IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balaton, másképp.
LeonSilver
Sanyo!!!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Mert hallották valahol,hogy fékszárnnyal derékszögbem fordul😊
Hál istennek mást nem hallottak.
Csinálják csak.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
Nemtom mi van a vörösökkel, ma voltunk repkán, ezt minimum hárman játszották el, az utolsónál már mondtam is Poginak, hogy ezeknél megint divat lett a hülyeség <#taps>. Szitu a következõ: mi megyünk qrva "magasan", kb 1000-1500 méteren. Lent Spit forgolódik. Fölé fordulok, leborítok. Mikor mögé zuhanok észrevesz, bevágja késbe, majd olyat tép bele, hogy trackIR-el belerándul a nyakam. Én persze felhúzom loopingba, nézek vissza és sehol. Ú, mögém tépte? Nem. Elment haza? Nem. Ahogy ott keresem, egyszer csak a szárnyam alól (ahol már rég nem kellett volna lennie) hát nem becsoszog 50 m-en, kb 150-el?? És banyek az a qrva fékszárny TELIBE NYITVA a gépen, az a szerencsétlen ott laffog élet és halál között, de a világért sem engedne ki kicsit a botból, vagy csukná vissza azt a szart. Aztán meg csodálkozik, ha kap kis 20-ast a bordái közé <#alien>

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ma írtak 1C-re egy tippet, kipróbáltam este a Repkán, nagyon sima, recegés mentesen futott a játék! Mindenképp érdemes végigjátszani (csak Win7 alatt), még ha páran írták is, hogy nekik nem javult, sokaknak igen:

Windows vezérlõpult, Programok eltávolítása alatt a Microsoft .NET Framework CLient Profile-ra klikkelni, de nem a leszedést, hanem a javítást kell választani. Ha ez végigfut, utána a Win újraindítást kér. Ha nincs restart, akkor meg kell ismételni a javítást.
Reboot után a Steamapps mappában meg kell keresni a Clod mappáját (C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\redist\DirectX), ebben a DXSETUP.exe-t lefuttatni. Ez felteszi a directX-et megint.
És kész.

ATAG-on majd kiderül milyen is ez "terhelés" alatt, de a Repka dogszerveren érezhetõen simábban, jobban futott. Fps nem verdeste az egeket, viszont nem volt recegés, akadás, ilyesmik. Ja, és mindent visszaraktam magas és közepes beállításokra.

www.pumaszallas.hu

Hmmm... bármelyik is, nagyon zavaró! :S Az oké, hogy valamennyire elmozdul, de, hogy teljesen eltûnik... :S Na mindegy, összességében sokat javult a cucc, remélem ez is javítva lesz...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ahogy tetszik😊 Szabadon választott.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Na jó, de ez most bug, vagy fjúcsör? 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Mert csak😊 Hatnak rád az erõk. Besüllyedsz az ülésbe meg ilyesmik gondolom.

Her Laca
Na ezt se sikerült hibátlanul leírnom😊
Remélem ki lehet bogozni😊

Her Laca
A dog nak is vannak törvényei.Elsõ és legfontosabb a sebrsség megtartása. Ha szûkem húzod elkopik a speed,lelassulsz véged,vagyis még nem mert a kis sebességgel is lehet variálni,már ha az ellenfeled van olyan bagax, hogy felveszi a te tempódat. Most nem írok litániát,kérd meg Tomot, vagy Pogit,Hettit,hogy menjenek egy két kört veled.

mijki
Csak így tovább!
Az elõretartással még nekem is gondjaim vannak, sõt még a dogolással is, úgy hogy ha lehet kerülöm. Ezt majd még nekem is fejleszteni kell. Addig is megcsapom, meglövöm, elmegyek.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Hecker007
Köszi a bíztatást!
Igyekszem pontosan lõni, de még bele kell jönni 😊 az észrevétlenséggel eddig szerencsére nem volt gond 😊
Dogolni meg tényleg meg kell tanulnom, mert nem tudok rendesen forgolódni és ha arra kerül a sor akkor le is szednek 😞

mijki
Én (Battle of Britain online war elõtt):

Ma a csatorna felett:

<#nyes>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Vogel
Nem tudom. Jómagam fényképeztem ki. Mai napig ebbõl oktatnak a BME-n és nálunk is.

Egyébként Urak, az miért van, hogy egy élesebb forduló után a revibõl eltûnik a célkereszt? :S Csak úgy jön vissza, ha biccentek egyet a trackir-rel...

www.smart-bus.hu

Her Laca

Mint a klasszikus filmben elhangzott, csirkébõl sasmadár egy bevetés után😉
Gratulálok,hidd el leszel te még rettegett név ,csak szorgalmasan gyakorolj.
Tamácsaim. Támadj észrevétlenül,lõj pontosan,és tünj el. Ja meg tanulj dogolni Toméktól.Jól jön az😊)

Hecker007
Nah megvolt ATAG-on az elsõ sikerélményem 😄
3 felszállásból csak 1x lõttek le xD és a 3. felszállás (E1) lelõttem két Wellingtont 😄 meg leráztam egy hurkányt vagy spit-et 😊 sajnos nem tudtam jobban megnézni mert amikor hallottam a golyókat süvíteni rákapcsoltam és elhúztam 😄

Rosszak vagytok! 😊

www.smart-bus.hu

Egyébként ott valami egyéb nyûgnek kell lenni, mert a winfosnak fel kéne ismernie az usb portokat... az amd-s usb driver csak plusz opció, elvileg feltétele a mûködésnek.

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Én is arra gondoltam, amit nem írsz le 😊)))

www.pumaszallas.hu

Her Laca
<#pias><#conf>😊))

<#ejnye1><#hamm>

www.smart-bus.hu

Her Laca
Aham😊 Szólítottatok?😊
De sajna nem tudok a tutival szolgálni.
Ilyetén gondom vagy hasonló csak azon ritka pillanatokban volt amikor beütöttem a fejem és tudjátok mi történt😊
Vagyis van jóóó tanácsom Poginak de az nem merem leírni, no meg tudja azt õ is anélkül, hogy mondanám.<#pias><#whatever>

Zpogi
<#papakacsint>

Oké,este teszt.

VO101Tom
Na, majd jön Laca, és megmondja a tutit <#nevetes1>
De, most már mûködik nem? Este tesztelhetnénk <#alien>

www.pumaszallas.hu

Zpogi
A tököm tele van ezzel a tetû catalyst-val.

Felakartam telepíteni a 12.6-os driver-t,de véletlenül az express uninstall-t választottam,ami letörölte az ATI USB Filter Driver-t,ezáltal az újraindulás után nem mûködött semmilyen usb-s eszközöm sem.
Beszereztem egy ps2-es egeret,de sehogy sem tudtam mûködésre bírni ezt a sz@rt és az új driver install sem oldotta meg. Végül visszalapoztam mintegy 70 oldalt itt az sg-n,hogy megnézzem mikor telepítettem egyszer egy béta driver-t,mert akkor jelentkezett elõször ez a probléma és azóta kell oda figyelnem,hogy kivegyem a pipát ez a sor mellõl,elkerülendõ ezt a problémát.

Most visszaraktam a 11.10 preview 3-at és mûködik,hiába próbáltam elõtte az újabb driver mappájából feltelepíteni ez a sz@rt úgy nem mûködött.

Egyszerûen nem értem...

Ma piac nap volt nálunk és jár ide egy jó kis könyvárus, akinél 1000 ft-ért ezt a könyvet is lehetett kapni. Érdekesség, hogy van egy magyar M24-es benne, ami felségjellel.
VO101Tom
Köszi. Pumaszállásra feltehetõ a tankönyvek közé?

www.pumaszallas.hu

Vogel
Megosztok veletek egy remek repülõmûszaki könyvet. Aerodinamika keményen, sok egyenlettel. Rácz Elemér: Repülõgépek. Ritka könyv, nehéz beszerezni. Forgassátok és tanuljatok egy kis fizikát 😊

http://data.hu/get/5275420/1.rar
http://data.hu/get/5275449/2.rar
http://data.hu/get/5275454/3.rar
http://data.hu/get/5275456/4.rar

Legújabb szerzemény.
4.11.1 / UP3RC4 / HSFX 6.0-Tiger mod

A három közül a motorhang egyértelmûen a két modinak sokkal jobb, viszont a fegyverhangok terén az alap UP3-é jóval szebben szól, fõleg a 20-asok.
mijki
Azt hiszem hogy nem, de nem vagyok benne biztos.

Köszi! Kész minden. Erre a Tiger féle mod-ra utal valamilyen felirat a játék betöltésekor, vagy a fõmenüben ?
mijki
LINK

Remélem segítettem. 😊

Nekem a 2 sfs file jött le, meg fut a HSFX 6.0. Az a HSFX-es mappa, amit a JSGME-be kell másolni, az melyik, ill. honnan kell leszedni?
Hú baszki😮)
mijki
Hát ugye letöltötted a két SFS fájlt, meg a HSFX-es mappát. A mappát be a jsgmemods mappába, a két SFS fájlt meg az Il2 fõmappájába kell bemásolni. Ekkor tudod aktiválni a módot. Ajánlott elolvasni a linkek mellett levõ readme-t. És mûködik(nekem nagyjából, kivéve flyby). JSGME-be én aktiváltam a History módot, perfect map textures, hakenkruz enabler, expert mod és a hangmód expert-es verzióját.

Ui.: Elég sok embernek 5%-nál kifagy az UP-s verzió és nálam a HSFX-es verziónál a Flyby hangok nem mûködnek.

Her Laca

A haditechnikai fórumra linkelte valaki😊)

Fent a 6.0. A Tiger féle hang mod telepítésére írsz pár sort ?
Her Laca
hoppá😊 Bocsi de meg se néztem mobilról irkálok elkerülte a figyelmem.
De rákukkantok.

Szeretem az ilyen sztorikat, köszönet érte! <#worship>

Kár, hogy nincs már itt Karvaly! Kíváncsi lennék a tapasztalataira, a 110-el kapcsolatban.

D9

Laca irtam provátban, ha nem lehetséges arra is irj valamit légyszives, mert akkor keresek tovább

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Her Laca
Én nem tom de a pöcs elõtt is lõttem spit2 a t, most csak annyi a különbség hogy nem rettegek közben😊

Online nem repülök de a fekete halál felvételt többször lefuttatva minimális az fps növekedésem de a mikrolagg rengeteget javult. Pár sfs fájlt az ssd-röl linkeltem a játékba de azt hozzá teszem hogy az elözõ béta van nálam a gépen telepítve
Nálam rengetegszer megesett hogy online bementem 1 gép mögé s amint közel kerültem belassult mint a fene akár az ssd-s akár a hdd-s win7-röl játszottam (mindkettõnél hdd-re volt telepítve a gama de nem a rendszer hdd-re)csak a különbség az volt hogy a hdd-s winnél sokszor ugy megált a gama hogy meg is fagyott a launcher.exe
Her Laca
Az a 110 es dogolás emlékezetes volt számomra.
Valami online war volt, orosz térkép valahol a sztyeppe felett,egy ts en voltunk. Arra nem emlékszem, hogy én mit csináltam,de szemtanuja voltam amint Karvi dogol 3 jakkal,mondtuk neki,hogy kitartás megyünk segíteni, de õ közölte,hogy nem kell megoldja.
Kettõt gyorsan lelõtt a harmadikat aki elmenekült elõle a repterükig üldözte és ott végezte ki. Az a krapek hihetetlen dolgokat tudott a 110 el. Asszem õ az egyetlen akit meghívtak a pumákok magukhoz.
Belegondolok volt itt jó pár legendás játékos azért😊

i robot
KÖÖÖÖÖSZIIIIIII! <#taps><#worship>

Lehet..habár a gép az érzékelõk szerint nem volt extrém meleg...bár a vid kari felment 70 fokig, gtx 560..annak azt bírni kell.

VO101Tom
Ennek sok oka lehet, amire elsõnek tippelnék - ami volt nekem is- a meleg. Szedd szét a gépet és fújd ki a hûtõbordákat, tápot, stb valszeg elég retkesek ahhoz, hogy ebben a melegben már ne adjanak le sok hõt. A gép túlmelegszik, a teljesítménybõl visszavesz, és hopp, meg is van az fps vesztés.
Ha azok tiszták, akkor nézd meg, hogy mindegyik ventilátor könnyen, gyorsan forog-e. A másik szívás, amibe belefutottam pár hónapja, ugyanúgy a melegedés volt, de a bordák tiszták voltak. A táp ventilátora viszont beragadt, és nem vitte ki a meleg levegõt a gépbõl. Minden tûz forró volt, a videokártya, a winyók, csak a proci nem, az kis csövön kapja a levegõt. Ehh, mire rájöttem, hogy mi a gond...

www.pumaszallas.hu

Habár a Rof-hoz írtam, de ide is:
Tegnap újra kellet indítanom az egész gépet, mert elment vagy 20 fps a levesbe. Akkor is, ha Újra indítottam a játékot. (a CLOD-ban is) Ezezmiezez???<#fejvakaras>'