IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gundark 1 1
Én sem látom sehol. MOndjuk a Texan nagyon nem hiányzik, de néhány számmal késõbb jön(ne) a stuka 😊
VO101Tom
Ez régen nem volt ilyen jó. Amikor megjkaptuk az E-4-est, akkor kipróbáltuk, de azon kívül, hogy nagy füstöt csinált, és lövéskor akadt mint állat, nem volt haszna, nem estek le a gépek (lehet pont a lag miatt vesztek el a sérülések). Az utóbbi 2 peccs alatt teszteltük, és most már jó.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Itt a magányos farkasok gyûlnek😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
Farber írta steamen, hogy a weblapjukon megnyitottak egy fórumot, aki századot keres, vagy embereket venne fel, ott jelentkezhet, olvashatja vagy épp adhatja az ajánlatokat.
Nemtom innen érdekel-e valakit, mindenesetre én átadtam az üzenetet 😊

http://sowc.forumotion.co.uk/f23-squadron-recruitment-centre

www.pumaszallas.hu

Her Laca
mán 8 nál tartok. Ez hihetetlen,nagyon jóóóóóóóóó😊
Ez eddig mért nem volt publikus?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Na bakker csak ezt a M-akármilyen lószart táraztam oszt egymás után 4 gépnek lõttem le a szárnyát. Hogy én ezt eddig nem is tudtam.

VO101Tom
Simán át lehet ülni, de a lövészet kicsit bonyolítva van, hogy például parkoló pozícióból ki kell emelni a fegyvert mielõtt lõni tudnál. Az F10-el ki kell kapcsolni az egerezést, akkor a géppuskát kezeli. Ha kifogy a lõszer, újra tudsz tárazni, de elég sokáig tart.

Ha offline próbálgatod, a nehézségi beállításoknál kapcsolj ki alul középen mindent (switch planes, switch positions, stb) lehet az ki van kapcsolva, hogy máshova átülhess a gépben. Amit még ki kell kapcsolni, az anthropomorph controls. Az minden online szerveren is ki van kapcsolva, azt szimulálja, hogy a pilóta két kézzel csak két dolgot csinálhat egyszerre. A kontrollerek fals jelei miatt viszont ez nagyon bugos, nem is használja senki.

www.pumaszallas.hu

Az "Ég urai" c. kiadvány utolsó száma ( LT-6G Texan ) máshol sem kapható, vagy csak nálunk bénázott a forgalmazó ?
Köszönöm este kipróbálom!
Érdekes repülés lesz, eddig úgy repültem offline, hogy a motort nem kell állitanom, se a keveréket se a propállásszöget, ha van valami leirás, hogy mit, hogy kell használni azt szivesen veszem. Egyébként a még valahogy azt sem tudtam megcsinálni, hogy a pl. stukánál a lövész helyére üljek, hiába állitom be a billentyüzet kiosztást valamiért nem müködik! Valahogy furcsa ez az egész Clod! A többi szimben nincsenek ilyen gondjaim.

VO101Tom
Ne a lobbyban keress szervert, az saját hosztolásokhoz van
A Client alatt listázza ki az online futó szervereket. Belépés után jobb felül a zászlóra kell klikkelni (ha nem jelenik meg, csatlakozz újra), aztán egy reptérre. Ha ez megvan, a jobboldali repülõgép ikonra klikkelve tudod a gépet beállítani, majd a Create gombbal beülsz a gépbe.

Refly-nál újra klikkelsz a reptérre, és simán nyomod a Create-et, a beállításokat játék alatt begjegyzi.

www.pumaszallas.hu

Üdv mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni abban, hogy a Clod-ban miként mûködik a multiplayer? Tegnap próbáltam, de nem igazán sikerült. Próbáltam a Lobbyn a Serveren, de csak odáig jutottam, hogy beállitottam a repcsim szinét a fegyverzetét, és ennyi. Tovább nem jutottam. Eddig a Rof-al multiztam de ott egyértelmû volt minden. Csatlakoztam a szerverhez kiválasztottam melyik oldahoz akarok csatlakozni, és fly now! Gondolom én csinálok valamit rosszul!

Nesu

Repüj,repülj,hõs magyar pilóta,

Rólad szól a legszebb nóta: magyar nóta,

Ahol leszállsz, magyar kislány várt rád,

Te véded meg Magyarország szent határát!

Felrepül az acélmadár a csillagos égig,

A repülõt kisangyalok mosolyogva nézik!

Az Úristen büszke lehet rája,

Hogy a magyar repülõnek nincsen párja!

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Willenbrock
OFF:A Spiegel simán lefasisztázza Horthyt,a Fideszt meg valami neonáci pártnak láttatja-A kommentelõk is jobban tisztában vannak a dolgokkal mint a cikk írója:http://www.spiegel.de/international/europe/right-wing-extremists-cultivate-horthy-cult-in-hungary-a-836526.html

Na igen...mondjuk úgy , hogy az újkori kiválasztás hagy némi kívánnivalót maga után. A szó meg rokon a törpelelkû bürokratával...<#vigyor2>
Gogol mûveiben találkozhatsz velük..

Nekem távolról rokonom az öreg. A kísérleteit a cseppekkel részben nálunk is végezte az egyik körzeti orvos segítségével. Nagyanyám is kapott belõle még akkor, amikor még ferde szemmel néztek rá emiatt. A lényeg, hogy végül is sikersztori lett a dologból.
Nem tudtam, hogy Dr Béres József is vitézi címet kapott.
Volt szerencsém találkozni vele Kisvárdán, az orvosok már lemondtak rólam, és hazaadtak, mert úgy gondolták nekem GAME OVER. <#smile> (Ez 20 éve volt!)
Neki, és az Õ tudásának köszönhetem az életem.

D9

Her Laca
No nekem aztán van errõl az egészrõl véleményem ,de inkább nem írom le mert lenne belõle perpatvart.

acidrain
Nyugodjék békében!

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

VO101Tom
Nem tudom a csinovnyikkal mire gondolsz, annyira nem ismerem õket. Annyit hallottam, hogy kritizálták õket, hogy a cím kiadásának feltételei messze nem olyan szigorúak, mint egykor (ma már elég hozzá, hogy "harcoltál a háborúban, és még élsz" kb.). De amíg egy ilyen cím örökölhetõ, olyanok is viselik, akik soha nem fogtak fegyvert a hazáért, addig ez miért zavar bárkit is?

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ja. Sheriff írásába nem nyúlkáltam bele, a végére odaírtam a gyászjelentést, MM írását, meg a gyõzelmi tablós képet.

www.pumaszallas.hu

Sanyo
Jah látom már megtetted.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Tudod frissíteni az életrajzot?

www.pcpilot.hu

VO101Tom
Dark side of the kopipészt 😊
Biztos nem volt rá idõ a nagy ellenállás közben na.

www.pumaszallas.hu

Amúgy tudod hová torzult ez az egész vitézi cím osztás most??egészen véletlenül errõl is vannak személyes tapasztalataim, a régiek forognának a sírjukban a sok csinovnyik láttán.

Sanyo
Ráadásul nem is írták át a szöveg végét, báz.

www.pcpilot.hu

Amúgy nyugodtan írjál nekik..az alapmûveltség része ,hogy ilyet nem szabad...inkább nem illik ezen a szinten.

Laca te is tudod mi az oka. Õk voltak a modern kor(ki tudja mit hoz a jövõ) lovagjai..ott érvényesült a romantikus 1\1 és személyek csatája leginkább. Persze nem ilyen egyszerû, de úgyis érted..
Ez más fegyvernemnél nagyon nem volt meg már. Annak meg, hogy a németek nem tudják a hõseiket, egészen más oka van. Talán jó erre egy történet<#alien>!
Egészen véletlenül jó pár éve jelen voltam, amikor egy híres német politikus nõ (na ki vajon) hoppmestere' nem engedte meg a magyar szervezõknek, hogy az említett politikust alá állítsák egy nemzeti színû vászon akármihez, mivel a két(magyar) szó kezdõbetûje piros volt,és egészen véletlenül "S,S"! Ennyi..nincsen nép ami ilyen szinten szégyenli, és nem vizsgálja a saját közelmúltjának történelmét.
Amúgy ezzel egyre nagyobb bajt okoznak maguknak, és csak a saját szélsõ jobbjukat táplálják.

Her Laca
Plágium!! Skandalum! Retorziót!<#pias>

VO101Tom
A barikád.hu konkrétan kikopizta a pumaszállásról Gyuri bácsi életrajzát, és aláírták, hogy barikad.hu. <#gonosz3>

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Pontosan errõl beszélek!
Akiket érint tudják kik voltak õk . De nem kell ezt túllihegni szvsz.
A médiában is inkább a repülõkrõl van szó már ha néha megemlítik azt az idõszakot amúgy.
Én erre a "Többek közt azért tart itt ez az ország," írtam az eszmefuttatásom😊 Sajnos nem ,nem ezért tart itt . Még többek közt sem.

VO101Tom
Ez nem teljesen igaz. A légierõ mint fegyvernem mindig ismertebb volt, mint a többi (ez nyugaton sincs másképp), de a vitézi rend – amit még Horthy alapított 1920-ban – a háború elõtt és alatt is rendszeresen avatott vitézzé katonákat -fegyvernemtõl függetlenül. A rendszerváltás után polgári szervezetként alakulhatott csak újjá (ennek minden hátrányával együtt), de a honvédséghez való szoros kötõdés megmaradt. Azóta is rendszeresen vesznek fel még élõ veteránokat, katonákat a tagjaik közé, akikrõl olvashatsz is a weblapjukon. Szal infó van róluk is, csak a mi érdeklõdési körünktõl kissé távolabb kell keresni... 😊

Vitézi rend - híres vitézek

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Szerinted a nálunk sikeresebb országokban a fiatalok tudják kik voltak a háborús hõseik? Tovább megyek. Az USA fiataljai körében szerinted köztudott ki is volt Neil Armstrong?
Vagy a németeknél téma ez?
Elárulom nem ezen múlik.
Akiket érint tudják és jól van ez így.Örüljünk neki ,hogy nem felejtõdtek el ezek az emberek abban a jó pár évtizedben . De ez is csak azért van mert annó néhány bátor vezetõ a légierõnél felszínre hozta és minden tiltás ellenére nem engedte elfelejteni ezen embereket.
De tud itt valaki Hõs gyalogosról? ,harckocsizóról?tüzérrõl?utászról? a háborúból.
Pedig biztos volt belõlük is jó pár,csak az nem olyan "divatos" mint a pilóta .
Na mind1 csak kikívánkozott belõlem.

Isten nyugosztalja!

Érdekes, az "ordas eszmék" portáljai (pl. barikad.hu) megemlékeztek róla...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

<#eljen>

D9

Isten nyugosztalja!

D9

SgtChris
Jaja, ezt én is így gondolom, hogy nem a rokonoknak kell ezt a mediában világgákürtölni, viszont a miatt nem kerül be a hírekbe, mert egy újságíró számára nincs hírértéke a mai Magyarországon. Az Apolló ûrhajósnak meg van... (ide vezet a hiányos tudás, vagy tudatlanság ami saját történelmünket övezi!?)

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

VO101Tom
Azt simán el tudom képzelni, hogy a rokonok nem rohangálnak az Retekklubhoz ilyen esetben. Egyébként most beszéltem Szentgyörgyi Dezsõvel, természetesen már intézik, a HM-el közösen.

www.pumaszallas.hu

SgtChris
Többek közt azért tart itt ez az ország, mert elõbb csinálnak országos hírverést egy külföldinek (nem Armstrong érdemeit vitatom!), mint egy hazánkfiának! 10-bõl kb. 9,5 ember azt se tudná ki ez az "idõs bácsi"! Továbbmegyek...mi az, hogy Pumák, Dongók, Boszorkányok, stb .... Bár mostanában vannak bíztató jelek, de remélem, ez a szomorú haláleset nem kivételként erõsíti ezt a szabályt, és az illetékesek helyén kezelik majd a dolgot.

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

VO101Tom
Ezt én is néztem tegnap, de BlackSix szerint Fake...
http://forum.1cpublishing.eu/showpost.php?p=457082&postcount=24

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Na ja. :/

www.pumaszallas.hu

Zpogi
Ha jól értem akkor bejelentik a Battle of Stalingrad-ot.

LINK

Mégsem,fake az egész 😞

Zpogi
Zpogi
Isten nyugosztalja.

Viszont azt nem értem,hogy a híradásokban miért nem hallani róla? Szerintem sokkal nagyobb "Hõs" volt nekünk magyaroknak,mint Neil Armstrong,hiszen õ az életét adta volna szeretett országáért,ami most úgy néz ki,hogy még tiszteletadásra sem méltatja.

Nyugodjék békében!
SgtChris
Nyugodjon békében!

mijki
Nyugodjon békében!

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Nyugodjon békében!

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Elhunyt Michna György.
Ma kaptuk a szomorú hírt, hogy 2012. Augusztus 26-án elhunyt Michna Gyuri bácsi. Mindig jó kedélyû, kedves embernek ismertük meg. Az utolsó ismert felvétel vele 2010 Aug. 25-én készült egy megemlékezésen a Segesdi katonai emlékmûnél. Itt egy rövid interjú látható vele.

Nyugodjon békében!

www.pumaszallas.hu

Sanyo
Urban legend.

www.pcpilot.hu