IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most hétvégén megyünk haza úgyhogy nem lesz gép elõtt ... inkább jövõ héten hétközben

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

VO101Tom
Hát nemtom. Saját dogszerveren 1v1-ben lehet a legtöbbet tanulni szerintem, elsõ idõben külsõ nézetbõl, figyelve a fogásokat. Hétvégén szervezhetünk egyet.

www.pumaszallas.hu

normál esetben milyen sokáig tart mig lelõtök egy vadászgépet ami tökéletes tüzelõhelyzetben van elõttetek?

egy vadászgép lelövése nekem 5 perces feladat minimum de a bombázók akár 10 percig is elszórakoztatnak...

lövõm és látom h potyognak a dolgok a géprõl de olyan mintha nem tudnám kellõen megsebezni õket

van valami tipp azt illetõen h minél hamarabb végezzek az ellennel?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Na vegre, mostmar mukodik Trackclip pro, ossze kellett forrasztani a vezetekeket, valoszinu a virsliszeru vegtagjaimmal sikerult szarul osszerakni azt a sok vezeteket (2db), vagy csak forrasztas kozben leegtek az ujjlenyomataim es zarodott a kor.

Sanyo
:)

www.pcpilot.hu

acidrain
a port scanner volt a rossz, mûködik, nyitva a 21000 :)

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

acidrain
Újraindítottam, de csak a 80-as www-http van nyitva. :/

0-79-ig zárva, 81-65535-ig szintén zárva

Sanyo
LeonSilver
Áááá dehogy, ez Sony :D Nem alacsonyodik le mindenféle formátumhoz :D

MPEG1 / MPEG2PS / MPEG2TS / AVCHD / MP4Part10 / MP4Part2 / WMV / MP3 / WMA / LPCM / JPEG

Ezeket szeresse.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

.ts vagy .m2ts viszi? mert akkor tsmuxer. minõségromlás nélkül, és nagyon gyors, mert nem kódolja újra a filmet, csak átpakolja a másik formátum szerint az adatot.

Sanyo
Egyébként neki is ugyanez volt a baja, mindjárt megnézem mirõl megy az mkv.

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Nekem is ilyen Bravia bizbaszom van.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

ja értem :)
én meg addig is kell valami alapon vettem ezt, a legalja amit ajánlanak a tévés fórumokon is, de lehet hogy nem is veszek jobbat. bár a távirányítója egy fos :(

Sanyo
Igen, a konvertálgatással az a baj, hogy minden egyes filmnél el kell játszani. Apum is médialejátszót használ a Sony Bravia tv-hez, általában usb vinyóról megy a mûsor.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Most néztem bele a kézikönyvébe, elvileg jól csináltál mindent. A beállítások néha csak a router újraindítása után lépnek életbe, egy próbát megér.

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Nekem ilyenem van jelenleg. Ez (sajnos) nem játssza le az mkv-t. Tervben van már az újabb Emtek ami már boldogul ezzel a fájlformátummal, de addig is köll valami ;)

ne konvertálj, ne mérgelõdj, vegyél egy ilyet, nem drága:
Egreat R6C
Mindent lejátszik, és bár nem ismerem a tévédet, általánosságban bármilyen beépített médialejátszónál jobb minõséget produkál.

LeonSilver
Keresni keresem, csak ezek közül is a fene tudja melyik milyen.

LeonSilver
Sajnos nem én vagyok. A hálózatokhoz kb. olyan ostoba vagyok, mint Gyõzike a részecskefizikához :(

acidrain
Skacok, ha jól tudom valamelyikõtök (azt hiszem talán Leon) konyít a routerekhez.

A következõ a gondom: Cisco EPC3925 -ös routerem van.
Hogy a búbánatos F@szba tudom kinyitni a 21000-s portot, ami az IL2-nek kell?

Statikus IP címet beállítottam, a router oldalára is be tudok lépni, a Port range forwarding részhez be is írtam a 21000-t a start-hoz és az end-hez is. Protokol :Both, IP címhez megadtam a gépem saját belsõ IP-jét, és semmi. Nem tudok hosztolni :/

T-home kábeles net van, most váltottam. Ezelõtt Invitel ADSL volt egy D-Link (vagy mifene) modemmel, soha ilyen gondom nem volt az IL2-vel.

Az sem izgatna, ha az összes portot ki lehetne valahogyan nyitni, csak mûködne már ez a a f*s.

Sanyo
Biztosan lesz némi minõségromlás, de a tv-n nem biztos hogy észre fogod venni. Találtál már konvertáló programot? Régen nokia telefonra konvertálgattam 1-2 filmet, de gyorsan rájöttem hogy nem nagy élvezet a pirinyó képernyõn filmet nézni. :)

Gondolkodom a konvertáló program nevén...

www.pcpilot.hu

LeonSilver
A következõ a helyzet.
Vannak nekem .mkv filmjeim (1920*1080-as). Ezeket kellene átkonvertálni mondjuk mp4-be. A lényeg az, hogy minõségromlás ne legyen!!! Csak a kurva szoni tv nem játssza le az mkv-t, hogy szomorodna meg.

Sanyo
Régen elég sokat foglalkoztam vele, mi a kérdés?

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Skacok. Van itt valaki aki kenivájsz (keni & vágja) ezeket a videó konvertálós izéket?

i robot
A bombázóknál nemigazán mûködik az a 6dof dolog. Ezen kellene javítaniuk. Alig lehet kilátni belõlük. Nem hiszem hogy a bomber személyzet minden tagja ilyen szinte le lett volna szíjazva.

track5öt veszek ezzel a clippel, ha már lúd akkor legyen kövér alapon :)

Sanyo
A lényeg, hogy legalább TrackIR4-et vegyél, a régebbiek egyre kevésbé rúgnak labdába.

www.pcpilot.hu

köszi és köszi :)

Na, igen. Az elottem levo hozzaszolasok fenyeben, sajnos csak az ara szol a Tir 3 mellett, es mivel az ember az ilyesmit hosszutavra veszi, valoszinuleg hasznalni is fogod eleg sokat meg evekig, tenyleg erdemesebb beruhazni az 5-osbe.

VO101Tom
3-asat nem ajánlom, az újabb TrackIR szoftverek nem kezelik, és az aktív ledes track clip-et sem lehet vele használni. A fejkövetõs cucc megbízhatósága nagyban függ a szoba világításától, fényviszonyoktól, tükrözõdésektõl, amiben az aktív ledes sokkal jobb.

www.pumaszallas.hu

LeonSilver

Sanyo
Cikk közepe, feldolgozási sebesség, látószög.

www.pcpilot.hu

mi a különbség a 3-4-5 között?

ha esetleg megfelel egy TrackIr 3 is akkor pl. itt talasz 40 fontert, mivel ez igencsak szuk reteget erint lehetseges, hogy nem is licitalnak rad, erdemes megprobalni, kerdezd meg, hogy elkuldi e Magyarorszagra, es mennyiert. Ennyit meger a TIR 3, pontos, es hibatlan az is, mar probaltam

LeonSilver
Én is, de akkor valami más volt még a neve a cégnek asszem.
210€ volt és hát valóban, a forint lényegesen jobb volt akkor ( 2009.07.09 ekkor vettem )...

Én INNEN...

www.smart-bus.hu

En pl. az Angol amazonon vettem itt, 2010 elejen, de akkor meg csak 100 font volt a szett ( TrackIr 5 + Trackclip Pro) es a forint joval erosebb volt a fonthoz kepest, szerintem most igy rohadt draga lenne innen, talan Usa vagy Nemetorszag jobb.

ki hol vette a track IRjét? úgy látom vannak nemzetközi kereskedõk is a track IR weboldalán

http://www.naturalpoint.com/trackir/01-store/store-international-dealers.html

jaja,oro i bo bodotta, 2-3 ev mulva lesz masik , azt meg leulom a veten :)

LeonSilver
Na ja, csak nyáron nem praktikus :D Viszont van elõnye is, nincs madzag. Bár a füles miatt meg mindegy.
Már gondoltam rá, hogy szétbarmolom és csinálok rá ilyen aksis megoldást. Meg kellene egy fasza, vezeték nélküli füles és teljes lenne az

Egyebkent azert szepen mukodik a sima Trackclip el is, legalabb nem muszaj fulessel repulni, helyette baseball sapka :)

Hat, most az kovetkezik. Nekem sajnos nincs, de este elviszem egy baratomhoz, neki van multimetere. Kivancsi vagyok, ha a szakadasig eljut a power, akkor sajnos a "fejbe" is szakadt a vezetek a ledeknel, de hogy azt hogy kene szetszedni, azt meg nem tudom.

LeonSilver
Hát basszus, így nincs. Tök véletlenül nincs otthon egy multimétered? Szét kellene szedni ragasztásnál és kimérni.

Ja, bocs. Azert pont oda cimeztem a hozzaszolast mert Leon pont a napokban szolt a Trackclip rol a dcs a-10 forumon ez
de ha esetleg van barkinek otlete...

Hello Silver! Jo, hogy itt vagy keznel, a multkor egy hirtelen mozdulattal elteptem a a Trackclip pro vezeteket, amiben csak 1 piros es 1 fekete vezetek fut, gondolom csak az 5 voltot viszik az usb bol a 3 db infra lednek. Szepen osszekottotem, leszigeteltem oket, de meg se vilagitanak. Nincs valami otleded?

VO101Tom
A trackIR nagyon pöpec. 6DOF-ot tudja, tehát hajolgathatsz a kabinban, zoomolhatsz, satöbbi. De freetrack-ot és wii kontrolleres freetracket is használnak itt. A lényeg, hogy valami fejmozgás követõ legyen, a hat switch nagyon nehézkes néhol. :/

www.pumaszallas.hu

Na akkor Ha rendesen megy a béta , még jobban fog futni...csak halkan merem megjegyezni <#vigyor>, hogy nekem úgy rendbe rakta a mikrolag dolgot, hogy nincsen több kifogás el kell kezdenem igencsak ráfeküdni. Ja tényleg nem is mondtam..elkezdetem pár napja a német kampányt..na azért az hemzseg a hibától, viszont jó edzés az online csatákra. Már csak egy jó monitor kell, mert az állat szerelõ megcsinálta(mondtam ha túl drága akkor ne,õ azért de<#alien>,mert nem ér el telefonon), és csak itthon vettem észre, hogy pixeles lett!!!!!!!!!!!!!Faxomat...

LeonSilver
Ja, értem. Hát, ki tudja ezek a farkak lányos zavarukban hogyan csomagolják be az éppen aktuális rombolásukat.

Eddig nekem se volt soha, azota se, de ez a legutobbi patch valamiert nem oda ment ahova akartam.

Ja es a steam integritas vizsgalat ezt a hibat nem vette figyelembe, hogy felesleges fajlok vannak a gyokerben, ugy latszik, hogy csak hianyzo fajlok erdeklik.