IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ez pusztán csak üzlet.
A politika nagyon sok pénzbe kerül,és a nagy cégek mind tolnak lóvét a kampányba,az új munka törvénykönyvét gyakorlatilag a multik vezetõsége fogalmazta meg,mert nekik ez így tetszik.
Ez pusztán csak gerinctelenség a vezetõink részérõl,mert pénzért lefekszenek mindenkinek.
Az összes nagy multicég adókedvezményt élvez miközben lapátolják ki a pénzt az országból,pusztán mert kilóra megvesznek mindenkit és ez így is fog maradni míg valaki olyan nem fogja irányítani az országot aki a nép javát szolgálja...
Közgazdászok azzal dobálóznak,hogy nem lehet a multikra 50% os adót kivetni mert kivonulnak az országból,hát az biztos hogy nem örülnének neki de ki nem vonulnának az biztos.
Csak példaként: 2006 ban a TESCO zrt adózott eredménye:12.085 milliárd forint(ez a hivatalosan elismert). namost ha kapnak 50% adót az még mindíg 6 milliárd forint profit,nem fogják itthagyni,nem fogják bezárni a boltot és kivonulni...
Azon sem árt elgondolkodni ,hogy ekkora bevételnél nem gond pár 100 millát szétosztani,hogy úgy menjenek a dolgok ahogy nekik tetszik...
És miért pont a multik? Mert jellemzõen ezek a nagy cégek felelõsek az ország elszegényedéséért,ugyanis az árbevételük jelentéktelen hányada forog vissza a magyar gazdaságba,megy ki az országból.
Azt meg jó tudni,hogy Magyarország nem nyomtathat forintot.(infláciot okoz)Forintot mi csak venni tudunk az EKB tõl (ugyanúgy inflációt okoz de még kamatot is kell rá fizetnünk).
Szóval van itt gond nem kevés....
A Béna.
Bár én alkalmazott nagyon,nagyon rég voltam, de látom érzem,hogy mi megy itt.Röviden gyalázat.
Kimondva kimondatlanul az érdekképviselet el van lehetetlenítve vagy meg van véve.
Nekem annó a kötelezõ kamarai tagság dobta el a biztit ( most megint akarják vagy már van is)
de midõn pénzt akartak elvenni tõlem a semmiért, és még fenyegettek is ,én behatoltam majd udvariasnak koránt sem nevezhetõ stílusomban elmondtam mit is csinálhatnak a hátsó fertályommal, kilátásba helyezvén az ott terpeszkedõ semmirekellõnek egy alapos verést is ha még egyszer zaklatni merészelnek,na pl azóta békén vagyok hagyva. Jelzem ez nem most volt😊
Tisztázni kell az erõviszonyokat aszondom. Ha kell a munkája valakinek mert azt jól végzi,akkor a fõnöke tisztelje meg az embert,ha ezt nem teszi,akkor orrba kell baszni oszt sanyi.Ez az én véleményem. Pont szombaton reggel hívott a tulajdonosa annak a háznak amit most csinálunk,hogy ha meggondolnánk magunkat és mégis mennénk dolgozni akkor õ örülne,pedig péntek délután közöltem vele hogy nem dolgozunk. Erre felhív szombat reggel😊 Elküldtem a jó édes anyjába,aztán kinyomtam.
Hétfõn nem gyõzött elnézést kérni amit duzzogva elfogadtam,de mondtam neki,hogy elõ ne forduljon még egyszer. Mert az emberek azt hiszik mindent megcsinálhatnak a másikkal,ha pénzük, vagy hatalmuk van.Lófaszt! Uff.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A másik, amikor a felhõpamacsot a videokártya számolja (volumetric fog vagymi'), ez sokkal szebbnek mondott, testesebb, valószerûbb felhõt eredményez (nekem mondjuk túl vattapamacs szerû, homályos szegélyekkel), de ez nagyon számolás igényes (mint minden hasonló effekt). Ha normális idõjárási folyamatokat akarnak modellezni, akkor viszont kénytelenek ez utóbbival dolgozni.
(Arról egyébként hol volt szó, hogy a felhõvel most bármit is kezdenek? Mert több helyen olvasom, hogy felhõ így, meg felhõ úgy, de egy szót nem olvastam arról, hogy ehhez hozzányúltak volna... még readme sincs, hogy egyáltalán mi van az új peccsben...)
www.pumaszallas.hu
el van ez baszva.
ha i5 kell neki azt még megkapja de többet biztos hogy nem 😊
Ámen.
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Hétfõn lépett életbe az új Munka Törvénykönyve, ami olyan "gyöngyszemeket" tartalmaz mint, hogy a dolgozót SMS-ben ,vagy email-ban is ki lehet rúgni, vagy hogy megszûnik a passzív táppénz, hogy kirúgás elõl ne lehessen átmenetileg táppénzre menni, vagy a heti munkakeret bevezetése, ami annyit tesz, hogy csak egy vasárnapot kell adni, a többi hétvégi napon korlátlanul lehet munkába osztani a dolgozókat stb.
Hétfõn már meg is jelent a cég külsõs munkaügyi tanácsadója a vállalatnál és a vezetõknek tartott egy oktatást ( 9.00-16.00 )az érvénybe lépõ változásokról. Ez a kretén állat az elõadás közben többször is elélvezett, annyira jól esett neki ecsetelni órákon át, hogy milyen módokon lehet hétfõtõl a dolgozókat kirúgni. Nem rég a tulajdonos lecserélte a vezetõket a cégnél, mert túl "családias" volt a hangulat már, de nem eredménytelen, mert a válság két legnehezebb évében is bevételi rekordot döntöttünk, miközben a pannon puma nemhogy nem dübörgött, hanem inkább csak döglõdött. Az új vezetés, kezükben az új Munkatörvénykönyv adta "szabadsággal", hogy bizonyítsa rátermettségét, gátlástalanul rendeli el a 12 órázást ( meleg üzemben ), mondván, a : A tervet teljesíteni kell ! Nekik meg persze bizonyítani. Ma elõször értékelte írásos formában az elõzõ havi munkámat az új fõnököm, ami alapján két pontban talált kivetnivalót. Szociálisan túl érzékeny vagyok, meg még többet kellene hajtanom. Két hónapja lépett ki - többek közt ezért - a csoportvezetõm, akinek a munkáját azóta is én végzem, tehát két ember munkáját, egy fizetésért, plusz az õ munkája egy részét is én végzem, mert új létére, nem ért semmihez és akkor még nekem kell belehúzni egy kicsit.
Egyébként, kérdeztem tõle, hogy mennyi volt a leghosszabb ideig egy munkahelyen ? 6 évet. Hát annyi idõ alatt nem is alakul ki szociális érzékenység, az biztos.
Kezdem sajnálni a fiatalokat, akiknek azért kimaradtak az eddigi dolgok az életükbõl és egy nagyon kemény, mondhatni, durva világba fognak csöppenni, már ami a munkavállalás körülményeit illeti.
IL-2 Series of Flight Simulations
Il-2 Sturmovik
Forgotten Battles
Ace Expansion Pack
Pacific Fighters
Pe-2 Peshka
Sturmoviks over Manchuria
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
www.pcpilot.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Talán valaki tud segíteni. Van a CDgalaxisban az alábbi verzió:
Cdgalaxis
A kérdésem, hogy ez megegyezik-e a GOG verzióval?
GOG verzió
A CDG-nél csak 3 kiegészítõt írnak, mig a GOG-nál 5in1 a megnevezés.
A borító közel azonos, de a PlayON kiadáson nincs feltüntetve az 5in1 logó.
A CDG-s olcsóbb, de ha nem tartalmaz mindent, akkor inkább a GOG-on szerezném be.
www.smart-bus.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
De tisztázzuk a dolgot.
Nem akarok belemenni hardveres okoskodásba,eszembe sincs sztárolni a gtx et,vagy összehasonlítgatni mással.Amit írtál marhaság amúgy, de a te dolgod mit gondolsz.Amit tapasztalok az az,hogy max 68 fokos ebben a melegben,klíma nélküli lakásban. Ilde 28.
De szvsz ne kezdjünk el ezzel foglalkozni,lévén te és senki más nem tud meggyõzni,hogy ez szar😊 és más az jobb. Én sem gyõzködök senkit, mindenki azt használ amit akar, hogy finom legyek amúgy leszarom😊 Ha rosszul értelmeztem a szándékot akkor bocsi😊
Amúgy nem a géonek, hanem nekem van melegem😊
Ennyi.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
ez így nekem max 22, az meg semmire nem elég 😞
felhõ nélkül 30-60
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Jön a Rome 2!!!!total war. Beszarbehugyoz!!!<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
bocs
Csináltam képeket, de a noob.hu baszik feltölteni.
Kép1
Kép2
(az Árpád-sávot azért raktam fel mert tetszett, ha ez zavarja a 102.VO-t, mivel az õ skin-ükön is megtalálható, leszedem róla, és akkor elõre is bocsánatot kérek)
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.pumaszallas.hu
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Ezek megvannak, kissé leharcolt külsõt nagyon jól lehet ezekbõl csinálni (A G.50 skinnél, amit Pogi linkelt tegnap, ott is ilyeneket használtam, de csak a színezés alá).
Közben találtam 1C-n generic skint svasztikával, az jó kiindulási alap lesz, a horogkereszt leugrik, és ott a sima alap skin.
www.pumaszallas.hu