IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://forum.1cpublishing.eu/showpost.php?p=457082&postcount=24
www.pumaszallas.hu
Viszont azt nem értem,hogy a híradásokban miért nem hallani róla? Szerintem sokkal nagyobb "Hõs" volt nekünk magyaroknak,mint Neil Armstrong,hiszen õ az életét adta volna szeretett országáért,ami most úgy néz ki,hogy még tiszteletadásra sem méltatja.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.smart-bus.hu
Ma kaptuk a szomorú hírt, hogy 2012. Augusztus 26-án elhunyt Michna Gyuri bácsi. Mindig jó kedélyû, kedves embernek ismertük meg. Az utolsó ismert felvétel vele 2010 Aug. 25-én készült egy megemlékezésen a Segesdi katonai emlékmûnél. Itt egy rövid interjú látható vele.
Nyugodjon békében!
www.pumaszallas.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Forrás
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
ON:
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A revinél azt vettük észre, hogy ha eltûnik, vagy a felbontása szar lesz, akkor vissza kell kapcsolni a textúrákat original-ra, és jobb lesz.
Amit érdemes jelebb venni, az effekt mediumra. Kikapcsolni nem érdemes, akkor nem látsz lövés becsapódásokat sem. A damage decals a repülõgépen megjelenõ sérülések számát jelenti, lövöd a másikat, akkor mennyi sérülést rajzoljon ki.
A conf.iniben mindenképp érdemes levenni a ShadowMapSize= értéket 3-ra, ez egész sok fps-t hoz. Ez az árnyékok szélét elmossa kicsit, nem lesz olyan éles, de nem is zabál annyit. Ami még sok fps-t hoz, az erdõ lejjebb- vagy kikapcsolása. Ha város fölött szaggat, akkor az épület minõséget és mennyiséget vedd lejjebb, ha alacsonyan szaggat, akkor a füvet kapcsold ki. De ezt te tudod, hogy hol milyen.
Amihez nem érdemes nyúlni, mert nem vettünk észre változást, az a geometria (gép részletesség, talaj részletesség, illetve a land shading. De gondolom ez is videokártya függõ.
www.pumaszallas.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
2) Nem lehet
3) Van, TrackIR-nek hívják 😉
Nincs mit 😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Illetve a Revi célkörének fényerejét növelni?(100%-on is elég gyengécske)
+Nagyon darabos a Joystick nézelõdés HAT-al,erre valami fix?
Köszönöm!
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
A krosszos gyerek az ággal a szájában 2:30-nál <#ijedt>#ijedt> azta...va! <#wow3>#wow3>
Papa a biciklivel 3:42 -nél <#hehe>#hehe> Elfelejtették megmondani neki, hogy nem BMX-en ül :XD<#eplus2>#eplus2>
On:
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
ᅊ㽏
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
Wings of Prey topikban találtam ezt a gyöngyszemet,gondoltam hozok egy kis vidámságot a topikba 😊
Mindenhol csak telepitésekröl és hibákról olvasni arról nem , hogy az egyes verziók milyen pluszt adtak a telefonhoz vagy javitotak a kezelésén.
Annyiból könnyebb a dolog, hogy már az új fajta van benne. De alapból az is csak 640-et tud...Mármint videót.
www.pumaszallas.hu