IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

V Domino
Valóságban szélirány alapján változtatják a final irányát,nem tudom,ez le van-e itt is modellezve.<#confused>

R.I.P. White Europe

macleody
Hali. Nem tudjátok az AI mi alapján dönti el melyik kifutót választja landoláshoz? Tegnap a reptér keleti részén landoltak, ma már északról jöttek, ami nekem nem jó, mert ott egy kis domboldal van és belefúródnak a földbe az idióták. Nem nagyon értem miért változott a helyzet, nem változtattam a missönön.
V43 1105
Eléggé gagyi, s könnyen megunható ..

Egy szinttel jobb az ARMA 2 + OA kiegészítõ telepítése, majd rá az Invasion 1944 mód <#vigyor>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Ezt ismeri valaki: iron front liberation 1944?
Mennyire "szimulátor" jellegû? Fõleg a repülõkre gondolok.
Her Laca
Egy forintot se adnék érte! Most már!😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

PLackó
Ismerõsöm HD4850-el játszik,ami nagyon hasonló a tiédhez,és bizony kompromisszumokkal. Leginkább low-medium beállitás, árnyék fû stb nélkül.
Tehát nem lesz egy szép látvány, az alapján dönts. De mivel olcsó a játék egy próbát megér, fõleg ha fejleszteni is fogod a gépet. (Leginkább a kártyád)

mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Hello! Szerintem megveheted, medium beallitasokkal futni kene neki azert turhetoen ezen a konfigon is, az epuleteket rakd low-ba, az anti aliasingot se eroltetnem, mivel a videokartyad a gyenge pont, nem igazan ismerem a nvidia kartyakat, de itt levo tablazat szerint pl. ATI 4850 nek felel meg kb., tehat nem egy eromu. Probald ki pl. arnyekok, fu, nelkul, esetleg ha jonak iteled, kapcsold be ezeket is, az arnyekok sokat dobnak a pilotafulken jatek kozben.
Persze azert varjal egy kicsit, szerintem lesznek itt meg hozzaszolasok.

Helló mindenki, mostanában szeretném meg venni a Clod-t és érdeklõdnék, hogy a következõ konfiggal játszható-e a játék (+ az új patchekkel):
intel i3 540 3.07ghz
nvidia gts 450 1gb
4gb ram
köszi.
Nohab
Feature
miután feltettem a beta patchot minden gép elinditott motorral van a földön ... azelõtt meg nekem kellett belõni? ez hiba vagy új feature? 😊

én jobbban szeretném ha rámhagynák a beüzemelést 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Gundark 1 1
Én sem látom sehol. MOndjuk a Texan nagyon nem hiányzik, de néhány számmal késõbb jön(ne) a stuka 😊
VO101Tom
Ez régen nem volt ilyen jó. Amikor megjkaptuk az E-4-est, akkor kipróbáltuk, de azon kívül, hogy nagy füstöt csinált, és lövéskor akadt mint állat, nem volt haszna, nem estek le a gépek (lehet pont a lag miatt vesztek el a sérülések). Az utóbbi 2 peccs alatt teszteltük, és most már jó.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Itt a magányos farkasok gyûlnek😊)

VO101Tom
Farber írta steamen, hogy a weblapjukon megnyitottak egy fórumot, aki századot keres, vagy embereket venne fel, ott jelentkezhet, olvashatja vagy épp adhatja az ajánlatokat.
Nemtom innen érdekel-e valakit, mindenesetre én átadtam az üzenetet 😊

http://sowc.forumotion.co.uk/f23-squadron-recruitment-centre

www.pumaszallas.hu

Her Laca
mán 8 nál tartok. Ez hihetetlen,nagyon jóóóóóóóóó😊
Ez eddig mért nem volt publikus?

Her Laca
Na bakker csak ezt a M-akármilyen lószart táraztam oszt egymás után 4 gépnek lõttem le a szárnyát. Hogy én ezt eddig nem is tudtam.

VO101Tom
Simán át lehet ülni, de a lövészet kicsit bonyolítva van, hogy például parkoló pozícióból ki kell emelni a fegyvert mielõtt lõni tudnál. Az F10-el ki kell kapcsolni az egerezést, akkor a géppuskát kezeli. Ha kifogy a lõszer, újra tudsz tárazni, de elég sokáig tart.

Ha offline próbálgatod, a nehézségi beállításoknál kapcsolj ki alul középen mindent (switch planes, switch positions, stb) lehet az ki van kapcsolva, hogy máshova átülhess a gépben. Amit még ki kell kapcsolni, az anthropomorph controls. Az minden online szerveren is ki van kapcsolva, azt szimulálja, hogy a pilóta két kézzel csak két dolgot csinálhat egyszerre. A kontrollerek fals jelei miatt viszont ez nagyon bugos, nem is használja senki.

www.pumaszallas.hu

Az "Ég urai" c. kiadvány utolsó száma ( LT-6G Texan ) máshol sem kapható, vagy csak nálunk bénázott a forgalmazó ?
Köszönöm este kipróbálom!
Érdekes repülés lesz, eddig úgy repültem offline, hogy a motort nem kell állitanom, se a keveréket se a propállásszöget, ha van valami leirás, hogy mit, hogy kell használni azt szivesen veszem. Egyébként a még valahogy azt sem tudtam megcsinálni, hogy a pl. stukánál a lövész helyére üljek, hiába állitom be a billentyüzet kiosztást valamiért nem müködik! Valahogy furcsa ez az egész Clod! A többi szimben nincsenek ilyen gondjaim.

VO101Tom
Ne a lobbyban keress szervert, az saját hosztolásokhoz van
A Client alatt listázza ki az online futó szervereket. Belépés után jobb felül a zászlóra kell klikkelni (ha nem jelenik meg, csatlakozz újra), aztán egy reptérre. Ha ez megvan, a jobboldali repülõgép ikonra klikkelve tudod a gépet beállítani, majd a Create gombbal beülsz a gépbe.

Refly-nál újra klikkelsz a reptérre, és simán nyomod a Create-et, a beállításokat játék alatt begjegyzi.

www.pumaszallas.hu

Üdv mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni abban, hogy a Clod-ban miként mûködik a multiplayer? Tegnap próbáltam, de nem igazán sikerült. Próbáltam a Lobbyn a Serveren, de csak odáig jutottam, hogy beállitottam a repcsim szinét a fegyverzetét, és ennyi. Tovább nem jutottam. Eddig a Rof-al multiztam de ott egyértelmû volt minden. Csatlakoztam a szerverhez kiválasztottam melyik oldahoz akarok csatlakozni, és fly now! Gondolom én csinálok valamit rosszul!

Nesu

Repüj,repülj,hõs magyar pilóta,

Rólad szól a legszebb nóta: magyar nóta,

Ahol leszállsz, magyar kislány várt rád,

Te véded meg Magyarország szent határát!

Felrepül az acélmadár a csillagos égig,

A repülõt kisangyalok mosolyogva nézik!

Az Úristen büszke lehet rája,

Hogy a magyar repülõnek nincsen párja!

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Willenbrock
OFF:A Spiegel simán lefasisztázza Horthyt,a Fideszt meg valami neonáci pártnak láttatja-A kommentelõk is jobban tisztában vannak a dolgokkal mint a cikk írója:http://www.spiegel.de/international/europe/right-wing-extremists-cultivate-horthy-cult-in-hungary-a-836526.html

Na igen...mondjuk úgy , hogy az újkori kiválasztás hagy némi kívánnivalót maga után. A szó meg rokon a törpelelkû bürokratával...<#vigyor2>
Gogol mûveiben találkozhatsz velük..

Nekem távolról rokonom az öreg. A kísérleteit a cseppekkel részben nálunk is végezte az egyik körzeti orvos segítségével. Nagyanyám is kapott belõle még akkor, amikor még ferde szemmel néztek rá emiatt. A lényeg, hogy végül is sikersztori lett a dologból.
Nem tudtam, hogy Dr Béres József is vitézi címet kapott.
Volt szerencsém találkozni vele Kisvárdán, az orvosok már lemondtak rólam, és hazaadtak, mert úgy gondolták nekem GAME OVER. <#smile> (Ez 20 éve volt!)
Neki, és az Õ tudásának köszönhetem az életem.

D9

Her Laca
No nekem aztán van errõl az egészrõl véleményem ,de inkább nem írom le mert lenne belõle perpatvart.

acidrain
Nyugodjék békében!

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

VO101Tom
Nem tudom a csinovnyikkal mire gondolsz, annyira nem ismerem õket. Annyit hallottam, hogy kritizálták õket, hogy a cím kiadásának feltételei messze nem olyan szigorúak, mint egykor (ma már elég hozzá, hogy "harcoltál a háborúban, és még élsz" kb.). De amíg egy ilyen cím örökölhetõ, olyanok is viselik, akik soha nem fogtak fegyvert a hazáért, addig ez miért zavar bárkit is?

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ja. Sheriff írásába nem nyúlkáltam bele, a végére odaírtam a gyászjelentést, MM írását, meg a gyõzelmi tablós képet.

www.pumaszallas.hu

Sanyo
Jah látom már megtetted.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Tudod frissíteni az életrajzot?

www.pcpilot.hu

VO101Tom
Dark side of the kopipészt 😊
Biztos nem volt rá idõ a nagy ellenállás közben na.

www.pumaszallas.hu

Amúgy tudod hová torzult ez az egész vitézi cím osztás most??egészen véletlenül errõl is vannak személyes tapasztalataim, a régiek forognának a sírjukban a sok csinovnyik láttán.

Sanyo
Ráadásul nem is írták át a szöveg végét, báz.

www.pcpilot.hu

Amúgy nyugodtan írjál nekik..az alapmûveltség része ,hogy ilyet nem szabad...inkább nem illik ezen a szinten.

Laca te is tudod mi az oka. Õk voltak a modern kor(ki tudja mit hoz a jövõ) lovagjai..ott érvényesült a romantikus 1\1 és személyek csatája leginkább. Persze nem ilyen egyszerû, de úgyis érted..
Ez más fegyvernemnél nagyon nem volt meg már. Annak meg, hogy a németek nem tudják a hõseiket, egészen más oka van. Talán jó erre egy történet<#alien>!
Egészen véletlenül jó pár éve jelen voltam, amikor egy híres német politikus nõ (na ki vajon) hoppmestere' nem engedte meg a magyar szervezõknek, hogy az említett politikust alá állítsák egy nemzeti színû vászon akármihez, mivel a két(magyar) szó kezdõbetûje piros volt,és egészen véletlenül "S,S"! Ennyi..nincsen nép ami ilyen szinten szégyenli, és nem vizsgálja a saját közelmúltjának történelmét.
Amúgy ezzel egyre nagyobb bajt okoznak maguknak, és csak a saját szélsõ jobbjukat táplálják.

Her Laca
Plágium!! Skandalum! Retorziót!<#pias>

VO101Tom
A barikád.hu konkrétan kikopizta a pumaszállásról Gyuri bácsi életrajzát, és aláírták, hogy barikad.hu. <#gonosz3>

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Pontosan errõl beszélek!
Akiket érint tudják kik voltak õk . De nem kell ezt túllihegni szvsz.
A médiában is inkább a repülõkrõl van szó már ha néha megemlítik azt az idõszakot amúgy.
Én erre a "Többek közt azért tart itt ez az ország," írtam az eszmefuttatásom😊 Sajnos nem ,nem ezért tart itt . Még többek közt sem.

VO101Tom
Ez nem teljesen igaz. A légierõ mint fegyvernem mindig ismertebb volt, mint a többi (ez nyugaton sincs másképp), de a vitézi rend – amit még Horthy alapított 1920-ban – a háború elõtt és alatt is rendszeresen avatott vitézzé katonákat -fegyvernemtõl függetlenül. A rendszerváltás után polgári szervezetként alakulhatott csak újjá (ennek minden hátrányával együtt), de a honvédséghez való szoros kötõdés megmaradt. Azóta is rendszeresen vesznek fel még élõ veteránokat, katonákat a tagjaik közé, akikrõl olvashatsz is a weblapjukon. Szal infó van róluk is, csak a mi érdeklõdési körünktõl kissé távolabb kell keresni... 😊

Vitézi rend - híres vitézek

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Szerinted a nálunk sikeresebb országokban a fiatalok tudják kik voltak a háborús hõseik? Tovább megyek. Az USA fiataljai körében szerinted köztudott ki is volt Neil Armstrong?
Vagy a németeknél téma ez?
Elárulom nem ezen múlik.
Akiket érint tudják és jól van ez így.Örüljünk neki ,hogy nem felejtõdtek el ezek az emberek abban a jó pár évtizedben . De ez is csak azért van mert annó néhány bátor vezetõ a légierõnél felszínre hozta és minden tiltás ellenére nem engedte elfelejteni ezen embereket.
De tud itt valaki Hõs gyalogosról? ,harckocsizóról?tüzérrõl?utászról? a háborúból.
Pedig biztos volt belõlük is jó pár,csak az nem olyan "divatos" mint a pilóta .
Na mind1 csak kikívánkozott belõlem.

Isten nyugosztalja!

Érdekes, az "ordas eszmék" portáljai (pl. barikad.hu) megemlékeztek róla...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

<#eljen>

D9

Isten nyugosztalja!

D9

SgtChris
Jaja, ezt én is így gondolom, hogy nem a rokonoknak kell ezt a mediában világgákürtölni, viszont a miatt nem kerül be a hírekbe, mert egy újságíró számára nincs hírértéke a mai Magyarországon. Az Apolló ûrhajósnak meg van... (ide vezet a hiányos tudás, vagy tudatlanság ami saját történelmünket övezi!?)

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

VO101Tom
Azt simán el tudom képzelni, hogy a rokonok nem rohangálnak az Retekklubhoz ilyen esetben. Egyébként most beszéltem Szentgyörgyi Dezsõvel, természetesen már intézik, a HM-el közösen.

www.pumaszallas.hu

SgtChris
Többek közt azért tart itt ez az ország, mert elõbb csinálnak országos hírverést egy külföldinek (nem Armstrong érdemeit vitatom!), mint egy hazánkfiának! 10-bõl kb. 9,5 ember azt se tudná ki ez az "idõs bácsi"! Továbbmegyek...mi az, hogy Pumák, Dongók, Boszorkányok, stb .... Bár mostanában vannak bíztató jelek, de remélem, ez a szomorú haláleset nem kivételként erõsíti ezt a szabályt, és az illetékesek helyén kezelik majd a dolgot.

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD