi azt, amirõl úgy érzi, hogy az övé. A maga jussát az élethez. A maga jussát a szabadsághoz. A maga jussát ehhez a földhöz, melyen született, s mely a hazája. Verekszik másokért is, mindenkiért. A mások jussáért, a mások szabadságáért. A még csak meg sem születettekért is verekszik. Mindenkiért és mindenki helyett.
Aztán van a harmadik csoport, a nagy csoport, amit úgyis nevezhetünk: a nép. Akinek nincsen arca, sem rossz, sem jó. Sem szép, sem csúnya. Se nem hõs, se nem áruló. Senki és semmi. Tömeg. Nyáj. Nem tesz se jót, se rosszat. Semmit se tesz. Csak meghúzódik és vár. És mint a fû a rátaposó láb alatt, meghajlik, meggörbed tûr, mindent eltûr, s amikor tovább lép a nagy láb, akkor lassan felegyenesedik megint. De sohasem egészen. Egy kissé mindég meghajolva marad, készen arra, hogy újra lelapuljon egy másik láb alatt. Érted? Eszébe sem jut, hogy tegyen valamit a rátaposó láb ellen, megvágja, megszúrja, küzdjön ellene, kockázatot vállaljon jussáért, a szabadságáért, bármiért, érted?
Ez a nagy tömeg. Ez a nép."
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Spalhertbe teszem bár igazából nem kellene. Szerintem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Üzenem haza, az otthoni hegyeknek:
A csillagok járása vátlozó.
És törvényei vannak a szeleknek,
Esõnek, hónak, fellegeknek,
És nincs ború örökkévaló.
A víz szalad, a kõ marad, a kõ marad.
Üzenem a földnek: csak teremjen,
Ha sáska járja is le a vetést,
Ha vakond túrja is a göröngyöt,
A világ fölött örök a rend
És nem vész magja a nemes gabonának,
De híre sem lesz egykor a csalánnak,
Üzenem az erdõnek, ne féljen,
Ha csattog is a baltások hada,,
Mert erõsebb a baltánál a fal
És vérzõ csonkról virradó tavaszon
Újra erdõ sarjad gyõzedelmesen.
És mindig lesznek fák, amikor a rozsda
A gyilkos vasat már rég fölfalta,
S a sújtó kéz is szent jóvátétel
Hasznos anyaggá vált a föld alatt ...
Üzenem a háznak, mely fölnevelt:
Ha egyenlõvé teszik is a földel,
Nemzedékek örségváltásain
Jönnek majd újra boldog építõk,
És kiássák a fundamentumot,
S az erkölcs õsi, hófehér kövére
Emelnek falat, tetõt, templomot!
Jön ezer Kõmûves Kelemen,
Ki nem hamuval és emberi vérrel
Köti meg a békesség falát,
De szentelt vízzel és búzakenyérrel,
És épít régi kövekbõl új hazát!
Üzenem a háznak, mely fölnevelt:
A fundamentum Istentõl való.
És Istentõl való az akarat,
Mely újra építi a falakat.
És üzenem régi barátaimnak,
Akik megtagadják ma a nevemet,
Hogy fordul egyet újra a kerék
És én akkor újra barátjuk leszek.
S nem lesz bosszú, gyûlölet, harag,
Kezet nyújtunk egymásnak és megyünk...
S leszünk egy cél és egy akarat.
És üzenem mindenkinek,
Testvérnek, rokonnak, idegennek,
Gonosznak, jónak, hûségesnek, alávalónak,
Annak akit a fájás ûz, és annak,
Akihez vércseppek tapadnak:
Vigyázzatok és imádkozzatok!
Valahol fenn a magas ég alatt
Mozdulnak már lassan a csillagok...
MARADNAK AZ IGAZAK ÉS A JÓK!
A tiszták és a békességesek,
Erdõk, hegyek, tavak és emberek!
Jól gondolja meg ki mit cselekszik.
Lyukasztják már fenn az égben a rostát,
És a csillagok tengelyét olajozzák
Szorgalmasan az angyalok.
És leszen csillagfordulás megint:
És miként hírdeti a Biblia:
Megméretnek az emberek...
Ki mint vet azonképpen arat.
Mert elfut a víz, csak a kõ marad,
A kõ marad!
Bajorerdõ, 1948.
Elõbb Wass Alberttel kapcsolatban, most pedig Nyírõ Józseffel kapcsolatban alakult ki óriási gerjesztett polémia a médiában és amikor olvasom a cikkekhez írott kommenteket, amikben elítélik az irodalmi munkásságukat, elgondolkodom, hogy vajon, ugyan ezen emberkéket miért is nem zavarja, hogy a mai írok jelentõs része, viszont az 50-es években hogyan fohászkodtak a mûveikben Sztálinhoz, Rákosihoz stb? Hmmm.. Ez a rohadt kettõs mérce már megint...
On :
Napi szinten lettek betörések. Az egyik szomszédjuk egu normális roma család már 20 éve ott laknak. Újdonsült fekete lábúak betévedtek az õ házukba is.
Ugyan hír nem lett belõle, de rajtakapták õket a háziak oszt 4 szolárium barnát helyben agyonütöttek. Aztán valahol elültették õket. Na most közölték a helyi kissebbséggel a tesókkal,hogy ha meglátnak egy rézbõrût is a környéken az erre a sorsra jut. Azóta rend van és nyugalom. Rendõr barátom szokta mondani. Ha mincs tetem,nincs ügy se.
Nálunk az új rendõr kapitány utálja a cigókat és a kurvákat. Eddig még a közért elõtt is áldogált egy kettõ. Érdekes módon mióta az új kapitány rályuk szabadította a járõröket megszüntek a ribik,eltüntek a rézbõrûek,még lomtalanításkor sem lepik el a környéket. Lopás betörés nincs.
Amúgy én egyetértek Fürtivel. Ne mástól várjuk a megoldást.
A politikáról. Az nem a mi pályánk.
Az egy megélhetési forma, annak semmi köze a "választókhoz" . Én azt sem hiszem el amit kérdeznek. Igazság szerint nincs is értelme foglalkozni velük.
Egyik eset : A hír szerint, bomba robbant a fõváros x utcájában. A szülei történetesen ott laknak, akiket egybõl hívott, õk meg lestek, mint a luki nyúl, hogy "Miii vaaan ? Süt a nap és nyugalom van, itt ugyan nem robbant semmi!" Ennyit a média szarkeverésérõl, illetve a fentrõl generált tudatos szarkeverésrõl.
A cigókkal az a probléma, hogy hiába teszel rendet: talán félni fog tõled, talán egy védtelen családtagodon állnak bosszút.(1 vs sok)
24/7-ben nem lehetsz mindig ott, ahol kellene.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
(hadkötelezettségi összeírás Magyarországon)
A Béna.
Had ne írjam már ki , hogy persze ez bonyolult, mert olyan , hogy nép...bla bla.
A világ mindig is így mûködött. A népeket irányítják, vezetik, megvezetik."
Ugyanazt mondjuk csak én cikornyásabban fogalmaztam<#wave>#wave>
A hidegháború pedig nem ért véget,csak a stratégiai atomfegyvereknek köszönhetõen beállt egy egyensúlyi helyzet.
A következõ háború abban a pillanatban fog elkezdõdni amikor valamelyik nemzet kutatócsoportja megerõsítést küld a következõ üzenettel:A tesztek kiértékelése után megállapítottuk,hogy az X.Y.Z. technológia segítségével semlegesíteni tudjuk a sugárszenyezettséget.
És abban a minutumban indulni fognak a rakéták<#violent>#violent>
Mert nem az tartja vissza õket,hogy városok fognak eltünni a föld színérõl és rengeteg ember fog megdögleni. Az egyedüli visszatartó erõ az ,hogy sugárszenyezett területen semmit nem lehet csinálni,nem lehet bányászni,nem lehet építkezni,úgy általában ott tartózkodni is kurva drága és veszélyes dolog<#wave>#wave>
A Béna.
Az összeesküvéselméletezés meg a konteo kiabálása pedig a legjobb módja annak ,hogy lerázzuk a felelõsséget magunkról.Kényelmesebb bezárni az ajtót és várni,hogy valaki megoldja majd a dolgot,mint tenni valamit ellene.
Pogi:
Látod mekkora különbség van fogalmazás és fogalmazás között?
Ebben a formában már én is egyetértek!
Kivéve a cigánykérdést.
Elmesélem ez nálunk odahaza anno ,hogy mûködött.
Északkelet Magyarország Szabolcs megye.
Volt gond a cigányokkal már akkor is(jó 10 éve már ennek),de a városban a tökösebb fiatalok összeálltak esténként és elmentek rendet tenni,kapucnis pulcsi +keritésléc,nem kellett sokáig akciózni hamar belátták,hogy jobb ha meghúzzák magukat,1-2 hónap alatt jelentõsen sikerült növelni a közbiztonságot.
Azóta ezek az emberek szétszállingóztak a városból ,ki merre látott egy jobb élet reményében.
Nemrégiben voltam otthon,és elképesztõ amit a cigók mûvelnek,és senki sincs aki tegyen ellene,mindenki csak reménykedik,hogy nem õ lesz a következõ akit megtalálnak...
Egy fiatalabb barátomnál voltam látogatóban\babanézõben.
Tipikus paneldzsungel de az õ részükön szépen fel vannak újítva,tipikusan fiatalabb párok ,friss házasok laknak abban a tömbben.
Kint söröztünk az erkélyen mikor elkezdett panaszkodni,hogy a szomszéd tömbbe beköltöztettek egy pár roma családot és ugyan még nem volt gond,de állandóan csinálják a fesztivált...
Ugyanezt a tanácsot adtam neki is: Menj körbe szépen itt a tömben keresd meg a fiatal apukákat és ugorjatok át beszélgetni a szomszédokhoz.Nem kell balhé meg erõszak,csak szépen el kell nekik mondani,hogy okés itt kaptatok lakást de ha bármi balhét csináltok vagy nem tartjátok rendben a portát akkor már nem csak beszélgetni jövünk majd...
Mit gondoltok mi történt?
A mai napig ül a 3 záras ajtó mögött és panaszkodik.Közben reménykedik,hogy ha gáz van akkor az nem nálla lesz,reménykedik,hogy ha gond lesz akkor a rendõrség majd ki fog jönni és elintézi...És a másik 15 fiatal apuka is ugyanezt teszi a zárt ajtók mögött...
Nem tudom te hol nõttél fel, de nem nagyon van olyan hely ahol több cigány él mint fehér de feltételezzük,hogy 20-80 az arány. Ha 20 cigány tud terrorizálni 80 fehéret az a fehérek hibája,az õ erejük éppen ebbõl fakad,összetartanak.Mi meg nem.
A pártosdit meg felejtsd el,tökmindegy ki van hatalmon,és milyen irányzatot képvisel sose lesz jobb...
És ne gyere a jobbikkal.
A jobbik egy nagyon jó kezdeményezés volt,mûködött is amíg be nem került a parlamentbe.
Meg kell érteni,hogy a pártok és a kormány nem azért vannak,hogy neked jó legyen.Amióta jobbik bekerült a kormányzásba tehetetlen,mert muszáj a politika játékszabályai szerint játszaniuk,és azok úgy vannak kitalálva,hogy még véletlenül se legyen hatékony.
Van még 2 év a következõ ciklusig addigra totálisan szét fogják õket verni és átalakítják a struktúrát.Elõre felkészülnek rá,hogy ha ne adj isten a jobbik alakíthat kormányt akkora már kezelhetõek legyenek...
(már most megjelent a korrupció a jobbikon belül,elég komoly ügyek vannak,de hát a kampányhoz pénz kell a pénzt meg nem adják ingyen.Bekerültek a parlamentbe és akik a pénzt adták azok benyújtották a számlát,hogy akkor ezt a közbeszerzést most az én cégem nyeri....)
De itt leteszem a nagyesküt,hogy a köv.kormánypárt az LMP lesz😄
Senkinek nem furcsa,hogy csak úgy hipp-hopp lett egy új pártunk a semmibõl?
Na de fejezzük be mert hívõ emberrel a legnehezebb vitatkozni.
És a Magyar emberek nagy többsége még mindig hisz a politikában és a pártosdiban.
De megkérdezném az itteni idõsebb korosztályt akik jóval többet éltek\láttak nálam:Elõfordult valaha az elmúlt 40 évben ,hogy egy kicsit is akár de jobb könnyebb lett az élet ebben az országban?
Jó ha tudjátok:soha nem fog eljönni az a nap amikor az aktuális politikai fõmufti kiáll a tv-ben és azt mondja:mától eltöröljük a sárgacsekkadót és a telefonadót...
És igen lehet véleményt alkotni rólam is,lehet azt mondani,hogy õrült vagyok,vagy összeesküvés elméletekben hiszek.Egyszerûbb engem lehülyézni mint elkezdeni dolgozni a dolgok megváltoztatásán...
És tényleg befejeztem,privátban vitázok tovább szívesen de nem akarom szétoffolni a topikot.
A Béna.
Had ne írjam már ki , hogy persze ez bonyolult, mert olyan , hogy nép...bla bla.
A világ mindig is így mûködött. A népeket irányítják, vezetik, megvezetik.
Konteo lesz ebbõl.<#nevetes1>#nevetes1>
D9
A szlovákokat sem általánosságban utálom ,hanem az ilyen fasztarisznya anti-magyar tetveket mint az a rohadék Fico.
A cigányokat sem azért utálom,mert más a színük vagy mert büdösek,hanem azért mert közöttük nõttem fel és végig terrorizálták a gyerekkoromat.
Ha ne adj isten visszaütöttél egy ilyen rohadéknak,nem sokára 30-an jelentek meg kaszával meg kapával vagy ami éppen a kezébe akadt,hogy baszta volna szájba a jókurvaanyját.
És nem,nem én tehetek,róla,hogy ilyen fatyúk lettek,hanem a ballib-es tetû politika meg,ha eltakarodtak volna iskolába meg dolgozni és nem azon járna az eszük,hogy hogyan kell lehúzni,kirabolni,meggyilkolni másokat akkor most nem itt tartanánk.
Mára tényleg befejeztem😄
A Béna.
Rengeteg dolgot tudnék még írni,tényekrõl(!!!)
Nem ilyen mesterségesen gerjesztett fa*ságokról mint népek ellentéte...
De olyan dolog ez,hogy amit én láttam 10 év alatt azt nem lehet elmondani fél óra alatt,mert csak kapnál egy csomó információt amit eddig nem hallottál de nem tudnál vele mit kezdeni...
Érdekességképpen:
Atomstory
Nem gondolnátok mennyire apró dolgokon múlik...
De gondolom arról sem tudtok,hogy az orosz vezetés megelõzõ csapással fenyegetõzik ha a NATO nem állítja le a rakétapajzs építését<#nezze>#nezze>
Azért szerencsésnek érzem magam,hogy több országból vannak jó barátaim,és így azért néha más forrásokból is kapok híreket.
Ezt a lakást ahol most lakom egy Iráni sráctól bérlem nemrég volt otthon 2 hónapra és utánna volt egy igen érdekes beszélgetésünk,fogalmazzunk úgy ,hogy a szitu nem egészen ugyanaz mint amit a híradóban nyomnak😄
A Béna.
A Szlovák kormánytisztviselõk már egy más kérdés.A Szlovák média megint egy más kérdés.
A sarki Szlovák pék nem úgy kel fel reggel,hogy ki akarná irtani a magyarokat,felkel és elmegy kenyeret sütni mint ahogy te is felkelsz és elmész dolgozni. Az emberek 99%a nem akar mást csak békében élni és felnevelni a gyerekeit...
A probléma azokkal a szlovákokkal van akik úgy gondolkodnak mint a magyar anti-szlovákosok...
Ezek az emberek elhanyagolható százalékát teszik ki a szlovák és magyar lakosságnak mégis óriási gondot okoznak...
El kellene kicsit gondolkodni és elfelejteni végre az általánosítást.
És ez igaz minden népre! Az,hogy vonalakat húztunk a térképre mindig csak keserûséget és halált hozott az emberi fajra,míg nem érnek el az emberek arra a szintre,hogy elfelejtsék a határokat addig csak szopás lesz az élet ezen a bolygón Pogi...
És igen ez igaz a zsidókra és cigányokra is, Azzal,hogy az egész zsidó népet utálatod tárgyává teszed azzal semmi mást nem érsz el csak azt,hogy hagyod lelépni azt a pár nagyon gonosz zsidót aki a szart kavarja.
A Cigányokat meg mi tettük ilyenné,mert hagyjuk nekik,hogy ilyenek legyenek.Mi basztuk el nekünk is kell rendbehozni de amíg az emberek a kormánytól vagy a rendõrségtõl várják a megoldást addig nem fog változni.Ugyanis a kormányt és a rendvédelmi vezetést kurvára nem érdekli mi folyik az országban. Nekik nem az a dolguk,hogy az ország egy jobb és élhetõbb hely legyen<#nezze>#nezze>
Javasolt irodalom:
Julius Andan: A világ a szinfalak mögött
Filozófiai iromány,de nagyon nagy igazságok vannak benne.
A Béna.
Hát nem is tudom,nekem válaszoltál és a "mi" szó alatt magamat is értem.
Én egy "kicsit"!
D9
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
DE ez nem egy "elbaszkurált" totyik!!! <#puszi>#puszi> <#nevetes1>#nevetes1>
D9
Hosszú link bepipál (már ez sem feltétlenül szükséges), linket kimásoljuk, itt meg a VIDEÓ BESZÚRÁSA-ba bemásoljuk oszt jónapot.
Kedélyjavító! <#nevetes1>#nevetes1>
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8aSIQN73oQg#!
Hatttalmas! <#taps>#taps>
D9
Kint vannak ezek az ebén szerintem...
www.pcpilot.hu