IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
https://ipon.hu/webshop/product/coolermaster_seidon_240v/1515703
A többit passzolom, az hosszabb utánajárást igényel...
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.11.17. 20:31:56
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Akkor helyesbítek, vadászgéppel vadászgép ellen nincs rossz tapasztalatom.Ha találok akkor megy lefelé.(ha találnak én zuhanok)És nem érzem azt hogy , ehh ennek nem így kellet volna lennie.
Nincs olyan élményem mint a tüncikében, hogy kitárazok valakin, az megfordul és oneshotol.
Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.11.17. 18:09:23
Utoljára szerkesztette: Klusi86, 2017.11.17. 18:02:00
A múltkor az enyém fél szemmel követte, hogy kergetőztem az ellennel.Egyszer csak megszólal, hogy most mi történt?(pörögtem lefelé).
Hát húsom, itt vagyok én, ott meg a bal szárnyam jobbra 20 méterre, volt egy másik koma aki ellőtte.
Remélhetőleg a tankos rész is normális lesz.
Utoljára szerkesztette: Klusi86, 2017.11.17. 17:28:37
Szerk: Multicrew tankok, hmm nem csak edéék alá vágnak, hanem tündikéék alá is:)
Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.11.17. 16:59:13
BTW nem tudom ki nézte, de még két egyéb nyalánkságot is bejelentettek - Fyling Circus első világháborús gépekkel illetve a Tank Crew borzasztóan fantáziátlan elnevezésű, de Kurszk/Proharovka páncéloscsatát feldolgozó cuccot.
Nagyot mentek ma Jasonék. Gyakorlatilag megcsinálták amit Olegék annó tervezgettek, aztán az engineből megszületett a War Thunder, ami egyébként baromi jó engine és szimuláció (a tankos része legalábbis), csak a MMO része totál kinyír kb. bármilyen történelmi scenáriót. Az ardenneki támadás ilyen szemponból baromi jó, mert kb. az egyetlen izgalmas, a két oldal szempontjából egálra kihozható nyugati frontos sztori.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
www.pumaszallas.hu
Máskülönben pedig általában a gyűjtői gépek elővásárlás után 2 és 4 héten belül kijönnek!eddig így volt úgy emlékszem.
Jasonis is leírta, hogy repülőgéphordozó meg minden más egyéb ami ez alá megy, kurva nagy munka...
Itt viszont jó szerencsével nem nyúlnak mellé, már aránylag bejáratott dolgok, technikák aránylag érdekes történet, meglátjuk mi lesz belőle. Gondolom inkább a biztonságos dolgot választották a nagy nehézségeket rejtő, és nagyon sok rejetett hiba lehetőséggel kecsegtető csendes óceáni front helyett. A ROF 2-nek viszont örülök, csak az zavar, hogy vehetem újra ezt az egész cirkuszt!
Utoljára szerkesztette: feca1229, 2017.11.17. 15:43:49
Viszont a G6-nak nem tudtam ellenállni, mindig is kedvenc gépem volt, elő is rendeltem, nem tudja valaki mikor lesz repülhető?
Kérdem én, miből? Ahhoz teljesen más géppark, földi cuccok, térkép, épületek és fegyverek kellenek, az összes tartalmat nulláról kell megépíteni. A 777 Bodenplatte az egyértelműen DCS ellen megy, Nyugat-Európa '44-45 térkép az a TFS távlati tervei közt sem szerepel. Ha DCS WW2 vonalát megszorongatják, talán ott is összekapják magukat. Mondjuk a négy vadászgépen és pár AI-n kívül sok mindenre nincs kilátás a belátható jövőben. De legalább ezek futnának rendesen.
www.pumaszallas.hu
Itt mintha azt írná Jason, hogy sajnálja de lehet, hogy túlgondolták a csendes óceáni történetet. Sebaj lesz más. :-)
Kár pedig érdekes lett volna. Én inkább ezen a ROF vonalon lepődtem meg...
www.pumaszallas.hu
Viszont arra kíváncsi leszek, hogy az me-262-t hogyan fogják kibalancolni(mármint hogy "realisztikus" számban képviseljék magukat csatánként), a szöviknek a bele is ki lesz forgatva, ha minden profi német pilóta becsücsül egy 262-be és nincs korlátozva.
Meg 70usd???Egy még nem létező dologért? Na majd a karácsonyi leárazásokon visszatérek rá:)
Szerk: bf109g6 és la5fn is rendelhető, occóért.
Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.11.17. 14:27:59
Il-2 Sturmovik: Battle of Bodenplatte bejelentés
Battle of Bodenplatte
Although it was technically an “operation”, for continuity sake, we’re calling it a battle! Battle of Bodenplatte will explore the air war near the end of 1944 and into 1945. This late-war setting offers a wide variety of classic fighters and fighter-bombers for you to fly including some of the hottest piston powered airplanes to ever grace the skies. In addition, we’ll introduce our first jet aircraft! The Allies flew many low-level tactical missions into Germany from bases in Belgium and Holland during this time. In a desperate attempt to stem the tide of war, the Germans launched a surprise attack on Allied airfields on January 1, 1945. The ensuing battle became legendary.
Bodenplatte_Artwork_P51_EN.jpg
Planned to be Included in Battle of Bodenplatte:
Flyable Aircraft and Content:
- Bf-109 G-14
- Bf-109 K-4
- Fw-190 A-8
- Me-262
- P-51D
- P-47D
- Spitfire Mk. IX
- Tempest Mk. V
- Fw-190 D-9 (Collector)
- P-38L (Collector)
- B-25 (AI)
- European Low-Countries Map (Final size TBD) (Parts of the Netherlands, Belgium and Germany)
- Many Allied and Axis airfields, cities, towns and villages. Winter and Summer textures are planned.
- New Allied and Axis Ground Units and Scenery.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Én egy hónapja már minden hétvégén azt várom, hogy mikor jön a végleges compile, a 3D munkáinkat már akkor le kellett adni, azóta kétszer fújták vissza szó szerint egy nappal a kiadás előtt, mert olyan bug volt benne, amit nem akarunk benne hagyni. Szóval a patch már közel, de hogy mikor ér ide, azt passzolom. A mostani javításokat még tesztelni kell.
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: mustangdc3, 2017.11.08. 20:21:38
Si vis pacem, para bellum
Én biztos sok mindent máshogy csinálnék,de az én vagyok,más meg más. Szerintem tanácsot így nem lehet adni. Gépet jól kezeled,le is lősz ezt azt ,a többi meg majd beérik szvsz.
Mindenesetre én ennyi ideig biztos nem maradnék senki seggében ha körülöttem 10-20 gép kergetőzik.
gyakoroltam offline de segítene ha elmondanátok mit csinálhatnék jobban
www.smart-bus.hu