IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pumaszallas.hu
ez tapasztalat nem igéret.... (a teljes hardveres konfiguráciotol is függ hogy min van a játék s a rendszer) ugyhogy vegyétek csak az ssd-t rosszul semmiképpen nem jártok vele csak jól körbe kell nézni hogy milyet😊
D9
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Egybõl mehet a 6.0 és utána a 4.11-es patch, vagy fordítva ?
Spit és 110 akart lenni😊
nincs rajtam a szemüveg.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Az írásaitokból és a buglistbõl mindig eszembe jutnak az il2bõl ismert régi hibák, mint az elsõ lövés pillanatában történõ akadás. Megoldás, felszállás elõtt lõni egyet 😄 És Ranger mester scanner mûszerpanelje, amin keresztül fekete pöttyként kirajzolódtak a földi célok. Vagy a régi direktX verzióval való repülés, ahol átlátszó lesz a gép, így átlátható lesz belülrõl.
Mármint Clodban. Na ha így nézzük akkor ez bizony vérszegény. Néha olvasgatom az 1C forumját,és látom,hogy ezen megszállotrak bizony jószerivel mind beinvesztáltak csúcs hardverbe. Persze így nem sok gondjuk van. De hol van ez azoktól akik nem tudnak vagy nem akarnak százezres procit és vga t vásárolni? Na ez itt a baj.
Ez a kis réteg aligha fog eltartani egy szimet,és ha ez így megy tovább csúfos üzleti bukás lesz ez. Vagy már az is.
És minnél tovább húzzák a rendbetételt annál többen fognak hátatfordítani nekik. Pl itt van Hetti.
Már mióta nem repked,pedig ugye nem gyenge a krapek, talán az egyik legjobb online pilóta akit ismerel.Vagy tõlünk Gida. Rá se néz. És még sorolhatnám.Ha ezek a srácok játszanának mi lenme a veresekkel?😊))))
Vagy a másik oldaról is hozhatnék példákat,vannak ott is szép számmal kicáló arcok,csak nem foglalkoznak vele. Rögtön más lenne a helyzet.
Mert ugye vakok között a félszemû a király😊 értem ezt pl magamra.
Semmi kihívás nincs lassan.Ezt minap Tom is megfogalmazta Ts en.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
De mostmá' kéne használni is... tömegben <#alien>#alien>
www.pumaszallas.hu
Laca te már vettél ssd-t vagy csak filoztál rajta?
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
ha kijön egy ütõs patch, pikk-pakk betelik a 99
és ez nagyon jó 😊
Amúgy gondolom írsz valamelyik fõ moderátornak és az megoldja.
Viszont van egy kérdés-nekem egy régi 160gb-as vinyóm van.És tényleg régi,adatokat mást nem tudok róla.Lehet az oka bármilyen teljesítmény csökkenésnek?? Pl lag, vagy rádiózásnál töltés, ilyesmi.
Egyszerûen élvezhetetlen az egész ,kihaltak az utcák . <#eplus2>#eplus2>
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Bár mint már mondottam esti viszonyok között repüljenek a denevérek,én biztos nem fogok ,lévén kettõig nem látok😊
http://theairtacticalassaultgroup.com/forum/forum.php
De ilyen már régebben is volt, páran szeretik, én mondjuk annyira nem vagyok oda érte...
www.pumaszallas.hu
Leszáll a nap, oszt ccsókolom. Fel sem kel. Esténként már játszhatatlan a szerver.
Senki többet harmadszor? <#confused>#confused>
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Az viszont nem igaz, hogy játszhatatlan lenne, mi egész sokat és jókat repkedünk vele, a szimulátor része, harcászat része messze jobb mint az il-2, de ezek a részletek csak akkor tûnnek fel, ha átlagostól kicsit többet foglalkozol a háborús gépekkel, akkor látod, hogy mennyire autentikus az egész (eredeti gépkönyvek, üzemeltetési utasítások alapján készül. Nagyon figyelnek a történelmi hitelességre, teljesítményadatokra, fedélzeti rendszerekre, fegyverzetre, azok használatára).
Ha erõs géped van hozzá, és hajlandó vagy kompromisszumra a grafikában, akkor azt a 3000 Ft-ot, amennyibe most kerül, azt megéri. De ha az il-2 vagy a ROF kiforrottságát várod el, akkor ne vedd még meg.
www.pumaszallas.hu
Amirõl meg pár napja beszélgettünk páran a CloD-ról TS-en, megemlítettük hogy trehány orosz munkával van dolgunk. Ugyanis olyan sok mindent ígértek, és oly kevéset teljesítettek. Õk viszont példát mutatnak részletességben a CloD-os srácoknak. Legalábbis a pilótafülke terén.Spitfire
Kinek mi a véleménye a Cliffs of Doverrõl? Nyilván volt már téma, de én lenni newbie a témában.
A neten mindenfélét olvasni, vannak akik magasztalják, vannak akik utálják.
Bár a "komcsik" gyõzelmére nem mernék nagyobb összegben fogadni. <#smile>#smile>
D9
A legérdekesebb mindig az, amit törölnek.
*Piréz Központi Hírszerzés <#taps>#taps>
D9
Ez az ini változtatás nem jár steam bannal? vagy ott ez server függö hogy be van e kapcsolva a felhõ vagy nincs?
Tulajdonképpen a kérdéses két kiegészítõt (Pe-2 és Sturmoviks over Manchuria), sehol nem tüntetik fel. Sem a Steam-en, sem a GOG-on, sem a hazai PlayON kiadáson. Vagyis azt kell feltételeznem, hogy mindegyik tartalmazza (talán ezek csak kisebb expanziók voltak, azért nnincs külön feltüntetve).
Biztos ami biztos, GOG-nál maradok mert ott dollárban lehet fizetni (olcsóbb) DRM free, és a futtatáshoz nem kell kliens (mint pl. a Steam-nél).
Köszönöm a segítséget!
Leszáll a nap, oszt ccsókolom. Fel sem kel. Esténként már játszhatatlan a szerver.
(de ne offoljuk már szét a topikot)
Anno a volánnál melóztam volt belelátásom a szakszervezet dolgaiba.
Mit ne mondjak,esett egy kis lóvé a szakszervezeti küldüttöknek és rögtön úgy szavaztak ahogy a szakszervezeti vezetõk kérték,azokat meg a cégvezetés tömte pénzzel😄
A Béna.