IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ööö én emlékszem..<#nevetes1>
Nem ismerlek személyesen, de ahogyan így neten figyeltelek, te a "Baltazár nem alkuszik" típusú ember vagy.<#alien>

LeonSilver
Óóó, már nagyon régen, talán két éve is van már. De egynél több, az tuti. Lebalfaszoztam Papát és nem tetszett neki.
Nem egyezik a véleményünk ez ügyben (én ezt a nézetet vallottam mindig és most is ezt mondom: "Az igaz barát nem az, aki meghív egy drága ebédre, hanem az, aki halkan odaszól, hogy beragadt a fogad közé egy darab káposzta.").

A kiváltó okra egyébként már nem emlékszem. Arra sem, hogy mi volt, mi nem volt. És nem is haragszunk egymásra egyébként. Beszélünk ha kell de csak ennyi.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Milyen okok miatt?<#fejvakaras> Nehogy mán nézeteltérésed lett .

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Bocs, hogy ide írom de a RoF totyikot nem látogatom egyéb okok miatt.
Szóval kibaszott jó lett a RoF ezzel a mostani pöccsel..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Emberek,valaki küldene nekem egy x52-es profilt a 1946-hoz?

Köszönöm elõre is.
LeonSilver
Én csináltam ilyent. Win98 és XP-t meg lehetett oldani, w7-et nem tudom. A boot miatt kérdéses csak.

V43 1105
Megoldható egyébként.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Her Laca
?
Nem értem. Engem a szoftveres oldala érdekelne.
Az ssd az csak egy adathordozó,nem gondolom ,hogy azzal problema lenne. Csak át akarom tenni a mostani wint és ennyi.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

V Domino
Ez kérlek a jövõ.😊Bõvebbet én se tudok róla,de így már el tudok képzelni egy war-t,kb mint a fibow beszorozva 1000-el.

R.I.P. White Europe

V43 1105
Van olyan SSD aminél ez a lehetõség fenn áll!

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Her Laca
Testvéreim!
Ha veszek egy SSD-t a mostani winfost át tudom rakni rá úgy ,hogy ne kelljen semmit baxtatnom utána? Mert ahhoz nincs kedvem ,hogy napokat szórakozzak amíg ismét olyan lesz mint a mostani. Lusta vagyok na😊

Her Laca
EZZZZZZZZZZZZZ Mi EZZZZZZZZZZZZZZZZZ??????????????
Kúrva jó.

LeonSilver
Basszus.... ha tudtam volna.

Willenbrock
Olyan mint egy pólóminta :/

Willenbrock
A géppuskákról még jobban lehet találni pontos mûszaki rajzokat meg dokumentációkat.Inkább az egykori gépek repülési jellemzõirõl,viselkedésükrõl maradt fenn kevés dokumentáció-ezt szokták mondani.Bár a tervrajzok fennmaradtak azokból meg a mai programokkal pontosan meg tudják állapítani gondolom hogy repültek a kávédarálók.Meg vannak replikák is néhány típusból.

V Domino
Africa mod

R.I.P. White Europe

És azt meg lehet-e csinálni (x52-nél), hogy ha a tekerentyût 100%-ig tekerem, akkor a gép úgy érzékelje, mintha csak 50%-on lenne?

PhantomAss
nincs mit...😊
persze neked kell kitapasztalnod hogy mit hogyan
én évek óta ezekkel a beállításokkal repültem és nekem bejött

GOOBY, pls

Szó volt róla a ROF-sok milyen történelmi és mûszakí hûség szerint készitik a játékot,így került szóba géppuska szinkronízáció is.
Itt egy cikk erról:Hivatalos oldal.
V Domino
Jól hangzik,kösz.<#eljen>

R.I.P. White Europe

PhantomAss
én a felül lévõ nagy tekerentyûre a propeller pitch-et raktam, a csúszkára a féket (szépen lehet adagolni
ami nagyon fontos, az elevator trim: ezt a hüvejkujjnál lévõ tekerõre raktam, légiharcban nagyon sokat segít. A négyállású kapcsolóra flaps up-down volt rakva és különbözõ cockpit view-ek (wide, normal)
a lcd gombokra pedig mindenféle világítás (mûszerfal, landing, navigation)

GOOBY, pls

V Domino
Viszont kormányokban No 1.

Apropó,én is vettem egy x52-t,most tanulok jobb kézzel repülni.<#hehe>
Tehát a kérdésem:a gázkaron lévõ gombok,csúszkák,stb. milyen célra használhatók,mit érdemes odakonfigolni.

R.I.P. White Europe

Her Laca
A lógi úgy általában is csak szeretne joyt csinálni.

PhantomAss
már eladtam az enyémet
de tényleg jó darab, egy x52 gázkarral csak ajánlani tudom

GOOBY, pls

Ha egy örökéletû, pontos joyt akarsz: Microsoft Sidewinder FFB2 (USB-s).
Sajnos már csak használtan kapsz, de ezzel nem lesz bajod.
Ezen a fórumon Phantomass (Airsheep) és Ratbag kollégák árulnak ilyet.
Érdemes még egy X52 gázkart is venni hozzá, esetleg egy pedált még.
A Saitek, Legótek csak szeretne ilyet csinálni...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Ha ez mond valamit,egyszer réges régen vettem én is egy ilyen förmedvényt. Pontosan 3 vagy 4 napig volt pontos a joy.
Mások is ezt tapasztalták akik megvették a logi eme remek termékét. Logitech mindent tud csak joyt csinálni azt nem😊
Használt X 52 kell neked aszondom😊

Vogel
Használtan saitek x-52 lefedi ezt az árkategóriát. De a cyborg fly 5 is jó darab.

acidrain
Jó joy az evo, én is nyúztam egyet több mint 3 évig. Soha semmi baj nem volt vele.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Ja, és kettõ flight quadrant, a két motorosokhoz. <#smile>

D9

Nekem most egy saitek cyborg evo-m van, és én is erre fogok váltani.
Már elmúlt 4 éves, de még most is nagyon szeretem. (Erre futja <#smile> )

D9

acidrain
Logitech-et inkább ne vegyél. Saitek-ben gondolkozz. Például: Saitek Cyborg fly 5 Újonnan is belefér a 15000-es keretbe.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

LeonSilver
Ki van kapcsolva a fölhõ. Kikapcsoltam azt, hogy tartsa naprakészen a játékot, mégis elkezdi letölteni a frissítést...

köszönöm a választ! esetleg tudnál ajánlani egy jó joystickot? én a logitech extreme 3D pro-t néztem ki, érdemes megvenni?
Nohab
Dolgoznak a patchen, de a fene se tudja, hogy mikorra fejezik be. Feltételezem virágbolti verziót használsz. Ha van lehetõséged próbáld meg valahogy letölteni hozzá a javításokat, a bétá patchet és a hozzá való hotfixxel. Utána könnyebb lesz dönteni, hogy megéri neked. 3000 Ft szerintem nem nagy pénz érte. Persze a joystick nagyobb prioritást élvezzen, mert nélküle nem nagy élvezet játszani.
Sziasztok!
Most kezdtem el Il-2-õzni (1946), és szeretnék egy joystickot venni max. 15.000 huf-ér, a kérdésem az lenne, hogy tudnátok-e ajánlani egy jófélét, illetve hol lehet kapni egyáltalán, mert ahol eddig kerestem nem igazán volt választék. Továbbá, érdemes megvenni a Cliffs of Dovert? Lesznek hozzá javítások, hogy ne akadozzon? (elvileg a konfigom elég hozzá.)

Bocs az amatõr kérdésekért és köszi elõre is a segítséget. 😄
Nohab
Jobb klikk a játékra -> properties. Updates, és ott az "Always keep this game up to date" helyett a másikat választod ki.
Steamba letiltod.

Nohab
Be lehet állítani, hogy ne telepítse automatikusan a frissítéseket.
LeonSilver
Újra felrakom ezt a szutykot ( a faszé nem lehet csak azt feltenni, ami a lemezen van, peccsek nélkül??) és ahogy nézem le is döbbentem, hogy 2011 okróber 17.-én volt utoljára hivatalos peccs... Nyóc hónapja.

Nohab
Ma 9 órakor a History channelen az "II. Világháború: Elveszett filmek" (World War 2 lost films) két órás különkiadása lesz. Még ha hülyeséget is magyaráznak mellette, szerintem a feljavított archív felvételekért érdemes belenézni.
Így van ez. Elvonatkoztatni akkor tudok, ha nem fogott meg a könyv. Ez esetben nincs így. Amúgy volt már ,hogy valami(film) ugyanúgy tetszett mint a könyv.

LeonSilver
Egy könyv azt hiszem minden esetben fényévekkel jobb, mint egy film. Én valahogy megpróbálok elvonatkoztatni a könyvtõl ha a filmet nézem (úgy általában). Sokszor sikerül és sokszor nem. Nekem például az egyik favoritom a Rémkoppantók. Könyvben. Filmen viszont ez egyik legjobban utált szar, amit csak el tudok képzelni.

Nálam a 3-ban bent van. Talán épp ezért nagyon nem jött be a film. Semelyik verzió. Egyszerûen akkora a könyv, hogy nem engednék benne rendezõi szabadságot,max a sok belsõ(én)világos dologban na az is épp elég kihívás lenne. Magát a könyvet csak úgy lehetett volna filmre vinni mint a gyûrûk urát. Szó szerint. Persze ha nem olvasom a könyvet elõbb, akkor király a film.

109. Az sem rossz könyv.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Azt én is olvastam.😊 Akirõl szól, az akkoriban mikor a könyv íródott szenátor volt és végig repült egy teljes bevetési kurzust 1944-ben Libivel.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Én tegnap fejeztem be a "Messerschmitt BF-190-es"-es címû könyvet és most kezdem el a "Vad égbolt" címût, ami B-24-es pilótákról szól. Az írója megegyezik az +Elit alakulat" írójával.
Ha már könyv és film, akkor nálam most a Trónok harca viszi a pálmát.
A feleségemmel épp most olvassuk az 5. kötetet, de egyszerûen nem lehet megunni. 😊

VO101Tom
Épp a minap kalapáltam fel Androidra a Dune2-t (DosBox-al), már a 3. pályánál tartok 😊 Az elsõ játékok egyike, amivel PC-n játszottunk 😊

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Sok film van, ami ennyire szélsõségesen osztja meg a népeket. Ott van például a Lynch által rendezett Dûne (a könyv is kiba jó).
Akik látták, azok közül ebben az esetben is vagy Istenítik vagy nagyon lehúzzák.
Én olvastam a könyvet is (rohattttt régen) és a filmet is láttam, többször is. Szerintem egy igen-igen jól sikerült mû lett a film, imádom nagyon!

PhantomAss
én viszont a Prometheust néztem meg, azt a filmet nagyon ajánlom, nekem bejött. Bár ahogy a fórumokat nézem kétféle ember van: van aki isteníti a filmet, van aki pedig lehúzza. Mivel engem nem annyira érdekelnek az alienes filmek, nekem bejött. Ki viszont egy újabb alienes filmet vár az csalódni fog.
érdekes hogy mindenki a 3d látványvilágát dicséri a filmnek, nos én nem tudom milyen filmet néztek de abban amit én láttam kb 2 jelenet volt 3d-s

GOOBY, pls