IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
A norvégoknál is leesett az első hó :)
//www.youtube.com/embed/wFi-xf9kMnI
LeonSilver
A fiam Svédországban dolgozik (asszem ott is marad), egy Slagnas nevű településen. Két éve -47 fok volt, szóval ott elég kirakni a cuccot az erkélyre, oszt' jó napot :D

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Hu de állat!!

VO101Tom
Van a "submerged PC" tuning forma, amikor szigetelőolajjal töltött tartályba teszik az alkatrészeket, annál jobb hűtés szerintem nincs :)

//www.youtube.com/embed/Y1WkdXvtEKY

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Pedig régebben volt, aki beleapplikálta. Meg peltier elemből csináltak hűtést. :p

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

<#banplz>

LeonSilver

Köszi a boltban ahol vásárlok sajna 23, de az sok. Köszi azért. Lehet. Meglátjuk.

VO101Tom
Nekem ilyen hűtés van rajta és teljesen meg vagyok vele elégedve (ööö, a socetet nem néztem, elvileg minden Intelhez jó, de csekkold le, hogy neked milyen kell):
https://ipon.hu/webshop/product/coolermaster_seidon_240v/1515703

A többit passzolom, az hosszabb utánajárást igényel...
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.11.17. 20:31:56

www.pumaszallas.hu

Srácok javaslatokat kérnék. I7 8700k elvileg jövő héten tudok szerezni. Milyen alaplap-MSI z370 tomahawk-ban gondolkodom (50k körül), ja és milyen hűtő (max 15-20 k) között?! Ram 16gb-mi legyen???

<#gonosz1>

www.smart-bus.hu

Nekem meg spit-el volt ilyen kalandom bf-110 ellen.Dőlt az orrán száján már minden, manőverezett mint az állat(ezért gondolom hogy kb 10% talált, de akkor is a hispano 10%-a is üt(ne?):)) ,kifogyott a lőszerem, mindketten hazamentünk.

Akkor helyesbítek, vadászgéppel vadászgép ellen nincs rossz tapasztalatom.Ha találok akkor megy lefelé.(ha találnak én zuhanok)És nem érzem azt hogy , ehh ennek nem így kellet volna lennie.
Nincs olyan élményem mint a tüncikében, hogy kitárazok valakin, az megfordul és oneshotol.
Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.11.17. 18:09:23

Nekem sajnos nincs ilyen jó tapasztalatom a BOS-sal, a múlthéten repültem vele, BF-110-zel támadtam, egy PE-2-t, Kétszer tárazták a 20 milist, nyilván nem mind talált, de orrán száján folyt már minden a ruszki vasból, vagy 8 féle csíkot húzott, de fogta magát a kolléga és lehagyott ementálivá lőtt gépével, úgy, hogy közben még emelkedett is! Majd nagy nehezen ugrott a személyzet belőle, biztos nem akart már haza csattogni a gépével. De emlékszem itt a fórumon olyan videóra is, talán Tom linkelte, hogy a BF-110 szárnyát eltalálta a légvédelem az instant szakadt is le, míg a PE-2- nek szitává lehetett lőni akkor is repült tovább.
Utoljára szerkesztette: Klusi86, 2017.11.17. 18:02:00
LeonSilver
<#eljen>

Na te is?:)
A múltkor az enyém fél szemmel követte, hogy kergetőztem az ellennel.Egyszer csak megszólal, hogy most mi történt?(pörögtem lefelé).
Hát húsom, itt vagyok én, ott meg a bal szárnyam jobbra 20 méterre, volt egy másik koma aki ellőtte.

Nekem repülős téren jók a tapasztalatok.Amikor először repültem BoS-al meg is lepődtem, hogy az orosz gép egy jól elhelyezett rövid sorozattól beleáll a földbe(a német is!).Tüncike után ez egy halleluja érzés volt:) Ez folytatódott az után, hogy belepöttyintettem egy gépbe a fókával és elpárolgott... hiába 4 20milis az a pokolban is 4 20 milis.És az élmény azóta sem változott.
Remélhetőleg a tankos rész is normális lesz.

Azt mondja a kicsi párom:kicsim, lassan kész a kaja, szóval szálljál le...azt hiszem megtaláltam a nőt akit kerestem<#alien>

Csak sajnos meg ette az egészet a fene, ha ruszki vasakat sztáliniumból gyártják és a német lövedékek csak pattognak le róla, mint tündikében is..... <#boxer>
Utoljára szerkesztette: Klusi86, 2017.11.17. 17:28:37
Most ezt nem teljesen értem. A tank crew az egy különálló tankos játék lesz a cég fejlesztésében, vagy egy tankos rész a Battle of Kuban-ban?

Szerk: Multicrew tankok, hmm nem csak edéék alá vágnak, hanem tündikéék alá is:)
Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.11.17. 16:59:13

Amellett hogy egyébként a hátam közepére se kívánom az egész Csendes óceáni zérók meg hellcatek a nagy kékség felett mókat, örülök hogy a technikailag kevésbé rizikós utat választották.

BTW nem tudom ki nézte, de még két egyéb nyalánkságot is bejelentettek - Fyling Circus első világháborús gépekkel illetve a Tank Crew borzasztóan fantáziátlan elnevezésű, de Kurszk/Proharovka páncéloscsatát feldolgozó cuccot.

Nagyot mentek ma Jasonék. Gyakorlatilag megcsinálták amit Olegék annó tervezgettek, aztán az engineből megszületett a War Thunder, ami egyébként baromi jó engine és szimuláció (a tankos része legalábbis), csak a MMO része totál kinyír kb. bármilyen történelmi scenáriót. Az ardenneki támadás ilyen szemponból baromi jó, mert kb. az egyetlen izgalmas, a két oldal szempontjából egálra kihozható nyugati frontos sztori.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

VO101Tom
Iggen, a hordozók nehéz ügy. Hitbox, leszálló fedélzet, gépek tárolása, gépek spawnolása, stb.

www.pumaszallas.hu

Köszi, már alig várom:)

Szerintem pár hét. Már aránylag elég előrehaladott állapotban van, valahol azt írták róla.
Máskülönben pedig általában a gyűjtői gépek elővásárlás után 2 és 4 héten belül kijönnek!eddig így volt úgy emlékszem.

Igen emlékszem, már régebben is kifejtetted, hogy ez azért nem olyan egyszerű, hogy van egy kék alap ami kicsit hullámzik aztán rárakni pár hajót és öröm boldogság! Meg talán még azt is említetted, hogy a régi IL2-nek is feladta a leckét a csendes-óceáni téma, olyan szinten, hogy a gépek talán fel sem tudtak szállni a hordozórol.
Jasonis is leírta, hogy repülőgéphordozó meg minden más egyéb ami ez alá megy, kurva nagy munka...
Itt viszont jó szerencsével nem nyúlnak mellé, már aránylag bejáratott dolgok, technikák aránylag érdekes történet, meglátjuk mi lesz belőle. Gondolom inkább a biztonságos dolgot választották a nagy nehézségeket rejtő, és nagyon sok rejetett hiba lehetőséggel kecsegtető csendes óceáni front helyett. A ROF 2-nek viszont örülök, csak az zavar, hogy vehetem újra ezt az egész cirkuszt!
Utoljára szerkesztette: feca1229, 2017.11.17. 15:43:49

Ja, mondjuk nem ártana, ha valaki szorongatná edééket, egy kicsit belustultak és csak a markukat tartják.

Viszont a G6-nak nem tudtam ellenállni, mindig is kedvenc gépem volt, elő is rendeltem, nem tudja valaki mikor lesz repülhető?

VO101Tom
Na igen, ugyanez volt nekem is a kommentem, amikor nálunk is felvetették, hogy miért nem csináluk Csendes-Óceáni kieget clodhoz (még bőven TFS megállapodás előtt).
Kérdem én, miből? Ahhoz teljesen más géppark, földi cuccok, térkép, épületek és fegyverek kellenek, az összes tartalmat nulláról kell megépíteni. A 777 Bodenplatte az egyértelműen DCS ellen megy, Nyugat-Európa '44-45 térkép az a TFS távlati tervei közt sem szerepel. Ha DCS WW2 vonalát megszorongatják, talán ott is összekapják magukat. Mondjuk a négy vadászgépen és pár AI-n kívül sok mindenre nincs kilátás a belátható jövőben. De legalább ezek futnának rendesen.

www.pumaszallas.hu

IL 2 PTO

Itt mintha azt írná Jason, hogy sajnálja de lehet, hogy túlgondolták a csendes óceáni történetet. Sebaj lesz más. :-)
Kár pedig érdekes lett volna. Én inkább ezen a ROF vonalon lepődtem meg...

VO101Tom
Tényleg arról volt szó. Jason szereti a meglepetéseket ezek szerint .

www.pumaszallas.hu

Akkor most nem értem.Mintha a fórumon a csendes óceáni térségről lett volna szó, hogy az lesz a következő.

Viszont arra kíváncsi leszek, hogy az me-262-t hogyan fogják kibalancolni(mármint hogy "realisztikus" számban képviseljék magukat csatánként), a szöviknek a bele is ki lesz forgatva, ha minden profi német pilóta becsücsül egy 262-be és nincs korlátozva.

Meg 70usd???Egy még nem létező dologért? Na majd a karácsonyi leárazásokon visszatérek rá:)

Szerk: bf109g6 és la5fn is rendelhető, occóért.
Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.11.17. 14:27:59

Il-2 Sturmovik: Battle of Bodenplatte bejelentés

Battle of Bodenplatte

Although it was technically an “operation”, for continuity sake, we’re calling it a battle! Battle of Bodenplatte will explore the air war near the end of 1944 and into 1945. This late-war setting offers a wide variety of classic fighters and fighter-bombers for you to fly including some of the hottest piston powered airplanes to ever grace the skies. In addition, we’ll introduce our first jet aircraft! The Allies flew many low-level tactical missions into Germany from bases in Belgium and Holland during this time. In a desperate attempt to stem the tide of war, the Germans launched a surprise attack on Allied airfields on January 1, 1945. The ensuing battle became legendary.

Bodenplatte_Artwork_P51_EN.jpg

Planned to be Included in Battle of Bodenplatte:

Flyable Aircraft and Content:
- Bf-109 G-14
- Bf-109 K-4
- Fw-190 A-8
- Me-262
- P-51D
- P-47D
- Spitfire Mk. IX
- Tempest Mk. V
- Fw-190 D-9 (Collector)
- P-38L (Collector)
- B-25 (AI)
- European Low-Countries Map (Final size TBD) (Parts of the Netherlands, Belgium and Germany)
- Many Allied and Axis airfields, cities, towns and villages. Winter and Summer textures are planned.
- New Allied and Axis Ground Units and Scenery.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

és a lángok maradnak ilyen gagyiak?
VO101Tom
Ja, 2 hét. Mi más? :)
Én egy hónapja már minden hétvégén azt várom, hogy mikor jön a végleges compile, a 3D munkáinkat már akkor le kellett adni, azóta kétszer fújták vissza szó szerint egy nappal a kiadás előtt, mert olyan bug volt benne, amit nem akarunk benne hagyni. Szóval a patch már közel, de hogy mikor ér ide, azt passzolom. A mostani javításokat még tesztelni kell.

www.pumaszallas.hu

Asszem hamarosan visszatérek:)
PhantomAss
2 hét még mindig? :D

GOOBY, pls

<#eljen>
VO101Tom
Cliffs of Dover - Blitz
Ez lesz az új nevünk a 4.5-el.

www.pumaszallas.hu

A lövéssel nincs gond, érzéked van, gyakorolni kell sokat. Online ha elmész forgolódni, tényleg lelőnek 1 perc alatt. Ha már nagyon megy a messzer specifikus belharc akkor sem éri meg,mert 1-1 ben lelövöd az ellent, de a másik jön, mögéd kerül, aztán véged. Persze nem árt gyakorolni mert ha már belecsöppensz, azért tudjad ezt is.

mustangdc3
a sólyom és a galamb esete igen de valahogy nem szeretem ereszteni miután kiszemeltem magamnak:) de majd uralkodok a puskapor mámoron. sokszor próbálom határon repülni de lehet hogy a pontossággal többre mennék
Utoljára szerkesztette: mustangdc3, 2017.11.08. 20:21:38

Si vis pacem, para bellum

mustangdc3
igyekszem odafigyelni rá a többi gépnél egy fokkal jobban gazdálkodtam az energiával

mustangdc3
egyenlő számok voltak mindkét oldalon(6-6 gép) és arra már rájöttem hogy az ai rosszabbul céloz mint én. azt is tapasztaltam hogy online sokkal jobban nyúzzák a hurrit is meg spitet is de hébe hóba már ott is sikerül eljutni legalább a találatig. az első lövés után túlhúztam egy kicsit és általában sikerül azonnal meg is fogni de itt most pont nem sikerült. az álló motorral sikló gépre már csak azért lőttem h szokjam azt is hogy szögben lőjek ne csak 6 órából

Amúgy nem rossz, mármint van érzéked de sokkal finomabban kezeld, ne rángassad meg húzd. Majd repülünk online 1-1 et rám is fér. Beállsz a hatomba, aztán majd megpróbálok elmenni. Az igazi az lenne ha spitet vagy hurit hoznék, de azokat nem repülöm. Mert ott nagyon lehetne látni mi mehet nagyon, meg mi az amit meg sem próbálj-pl kitartott vízszintes forgolódást angol gép ellen elég nagy hülyeség. Mindig próbálj magasból és vagy sebesség többletből támadni, és a vertikális harcot erőltetni.

Az első forduló utáni egyeneskor, mikor lenézel már csak 300-al mész és ráng' a gép. Az ai jó nagy ívben fordul, online nem így lenne-de éppen ezért el tudnál emelkedni tőlük. Így viszont éppen belemész egy fordulóharcba-amiben viszont online lemészárolnának. Amúgy én is pont itt gyakoroltam be az elemelkedést.

szerintem olyan fél G kb.
És akkor ez most mennyit számít? Mármint G-tűrésben? Lehet számszerűsíteni?
Nem annyira az ülés dőlészöge a lényeg, hanem a lábtartás. A Spitben egyenes ülsz felhúzott lábakkal, a Meszában valahol jó elöl van a lábad kinyújtva és magasabban, mint egy forma egyes kocsiban.

Szerintem majd te rájössz magadtól ha online harcászkodsz így.
Én biztos sok mindent máshogy csinálnék,de az én vagyok,más meg más. Szerintem tanácsot így nem lehet adni. Gépet jól kezeled,le is lősz ezt azt ,a többi meg majd beérik szvsz.
Mindenesetre én ennyi ideig biztos nem maradnék senki seggében ha körülöttem 10-20 gép kergetőzik.
mustangdc3
//www.youtube.com/embed/3Oii-f8M_5k
gyakoroltam offline de segítene ha elmondanátok mit csinálhatnék jobban

LeonSilver
<#eljen>

Azaz... :) Én is csípőből azzal szoktam jönni, hogy inkább menjek el kurvázni? :D

www.smart-bus.hu