IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondjuk az aktuális már úgyis a 4.11.1
Ha van kedved, azt is hozzáteheted a Pumaszálláson.

Si vis pacem, para bellum.

Mondom hogy nem múkod...
Az egyik MU-s volt, ott FBI anti-piracy fogad. A másik MF, ott invalid or deleted file.

VO101Tom
A 4.11 hsz alján van: http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=29039
Majd javítom az pumaszálláson.

www.pumaszallas.hu

A 4.11 hotfixet fel tudnátok tenni valahová? A Pumaszálláson lévõ link nem múkod.

Nohab
Nekem csak olyan volt (kb. 2 percig, utána magától helyrejött), hogy az elsõ szélvédõre is kivetítette a célkeresztet. Mennyivel kényelmesebb volt úgy célozni, mint a régi il-2-ben.
V43 1105
Ez sem rossz változat<#nyes>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Her Laca
Vagy az is lehet,hogy ez pusztán optikai anomália,a revi üvegje és a kabin üvegje közötti fénytörés okozza bizonyos helyzetekben,és (hogy Leon örüljön is valaminek) csak és kizárólag az õ álltala használt és ezen opció megjelenítésére már jó elõre felkészített hardver tudja leképezni eme bonyolúlt mûveletet.😊))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

anti-nyakzsibbadás-filter 😊

V43 1105
Lehet szándékos funkció, hogy a tisztelt fogyasztó ne zsibbadjon el mozogjon egy kicsit néha <#idiota>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Her Laca
Majd kijavítják a köv betaban😊 Vagy az utána jövõben.Béta a tizenharmadikonban. Addig fészkelõdj😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Az üveg. Ritkán és ha kicsit fészkelõdök, akkor "visszajön". És csak a peccs óta.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
A készülék, vagy csak az üveg tünik el?
Amúgy én nem láttam még ilyet.

Her Laca
Elvileg ráérek, ha nem részegedek le addig.
Viszont Atagon észrevettem,hogy az angelus légvédelem kicsit hatékony lett.
Aztán lehet véletlen is,de ahogy 5 K n odaértem rögtön körbelõttek majd 4 K- n lekapták a szárnyam. Pattantam is kifelé, majd csónakáztam a kanálison,aztán a köv felszállásnál megint megtaláltak a hûtõt kiluggatták, de azért 3 spit csak leesett.
Bár az utolsó derekasan harcolt, ügyes volt azt meg kell hagyni.

LeonSilver
Srácok. Járta valaki már úgy az új peccs óta, hogy a revi egyszer csak eltûnik?? Majd némi fészkelõdés után hipp & hopp megint látható? Mármint üvegestõl tûnik el.. ^^

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
Ma voltunk ATAG-on Pogival, egész jól elrepkedtünk, bár sok mindent nem dobtunk ki. Elsõ bevetésnél vissza kellett fordulni hajtómû hiba miatt, mindketten leszálltunk. Második bevetésnél mikor elértük a 4000-et, valamiért lekezdett nyikorogni az 1. hmü, de nagy gond nem volt, mûszerek nem mutatták, hogy gyengülne valamelyik, de kicsit visszavettem a gázt, és repültünk tovább. Sajnos Widukindék jól dolgoztak, kidobtak mindent - server restart. Harmadik nekifutásra már az úton simán ment minden, de sajnos a cél keresése közben (persze, hogy majdnem egy szektorral odébb volt, mint ahol jelezték a briefingben :/ ) ell. v.gép támadott meg minket (saját vadászfedezet most nem volt). Engem szemelt ki, meg is lõtt rendesen, de a lövész jól dolgozhatott, mert az angol lelépett. A 2. hajtómû azonnal vesztette a fordulatszámot, így hazafelé vettem az irányt. Pogi közben megtalálta a célt, de sajnos a légvédelem lelõtte. Én hazafelé még lebombáztam Folkestone repterét, egy Hurricane az enyészeté lett, (mégsem lett teljesen eredménytelen a mai nap <#alien>) Nem sokkal késõbb az 1. hmü is megadta magát, ugranom kellett. Egész sokat repkedtünk, és nagyon hangulatos volt azzal együtt, hogy igazán nem bombáztunk le semmit.

Na de majd holnap (illetve ma)! Este lehetne valami nagy össznépi bevetést szervezni, nemtom hogy jutok játék közelébe, olyan 8-tól ki érne rá? Valami szép nagy Ju 88-as kötelék kellene, esetleg 110-es és 109-es kísérettel. Csapjunk szét köztük, mert ez így nem állapot 😊

Pár képet lõttem azért a mai eseménytelenségrõl 😊

Felszállásra várva, elõttünk Widukindék három 110-essel szállnak fel épp:

Hajtómûhiba miatt vissza kellett fordulni.

2. bevetés, felszállókra várva

Kötelékben, irány Anglia!

Ajajj, mire eljutunk a célhoz, semmi nem marad...

Kis felhõzés. Cél keresés közben nem a legideálisabb...

Bevetési "napló". Eseménytelenebb volt, mint aminek látszik <#alien>

www.pumaszallas.hu

Úgy néz ki , hogy megvan a játékon belüli óriási és hirtelen teljesítmény csökkenés(persze a Clod alaphibája nem ide tartozik) oka. Gyakorlatilag egy csomó fos futott, amirõl nem is tudtam, és a rendszeren belül kellett letiltanom.

Oté köszi.

VO101Tom
Két dolog van a fantom célokkal. Az egyik, hogy betesz olyen objektumokat, amik csak állnak a levegõben, messzirõl gépeknek tûnnek, de az a furcsa, hogy akármiylen közel vagy, az egy pixeles pöttynél soha nem lesz nagyobb. A mozgásukból azért lehet már érezni mikor kellene közel lenniük, ha akkor is csak pontnak látod a legnagyobb zoommal, akkor az fantom cél. Aztán oylan 1-2 km-en eltûnnek. Eltávolodsz, akkor megint láthatod azokat. Ez csak idegesít, de kárt legalább nem csinál.

Amikor a gépek válnak láthatatlanná, az sokkal nagyobb gáz, az LOD hiba, a conf.iniben a MeshShowLod értéket írd át 1-re, nekem ez megoldotta.

Egyébként láttunk fent Pogival, gyere fel legközelebb TS-re is, akkor tudunk együtt repülni.

www.pumaszallas.hu

Elsõ atag élmény. FPS hektikus(75-19-ig ja és totál ok nélkül),most már értem mi az a fantom cél,(hajókat inkább nem is említem) majd lecsaptam egy spitet, de elõször pont mikor,már majd lõttem leborított, másodszor meg egyszerûen szó szerint egy bizonyos szögben láthatatlanná vált..<#fejvakaras> Fel,azt haza. A hangulata viszont fasza.

Her Laca
Még rövidre se😊

Her Laca
<#pias><#csodalk><#help>

V43 1105
Egyszer Ati fog kerülni még a gépedbe, hosszú idõintervallumra, ebben biztos vagyok <#hehe><#vigyor>

Her Laca
Leon😊 Ha megnyugtat ÉN is szeretem a te Ati kártyádat. Semmi bajom vele ,sem máséval. Mi több! Imádom õket. Sõõõõõõõõõõõõõtttttttttttttt!
Csak nálam ne forduljanak elõ ,ennyi a lényeg 😊 Amúgy nincs nekem bajom velük (ha másnál vannak),nem kell mindig asszociálni ha szóba kerülnek:XD

Her Laca
Problémám? Semmi. Mondjuk eddig nem röcögött most meg röcög😊 E van.
Persze nem mondom ,hogy e miatt mert az vicces lenne,mindamellett ezek kijavítanak valamit ahogy nézem és kreálnak plusz problémákat😊Na mind1 úgyis meleg van ,nyár ,a fene izzadjon a gép elõtt,télre csak kijön a béta ,bétájának ,az alfájának a tökömtudja hanyadik majdnem végleges javítása.

Kiválasztod a játékindító fájlt, beállítod amit akarsz, és lemented. Utána már automatikusan futtatja amiket beállítottál... ezért nincs külön parancsikon.

Elvileg így mennie kéne.

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Úgy csinálsz, mintha bárki azt mondta volna, hogy ez megszünteti a fagyásokat. De látom, hogy most is játékban vagy, nem értem mi a problémád akkor...

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Az "Alkalmazásprofilok"-ban vannak elmentve beállítások a gémekhez. Úgy gondolom, hogy ha elindítom az adogg játékot, ami szerepel a listában, akkor az ahhoz rendelt beállításokkal indul a cucc. Nem?

A régebbi katyalisztban ki lehetett tenni parancsikont de most ilyen funkciót nem lelek.

Nálam mûködik Uram! 😊 Ha gondolod írd le privátban, hogy csinálod, és segítek, ha tudok... 😊

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Komoylan mondom kedvelem a kis ATI kártyámat (LacAI :p ) de agyfaszt kapok a profiloktól, amik semmire sem jók.

Elméletileg ugye játékokhoz lehet csinálni külön-külön profilt, hogy X játék milyen AA-t, Anizot, stb használjon.
Én csináltam vagy 5-6 profilt, de baszik használni ez a szutyok.
A régi gatyalisztbe legalább ez mûködött. Kirakta az ember a profilt az asztalra és jónapot. Most ki sem lehet tenni de nem is mûködik. Basszák már meg.

Her Laca
Na megcsináltam amit Tom mondott.
Már a belépésnél az Atagra Launcher exe leállt😊)) Már régóta nem találkoztam ezzel😊
Ennyit errõl,mindig mondom ,hogy erõbõl kell megoldani mindent ezek a trükközések csak bajt okoznak😊

<#eljen> Koszi, ez tenyleg mukodik.

Cikkek, Horthy István haláláról.
Köszi szépen.
VO101Tom
Ok, este tesztelhetjük ezt is 😊

www.pumaszallas.hu

Sanyo
Köszönöm! 😊 Hát megint eltelt egy év.

www.pcpilot.hu

(eléggé üres az atag, meg az ég is derült, úgyhogy a nagy fps gondokat most nem lehet tesztelni. na majd este)

én is kipróbáltam.
rosszabb nem lett tõle, az biztos. de a fákat se javította meg, ahogy valaki írta.

Balaton, másképp.
LeonSilver
Sanyo!!!

Her Laca
Mert hallották valahol,hogy fékszárnnyal derékszögbem fordul😊
Hál istennek mást nem hallottak.
Csinálják csak.

VO101Tom
Nemtom mi van a vörösökkel, ma voltunk repkán, ezt minimum hárman játszották el, az utolsónál már mondtam is Poginak, hogy ezeknél megint divat lett a hülyeség <#taps>. Szitu a következõ: mi megyünk qrva "magasan", kb 1000-1500 méteren. Lent Spit forgolódik. Fölé fordulok, leborítok. Mikor mögé zuhanok észrevesz, bevágja késbe, majd olyat tép bele, hogy trackIR-el belerándul a nyakam. Én persze felhúzom loopingba, nézek vissza és sehol. Ú, mögém tépte? Nem. Elment haza? Nem. Ahogy ott keresem, egyszer csak a szárnyam alól (ahol már rég nem kellett volna lennie) hát nem becsoszog 50 m-en, kb 150-el?? És banyek az a qrva fékszárny TELIBE NYITVA a gépen, az a szerencsétlen ott laffog élet és halál között, de a világért sem engedne ki kicsit a botból, vagy csukná vissza azt a szart. Aztán meg csodálkozik, ha kap kis 20-ast a bordái közé <#alien>

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ma írtak 1C-re egy tippet, kipróbáltam este a Repkán, nagyon sima, recegés mentesen futott a játék! Mindenképp érdemes végigjátszani (csak Win7 alatt), még ha páran írták is, hogy nekik nem javult, sokaknak igen:

Windows vezérlõpult, Programok eltávolítása alatt a Microsoft .NET Framework CLient Profile-ra klikkelni, de nem a leszedést, hanem a javítást kell választani. Ha ez végigfut, utána a Win újraindítást kér. Ha nincs restart, akkor meg kell ismételni a javítást.
Reboot után a Steamapps mappában meg kell keresni a Clod mappáját (C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\redist\DirectX), ebben a DXSETUP.exe-t lefuttatni. Ez felteszi a directX-et megint.
És kész.

ATAG-on majd kiderül milyen is ez "terhelés" alatt, de a Repka dogszerveren érezhetõen simábban, jobban futott. Fps nem verdeste az egeket, viszont nem volt recegés, akadás, ilyesmik. Ja, és mindent visszaraktam magas és közepes beállításokra.

www.pumaszallas.hu

Hmmm... bármelyik is, nagyon zavaró! :S Az oké, hogy valamennyire elmozdul, de, hogy teljesen eltûnik... :S Na mindegy, összességében sokat javult a cucc, remélem ez is javítva lesz...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ahogy tetszik😊 Szabadon választott.

Na jó, de ez most bug, vagy fjúcsör? 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Mert csak😊 Hatnak rád az erõk. Besüllyedsz az ülésbe meg ilyesmik gondolom.

Her Laca
Na ezt se sikerült hibátlanul leírnom😊
Remélem ki lehet bogozni😊

Her Laca
A dog nak is vannak törvényei.Elsõ és legfontosabb a sebrsség megtartása. Ha szûkem húzod elkopik a speed,lelassulsz véged,vagyis még nem mert a kis sebességgel is lehet variálni,már ha az ellenfeled van olyan bagax, hogy felveszi a te tempódat. Most nem írok litániát,kérd meg Tomot, vagy Pogit,Hettit,hogy menjenek egy két kört veled.

mijki
Csak így tovább!
Az elõretartással még nekem is gondjaim vannak, sõt még a dogolással is, úgy hogy ha lehet kerülöm. Ezt majd még nekem is fejleszteni kell. Addig is megcsapom, meglövöm, elmegyek.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro