IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha lefagy, akkor a conf.ini-ben írd át a log= értéket 1-re. Legközelebbi hibánál a dokumentumok/1csofclub/cppcrash mappába elment egy crashlog file-t. Ezt, meg a log.txt-t küldd el a ishevchenko(kukac)1cpublishing.eu címre. A fagyásokat csak így tudják javítani, és folyamatosan dolgozzák is fel ezeket az e-maileket.
www.pumaszallas.hu
Amikor nem szoktam lõni: Ha otthoni repülõterén áll, taxizik, felszáll, vagy épp leszáll. Mert a clodban ilyenkor nem lehet kiugrani, nincs normális légvédelem, és így pontokat szerezni egyáltalán nem kihívás.
Il-2-ben annyival másabb, hogy van MIA státusz, ott van, hogy csak a határig akar eljutni, és ott ugrani fog. De hogy ezt tudod vagy sem, engeded vagy sem, az megint max jófejség, de semmiképp sem kötelezõ, ugatni érte megint nem lehet.
www.pumaszallas.hu
Harminc évig molyoltak a jenkik, hogy megdöntsék a rekordot. <#nevetes1>#nevetes1>
D9
Szar,hát szar.Egyszer majd jó lesz,oszt akkor majd örülünk,addig úgyis leszarják a fejünket,ugyanis ezek OROSZOK,csak az erõ nyelvén értenek.
R.I.P. White Europe
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Aláírom,hogy szar(bár nekem nincs vele sok problémám),meg nem teljesíti ami a dobozon van,de nekem pl. sokkal rosszabbul esne,ha leállnának a fejlesztésével és többet nem adnának ki hozzá semmit. Sztem sokkal többet vesztenének vele,mint amit nyernénk.
Total Recall 2012
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=RXa0k_aPHI4&NR=1
Komolyan mondom ,üdvözölném ,ha valaki a farkukra lépne,mi több támogatnám.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
A lényeg ,hogy szar. Na majd a végleges mindent megoldó,két hét múlva kijövõ patc ben ,ne félj visszajön majd az fps felezõdésed:))Erre mérget mernék venni:) Ezek aberrált ,idióták ,mint már mondottam párszor.
www.smart-bus.hu
Viszont, hogy kerek legyen a történet, van helyette más! :D Most a küldetések betöltésénél nemes egyszerûséggel merevre fagy... a vége elõtt kicsivel megáll a csík, oszt úgy marad... :S No meg jelentkezett pár extra textúra hiba... A bot és a gázkar mellett is átlátszik az erdõ... :S
www.smart-bus.hu
A Kossuth téri metróállomáson levõ könyvesboltban is kaphatók az "Ég urai" kiadvány korábbi példányai.
"A DXT3 és a DXT5 is 32 bites áttetszõségi csatornával rendelkezõ képfájl, de a DXT5-nek pontosabb az áttetszõségi csatornájának kódolása. FPS szempontból mindkettõ ugyanannyit zabál a videókariból, de mivel a DXT5 több infót ment el az áttetszõségbõl ezért picivel több VRAM-ot eszik a videókártyán.Felhõk esetén a DXT5 szebben mutat a távolság változásával függvényében is.
Nem annyira "maszatosak" a felhõk hanem kontúrosabbnak látod."
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
DXT5 Optimized Clouds: DXT5 is the most flexible general purpose compression codec, so if you’re having a problems using REX clouds at higher resolutions, select the DXT5 Optimized Clouds
setting. We suggest starting with 4096 cloud resolution with the DXT5 setting.
Én kipipáltam,aztán csõ,ártani nem árthat.
R.I.P. White Europe
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Szóval mi az a DTX5 Optimized clouds?? És ha nem az akkor mi van??
Azért milyen groteszk, hogy a valós életben meglévõ vae victis hogyan fordul vae victor formára a neten.
Domino: a szomorú az, hogy egy tapasztalt pilóta mondta. Nyilván idegesítette, hogy egy névtelen senki rámolta le az égbõl.
He-111: Elég szépen ki vannak szitázva szegények. Az oldal közepén ugye montírozott a kép? Elég furcsa az alakok és a gép elhelyezkedése, méretaránya...
Si vis pacem, para bellum.
1.repülés,nézelõdés,laza dudolgatás
2.kopogás a gépen,elreppenõ nyomjelzõ csíkok
3.bámultam a fekete képernyõt:)
Persze én is azt hittem,hogy mindenki csíter.Aztán beláttam,hogy én vagyok a bamba.:)Ha az ember eljutott idáig,akkor tényleg elkezdhet megtanulni repülni.
R.I.P. White Europe
Lelõ az ember valakit, erre a hulla nekiáll núbozni.. Ki érti ezt..??
annyi beszólást fogsz még kapni hogy ihaj
akit lelõnek az szeret pampogni
nem kell velük foglalkozni
én speciel mostanság a mw2 multiban szoktam azon röhögni hogy mindenki noobozza, köcsögözi a másikat ha jobb nála
tiszta idegbetegek gyûjtõheje
GOOBY, pls
Szerintem ne foglalkozz vele. Lelõtted, jó napot.
Etikai kérdés.
Szemberepülésnél szép alaposan megsoroztam egy Beaufightert, legott füstölni is kezdett az egyik motorja. Aztán kis ideig egy Spittel kellett foglalkoznom (õ elment), A Beau meg egy velem és egy Fókával dogolt. Aztán csak én eredtem utána, szépen felgyújtottam, lehullott.
Pár másodperccel késõbb beugrott a csávótól egy mondat.
"Bugger, I was wounded."
Nem volt nevesítve, hogy nekem célozta, de én magamra vettem. Namost egyrészt én nem tudhatom, hogy sebesült-e, másrészt azt is el kellett érni, hogy az legyen, nem?
Szóval ilyenkor ki a hülye?
Si vis pacem, para bellum.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Minden esetre nem a képedbe vigyorogtam miközben a hátad mögött balfaszoztalak.
Megmondtam a szemedbe, neked meg nem tetszett. Nincs ezzel semmi baj, de ha lehet ne kezdjük és fõleg ne itt, pm-ben bármikor válaszolok ha beszélni akarsz róla.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.pcpilot.hu
Az intel által adott butított acronis-al csináltam.
Nem ismerlek személyesen, de ahogyan így neten figyeltelek, te a "Baltazár nem alkuszik" típusú ember vagy.<#alien>#alien>
Nem egyezik a véleményünk ez ügyben (én ezt a nézetet vallottam mindig és most is ezt mondom: "Az igaz barát nem az, aki meghív egy drága ebédre, hanem az, aki halkan odaszól, hogy beragadt a fogad közé egy darab káposzta.").
A kiváltó okra egyébként már nem emlékszem. Arra sem, hogy mi volt, mi nem volt. És nem is haragszunk egymásra egyébként. Beszélünk ha kell de csak ennyi.
Szóval kibaszott jó lett a RoF ezzel a mostani pöccsel..
Köszönöm elõre is.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nem értem. Engem a szoftveres oldala érdekelne.
Az ssd az csak egy adathordozó,nem gondolom ,hogy azzal problema lenne. Csak át akarom tenni a mostani wint és ennyi.
R.I.P. White Europe
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ha veszek egy SSD-t a mostani winfost át tudom rakni rá úgy ,hogy ne kelljen semmit baxtatnom utána? Mert ahhoz nincs kedvem ,hogy napokat szórakozzak amíg ismét olyan lesz mint a mostani. Lusta vagyok na:)
Kúrva jó.