IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VO101Tom
Hogy nincs felezõdés, az remek. Az átlátszó kébelek textúra hibásak, errõl már a beta kiadáskor is tudtak, de a beta célja a fagyások kiszûrése, azt meg nem befolyásolja. Ezt írták is, hogy a részecske rendszerekkel (füst, lövés pl) és a textúrákkal gond van (kábel, revi stencilek pl), a véglegesben ezek javítva lesznek.
Ha lefagy, akkor a conf.ini-ben írd át a log= értéket 1-re. Legközelebbi hibánál a dokumentumok/1csofclub/cppcrash mappába elment egy crashlog file-t. Ezt, meg a log.txt-t küldd el a ishevchenko(kukac)1cpublishing.eu címre. A fagyásokat csak így tudják javítani, és folyamatosan dolgozzák is fel ezeket az e-maileket.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Alapvetõen én úgy vagyok vele, hogy ha az ellenfél túléli vagy sem, az nekem semmibe nem kerül, és soha nem hajtok arra, hogy PK-t lõjek. De Szituációtól függ, hogy a gépet meddig lövöm. Mivel a Clodban ugrani bármikor lehet, és az ugrás a megszerzett pontjait semmilyen mértékben nem befolyásolja, két dolog lehet. Vagy még harcolni akar, vagy már vesztett, de arra hajt, hogy ne kapjál pontot mert õ inkább hazamegy. Mindkét esetben jogod van lõni, ez nem is kérdés. Igaz, mi is szoktunk nemes egyszerûséggel lelépni, meg sérülten is hazahozni a gépet, de eszembe nem jutna ugatni, ha közben mégis lelõnek (én is ugorhatok bármikor).
Amikor nem szoktam lõni: Ha otthoni repülõterén áll, taxizik, felszáll, vagy épp leszáll. Mert a clodban ilyenkor nem lehet kiugrani, nincs normális légvédelem, és így pontokat szerezni egyáltalán nem kihívás.

Il-2-ben annyival másabb, hogy van MIA státusz, ott van, hogy csak a határig akar eljutni, és ott ugrani fog. De hogy ezt tudod vagy sem, engeded vagy sem, az megint max jófejség, de semmiképp sem kötelezõ, ugatni érte megint nem lehet.

www.pumaszallas.hu

Jó kis cikk lett! <#eljen>
Harminc évig molyoltak a jenkik, hogy megdöntsék a rekordot. <#nevetes1>

D9

V Domino
Igen,valszeg ez most elsõszámú priorítást fog kapni az euro- és a görög válság elõtt az Unióban.

Szar,hát szar.Egyszer majd jó lesz,oszt akkor majd örülünk,addig úgyis leszarják a fejünket,ugyanis ezek OROSZOK,csak az erõ nyelvén értenek.

R.I.P. White Europe

Bucser
Oroszok. A Studionak semmi koze hozza, csak az europai kiadonak.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Zpogi
Azzal alá is írnánk a game halálos ítéletét. Az biztos,hogy a sok kártérítés elvinné az összes vagyonukat,oszt be is zárhatnák a boltot és minden maradna úgy ahogy most van...szarul.

Aláírom,hogy szar(bár nekem nincs vele sok problémám),meg nem teljesíti ami a dobozon van,de nekem pl. sokkal rosszabbul esne,ha leállnának a fejlesztésével és többet nem adnának ki hozzá semmit. Sztem sokkal többet vesztenének vele,mint amit nyernénk.

Zpogi
Swarczi film kicsit másképp?

Total Recall 2012

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=RXa0k_aPHI4&NR=1

Her Laca
No olvasgatom az 1C fórumát,már felvetõdött ,hogy az EU-ban a fogyasztóvédelmet elég komolyan veszik ,lehet elszakad az a cérna lassanként:) Nehezményezik,hogy 1 évvel a kiadás után még mindig nem teljesíti a szoftver azt ami rá van írva a dobozára:))
Komolyan mondom ,üdvözölném ,ha valaki a farkukra lépne,mi több támogatnám.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Engem ha lelõnek ( már jó rég nem volt rá példa hál istennek) akkor azonnal csalásra gyanakszom:) Pedig tudom jól ,hogy elõbb utóbb megjön az az ellenfél aki ügyesebb ,de magamnak sose vallanám be. Csíter ,szemétláda és kész:) Mer ugye máshogy nem is lehetséges,hogy elkapjanak :)) Szerintem:XD

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Akkor kettétöröm a dvd-t... :DD

www.smart-bus.hu

Her Laca
Nekem ilyen mindenhol:)Vagy nem is tudom ,de végül is mind1:XD
A lényeg ,hogy szar. Na majd a végleges mindent megoldó,két hét múlva kijövõ patc ben ,ne félj visszajön majd az fps felezõdésed:))Erre mérget mernék venni:) Ezek aberrált ,idióták ,mint már mondottam párszor.

De-de... az az erdõ, mert a tenger felett meg kék... :DD

www.smart-bus.hu

Her Laca
Az a baj ,hogy a Clod hoz képest ez borzalom. Ne is szépítsük,akinek megy a Clod az már nem nagyon akar ezzel a régivel variálni ,csinálhatnak vele bármit is.

Her Laca
Az nem az erdõ:) Tenger felett is ilyen. :)) A huzalok a kábelek ilyenek a bétában. Le se szard ,irány az ATAG:)

No, a sok károgás után megemlítek pozitívumot is! :) Leszedtem az egész játékot... no nem ez a pozitívum, hanem az, hogy újratelepítés után a béta tapasszal most nem nem jelentkezik a random fps felezõdés... :) Ez jó, ennek azért örülök... :)

Viszont, hogy kerek legyen a történet, van helyette más! :D Most a küldetések betöltésénél nemes egyszerûséggel merevre fagy... a vége elõtt kicsivel megáll a csík, oszt úgy marad... :S No meg jelentkezett pár extra textúra hiba... A bot és a gázkar mellett is átlátszik az erdõ... :S

www.smart-bus.hu

A HSFX 6.0-ban alapból benne van az új hang mod ?

A Kossuth téri metróállomáson levõ könyvesboltban is kaphatók az "Ég urai" kiadvány korábbi példányai.
mijki
http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=44664918
ha nem mükszik akkor link
fórum

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Repülõs órák.

4.12 patch-rõl nincs valami hír?
LeonSilver
Ducky válasza:

"A DXT3 és a DXT5 is 32 bites áttetszõségi csatornával rendelkezõ képfájl, de a DXT5-nek pontosabb az áttetszõségi csatornájának kódolása. FPS szempontból mindkettõ ugyanannyit zabál a videókariból, de mivel a DXT5 több infót ment el az áttetszõségbõl ezért picivel több VRAM-ot eszik a videókártyán.Felhõk esetén a DXT5 szebben mutat a távolság változásával függvényében is.
Nem annyira "maszatosak" a felhõk hanem kontúrosabbnak látod."

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

V Domino
Akkor mi az?:)

R.I.P. White Europe

V Domino
Ezt írja a fakk:

DXT5 Optimized Clouds: DXT5 is the most flexible general purpose compression codec, so if you’re having a problems using REX clouds at higher resolutions, select the DXT5 Optimized Clouds
setting. We suggest starting with 4096 cloud resolution with the DXT5 setting.
Én kipipáltam,aztán csõ,ártani nem árthat.

R.I.P. White Europe

LeonSilver
Közben Ducky már felhomályosított :)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Te srácok. Igaz ez FSX (+REX), de biztos van aki érti ezt a nyelvezetet :)
Szóval mi az a DTX5 Optimized clouds?? És ha nem az akkor mi van??

Köszönöm a megnyugtató válaszokat. Már kezdtem félni, hogy virtuális légiharcot kizárólag a genfi, hágai, és helsinki konvenciók idevonatkozó cikkelyeinek folyamatos zsolozsmázása mellett lehet majd folytatni. Rémképeimben az is megjelent, hogy ezután kizárólag a kóser feltételeknek megfelelõ módon végrehajtott PK számít erkölcsös és hiteles gyõzelemnek.

Azért milyen groteszk, hogy a valós életben meglévõ vae victis hogyan fordul vae victor formára a neten.

Domino: a szomorú az, hogy egy tapasztalt pilóta mondta. Nyilván idegesítette, hogy egy névtelen senki rámolta le az égbõl.

He-111: Elég szépen ki vannak szitázva szegények. Az oldal közepén ugye montírozott a kép? Elég furcsa az alakok és a gép elhelyezkedése, méretaránya...

Si vis pacem, para bellum.

V Domino
Mikor elkezdtem online repülni,általában 3 fázisból állt a repülésem:
1.repülés,nézelõdés,laza dudolgatás
2.kopogás a gépen,elreppenõ nyomjelzõ csíkok
3.bámultam a fekete képernyõt:)
Persze én is azt hittem,hogy mindenki csíter.Aztán beláttam,hogy én vagyok a bamba.:)Ha az ember eljutott idáig,akkor tényleg elkezdhet megtanulni repülni.

R.I.P. White Europe

LeonSilver
Na ezen már én is eldobtam az agyvelõm.
Lelõ az ember valakit, erre a hulla nekiáll núbozni.. Ki érti ezt..??

PhantomAss
rá se ránts (vagy tudod mit? ...:)
annyi beszólást fogsz még kapni hogy ihaj
akit lelõnek az szeret pampogni
nem kell velük foglalkozni
én speciel mostanság a mw2 multiban szoktam azon röhögni hogy mindenki noobozza, köcsögözi a másikat ha jobb nála
tiszta idegbetegek gyûjtõheje

GOOBY, pls

LeonSilver
Te vagy a hülye, mert le merted lõni ;)

Szerintem ne foglalkozz vele. Lelõtted, jó napot.

Üdv Urak!
Etikai kérdés.
Szemberepülésnél szép alaposan megsoroztam egy Beaufightert, legott füstölni is kezdett az egyik motorja. Aztán kis ideig egy Spittel kellett foglalkoznom (õ elment), A Beau meg egy velem és egy Fókával dogolt. Aztán csak én eredtem utána, szépen felgyújtottam, lehullott.
Pár másodperccel késõbb beugrott a csávótól egy mondat.
"Bugger, I was wounded."
Nem volt nevesítve, hogy nekem célozta, de én magamra vettem. Namost egyrészt én nem tudhatom, hogy sebesült-e, másrészt azt is el kellett érni, hogy az legyen, nem?
Szóval ilyenkor ki a hülye?

Si vis pacem, para bellum.

Papa01
A dolgot te hoztad fel itt, de rendben, írok PM-et.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Ezek az "okosságok" nem szó szerint értendõek. De szerintem Te ezt pontosan tudod Papa.
Minden esetre nem a képedbe vigyorogtam miközben a hátad mögött balfaszoztalak.
Megmondtam a szemedbe, neked meg nem tetszett. Nincs ezzel semmi baj, de ha lehet ne kezdjük és fõleg ne itt, pm-ben bármikor válaszolok ha beszélni akarsz róla.

Papa01
Azért egy barát (de akár egy nem barát) le balfaszozása egy nyílt fórumon, nem hinném, hogy a "halk odaszólás" esete lenne... :))

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Sanyo
Akinek a Bf 109 messzert köszönhetjük, 114 éve született Willy Messerschmitt.

www.pcpilot.hu

Vogel
Ma másfél tonnányi folyóiratot és könyvet kukázott ki a bázis. Kijelöltek pakoló állománynak, hogy vigyük a méhbe. Egy magánkönyvtárat pakoltunk ki, a tulaja meghalt. Szívszorító volt kidobni 3-4 köbméternyi repülõs könyvet. Aranysasok, topgunok 90-tõl, haditechnika magazinok. Aviation weeks meg megannyi külföldi lap. Tankönyvek. Farkas Bercis képek. Miért nem vittem el párat? Mire eszméltem mit pakolunk addigra már zúzták be. Három kaliber magazint azért félre tettem. Gazdag gyûjtemény 90tõl napjainkig nemzetközi lapokból. Könyvégetõ nácinak éreztem magam :(

Her Laca
Jó nekem elõnytelenül is az az SSD:) Szeretem a jól belakott winfosomat:)

Nekem simán átment, csak ne vegyél intel 320-as SSD-t. Van egy ilyen 8MB-os bug benne ami vagy elõjön vagy nem...
Az intel által adott butított acronis-al csináltam.

az új vinyónak pont az a legnagyobb elõnye, hogy lesz egy szép, tiszta windowsod :)

Ööö én emlékszem..<#nevetes1>
Nem ismerlek személyesen, de ahogyan így neten figyeltelek, te a "Baltazár nem alkuszik" típusú ember vagy.<#alien>

LeonSilver
Óóó, már nagyon régen, talán két éve is van már. De egynél több, az tuti. Lebalfaszoztam Papát és nem tetszett neki.
Nem egyezik a véleményünk ez ügyben (én ezt a nézetet vallottam mindig és most is ezt mondom: "Az igaz barát nem az, aki meghív egy drága ebédre, hanem az, aki halkan odaszól, hogy beragadt a fogad közé egy darab káposzta.").

A kiváltó okra egyébként már nem emlékszem. Arra sem, hogy mi volt, mi nem volt. És nem is haragszunk egymásra egyébként. Beszélünk ha kell de csak ennyi.

Her Laca
Milyen okok miatt?<#fejvakaras> Nehogy mán nézeteltérésed lett .

LeonSilver
Bocs, hogy ide írom de a RoF totyikot nem látogatom egyéb okok miatt.
Szóval kibaszott jó lett a RoF ezzel a mostani pöccsel..

Emberek,valaki küldene nekem egy x52-es profilt a 1946-hoz?

Köszönöm elõre is.
LeonSilver
Én csináltam ilyent. Win98 és XP-t meg lehetett oldani, w7-et nem tudom. A boot miatt kérdéses csak.

V43 1105
Megoldható egyébként.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Her Laca
?
Nem értem. Engem a szoftveres oldala érdekelne.
Az ssd az csak egy adathordozó,nem gondolom ,hogy azzal problema lenne. Csak át akarom tenni a mostani wint és ennyi.

V Domino
Ez kérlek a jövõ.:)Bõvebbet én se tudok róla,de így már el tudok képzelni egy war-t,kb mint a fibow beszorozva 1000-el.

R.I.P. White Europe

V43 1105
Van olyan SSD aminél ez a lehetõség fenn áll!

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Her Laca
Testvéreim!
Ha veszek egy SSD-t a mostani winfost át tudom rakni rá úgy ,hogy ne kelljen semmit baxtatnom utána? Mert ahhoz nincs kedvem ,hogy napokat szórakozzak amíg ismét olyan lesz mint a mostani. Lusta vagyok na:)

Her Laca
EZZZZZZZZZZZZZ Mi EZZZZZZZZZZZZZZZZZ??????????????
Kúrva jó.