IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Enyemmel?
Hogy keveredtel oda?

A Béna.

PhantomAss
samsung galaxy s advance i9070
tudja a 720p felbontást, úgy vettem fel a videót és nem kellett semmit sem állítani a feltöltésnél

GOOBY, pls

Zpogi
Ez a War Thunder milyen szép.

http://www.youtube.com/v/VsGzVZ-cn-Q&version=3

És alapból HD, vagy még kellett valamit buherálni rajta? Csak mert az én felvételeim alapból max 480-asak. Milyen telefonod van?

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

A buddhisták hite szerint, valahol alatta dobog a Föld szíve.

D9

Ott található Európa legnagyobb buddhista szentélye(sztúpa).
Jártam ott egyszer, valami gyönyörû!!!! <#smile>

D9

Tudok a templomról, (vagy inkább féli mauzóleum?!) de sajna még nem voltam ott. A vallási jellegû tudásom inkább a töri mellékterméke, nem személyes...jobb így, mert nem vagyok elfogult.
Hiszek istenben, csak nem tudom melyikben<#vigyor>.

Akkor valószínû, hogy jártál már Zalaszántón. <#smile>

D9

Gratula. Saitek a király.

mijki
Megjött az új Joy: X52 Pro<#szeret>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

No igen... valószínûleg nem itt tartanánk, ha a Buddhizmus lenne a világvallás...

( halkan jegyzem meg, hogy a magyar õsvallás sok mindenben analóg a Buddhizmussal )

www.smart-bus.hu

<#nemtudom>Valamit biztos el*úrtak<#alien>

Mondtam, hogy nem fekete és fehér, csak már alig merek írni a témába, mert Leon ki*basz minket.<#vigyor2>
Halkan jegyzem meg,hogy ezért szimpatizálok a legjobban a buddhistákkal ebbõl a szempontból.

No meg milyen érdekes, hogy pont azokon csattant az ostor, akiknek az istene a lenti gyöngyszemeket prezentálta. Lehet erre mondják, hogy "ki mint vet, úgy arat"

www.smart-bus.hu

Ne szûkítsük a katolikusokra. Az ó szövetség három nagy világvallásnak az alapja... mindhárom letette már a névjegyét.

www.smart-bus.hu

Viszont inkább azt mondja meg nekem valaki, hogy van e interval óra beállítási lehetõség(vagy letöltésben),az okos telefonokra.
Crossfitre kellene.

Õ is említi több helyen példaképnek a katolikus egyházat, mindenesetre ez a téma nem csak fehér és fekete.

Szerintem érthetõ a "fóbiám"...

Csak azt szerettem volna jelezni, hogy volt kitõl tanulnia.

Ami a számokat illeti, a koncentrációs táborok áldozatainak száma erõsen kétségbevonható. Természetesen egy is sok, nem a létüket és az aljasságukat kérdõjelezem meg.

www.smart-bus.hu

A válasz(összeesküvés elméletekkel kíméljetek):ahogyan írtad ugye a gyõzteseknek mindig elromlik az emlékezete,+ Sztálin fele olyan látványos,és profi sem volt a témában mint Hitler.
Pl milliók csak úgy éhen haltak....na erre találj pontos adatokat külföldrõl..nem lehet.
Viszont az tény, hogy én sem tenném tûzbe a kezem, hogy nem õmiatta haltak meg többen.

Válaszolgatok szép sorban<#alien>.
Mintha kicsit zsidó keresztény fóbiád lenne nem?<#papakacsint>
Amúgy mivel Hitler volt a téma,meg a gazdasági válságból való kilábalás,nem a Biblia jutott elõször az eszembe. De komolyan....
a 20 sz. egyik nagy rekorderével állunk szemben. A hosszú évezredek alatt persze nagyon komoly népirtások voltak, (most nem is a nagy klasszikusokat írom a huszadikból,csak a nem olyan emlegetetteket) Ruanda, Sztálini Ukrajna, vörös kmerek...de elõre megfontoltan egy személyben Hitler a nyerõ..még Sztálin sem volt olyan tudatos.

Ha csak a fele igaz, akkor már el-elgondolkodik az ember...

kuruc link, ha nem akarod, ne nyisd meg

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

PhantomAss
repülõnep volt Fehérváron
amúgy mobillal csináltam :D

GOOBY, pls

Melyik TS-csatornát használjátok repülés közben?

D9

nyíl,kerék,.....hidrogén bomba <#taps>

D9

m.sg.hu

Így a mobil verzió jön be, az nem generál nagy adatforgalmat...

www.smart-bus.hu

Én úgy olvastam közgazdasági analfabéta volt

Na akkor Mo.-on sok kis hitler van.<#eplus2>

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Willenbrock
Ettõl még szerintem is elég nagy arc volt Hitler(gerincesebb volt sok mai féreg politikusnál-és mindvégig viszonylag szerény maradt anyagiakban-a Sasfészket leszámítva)de nem szabad mindent készpénznek venni amit mondott mert propaganda szempontok miatt nagyon sokat ferdített és idõnként elõfordult hogy nem volt igaza.

Az igen! :) Mivel csináltad a felvételt? És milyen alkalomból repültél?

fél OFF

Ha mobil nettel nyitom meg a fórumot baromi sok adatforgalmat generál :((

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Willenbrock
Én úgy olvastam közgazdasági analfabéta volt és állítólag belsõ körökben maga is beismerte.Hjamar Schacht volt valójában aki a közgazdasági,pénzügyi kérdésekkel foglalkozott nem Hitler,de nemzetközileg is a válság után a fellendülés évei voltak ezek.Hiába mondta hogy válságban a kapitalizmus mert a Roosevelt-i USA a New Deal-lel éppen szárnyaló ágában volt,ráadásul a New Deal-bõl igen sokat átvettek a nácik is állítólag.

Ja Fûrtös!
Tegnap beszéltem a fateroddal.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Na megyek ATAG-ra XD

Ja és még annyit a másik oldal javára (Hitler ellen),hogy nem volt annyira nehéz a gazdaságot felhozni. Trianon legyalúlta nem csak Németország gazdaságát, tiltó rendelkezésekkel. Ezt a semmit kellett felépíteni, mely valljuk be, nagymértékben a hadiipar volt. Készült az un. "20 éves fegyverszünet" megszegésére. (revansot vett Trianonért.)Márpedig egy háborúra készülõ országban , amikor minden a hadicélokat szolgálja, van munka, fejlõdik a gazdaság. A lakosság vagy része katona, a másik része termel a hadseregnek. De, mondom,hogy van benne valami,amit az öreg mondott, mert ha nincs termelés, nincs pénz, nincs vásárlóerõ, ergo nem kell termelni.

Azért azt sem kell elfelejteni, hogy a "Sztálinizmusnak" több volt az emberáldozata,mint a fasizmusnak. ( és itt most nem számolom a háborus áldozatokat.) Valahogy Sztálin neve nem vált ki az emberekbõl ilyen gyûlöletet, visszatettszért. Miért is?
Én tudom a választ, Te tudod?
Nem megyek el a kereszténység áldozatairól. Annak mennyi volt a száma. És nem is a történelem teljes egészét, csak pl. 1-2 századot veszek ( még annyit sem néhány évtizedet)veszek alapul.
De mint tudjuk, a történelmet minden esetven a gyõztesek írják.

"Aki viszont azt találta ki, hogy kicsit irtogatni kéne egy két népet, fajt, mert kell az élettér, na az védhetetlen."

Pedig nem huszadik századi találmány...

"5 Móz. 7,1
Mikor bevisz téged az Úr, a te Istened a földre, a melyre te bemenendõ vagy, hogy bírjad azt; és sok népet kiûz te elõled a Khitteust, a Girgazeust, az Emoreust, a Kananeust, a Perizeust, a Khivveust, és a Jebuzeust: hétféle népet, náladnál nagyobbakat és erõsebbeket;
5 Móz. 7,2
És adja õket az Úr, a te Istened a te hatalmadba, és <4 Móz. 33,52. Józs. 6,21. 11,11.> megvered õket: mindenestõl veszítsd ki õket; ne köss velök szövetséget, és ne könyörülj rajtok.
5 Móz. 7,5
Hanem így cselekedjetek <2 Móz. 23,24. 34,13. Bir. 6,25-32.> velök: Oltáraikat rontsátok le, oszlopaikat törjétek össze, berkeiket vágjátok ki, faragott képeiket pedig tûzzel égessétek meg.
5 Móz. 7,6
Mert az Úrnak, <2 Móz. 19,5. 1 Pét. 2,9.> a te Istenednek szent népe vagy te; téged választott az Úr, a te Istened, hogy saját népe légy néki, minden nép közül e föld színén.
2 Móz. 34,13
Hanem oltáraikat rontsátok el, törjétek össze bálványaikat, és vágjátok ki berkeiket.
4 Móz. 33,52
Ûzzétek ki akkor <5 Móz. 20,16-18.> a földnek minden lakosát a ti színetek elõl, és veszessétek el minden írott képeiket, és minden õ <5 Móz. 7,2. 3. 5.> öntött bálványképeiket is elveszessétek, és minden magaslataikat rontsátok el!
Józs. 6,21
És teljesen kipusztítának <5 Móz. 7,1. 2. 1 Sám. 15,3.> mindent, a mi csak vala a városban, a férfitól az asszonyig, a gyermektõl az öregig, sõt az ökörig, juhig és a szamárig, fegyver élivel."

www.smart-bus.hu

Na ja...ennyi erõvel gyûlöljük az elsõ vadászt aki nyilat használt, mert aztán mennyi ember halt nyíl által halált?! Nemdebár?..dedebár.
Megasztán' ott van ugye a lõpor....de a legdurvább<#alien> a kerék...mennyi millió ember halt meg balesetben!<#ravasz1>
Az a beteg állat aki feltalálta.
Aki viszont azt találta ki, hogy kicsit irtogatni kéne egy két népet, fajt, mert kell az élettér, na az védhetetlen.
Bevallom pár oldalt olvastam az õ harcából, hát nem egy zsákbamacska na.
Nem véletlen , hogy a fél világ maga alá hugyozott amikor alá írták a Ribbentrop-Molotov paktumot.

Gyerekek. Na ez ku*rvára nem jó így. Akinek van esze, szeme,meg hozzá akarata, simán látja azt(javaslom a könyvtárat), hogy a Német gazdaságot elképesztõen hamar,és hatalmas sikerrel húzta ki Hitler. Ez tény.
De , hogy eztán elmenjünk abba az irányba , hogy "ki tudhatja azokból az idõkbõl..."az már nagyon büdös nekem. Egy kegyetlen, gátlástalan,hazudós(és büszke volt rá) überállat volt Hitler. Az hogy valaki lángelme, beteg, és\vagy pszihopata,nem zárja ki egymást.

VO101Tom
Azért azt se felejtsd el, hogy ez a beszéd idején a német férfi lakosság nagy része épp a franciáknál vagy a csatorna fölött lövöldözött, ilyenkor nem nagy kunszt foglalkoztatási rátát, vagy munkaerõ hiányt összehozni (vagy épp szidni a fontsterlinget). 33-tól gazdaságilag rendbe tette Németországot, ez vitathatatlan csak az nem kellett volna, ami utána jött.

www.pumaszallas.hu

Nos..., engem is arra neveltek, hogy mindentõl elhatárolódjak, amit az õ neve fémjelez.
Megtanítottak "reflexszerûen", gondolkodás nélkül utálni ezt az embert...
"Lehet ,hogy egy õrült mészáros volt (ki tudhatja az igazságot azokról az idõkröl?) De gazdasági zseni is egyben. 6 év alatt talpraállított egy országot és lehetõvé tette a technologiai áttörést az emberiség számára..."
Ezzel az erõvel Teller Edét is gyûlölhetném, az õ "öröksége" sokkal nagyobb pusztításra képes.

D9

Bizony a történelemkönyvek nem a szintíszta igazságot tartalmazzák...
Lehet ,hogy egy õrült mészáros volt (ki tudhatja az igazságot azokról az idõkröl?) De gazdasági zseni is egyben. 6 év alatt talpraállított egy országot és lehetõvé tette a technologiai áttörést az emberiség számára...

Nem vagyok náci. Ezek a száraz tények.

A Béna.

Mennyi mindenben igaza volt az ipsének.<#conf>

VO101Tom
Michna György temetése Szeptember 24-én 14:00 órakor lesz Budakeszi temetõjében.

www.pumaszallas.hu

mijki
OFF:
http://www.youtube.com/v/8ScqegUPGAg&version=3
ON:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Vogel
Ez jó vétel.

PhantomAss
mai repülésem a Li2-vel Székesfehérvár felett :)

GOOBY, pls

PhantomAss
http://www.youtube.com/v/jAqSDVp06wI&version=3

GOOBY, pls

Nem vagyok tele,de masra nem nagyon koltok mostanaban.
Igy is egy ev volt mire osszeraktam itt kint a dolgokat(lakasberles,auto,uj szamitogep,es most a joy).
Es igen TR5 lesz:D

A Béna.

nem sikerült, prohardver trackir 4 20000 forint
hello talán érdekel valakit trackir 4
Legalább TIR4, de, ha így tele vagy, akkor inkább az 5! :)

A bolti verziót is a steamen kell regisztrálni...

www.smart-bus.hu