IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igyekszem pontosan lõni, de még bele kell jönni :) az észrevétlenséggel eddig szerencsére nem volt gond :)
Dogolni meg tényleg meg kell tanulnom, mert nem tudok rendesen forgolódni és ha arra kerül a sor akkor le is szednek :(
Ma a csatorna felett:
<#nyes>#nyes>
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.smart-bus.hu
Mint a klasszikus filmben elhangzott, csirkébõl sasmadár egy bevetés után;)
Gratulálok,hidd el leszel te még rettegett név ,csak szorgalmasan gyakorolj.
Tamácsaim. Támadj észrevétlenül,lõj pontosan,és tünj el. Ja meg tanulj dogolni Toméktól.Jól jön az:))
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
3 felszállásból csak 1x lõttek le xD és a 3. felszállás (E1) lelõttem két Wellingtont :D meg leráztam egy hurkányt vagy spit-et :) sajnos nem tudtam jobban megnézni mert amikor hallottam a golyókat süvíteni rákapcsoltam és elhúztam :D
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
De sajna nem tudok a tutival szolgálni.
Ilyetén gondom vagy hasonló csak azon ritka pillanatokban volt amikor beütöttem a fejem és tudjátok mi történt:)
Vagyis van jóóó tanácsom Poginak de az nem merem leírni, no meg tudja azt õ is anélkül, hogy mondanám.<#pias>#pias><#whatever>#whatever>
De, most már mûködik nem? Este tesztelhetnénk <#alien>#alien>
www.pumaszallas.hu
Felakartam telepíteni a 12.6-os driver-t,de véletlenül az express uninstall-t választottam,ami letörölte az ATI USB Filter Driver-t,ezáltal az újraindulás után nem mûködött semmilyen usb-s eszközöm sem.
Beszereztem egy ps2-es egeret,de sehogy sem tudtam mûködésre bírni ezt a sz@rt és az új driver install sem oldotta meg. Végül visszalapoztam mintegy 70 oldalt itt az sg-n,hogy megnézzem mikor telepítettem egyszer egy béta driver-t,mert akkor jelentkezett elõször ez a probléma és azóta kell oda figyelnem,hogy kivegyem a pipát ez a sor mellõl,elkerülendõ ezt a problémát.
Most visszaraktam a 11.10 preview 3-at és mûködik,hiába próbáltam elõtte az újabb driver mappájából feltelepíteni ez a sz@rt úgy nem mûködött.
Egyszerûen nem értem...
http://data.hu/get/5275420/1.rar
http://data.hu/get/5275449/2.rar
http://data.hu/get/5275454/3.rar
http://data.hu/get/5275456/4.rar
A három közül a motorhang egyértelmûen a két modinak sokkal jobb, viszont a fegyverhangok terén az alap UP3-é jóval szebben szól, fõleg a 20-asok.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ui.: Elég sok embernek 5%-nál kifagy az UP-s verzió és nálam a HSFX-es verziónál a Flyby hangok nem mûködnek.
A haditechnikai fórumra linkelte valaki:))
De rákukkantok.
Kár, hogy nincs már itt Karvaly! Kíváncsi lennék a tapasztalataira, a 110-el kapcsolatban.
D9
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Nálam rengetegszer megesett hogy online bementem 1 gép mögé s amint közel kerültem belassult mint a fene akár az ssd-s akár a hdd-s win7-röl játszottam (mindkettõnél hdd-re volt telepítve a gama de nem a rendszer hdd-re)csak a különbség az volt hogy a hdd-s winnél sokszor ugy megált a gama hogy meg is fagyott a launcher.exe
Valami online war volt, orosz térkép valahol a sztyeppe felett,egy ts en voltunk. Arra nem emlékszem, hogy én mit csináltam,de szemtanuja voltam amint Karvi dogol 3 jakkal,mondtuk neki,hogy kitartás megyünk segíteni, de õ közölte,hogy nem kell megoldja.
Kettõt gyorsan lelõtt a harmadikat aki elmenekült elõle a repterükig üldözte és ott végezte ki. Az a krapek hihetetlen dolgokat tudott a 110 el. Asszem õ az egyetlen akit meghívtak a pumákok magukhoz.
Belegondolok volt itt jó pár legendás játékos azért:)
Ha azok tiszták, akkor nézd meg, hogy mindegyik ventilátor könnyen, gyorsan forog-e. A másik szívás, amibe belefutottam pár hónapja, ugyanúgy a melegedés volt, de a bordák tiszták voltak. A táp ventilátora viszont beragadt, és nem vitte ki a meleg levegõt a gépbõl. Minden tûz forró volt, a videokártya, a winyók, csak a proci nem, az kis csövön kapja a levegõt. Ehh, mire rájöttem, hogy mi a gond...
www.pumaszallas.hu
Tegnap újra kellet indítanom az egész gépet, mert elment vagy 20 fps a levesbe. Akkor is, ha Újra indítottam a játékot. (a CLOD-ban is) Ezezmiezez???<#fejvakaras>#fejvakaras>'
www.pumaszallas.hu
ez tapasztalat nem igéret.... (a teljes hardveres konfiguráciotol is függ hogy min van a játék s a rendszer) ugyhogy vegyétek csak az ssd-t rosszul semmiképpen nem jártok vele csak jól körbe kell nézni hogy milyet:)
D9
Egybõl mehet a 6.0 és utána a 4.11-es patch, vagy fordítva ?
Spit és 110 akart lenni:)
nincs rajtam a szemüveg.
Az írásaitokból és a buglistbõl mindig eszembe jutnak az il2bõl ismert régi hibák, mint az elsõ lövés pillanatában történõ akadás. Megoldás, felszállás elõtt lõni egyet :D És Ranger mester scanner mûszerpanelje, amin keresztül fekete pöttyként kirajzolódtak a földi célok. Vagy a régi direktX verzióval való repülés, ahol átlátszó lesz a gép, így átlátható lesz belülrõl.
Mármint Clodban. Na ha így nézzük akkor ez bizony vérszegény. Néha olvasgatom az 1C forumját,és látom,hogy ezen megszállotrak bizony jószerivel mind beinvesztáltak csúcs hardverbe. Persze így nem sok gondjuk van. De hol van ez azoktól akik nem tudnak vagy nem akarnak százezres procit és vga t vásárolni? Na ez itt a baj.
Ez a kis réteg aligha fog eltartani egy szimet,és ha ez így megy tovább csúfos üzleti bukás lesz ez. Vagy már az is.
És minnél tovább húzzák a rendbetételt annál többen fognak hátatfordítani nekik. Pl itt van Hetti.
Már mióta nem repked,pedig ugye nem gyenge a krapek, talán az egyik legjobb online pilóta akit ismerel.Vagy tõlünk Gida. Rá se néz. És még sorolhatnám.Ha ezek a srácok játszanának mi lenme a veresekkel?:)))))
Vagy a másik oldaról is hozhatnék példákat,vannak ott is szép számmal kicáló arcok,csak nem foglalkoznak vele. Rögtön más lenne a helyzet.
Mert ugye vakok között a félszemû a király:) értem ezt pl magamra.
Semmi kihívás nincs lassan.Ezt minap Tom is megfogalmazta Ts en.