IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na figyelj. Mindenki bevallva bevallatlanul ma!!!patchet várt. De mond ha te Lavocskint!<#pardon1>

Semmi köze a két dolognak egymáshoz...
Na azért szép a La-5
Na akkor most kaphatják be. Ki nem szarja le a Lovacskájukat, amikor félkész a progi. Múlt héten mondták, hogy szerdánál elõbb biztos nem lesz kész. Ok , hogy ez nem azt jelenti, hogy csütörtök tuti de eltelt egy hét!!!!Ilyet az életbe nem láttam ba*ki!!!!!Dugják fel maguknak, amíg nem jön patch nem szólok többet a témához, mert már én nézem magamat hülyének.
Lavocskin....<#action>

Sanyo
Good evening gentlemen!
Eddig sem a modellek minõségével és szépségével volt a gond.Videót akarok a javításokról és a teljesítmény nõvekedésérõl.
Have a great weekend!
Zpogi
Pénteki frissítés La 5-el fûszerezve,viszont nincs patch 😞

Zpogi
Király lett Savi 😊

Mijki:Hát nem tudom én nem vagyok tõle hasra esve.

mijki
Pár kép a HSFX 6-ból:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

E3 nyitható oldalablak 😄

E3 kabin

Fóka in action(új pilótafülke)

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Nohab
5750-em van, és nincs vele problémám játék közben.
szekelyland
A grafika javult-e valamit?

Lehet én is leszedem a joyt a plocról vmelyik este....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

<#eljen>

D9

+1 <#eljen>

4.12 patch-tõl nincs hír ?

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

acidrain
Köszönöm, jónak ígérkezik, már szedem is lefelé. <#eljen>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

acidrain
Köfi! 😊
Alb3rté az érdem, én csak a büszke tulajdonos vagyok 😊

VO101Tom
Kukori? Király egyébként 😊

www.pumaszallas.hu

acidrain
Az új skin:

bakvarnyu
Fut játszhatóan a Cliffs of Dover Radeon 5770-el?

Lesz

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Lezs. Meg is szívjuk LOL

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Her Laca
Holnap lesz pöcs? Csak megszokásból kérdezem😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Hát igen nem mindenki szereti. Én nem vagyok jó futó, de szeretek. Azért kihívásból, az egyik nyár elején lefutottam egy Maratont. Nagyon kemény dolog. Évekig nem lesz második, azt azért megbeszéltem magammal.
Pont akkor is kánikula volt..<#duma>
Mondjuk, azért pár szopós dolgon már részt vettem, de bármi+ futás, az a legnagyobb szívás.<#hehe>

Her Laca
Szívós vagyok😊 De nagyon.:xd
Egyet rühelek. Futni.
Azt nem is értem mi abban a jó,hogy rohangál csak úgy az emberfia😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Gondolod?<#alien>

Her Laca
Ja és a hidegben meg melegben itt is játszik.
Csal nem egy két órát hanem 8 at 10 et😊

Her Laca
Az nincs😊 Vagyok vagy 70 kiló a 180 centimhez.
Nem tudsz olyat amit én ki ne bírnék jelezném. Ellenben én tudok neked mutatni olyat ,hogy besirnál 😊 Persze ezt is meg lehet szokni mint minden mást is,de vérzett nálunk már el testépítõ,meg fittnes guru is😊

<#nevetes1>A combosodással nincsen gondom. Elég speciális a munkaköröm, részben az a munkám , hogy edzek.<#vigyor2> Ez azért igen hidegben, na meg igen melegben elég kellemetlen. Én is hívnálak(nem írom mi lenne a feladat)neked meg a felesleges súllyal(ha van) nem lenne gondod.<#nevetes1>

Her Laca
2-4 száz kilós alartam mondani😊 És még pénzt is keresel vele:XD

Her Laca
Gyere hozzám egy kis kõpakolásra,oszt nem kell edzésprogramokkal foglalkoznod. Napi 8-10 óra a napon 2-4 kilós kavicsokkal gurigázva,oszt kicombosodsz.

LeonSilver
😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ja az sem rossz. <#vigyor>

LeonSilver
Én reggel 9-tõl 12-ig majd 13-tól 16-ig damilos fûkaszával edzettem a napon. Viszont rólam is dõlt a víz... :p

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Tegnap összeraktam a futó, és a crossfit jellegû edzésemet, majdnem megdöglöttem. Három órán keresztül dõlt rólam a víz. Nagyon durván nyomja az idõjárás.

Ha ez igaz, remélem a torkukon akad a sör. De csak kihozzák már.

SgtChris
Ma is van meccs az EB-n, szvsz sokra ne számíts :-P

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Valami hír a patchrõl??
Holnap péntek..valamit böfögni kéne azért nekik is.

Pedig nincs a csókának igaza. Nekem is van NV-s karim. GF-2MX-200 A mai napig mûködõképes. Hol van már a HD-2900XT, HD-4890 stb?

Nesu
Ennyire alázzák a Japók a beteg amikat ?????

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

azon XD

Sõt!
Én még a 4890-el kezdtem el és már szon is ott volt. Csak egy kicsit halványabban. De ott.

LeonSilver
"A 69xx szériánál szinte mind ott a kék csík... "

Nálam semmilyen kék csíkok meg horizont anómálía nincsen.
Asos lapon,Asus6850(12.6béta)+amd4x3.2-3.6ghz+8Gb+baracuda+1680X1050.
Na viszont szaggatás az van kérem.
PhantomAss
igen uram, tudom h megbízhatóbb a linux...
csak ugye amikor 130ezer embere kell figyelni és kb teljesen kezdõk linuxban, ráadásul a kötelezõ szoftverek sincsenek fejlesztõi oldalról szupportálva, te meg oldd meg a problémáját...
ráadásul úgy hogy nem kötelezõ linuxot használnia, win7-en pedig minden mûködik jól
olyankor gurul el a gyógyszerem 😄

GOOBY, pls

LeonSilver
Én az openSUSE-t szoktam nyaggatni (régen meg a Madrake-et) de igazából ha hiba volt, az mindig a saját balfaszságom miatt volt.

Viszont az tény, hogy a 1000+1 disztrib nem tesz jót a cuccnak.

Otthon meg akkor lenne fasza meg népszerû ha a játékok mennének rajta normálisan (A wine nem megoldás, szerintem) vagy ha a kiadók linuxra is kiadnák a gémeket. Viszont a sok disztró miatt ezt nem fogják megtenni. Még akkor sem, ha lényegében 4-5-6 "mag" van amire a többiek épülnek. Sajna..

szekelyland
A linuxot mekkérem hogy ne sziggya!!!!!
Most is arról írok.... Én is pont ma vagyok helpdeskes, van 140 Penny (aminek a suportot adom - egyedül), mindegyikban van egy suse, 4-6 redhat és egy (1!) winfos xp. Napi 40 hívásból 30 winfos probléma, 4-5 provider gond,2-3 hardware gond, a többi kávéfõzõ, futószalag, mosógép..... Kb hetente van valahol vmi gond a zsuzsival. A redhat meg akkor is megy amikor a júzert derékig bedarálta a cooler és láng jön ki a tápból.....

Mondjuk ha a júzer a google képkeresõ screenshot szépsége alapján választ magának disztrót, akkor vessen magára....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

PhantomAss
yayy
helpdesk-es vagyok és állandóan a linuxosokkal van a probléma
hozzáteszem nagyvállatai környezetben, 130ezer ember emea szinten
azt simogatnám meg szívlapáttal aki megengedte hogy linuxot lehessen használni nálunk munkára
tudom hogy jó meg minden, a win meg szar, de van kb 28ezer változata és abbók kb 2 támogatott
a többi meg jön nyafogni hogy semmi nem mûködik
bazz senki sem tartott pisztolyt a fejéhez hogy linuxot rakjon fel

GOOBY, pls

Affene, én csak most, reggeli kávézás közben hallgattam meg. Remélem nem baj. 😊
De így is nagyszerû zene! Köszönet érte!