IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
De mostmá' kéne használni is... tömegben <#alien>#alien>
www.pumaszallas.hu
Laca te már vettél ssd-t vagy csak filoztál rajta?
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
ha kijön egy ütõs patch, pikk-pakk betelik a 99
és ez nagyon jó :)
Amúgy gondolom írsz valamelyik fõ moderátornak és az megoldja.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Viszont van egy kérdés-nekem egy régi 160gb-as vinyóm van.És tényleg régi,adatokat mást nem tudok róla.Lehet az oka bármilyen teljesítmény csökkenésnek?? Pl lag, vagy rádiózásnál töltés, ilyesmi.
Egyszerûen élvezhetetlen az egész ,kihaltak az utcák . <#eplus2>#eplus2>
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Bár mint már mondottam esti viszonyok között repüljenek a denevérek,én biztos nem fogok ,lévén kettõig nem látok:)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
http://theairtacticalassaultgroup.com/forum/forum.php
De ilyen már régebben is volt, páran szeretik, én mondjuk annyira nem vagyok oda érte...
www.pumaszallas.hu
Leszáll a nap, oszt ccsókolom. Fel sem kel. Esténként már játszhatatlan a szerver.
Senki többet harmadszor? <#confused>#confused>
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Az viszont nem igaz, hogy játszhatatlan lenne, mi egész sokat és jókat repkedünk vele, a szimulátor része, harcászat része messze jobb mint az il-2, de ezek a részletek csak akkor tûnnek fel, ha átlagostól kicsit többet foglalkozol a háborús gépekkel, akkor látod, hogy mennyire autentikus az egész (eredeti gépkönyvek, üzemeltetési utasítások alapján készül. Nagyon figyelnek a történelmi hitelességre, teljesítményadatokra, fedélzeti rendszerekre, fegyverzetre, azok használatára).
Ha erõs géped van hozzá, és hajlandó vagy kompromisszumra a grafikában, akkor azt a 3000 Ft-ot, amennyibe most kerül, azt megéri. De ha az il-2 vagy a ROF kiforrottságát várod el, akkor ne vedd még meg.
www.pumaszallas.hu
Amirõl meg pár napja beszélgettünk páran a CloD-ról TS-en, megemlítettük hogy trehány orosz munkával van dolgunk. Ugyanis olyan sok mindent ígértek, és oly kevéset teljesítettek. Õk viszont példát mutatnak részletességben a CloD-os srácoknak. Legalábbis a pilótafülke terén.Spitfire
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Kinek mi a véleménye a Cliffs of Doverrõl? Nyilván volt már téma, de én lenni newbie a témában.
A neten mindenfélét olvasni, vannak akik magasztalják, vannak akik utálják.
Bár a "komcsik" gyõzelmére nem mernék nagyobb összegben fogadni. <#smile>#smile>
D9
A legérdekesebb mindig az, amit törölnek.
*Piréz Központi Hírszerzés <#taps>#taps>
D9
Ez az ini változtatás nem jár steam bannal? vagy ott ez server függö hogy be van e kapcsolva a felhõ vagy nincs?
Tulajdonképpen a kérdéses két kiegészítõt (Pe-2 és Sturmoviks over Manchuria), sehol nem tüntetik fel. Sem a Steam-en, sem a GOG-on, sem a hazai PlayON kiadáson. Vagyis azt kell feltételeznem, hogy mindegyik tartalmazza (talán ezek csak kisebb expanziók voltak, azért nnincs külön feltüntetve).
Biztos ami biztos, GOG-nál maradok mert ott dollárban lehet fizetni (olcsóbb) DRM free, és a futtatáshoz nem kell kliens (mint pl. a Steam-nél).
Köszönöm a segítséget!
Leszáll a nap, oszt ccsókolom. Fel sem kel. Esténként már játszhatatlan a szerver.
(de ne offoljuk már szét a topikot)
Anno a volánnál melóztam volt belelátásom a szakszervezet dolgaiba.
Mit ne mondjak,esett egy kis lóvé a szakszervezeti küldüttöknek és rögtön úgy szavaztak ahogy a szakszervezeti vezetõk kérték,azokat meg a cégvezetés tömte pénzzel:D
A Béna.
Ez pusztán csak üzlet.
A politika nagyon sok pénzbe kerül,és a nagy cégek mind tolnak lóvét a kampányba,az új munka törvénykönyvét gyakorlatilag a multik vezetõsége fogalmazta meg,mert nekik ez így tetszik.
Ez pusztán csak gerinctelenség a vezetõink részérõl,mert pénzért lefekszenek mindenkinek.
Az összes nagy multicég adókedvezményt élvez miközben lapátolják ki a pénzt az országból,pusztán mert kilóra megvesznek mindenkit és ez így is fog maradni míg valaki olyan nem fogja irányítani az országot aki a nép javát szolgálja...
Közgazdászok azzal dobálóznak,hogy nem lehet a multikra 50% os adót kivetni mert kivonulnak az országból,hát az biztos hogy nem örülnének neki de ki nem vonulnának az biztos.
Csak példaként: 2006 ban a TESCO zrt adózott eredménye:12.085 milliárd forint(ez a hivatalosan elismert). namost ha kapnak 50% adót az még mindíg 6 milliárd forint profit,nem fogják itthagyni,nem fogják bezárni a boltot és kivonulni...
Azon sem árt elgondolkodni ,hogy ekkora bevételnél nem gond pár 100 millát szétosztani,hogy úgy menjenek a dolgok ahogy nekik tetszik...
És miért pont a multik? Mert jellemzõen ezek a nagy cégek felelõsek az ország elszegényedéséért,ugyanis az árbevételük jelentéktelen hányada forog vissza a magyar gazdaságba,megy ki az országból.
Azt meg jó tudni,hogy Magyarország nem nyomtathat forintot.(infláciot okoz)Forintot mi csak venni tudunk az EKB tõl (ugyanúgy inflációt okoz de még kamatot is kell rá fizetnünk).
Szóval van itt gond nem kevés....
A Béna.
Bár én alkalmazott nagyon,nagyon rég voltam, de látom érzem,hogy mi megy itt.Röviden gyalázat.
Kimondva kimondatlanul az érdekképviselet el van lehetetlenítve vagy meg van véve.
Nekem annó a kötelezõ kamarai tagság dobta el a biztit ( most megint akarják vagy már van is)
de midõn pénzt akartak elvenni tõlem a semmiért, és még fenyegettek is ,én behatoltam majd udvariasnak koránt sem nevezhetõ stílusomban elmondtam mit is csinálhatnak a hátsó fertályommal, kilátásba helyezvén az ott terpeszkedõ semmirekellõnek egy alapos verést is ha még egyszer zaklatni merészelnek,na pl azóta békén vagyok hagyva. Jelzem ez nem most volt:)
Tisztázni kell az erõviszonyokat aszondom. Ha kell a munkája valakinek mert azt jól végzi,akkor a fõnöke tisztelje meg az embert,ha ezt nem teszi,akkor orrba kell baszni oszt sanyi.Ez az én véleményem. Pont szombaton reggel hívott a tulajdonosa annak a háznak amit most csinálunk,hogy ha meggondolnánk magunkat és mégis mennénk dolgozni akkor õ örülne,pedig péntek délután közöltem vele hogy nem dolgozunk. Erre felhív szombat reggel:) Elküldtem a jó édes anyjába,aztán kinyomtam.
Hétfõn nem gyõzött elnézést kérni amit duzzogva elfogadtam,de mondtam neki,hogy elõ ne forduljon még egyszer. Mert az emberek azt hiszik mindent megcsinálhatnak a másikkal,ha pénzük, vagy hatalmuk van.Lófaszt! Uff.
A másik, amikor a felhõpamacsot a videokártya számolja (volumetric fog vagymi'), ez sokkal szebbnek mondott, testesebb, valószerûbb felhõt eredményez (nekem mondjuk túl vattapamacs szerû, homályos szegélyekkel), de ez nagyon számolás igényes (mint minden hasonló effekt). Ha normális idõjárási folyamatokat akarnak modellezni, akkor viszont kénytelenek ez utóbbival dolgozni.
(Arról egyébként hol volt szó, hogy a felhõvel most bármit is kezdenek? Mert több helyen olvasom, hogy felhõ így, meg felhõ úgy, de egy szót nem olvastam arról, hogy ehhez hozzányúltak volna... még readme sincs, hogy egyáltalán mi van az új peccsben...)
www.pumaszallas.hu
el van ez baszva.
ha i5 kell neki azt még megkapja de többet biztos hogy nem :)
Ámen.
www.smart-bus.hu