IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem ismerlek személyesen, de ahogyan így neten figyeltelek, te a "Baltazár nem alkuszik" típusú ember vagy.<#alien>#alien>
Nem egyezik a véleményünk ez ügyben (én ezt a nézetet vallottam mindig és most is ezt mondom: "Az igaz barát nem az, aki meghív egy drága ebédre, hanem az, aki halkan odaszól, hogy beragadt a fogad közé egy darab káposzta.").
A kiváltó okra egyébként már nem emlékszem. Arra sem, hogy mi volt, mi nem volt. És nem is haragszunk egymásra egyébként. Beszélünk ha kell de csak ennyi.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Szóval kibaszott jó lett a RoF ezzel a mostani pöccsel..
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Köszönöm elõre is.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nem értem. Engem a szoftveres oldala érdekelne.
Az ssd az csak egy adathordozó,nem gondolom ,hogy azzal problema lenne. Csak át akarom tenni a mostani wint és ennyi.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
R.I.P. White Europe
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ha veszek egy SSD-t a mostani winfost át tudom rakni rá úgy ,hogy ne kelljen semmit baxtatnom utána? Mert ahhoz nincs kedvem ,hogy napokat szórakozzak amíg ismét olyan lesz mint a mostani. Lusta vagyok na😊
Kúrva jó.
persze neked kell kitapasztalnod hogy mit hogyan
én évek óta ezekkel a beállításokkal repültem és nekem bejött
GOOBY, pls
Itt egy cikk erról:Hivatalos oldal.
ami nagyon fontos, az elevator trim: ezt a hüvejkujjnál lévõ tekerõre raktam, légiharcban nagyon sokat segít. A négyállású kapcsolóra flaps up-down volt rakva és különbözõ cockpit view-ek (wide, normal)
a lcd gombokra pedig mindenféle világítás (mûszerfal, landing, navigation)
GOOBY, pls
Apropó,én is vettem egy x52-t,most tanulok jobb kézzel repülni.<#hehe>#hehe>
Tehát a kérdésem:a gázkaron lévõ gombok,csúszkák,stb. milyen célra használhatók,mit érdemes odakonfigolni.
R.I.P. White Europe
Sajnos már csak használtan kapsz, de ezzel nem lesz bajod.
Ezen a fórumon Phantomass (Airsheep) és Ratbag kollégák árulnak ilyet.
Érdemes még egy X52 gázkart is venni hozzá, esetleg egy pedált még.
A Saitek, Legótek csak szeretne ilyet csinálni...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Mások is ezt tapasztalták akik megvették a logi eme remek termékét. Logitech mindent tud csak joyt csinálni azt nem😊
Használt X 52 kell neked aszondom😊
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
D9
Már elmúlt 4 éves, de még most is nagyon szeretem. (Erre futja <#smile>#smile> )
D9
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Most kezdtem el Il-2-õzni (1946), és szeretnék egy joystickot venni max. 15.000 huf-ér, a kérdésem az lenne, hogy tudnátok-e ajánlani egy jófélét, illetve hol lehet kapni egyáltalán, mert ahol eddig kerestem nem igazán volt választék. Továbbá, érdemes megvenni a Cliffs of Dovert? Lesznek hozzá javítások, hogy ne akadozzon? (elvileg a konfigom elég hozzá.)
Bocs az amatõr kérdésekért és köszi elõre is a segítséget. 😄
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
A feleségemmel épp most olvassuk az 5. kötetet, de egyszerûen nem lehet megunni. 😊
www.pumaszallas.hu
Akik látták, azok közül ebben az esetben is vagy Istenítik vagy nagyon lehúzzák.
Én olvastam a könyvet is (rohattttt régen) és a filmet is láttam, többször is. Szerintem egy igen-igen jól sikerült mû lett a film, imádom nagyon!
érdekes hogy mindenki a 3d látványvilágát dicséri a filmnek, nos én nem tudom milyen filmet néztek de abban amit én láttam kb 2 jelenet volt 3d-s
GOOBY, pls