IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Különben a messzával tényleg semmit sem kellett csinálni? Gondolok itt arra,hogy a Clod ban a hûtõt ha kinyitom jóóól sem változik semmi ,gondolom nem full nyitott hûtõvel közlekedtek.
Biztos van más is amire figyelni kellett vagy nem?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Engem konkrétan a kapcsolók használatának a hiánya aggaszt😊 Ott az a sok bizbasz aztán nem kapcsolgathatom.
És NEM bombázok heinekkennel😊 Rühellem azokat a bútorszállítókat😊
De a G50 et már próbálgatom amúgy. A spit ,meg a hurkány sem bonyolúlt .
DE.
Elõkotortam éppen most😊 Kíváncsi vagyok fut e a gépen .

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
Ezen mi a vicces? Ja, tudom, te csak meszázol, abban tényleg nincs CEM, de ülj be egy G.50-be, Br-20-ba vagy egy Bleinheim-be, és még csak ne is max teljesítményen hajtsd, csak iskolakörözz velük párat. Vagy mondjuk bombázz néha Heinkellel, Stukával, utána mondd, hogy nincs CEM <#alien> Willi bácsi jó gépet rakott össze, amíg nem szenvedsz kicsit mással, fel sem tûnik, hogy mennyire jót! 😊

www.pumaszallas.hu

Ezzel a mondatoddal tudok egyetérteni-
"A gépek és a táj kidolgozottsága közel sincs a clodhoz, ezt most is állítom".
Ennyi..és hát tényleg nem a ROF topik...akkor...
Mikor lesz patch??<#alien>

VO101Tom
Repültem vele, az alapjátéknak kétszer is nekifutottam, de nekem nem jött be. A gépek és a táj kidolgozottsága közel sincs a clodhoz, ezt most is állítom. A repmodell nekem nem tûnt sem az il-2-höz, sem a clodhoz képest olyan hû de jobbnak (rosszabbnak sem). Hogy mennyire pontos, azt nem tudom megítélni, de kétlem, hogy az 1. vh-s gépekhez, ráadásul a sok field modhoz nagyon sok és pontos grafikonjaik lennének, a hasraütés faktor szerintem sokkal nagyobb, mint akármelyik 2.vh-s szimulátorban). Szél van clodban is, FMB-ben beállíthatsz amekkorát akarsz. Nagy oldalszelet, hátszelet nagyon érezni, légi harcban is (ki is kapcsoltuk <#zavart1>). Légcsavarszél még nincs, de többek közte erre írtam, hogy HA befejezik, akkor jobb lesz. Mondjuk légcsavarszelet nem éreztem a ROFban sem, ha beülsz a másik 6 órájába közel, nem emlékszem, hogy rázta volna a gépet. (Nemtom erre gondolsz?).

Na, mindegy, ez nem ROF topik, én igazából fikázni sem akarom, mert tök szubjektív, hogy kinek mi jön be, amit a írtam azt Kferronak írtam, hogy miért nem lesz ROF alapokon 2.vh-s szimulátor.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Na😊 Érdekes módon a Blizzard nem hadovál semmit ,hanem hetente jönnek a frissítések,javítások a játékához.Nem mintha észrevettem volna valamit is amin javítani kellene,de akkor is😊

Her Laca
complex engine management 😊)))

Alapvetõen egyetértek de fizikában(most még) ugyanúgy veri a ROF a CLOD-ot, mint ahogyan sérülési modellben is. Nem kicsit...repüljél már egy kicsit vele...<#kacsint> Fizikát itt a környezeti hatásokon is értek, úgy mint légcsavarszél, turbulencia, széllökések!! ööö hol is van ez a CLOD-ban???

Her Laca
Tom az örök optimista😊

acidrain
Köszönöm, este kipróbálom.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

VO101Tom
Semmi köze a próféciához ennek, még tavaly mutatott a csapatról pár fényképet Luthier, és a szemfülesebbek az 1C-n megtaláltak pár nevet a ROF fejlesztõk között is.

www.pumaszallas.hu

Amikor kapsz egy párat a hátad mögé:Ahh semmi gond a motor húzz,szépen darál.Szárnyak nem rogytak meg,oszlopok ok,feszitõk ok,farok is ok.Majd a következõ erõs fordúló útán elkezd recsegni a hátulja aztán szépen el is deformálodik a farokrész.😮)
Nesu
Múlt héten Frontot repültünk és mielõtt mindenki megjött volna .Repültem a bevetést .Mondanom sem kell ,a megszokotthoz képest ismételten 3 -4 géppel kellett szembeszálljak a Rise of Flight *FeOW - Piave 1918 légterében .
A találati részletességrõl szólva nálam a gyávaság olyan szerelembe esett a bátorsággal ,hogy menekülõre fogtam .Az olajjal teli szemüvegemen keresztül lestem a zuhanási sebességet ,vagyis igyekeztem megtalálni a mûszert a szárnyösszekötõ oszlopon .Gondoltam csak azért nem látom mert az olaj mindent betakart ,de ez nem így történt .A sikeres kényszerleszállás után már nem volt olajos annyira a kép mint elõtte ,így képes voltam felfogni ,hogy az egyik sikeres védekezõ manõver közben ,ezt az apró mûszert ,egyszerûen lelõtték a gépemrõl ....

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

"a Clod hangjait és az AI-t meg a ROF-os fejlesztõk kalapálják jelenleg"
A próféta szóljón belõled Tom😮)
Papa01
Szerintem a fizikája is. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Értem.
Mint mondottam, nem ismerem a RoF-ot, így az egész hátterérõl sem tudok semmit. 😊
Amit viszont látok, az az, hogy nagyon szép a grafikája, s szerintem magasan az Ultrapack feletti. A linkelt videóban 3:13-nál, a célzóüvegen látható fénytörési effekt nagyon sokat dob a hangulaton.

VO101Tom
Nem csinálnak. És nem csak azért, mert Luthier és a ROF-os srácok nagy haverok, hanem mert a ROF kidolgozottsága messze elmarad a clod-tól. Ha megnézed a gépek 3D modellje kb 3-4x részletesebb (egyik clodos fejlesztõ srácot kérdeztem meg errõl, a rof és az il-2 gépei kb 6-8000 polygonból állnak, a clod vadászgépei 17e, bombázók 24e körül). A fedélzeti eszközökrõl, complex engine managementrõl nem is beszélve. A térképek is sokkal kisebbek, egyszerûbbek a ROFban. A ROF ha 2. világháborús gépekkel kezdene mûködni, akkor kb a feljavított Ultrapack szintjén lenne. Fizikában is, grafikában is. Ami nagyon jó a ROF-ban, az a sérülés modell, a lövéseknek látható, érezhetõ hatása van, ebben tényleg szuper, na meg persze az, hogy nincs vele technikai gond. De clod mellett - HA ezt végre rendbe teszik- nem rúgna labdába.
Meg persze azt se felejtsd el, hogy a Clod és a ROF csapat között egész jó munkakapcsolat van, a ROF gépei közül párat a clodos modellezõk csináltak, a Clod hangjait és az AI-t meg a ROF-os fejlesztõk kalapálják jelenleg. Õk nem abban a világvége hangulatban látják a clodot, mint amit néhányan a fórumokon szeretnek hangoztatni. :/

www.pumaszallas.hu

Zpogi
OFF

Ávósok

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A teljes magyarországi médiában betiltott film bemutatja az egykori diktatúrát

http://tdyweb2.wbteam.com/Avosok_1.htm
http://tdyweb2.wbteam.com/Avosok_2.htm
http://tdyweb2.wbteam.com/Avosok_3.htm

ON

Nem ismerem a RoF-ot, s nem tudom, milyen a fizikája. De gyanítom, ha a készítõi felismernék a lehetõséget, hogy a népnek szüksége van egy jó II. VH-s szimulátorra és a CloD erre csak korlátozottan alkalmas, s most gyorsan elkezdenének ilyen cuccokat gyártani (kezdetnek elég lenne a Spit és a Messzer), sokan pártolnának át a CloD-ról a RoF-ra.

Elfogadnám.
Bár mondjuk bevásárláshoz nem túl ideális... 😊

Zpogi
He-he,kezdetnek nem rossz.

Zpogi
Hát le a kalappal elõttük,lassan megkérhetnénk õket,hogy csináljanak néhány II.VH-s repcsit nekünk is.

Megyek melózni, az lehiggaszt egy kicsit XD

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Ök nem lazsálnak.

Így is lehetne ez a nyavajás játék.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

VO101Tom
a video settings alatt állítsd magasabbra a textúra minõséget, de lehet, hogy a Steames fájl ellenõrzés segít. Bravoalpha-nak volt hasonló hibája, a bugtrackerre fel is tette anno:
http://www.il2bugtracker.com/issues/321

www.pumaszallas.hu

acidrain
Srácok Clod-ban nem látszik az E1 revije hiába adom rá a fényerõt, mintha ki lenne kapcsolva. E3 -nál teljesen jó. Lehet ezt a hibát orvosolni valahogyan?

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

mijki
Ha olyan tehetséges küldetés készítõk lennének mint én, akkor mindenki oda járna.<#nevetes1><#banplz>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

VO101Tom
Az ATAG-osoktól nem sokat várnék, elég fantáziátlan küldiket csinálnak, gyakorlatilag dogszerver, csak nagy térképen. Szeretik keverni a "történelmileg hû" és a "kiegyenlített" játékmenetet aszerint, hogy nekik épp mi kedvez. A bonyolultabb, war szerû bevetések meg azért nem mennek, mert egyetlen bombázójuk a Blenheim, amin nincs level stabilizátor, ezért nehéz vele bombázni egyedül. Meg repülni is, könnyû kicsinálni a motort. Egyébként meg egy fosch, de más baja nincs <#alien>. Ha olyan küldik vannak, hogy ki bombáz le több mindent, abban esélytelenek, feltéve, ha nem úgy oldják meg, mint most, hogy a német közepes bombázók +150 km-rõl indulnak (a keleti frontos mapok ezért is jobbak lesznek szerintem, nekik lesz Il-2, Pe-2, és mindenki boldog).

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Ok. De ez is azt mutatja,hogy kevesen játsszák,hiszen ha az Il2 es tömegek elárasztanák a CLOD szervereket ,csak lenne valaki aki rendes küldiket csinál. Én sem azért repülök az ATAG-on mert jaj de jó ,hanem mert ez full real,meg itt vannak sokan.No majd felvetem én a fórumukon ezt amit mondtál.

VO101Tom
Elárulom, van szél és van olyan felhõ is, mint az il-2-ben. Csak nem teszik be ATAG-ra. Ha elkezdjük abajgatni, akkor kiderül, hogy ha a küldetés szerkesztõi vennék a fáradságot, akkor lehetne sokkal jobb küldiket is csinálni <#alien>.

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Tudom LacAI, és igazad van.
Jó példa beczl készülõ Mig-21bis modja a DCS: World-höz. Kerüljön bármennyibe, meg fogom venni. Mert fasza. Meg persze azért is, mert hazánk fia csinálja. De elsõsorban azért mert tényleg egy mércét fog állítani a többi modder elé.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
A franciaországi csaták ilyenek, azért mondom, hogy azok a kedvenceim nekem. De franciaországi csatát nem repülnek az angolok, mert nincs CSP légcsavar, meg IIa Spit.

Diablót megveszem jövõ héten én is 😊

www.pumaszallas.hu

Laca én benne lennék a század felélesztésében, Majd kaparok össze egy kis szabadidõt.<#wink>

Üdv : Togyo

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Her Laca
Ja a fák😊)) Ebben a bétaalfaújmotorralcsinált fosban is lazán felszállok az erdõben😊))Micsoda mindenre kiható sérülés modell😊))

Pfuu a létezõ!!fákon kívül ez a nagy vágyam!!!

Her Laca
Ja 😊 És lehetne pl felhõs az ég!!!!!!!!!!!! Mert én még egyszer sem találkoztam összefüggõ ,de legalábbis kicsit nagyobb méretû felhõréteggel pl az ATAGON!Meg fújhatna a szél is ami ugye az IL2 ben már megvalósított volt.Itt mért nem lehet? Mondom ,ha elkezdjük abajgatni ,akkor kiderül ,hogy tényleg egy kalap fos az egész😊))Inkább bele sem kezdek:XD

Her Laca
Már mondtam ,nekem a gép az nagyjából mindegy. Ha csak olasz vacak lenne akkor avval tanulnék meg a lehetõ legjobban harcolni. Nekem a légi harc a lényeg annak a kivitelezése,az ellenfél eszén való túljárás. Hogy ezt mivel csinálom végül is mindegy. Persze azért jobb egy messzerben vagy egy fókában abajgatni az enemit ,ezt nem vitatom😊)

Her Laca
Ebben igazad van. De ezeket itt is meg lehetne csinálni ,földi egységeket irtani ,védeni ,persze az idõjárás az évszakok mások. Mondjuk itt is lehetne viharos idõ ,csak akkor semmi értelme felszállni ugye mert semmit sem lát az emberfia.. De ipartelepek ,kikötõk,csapatösszevonások bombázása itt is megvalósítható lenne nem?És máris izgalmasabb. Csak kevés a játékos,kevés a szervezett egységként repkedõ társaság. A 303 -302 esek is elkezdték aztán abba is hagyták ,pedig velük lehetett taktikai csatákat vívni rendesen.Na mind1 ez már jobb nem lesz ,én elrepkedek hetente egyszer kétszer ,mást úgyse nagyon szeretek a játékok közül. Ja meg Diablózom😊

VO101Tom
Földi csaták fõleg (nem a vezethetõ tankokra gondolok, hanem hogy a hajókon kívül más célpont is legyen). Más városok, navigáció, hogy mást ne mondjak. Ja, és több évszak lesz, õsz és tél.
Most mi van? Felszállsz Calais-ban, elindulsz északnak, és Dovernél vagy Folkestone-nál csapkodsz 6k-ról az idióta angolokra, akik 3k-nál feljebb csak szökõévente mennek. Ha kedved van AI-t lõni, akkor rámész egy-egy bombázó kötelékre. Ennél BÁRMI izgalmasabb 😊
A legjobban a Kampferband szerver Franciaországi csatáit élvezem, de azokon a szerókon csak kevesen vannak. Amikor kell navigálni a faluk között, dobálni a konvojokat, vagy épp védeni az alcsony támadóktól. Nekem hiányoznak már ezek.

www.pumaszallas.hu

Na azért nem. Sem a technika, sem a táj változatosságai,de még az idõjárás sem. A gépek típusainak sokasága, és az idõintervallumot már nem is említve.

Her Laca
Mitõl izgalmasabb Moszkva mint a csatorna? Más gépek max ennyi.
Itt a tenger felett ,ott meg a végtelen orosz sztyeppék felett repked az ember.Szvsz tökmindegy .Nagyváros meg itt is van ,meg ott is😊Itt BigBen,ott meg a Kreml.

Her Laca
Tudod mi bánt? Az ,hogy az ember tudván,hogy rétegjáték és nincs nagy bevétel belõle ,akár a dupláját is kiadná érte ,csak ,hogy a fejlesztõknek legyen kedve csinálni. És ezt õk is tudják. És ki is használják. Egy raklap dolgot meg se valósítottak a játékban ,amit pedig nagy mellénnyel mondogattak. És ráadásul a nagy többségnek játszhatatlan. A gépigényrõl már nem is beszélek. Ezek nem érdemlik meg a szolidaritást aszondom.

LeonSilver
... és akkor az ember legyen faszagyerek és ne torrentezzen hanem vegye meg a bótba a cuccot. Jelen esetbenakik letorrentezték, azok röhögnek az egészen, aki meg megvette az szopja a nagy harci bránert.
Az biztos, hogy a BoM-ot én is leszedem elõször aztán majd ha itt mindenki ódákat zeng, hogy ilyenmilyen fasza, na akkor majd elgondolkodom a vásárláson.
Egyébként meg szerintem az a minimum lenne ha a CloD tulajok kedvezménnyel vehetnék meg a következõ szart, de ilyen meg úgysem lesz.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Ja a BoM😊 Mint mondottam inkább kiböjtölöm ,de ,hogy tõlem ezek max a DVD árát látják viszont arra a nagy esküt leteszem.De akkor is ha megcsinálják az évszázad szim jét ,hiba nélkül. Átvertek ,és mint tudjuk jó nyalóka vissza nyal😊 De szerintem sokan így lesznek evvel. Én meg még hangadóként is szerepelni fogok😊 <#mf1>

Bucser
Gyakorlatilag alafekudnek a bombazasnak😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

VO101Tom
Amit Laca ír, az a clodra igaz. Ezt nem fogják már tömegeknek eladni, de nem is hiszem, hogy hajtanának rá. Akkor lenne pár új gép, meg extra tartalom, de tudjuk, hogy ilyen nem lesz. Rendbe teszik az engine-t, a gépek FM-jét, talán pár apróbb dolog is bekerül, de kb. ennyi. De ez a clod. Hogy a BoM hogyan fog fogyni ezek után, azt ma még nem mondja meg senki. HA a clodot rendbe teszik, akkor akár még jól is kijöhetnek belõle. Szerintem sokkal izgalmasabb hadszíntér, nem beszélve arról, hogy online szerverek valszeg itt is a legutolsó peccsekkel repülnek majd, ezért mindig mindenki megveszi majd az összes kieget. Ahogy az il-2-t is.

www.pumaszallas.hu

Bucser
NA igen sajnos Hianyzik is. Otthon porosodik a mai napig. De miutan se szamitogep se repules nem volt sajnos az utobbi 3 evben, ezert nem kuldettem ki magamhoz. Majd januartol talan lesz ido gep es kedv is eloszedni a szimeket kicsit hosszabb idokre.

Es biztos vagyok benne, hogy 10-bol 10-szer vennek ujra cougart x52 ELLENEBEN BARMIKOR😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

😛
fárasztó

Her Laca
Elkopik?<#eplus2>