IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Hál istennek mást nem hallottak.
Csinálják csak.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
Windows vezérlõpult, Programok eltávolítása alatt a Microsoft .NET Framework CLient Profile-ra klikkelni, de nem a leszedést, hanem a javítást kell választani. Ha ez végigfut, utána a Win újraindítást kér. Ha nincs restart, akkor meg kell ismételni a javítást.
Reboot után a Steamapps mappában meg kell keresni a Clod mappáját (C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\redist\DirectX), ebben a DXSETUP.exe-t lefuttatni. Ez felteszi a directX-et megint.
És kész.
ATAG-on majd kiderül milyen is ez "terhelés" alatt, de a Repka dogszerveren érezhetõen simábban, jobban futott. Fps nem verdeste az egeket, viszont nem volt recegés, akadás, ilyesmik. Ja, és mindent visszaraktam magas és közepes beállításokra.
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Remélem ki lehet bogozni😊
Az elõretartással még nekem is gondjaim vannak, sõt még a dogolással is, úgy hogy ha lehet kerülöm. Ezt majd még nekem is fejleszteni kell. Addig is megcsapom, meglövöm, elmegyek.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Igyekszem pontosan lõni, de még bele kell jönni 😊 az észrevétlenséggel eddig szerencsére nem volt gond 😊
Dogolni meg tényleg meg kell tanulnom, mert nem tudok rendesen forgolódni és ha arra kerül a sor akkor le is szednek 😞
Ma a csatorna felett:
<#nyes>#nyes>
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.smart-bus.hu
Mint a klasszikus filmben elhangzott, csirkébõl sasmadár egy bevetés után😉
Gratulálok,hidd el leszel te még rettegett név ,csak szorgalmasan gyakorolj.
Tamácsaim. Támadj észrevétlenül,lõj pontosan,és tünj el. Ja meg tanulj dogolni Toméktól.Jól jön az😊)
3 felszállásból csak 1x lõttek le xD és a 3. felszállás (E1) lelõttem két Wellingtont 😄 meg leráztam egy hurkányt vagy spit-et 😊 sajnos nem tudtam jobban megnézni mert amikor hallottam a golyókat süvíteni rákapcsoltam és elhúztam 😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
De sajna nem tudok a tutival szolgálni.
Ilyetén gondom vagy hasonló csak azon ritka pillanatokban volt amikor beütöttem a fejem és tudjátok mi történt😊
Vagyis van jóóó tanácsom Poginak de az nem merem leírni, no meg tudja azt õ is anélkül, hogy mondanám.<#pias>#pias><#whatever>#whatever>
De, most már mûködik nem? Este tesztelhetnénk <#alien>#alien>
www.pumaszallas.hu
Felakartam telepíteni a 12.6-os driver-t,de véletlenül az express uninstall-t választottam,ami letörölte az ATI USB Filter Driver-t,ezáltal az újraindulás után nem mûködött semmilyen usb-s eszközöm sem.
Beszereztem egy ps2-es egeret,de sehogy sem tudtam mûködésre bírni ezt a sz@rt és az új driver install sem oldotta meg. Végül visszalapoztam mintegy 70 oldalt itt az sg-n,hogy megnézzem mikor telepítettem egyszer egy béta driver-t,mert akkor jelentkezett elõször ez a probléma és azóta kell oda figyelnem,hogy kivegyem a pipát ez a sor mellõl,elkerülendõ ezt a problémát.
Most visszaraktam a 11.10 preview 3-at és mûködik,hiába próbáltam elõtte az újabb driver mappájából feltelepíteni ez a sz@rt úgy nem mûködött.
Egyszerûen nem értem...
http://data.hu/get/5275420/1.rar
http://data.hu/get/5275449/2.rar
http://data.hu/get/5275454/3.rar
http://data.hu/get/5275456/4.rar
A három közül a motorhang egyértelmûen a két modinak sokkal jobb, viszont a fegyverhangok terén az alap UP3-é jóval szebben szól, fõleg a 20-asok.
Ui.: Elég sok embernek 5%-nál kifagy az UP-s verzió és nálam a HSFX-es verziónál a Flyby hangok nem mûködnek.
A haditechnikai fórumra linkelte valaki😊)
De rákukkantok.
Kár, hogy nincs már itt Karvaly! Kíváncsi lennék a tapasztalataira, a 110-el kapcsolatban.
D9
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Nálam rengetegszer megesett hogy online bementem 1 gép mögé s amint közel kerültem belassult mint a fene akár az ssd-s akár a hdd-s win7-röl játszottam (mindkettõnél hdd-re volt telepítve a gama de nem a rendszer hdd-re)csak a különbség az volt hogy a hdd-s winnél sokszor ugy megált a gama hogy meg is fagyott a launcher.exe
Valami online war volt, orosz térkép valahol a sztyeppe felett,egy ts en voltunk. Arra nem emlékszem, hogy én mit csináltam,de szemtanuja voltam amint Karvi dogol 3 jakkal,mondtuk neki,hogy kitartás megyünk segíteni, de õ közölte,hogy nem kell megoldja.
Kettõt gyorsan lelõtt a harmadikat aki elmenekült elõle a repterükig üldözte és ott végezte ki. Az a krapek hihetetlen dolgokat tudott a 110 el. Asszem õ az egyetlen akit meghívtak a pumákok magukhoz.
Belegondolok volt itt jó pár legendás játékos azért😊
Ha azok tiszták, akkor nézd meg, hogy mindegyik ventilátor könnyen, gyorsan forog-e. A másik szívás, amibe belefutottam pár hónapja, ugyanúgy a melegedés volt, de a bordák tiszták voltak. A táp ventilátora viszont beragadt, és nem vitte ki a meleg levegõt a gépbõl. Minden tûz forró volt, a videokártya, a winyók, csak a proci nem, az kis csövön kapja a levegõt. Ehh, mire rájöttem, hogy mi a gond...
www.pumaszallas.hu
Tegnap újra kellet indítanom az egész gépet, mert elment vagy 20 fps a levesbe. Akkor is, ha Újra indítottam a játékot. (a CLOD-ban is) Ezezmiezez???<#fejvakaras>#fejvakaras>'