IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Baszus megnéztem az 5-ös lottó nyerõszámait,szinte ugyanazokat a számokat húzták,mint a múlt héten!
Még mondja azt valaki,hogy nincs manipulálva.
ON
Késõbb megjelentek a Bellum War (a legelsõ weblap után elnevezett) war tipusok. Van pl ez az oldal, ez már régi nagyon, de mind ezen az elven mûködik:
http://war.by-airforce.com/
Itt látod a fõmenüt. A front térképen van az aktuális állás, amit a leendõ host betölt, kiválaszt egy támadási vagy támogatási célt, és beállítja mennyi résztvevõ repül, majd generál egy küldetést. A letöltött fájlt elmenti, amikor a hyperlobbyn összegyûlik a csapat, akkor coop küldetésként betölti, lerepülik, majd a játék által generált fájlt, amiben a repülés alatti történéseket logolja, azt visszatölti az oldalra. Aszerint, hogy a köldiben milyen célokat sikerült teljesíteni, az oldal térképe frissül, területeket foglalhat, utánpótlást szállíthat, felderítést végezhet (ami után több célt rak ki támadáskor, egy felderített területen több sérülést tudsz okozni). De ott a részletes szabályrendszer, ha komoylabban érdekel. A progi kis földi csatákat generál, azokkal szimulálja a terület foglalásokat, adott számú tank elindul a védelem ellen, ha elegen túlélik, akkor megvan a terület. Ez ment hónapokon át, egy egy téképen minden területet el kellett foglalni, aztán jött a következõ (a térképek egymás után kronológiai sorrendben jöttek, de azok végeredménye változhatott a war menete szerint. Sztálingrádot megnyerték a németek nem egyszer, de utána ugyanúgy Kursk jött). Egy online war több mint egy évig is eltarthatott valós idõben, szal tényleg idõigényes, addiktív hobbi ez 😊
Persze itt is van egy nagyon részletes, látványos statisztikai rendszer is (mi ezen már keveset repültünk amint látszik is):
http://war.by-airforce.com/sqd_file.php?sqd=VO101
A pumaszállás weblapon jobboldalt vannak még más warok, más térképen, más adminokkal, meg van a Fibow, az asszem ma is megy, Észak-Afrikai térképeken.
A clodhoz ilyesmi viszont szerintem nem lesz. A letöltés-lerepülés-visszareportolás túl statikus, és egyszerre csak kevés játékos repülhet (persze párhuzamosan, több hosttal annyi amennyit akarnak). De egyszerre, egy küldetésben csak 6v6, 8v8 a legelterjedtebb, a 16 vs 16 küldik már nagynak számítanak. Az ATAG-on meg volt, hogy 90-en bent voltak egyszerre. Gond az is, hogy a küldetés generálása és visszatöltése közötti idõben a térkép változatlan, az utánad generált küldik is abból a kezdõ szituációból indulnak, ami nálad, nem egyszer volt, hogy egyik csapat elfoglalt egy várost, mire a negyed órával késõbbi reportban porig bombázták azt. Kis védelem van benne, egy órán belül nem engedi ugyanazt csinálni, de mégis van benne egy ilyen késés, amit nem tudsz kiküszöbölni. Gond az is, hogy a coop küldetésekben adott számú ember elkezdi, akkor azok max elfogynak, de sem újra indulni, sem késõbb csatlakozni nem lehet. Ezért ha eltakarítottad az ellenfél vadászait, akkor gyakorlatilag nem volt kockázat benne, max lelõ a légvédelem, de pontosan lehetett tudni, hogy mennyien vannak a légtérben, sõt, még azt is gyakran tudtad, hogy ki hol van, ki mit támad. Túl kiszámítható volt már a végére.
A clod sokkal inkább a valós idõben történõ csatákra megy rá, statisztikai oldalt erre is lehet készíteni (és készítettek is már), van olyan szerver, amin már generálni is lehet, de nincs olyan fokú szabadság, mint a régebbi tipusú waroknál.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Egyébként miért ne sikerült volna a valóságban?Azt hiszi,hogy valami áthatolhatattlan vadászernyõ volt az ángelusoknak?
Úgy tudom,mikor a németek ráálltak a repterekre,akkor már azon agyaltak,hogy kiürítik õket,és minden gépet visszavonnak Délkelet-Angliából.(mármint az angolok)
R.I.P. White Europe
www.pumaszallas.hu
Tök jó volt navigálni,bár nem volt egyszerû,de végül Tom kiszúrta a célokat,pedig volt némi ellentmondás a briefingben is. A leírásban Tonbrige volt megadva,koordinátának pedig E-10,4 ami Tunbrige Wells volt,de végül is itt volt a bombázandó cél.
Kísért minket egy 109 E-4/B is Vit_Unit személyében. Dover közelében Spitfire támadott minket,de elõször a 109-esre ment,így Tommal volt idõnk némi elõnyre szert tenni. Aztán mégis a nyomunkba eredt,de Vit elvette a kedvét az üldözésünktõl és jobbnak látta lelépni. Kidobtuk a célok 80%-át,végül kötelékbe álltunk és irány haza,nyugodt utunk volt hazáig,majd landolás.
Mission Accomplished 😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Pl a Blöfföt is csak kevesen értékelik,de akik igen azokat nagy becsben tartom.
Van olan baráti házaspár (nejem erõlteti) akik pl nem is halottak ezekrõl. Rendes emberek,de fentartásaim vannak az olyanokkal akik nem ismerik eme mûveket😊 Nem is erõltetem a kontaktust nagyon,ha érted 😊 Azt gondolom van egy szimt és azt jó ha megtartja az ember.
Pl az itt fórumozó emberek a szívem csücskei,ritka az olan amiben nem értünk egyet.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A Galaxis utikalaúz tetszett? Csak azért szeretném tudni mert nekem nagyon, de eddig még csak 2 embert találtam e bolygón aki hasonló véleményen van.
Tegnap este nejemmel elmentünk moziba. A Mindörökké Rock címû szuperprodukciót néztük meg.A szereplõ gárda parádés. De!. Ha istent ismertek, még véletlenül se nézzétek meg,a világtörténelem talán legszarabb alkotását sikerült végigszenvednem,ez olyannyira így van,hogy még az asszony is egyetértett velem ebben. Az elsõ két perc már gyanus volt,de azt hittem hogy ez valami paródia az elején és mindjárt jön egy fordulat. De nem. Komolyan gondolkoztam,hogy eret vágok magamon. Beugrott a Galaxis utikalaúzból a Vogon költészet,ha mond ez nektek valamit😊 Tehát barátaim!
Ismétlem ne, Neeeeee nézzétek meg ,csak akkor ha fegyvert tartanak a fejetekhez, bár ha jobban belegondolok lehet jobban jár az ember ha elsütik azt.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Nem tudom hogy miér de a játékban akárhogy probálok gázt adni vagy levni nem tudok 55% és ott beál , ha autó pilotán van akkor megy rendesen .
Már probáltam uj karral meg pilengyüzettel a gépet ujra raktam a játékot is és semi változás , több verziot is kiprobáltam.
Válaszokat elöre is kösdszönöm
Üdv
www.pcpilot.hu
Egyébként szerintem azért nem mutogatnak német gépeket,mert õk orosz fejlesztõk. Ha németek lennének akkor valószínûleg fordítva lenne a dolog. Bár ki tudja,mára a németek eléggé átváltottak a bocsánat,hogy élve meg mertem születni üzemmódba. Nem beszélve az ottani játékfejlesztéssel kapcsolatos szabályozásokról kezdve mondjuk a zöld vértõl és társaitól. De ez már egy másik történet...
Az viszont gusztustalan húzás,hogy az ígéretek ellenére nincs patch. Ezek után már csak az lehet a mentségük ha a patch kiválóra sikerül.
Õszintén szólva így már nem bánom,hogy nem vettem meg az IL-2: CoD-ot. Ez mondjuk annak is köszönhetõ,hogy az asztali gépem kevés lenne hozzá.A Moszkvai csatát lehet,hogy megveszem,fõleg ha addigra sikerül valamit fejleszteni a pc-n. Addig meg elleszek az 1946-al és a DCS:Black Shark 1-el. Meg remélhetõleg a Góbéval és a nagy IS-el.
u.i: Hol van a beígért bónuszgép,a SZU-26???
Megint egy kis jó zene, elalvás elõtt 😉
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Zenebutik off
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pcpilot.hu
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
De azt makf meg kell venni ám😊 aClod így rohad meg ahogy van. Bár tõlem ezek egy fillért sem fognak látni mint már mondottam😊 A lavórjukkal meg mindjárt megmondom mit csináljanak, csak még iszom mégegy sert😊
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Legalábbis nagyon bízok benne.😊)
R.I.P. White Europe
R.I.P. White Europe
Lavocskin....<#action>#action>
www.pcpilot.hu
Eddig sem a modellek minõségével és szépségével volt a gond.Videót akarok a javításokról és a teljesítmény nõvekedésérõl.
Have a great weekend!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
E3 nyitható oldalablak 😄
E3 kabin
Fóka in action(új pilótafülke)