IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha van kedved, azt is hozzáteheted a Pumaszálláson.
Si vis pacem, para bellum.
Az egyik MU-s volt, ott FBI anti-piracy fogad. A másik MF, ott invalid or deleted file.
Majd javítom az pumaszálláson.
www.pumaszallas.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Amúgy én nem láttam még ilyet.
Viszont Atagon észrevettem,hogy az angelus légvédelem kicsit hatékony lett.
Aztán lehet véletlen is,de ahogy 5 K n odaértem rögtön körbelõttek majd 4 K- n lekapták a szárnyam. Pattantam is kifelé, majd csónakáztam a kanálison,aztán a köv felszállásnál megint megtaláltak a hûtõt kiluggatták, de azért 3 spit csak leesett.
Bár az utolsó derekasan harcolt, ügyes volt azt meg kell hagyni.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Na de majd holnap (illetve ma)! Este lehetne valami nagy össznépi bevetést szervezni, nemtom hogy jutok játék közelébe, olyan 8-tól ki érne rá? Valami szép nagy Ju 88-as kötelék kellene, esetleg 110-es és 109-es kísérettel. Csapjunk szét köztük, mert ez így nem állapot 😊
Pár képet lõttem azért a mai eseménytelenségrõl 😊
Felszállásra várva, elõttünk Widukindék három 110-essel szállnak fel épp:
Hajtómûhiba miatt vissza kellett fordulni.
2. bevetés, felszállókra várva
Kötelékben, irány Anglia!
Ajajj, mire eljutunk a célhoz, semmi nem marad...
Kis felhõzés. Cél keresés közben nem a legideálisabb...
Bevetési "napló". Eseménytelenebb volt, mint aminek látszik <#alien>#alien>

www.pumaszallas.hu
Amikor a gépek válnak láthatatlanná, az sokkal nagyobb gáz, az LOD hiba, a conf.iniben a MeshShowLod értéket írd át 1-re, nekem ez megoldotta.
Egyébként láttunk fent Pogival, gyere fel legközelebb TS-re is, akkor tudunk együtt repülni.
www.pumaszallas.hu

Csak nálam ne forduljanak elõ ,ennyi a lényeg 😊 Amúgy nincs nekem bajom velük (ha másnál vannak),nem kell mindig asszociálni ha szóba kerülnek:XD
Persze nem mondom ,hogy e miatt mert az vicces lenne,mindamellett ezek kijavítanak valamit ahogy nézem és kreálnak plusz problémákat😊Na mind1 úgyis meleg van ,nyár ,a fene izzadjon a gép elõtt,télre csak kijön a béta ,bétájának ,az alfájának a tökömtudja hanyadik majdnem végleges javítása.
Elvileg így mennie kéne.
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
A régebbi katyalisztban ki lehetett tenni parancsikont de most ilyen funkciót nem lelek.
www.smart-bus.hu
Elméletileg ugye játékokhoz lehet csinálni külön-külön profilt, hogy X játék milyen AA-t, Anizot, stb használjon.
Én csináltam vagy 5-6 profilt, de baszik használni ez a szutyok.
A régi gatyalisztbe legalább ez mûködött. Kirakta az ember a profilt az asztalra és jónapot. Most ki sem lehet tenni de nem is mûködik. Basszák már meg.
Már a belépésnél az Atagra Launcher exe leállt😊)) Már régóta nem találkoztam ezzel😊
Ennyit errõl,mindig mondom ,hogy erõbõl kell megoldani mindent ezek a trükközések csak bajt okoznak😊
rosszabb nem lett tõle, az biztos. de a fákat se javította meg, ahogy valaki írta.

Hál istennek mást nem hallottak.
Csinálják csak.
www.pumaszallas.hu
Windows vezérlõpult, Programok eltávolítása alatt a Microsoft .NET Framework CLient Profile-ra klikkelni, de nem a leszedést, hanem a javítást kell választani. Ha ez végigfut, utána a Win újraindítást kér. Ha nincs restart, akkor meg kell ismételni a javítást.
Reboot után a Steamapps mappában meg kell keresni a Clod mappáját (C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\redist\DirectX), ebben a DXSETUP.exe-t lefuttatni. Ez felteszi a directX-et megint.
És kész.
ATAG-on majd kiderül milyen is ez "terhelés" alatt, de a Repka dogszerveren érezhetõen simábban, jobban futott. Fps nem verdeste az egeket, viszont nem volt recegés, akadás, ilyesmik. Ja, és mindent visszaraktam magas és közepes beállításokra.
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Remélem ki lehet bogozni😊
Az elõretartással még nekem is gondjaim vannak, sõt még a dogolással is, úgy hogy ha lehet kerülöm. Ezt majd még nekem is fejleszteni kell. Addig is megcsapom, meglövöm, elmegyek.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro