IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy van még a "lock there tail wheel" opció,ez rögzíti a farokfutót,viszont így nehezebben tudod korrigálni,ha mégis kitörne valamelyik oldalra.
R.I.P. White Europe
1. A felszállás lehetõség. A leszállás kényszer.
2. A botkormányt elõre tolva, alattunk a házak mérete nõ, hátrahúzva pedig csökken. Huzamosan hátrahúzva tartva a kormányt, a házak ismét nõni kezdenek.
3. A repülés nem veszélyes, csak a lezuhanás az.
4. Jobb lent lenni és azt kívánni, bárcsak fent lennénk, mint fordítva.
5. Egy repülõgépen csak akkor feleslegesen sok az üzemanyag, ha lángra kap.
6. A gép orrán lévõ légcsavar a pilótát hivatott hûteni. Ha leáll, a pilóta rögtön izzadni kezd.
7. Bizonytalan helyzetben tartsd a repülési magasságot. Az éggel még soha senki nem ütközött.
8. A "jó" leszállás az, ami után saját lábon elhagyható a gép. A "nagyszerû"leszállások pedig azok, amelyek után a gép tovább használható.
9. Amennyire csak lehet, törekedjünk arra, hogy a gép hegyes vége mindig elõre álljon.
10. Azt, hogy kerekekkel felfelé szálltál le onnan veszed észre, hogy a rámpához csak teljes gázzal tudsz eljutni.
11. A túlélés valószínûsége fordítva arányos a leszállási szöggel. Minél meredekebb szögben száll le a gép, annál kisebb az esély a túlélésre és fordítva.
12. Soha ne engedd a gépet leszállni olyan helyre, ahova agyilag már öt perccel korábban meg nem érkeztél.
13. Tartsd távol magad a felhõktõl. Megbízható források szerint a hegyek elõszeretettel bujkálnak a felhõk között.
14. Törekedjél arra, hogy leszállásaid száma egyenlõ legyen a felszállások számával (lásd az 1. pontot is).
15. A sima leszállásnak három egyszerû szabálya van, de ezeket sajnos senki nem ismeri.
16. A helikopterek nem tudnak repülni, csak olyan randák, hogy a föld egyszerûen taszítja õket.
17. Ha az ablakból csak körbe-körbe forgó talajt látsz és az utastérbõl a zûrzavar hangjai szûrõdnek, akkor a dolgok nincsenek egészen rendjén.
18. A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs.
19. A sebesen zuhanó alumínium tárgy kontra mozdulatlan föld csatát eddig mindig a föld nyerte meg.
20. A józan döntõképesség alapja a tapasztalat. Sajnos a tapasztalatot a rosszul meghozott döntések gyarapítják.
21. Tanulj mások hibáiból. Nem fogsz annyi ideig élni, hogy valamennyit magad is elkövessed.
22. Légy éber! Így is lesz mindig valami, ami elkerüli a figyelmedet.
23. Egy pilóta számára leghaszontalanabb három adat: a gép feletti magasság, a kifutópályán megtett úthossz és a tized másodperccel elõbbi pillanat.
És végül 😊
24. Vannak öreg, és vannak vakmerõ pilóták. De öreg vakmerõ pilóták nincsenek.
Link
IL2-ben nem találtam ilyet, kérdezném a sazkértõket, hogy van-e a megoldás azon kívül, hogy vegyek pedált :-)?
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
CCC megnyit, Játék - 3D alkalmazás beállítások.
Mentés gomb megnyom, ekkor lehet tallózni. Kikeresem adott játék indító fájlját, betallózom, CCC-ben elvégzem a kívánt módosítást, majd megint mentés gomb. Ezután a profil átkerül az alkalmazás profilok közé, és innentõl a játék indításával automatikusan alkalmazásra kerül.
Érdemes ezután a 3D alkalmazás beállítások fülön az alapértelmezésre kattintani, különben az elõbb elvégzett módosításokat minden exe fájlra ráhúzza...
Ha a profilon módosítani akarsz, akkor alkalmazásprofilok, ott a kívánt profilt kiválasztod, és használat aktuális beállításként. Ezután a profil átkerül a 3D alkalmazás beállítások fülre is, és ott tudsz rajta módosítani. Alapértelmezést a módosítások után nem elfelejteni! 😊
A hangerõszabályzó pedig tuti, hogy a fostalicska x-fi drivertõl bugzik... Console Launcher fent van?
www.smart-bus.hu
Eddig ha beállítottam valamit egy adott hangerõre, azt követõen mindig úgy indult az adott cucc.
Most ha beállítok valamit (jelen esetben a krómot) így:
akkor ha bezárom és megint elindítom, nem a már beállított hangerõvel indul, hanem visszaáll az eredetire...
.. és én ettõl agyfaszt kapok bakker.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A megvalósítás szerintem 2012-ben egy anyagilag úgy eleresztett filmipartól mint az amerikai,igen gyenge. Az oroszok a töredéke pénzbõl látványosabb,valósághûbb effekteket dobnának össze egy filmhez.
Ez egyszerûen úgy néz ki mintha a harcjeleneteket moddolt IL-1946-ban vették volna fel:
Ja, majd aktualizálom valamikor, de az nem ma lesz 😊
www.pumaszallas.hu
Ha van kedved, azt is hozzáteheted a Pumaszálláson.
Si vis pacem, para bellum.
Az egyik MU-s volt, ott FBI anti-piracy fogad. A másik MF, ott invalid or deleted file.
Majd javítom az pumaszálláson.
www.pumaszallas.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Amúgy én nem láttam még ilyet.
Viszont Atagon észrevettem,hogy az angelus légvédelem kicsit hatékony lett.
Aztán lehet véletlen is,de ahogy 5 K n odaértem rögtön körbelõttek majd 4 K- n lekapták a szárnyam. Pattantam is kifelé, majd csónakáztam a kanálison,aztán a köv felszállásnál megint megtaláltak a hûtõt kiluggatták, de azért 3 spit csak leesett.
Bár az utolsó derekasan harcolt, ügyes volt azt meg kell hagyni.
Na de majd holnap (illetve ma)! Este lehetne valami nagy össznépi bevetést szervezni, nemtom hogy jutok játék közelébe, olyan 8-tól ki érne rá? Valami szép nagy Ju 88-as kötelék kellene, esetleg 110-es és 109-es kísérettel. Csapjunk szét köztük, mert ez így nem állapot 😊
Pár képet lõttem azért a mai eseménytelenségrõl 😊
Felszállásra várva, elõttünk Widukindék három 110-essel szállnak fel épp:
Hajtómûhiba miatt vissza kellett fordulni.
2. bevetés, felszállókra várva
Kötelékben, irány Anglia!
Ajajj, mire eljutunk a célhoz, semmi nem marad...
Kis felhõzés. Cél keresés közben nem a legideálisabb...
Bevetési "napló". Eseménytelenebb volt, mint aminek látszik <#alien>#alien>

www.pumaszallas.hu
Amikor a gépek válnak láthatatlanná, az sokkal nagyobb gáz, az LOD hiba, a conf.iniben a MeshShowLod értéket írd át 1-re, nekem ez megoldotta.
Egyébként láttunk fent Pogival, gyere fel legközelebb TS-re is, akkor tudunk együtt repülni.
www.pumaszallas.hu

Csak nálam ne forduljanak elõ ,ennyi a lényeg 😊 Amúgy nincs nekem bajom velük (ha másnál vannak),nem kell mindig asszociálni ha szóba kerülnek:XD
Persze nem mondom ,hogy e miatt mert az vicces lenne,mindamellett ezek kijavítanak valamit ahogy nézem és kreálnak plusz problémákat😊Na mind1 úgyis meleg van ,nyár ,a fene izzadjon a gép elõtt,télre csak kijön a béta ,bétájának ,az alfájának a tökömtudja hanyadik majdnem végleges javítása.
Elvileg így mennie kéne.
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
A régebbi katyalisztban ki lehetett tenni parancsikont de most ilyen funkciót nem lelek.
www.smart-bus.hu
Elméletileg ugye játékokhoz lehet csinálni külön-külön profilt, hogy X játék milyen AA-t, Anizot, stb használjon.
Én csináltam vagy 5-6 profilt, de baszik használni ez a szutyok.
A régi gatyalisztbe legalább ez mûködött. Kirakta az ember a profilt az asztalra és jónapot. Most ki sem lehet tenni de nem is mûködik. Basszák már meg.
Már a belépésnél az Atagra Launcher exe leállt😊)) Már régóta nem találkoztam ezzel😊
Ennyit errõl,mindig mondom ,hogy erõbõl kell megoldani mindent ezek a trükközések csak bajt okoznak😊
rosszabb nem lett tõle, az biztos. de a fákat se javította meg, ahogy valaki írta.