IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy keveredtel oda?
A Béna.
tudja a 720p felbontást, úgy vettem fel a videót és nem kellett semmit sem állítani a feltöltésnél
GOOBY, pls
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
D9
Jártam ott egyszer, valami gyönyörû!!!! <#smile>#smile>
D9
Hiszek istenben, csak nem tudom melyikben<#vigyor>#vigyor>.
D9
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
( halkan jegyzem meg, hogy a magyar õsvallás sok mindenben analóg a Buddhizmussal )
www.smart-bus.hu
Halkan jegyzem meg,hogy ezért szimpatizálok a legjobban a buddhistákkal ebbõl a szempontból.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Crossfitre kellene.
Csak azt szerettem volna jelezni, hogy volt kitõl tanulnia.
Ami a számokat illeti, a koncentrációs táborok áldozatainak száma erõsen kétségbevonható. Természetesen egy is sok, nem a létüket és az aljasságukat kérdõjelezem meg.
www.smart-bus.hu
Pl milliók csak úgy éhen haltak....na erre találj pontos adatokat külföldrõl..nem lehet.
Viszont az tény, hogy én sem tenném tûzbe a kezem, hogy nem õmiatta haltak meg többen.
Mintha kicsit zsidó keresztény fóbiád lenne nem?<#papakacsint>#papakacsint>
Amúgy mivel Hitler volt a téma,meg a gazdasági válságból való kilábalás,nem a Biblia jutott elõször az eszembe. De komolyan....
a 20 sz. egyik nagy rekorderével állunk szemben. A hosszú évezredek alatt persze nagyon komoly népirtások voltak, (most nem is a nagy klasszikusokat írom a huszadikból,csak a nem olyan emlegetetteket) Ruanda, Sztálini Ukrajna, vörös kmerek...de elõre megfontoltan egy személyben Hitler a nyerõ..még Sztálin sem volt olyan tudatos.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
D9
D9
Így a mobil verzió jön be, az nem generál nagy adatforgalmat...
www.smart-bus.hu
Na akkor Mo.-on sok kis hitler van.<#eplus2>#eplus2>
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
fél OFF
Ha mobil nettel nyitom meg a fórumot baromi sok adatforgalmat generál :((
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Tegnap beszéltem a fateroddal.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Én tudom a választ, Te tudod?
Nem megyek el a kereszténység áldozatairól. Annak mennyi volt a száma. És nem is a történelem teljes egészét, csak pl. 1-2 századot veszek ( még annyit sem néhány évtizedet)veszek alapul.
De mint tudjuk, a történelmet minden esetven a gyõztesek írják.
Pedig nem huszadik századi találmány...
"5 Móz. 7,1
Mikor bevisz téged az Úr, a te Istened a földre, a melyre te bemenendõ vagy, hogy bírjad azt; és sok népet
5 Móz. 7,2
És adja õket az Úr, a te Istened a te hatalmadba, és <4 Móz. 33,52. Józs. 6,21. 11,11.>4 Móz. 33,52. Józs. 6,21. 11,11.> megvered õket: mindenestõl veszítsd ki õket; ne köss velök szövetséget, és ne könyörülj rajtok.
5 Móz. 7,5
Hanem így cselekedjetek <2 Móz. 23,24. 34,13. Bir. 6,25-32.>2 Móz. 23,24. 34,13. Bir. 6,25-32.> velök: Oltáraikat rontsátok le, oszlopaikat törjétek össze, berkeiket vágjátok ki, faragott képeiket pedig tûzzel égessétek meg.
5 Móz. 7,6
Mert az Úrnak, <2 Móz. 19,5. 1 Pét. 2,9.>2 Móz. 19,5. 1 Pét. 2,9.> a te Istenednek szent népe vagy te; téged választott az Úr, a te Istened, hogy saját népe légy néki, minden nép közül e föld színén.
2 Móz. 34,13
Hanem oltáraikat rontsátok el, törjétek össze bálványaikat, és vágjátok ki berkeiket.
4 Móz. 33,52
Ûzzétek ki akkor <5 Móz. 20,16-18.>5 Móz. 20,16-18.> a földnek minden lakosát a ti színetek elõl, és veszessétek el minden írott képeiket, és minden õ <5 Móz. 7,2. 3. 5.>5 Móz. 7,2. 3. 5.> öntött bálványképeiket is elveszessétek, és minden magaslataikat rontsátok el!
Józs. 6,21
És teljesen kipusztítának <5 Móz. 7,1. 2. 1 Sám. 15,3.>5 Móz. 7,1. 2. 1 Sám. 15,3.> mindent, a mi csak vala a városban, a férfitól az asszonyig, a gyermektõl az öregig, sõt az ökörig, juhig és a szamárig, fegyver élivel."
www.smart-bus.hu
Megasztán' ott van ugye a lõpor....de a legdurvább<#alien>#alien> a kerék...mennyi millió ember halt meg balesetben!<#ravasz1>#ravasz1>
Az a beteg állat aki feltalálta.
Aki viszont azt találta ki, hogy kicsit irtogatni kéne egy két népet, fajt, mert kell az élettér, na az védhetetlen.
Bevallom pár oldalt olvastam az õ harcából, hát nem egy zsákbamacska na.
Nem véletlen , hogy a fél világ maga alá hugyozott amikor alá írták a Ribbentrop-Molotov paktumot.
De , hogy eztán elmenjünk abba az irányba , hogy "ki tudhatja azokból az idõkbõl..."az már nagyon büdös nekem. Egy kegyetlen, gátlástalan,hazudós(és büszke volt rá) überállat volt Hitler. Az hogy valaki lángelme, beteg, és\vagy pszihopata,nem zárja ki egymást.
www.pumaszallas.hu
Megtanítottak "reflexszerûen", gondolkodás nélkül utálni ezt az embert...
"Lehet ,hogy egy õrült mészáros volt (ki tudhatja az igazságot azokról az idõkröl?) De gazdasági zseni is egyben. 6 év alatt talpraállított egy országot és lehetõvé tette a technologiai áttörést az emberiség számára..."
Ezzel az erõvel Teller Edét is gyûlölhetném, az õ "öröksége" sokkal nagyobb pusztításra képes.
D9
Lehet ,hogy egy õrült mészáros volt (ki tudhatja az igazságot azokról az idõkröl?) De gazdasági zseni is egyben. 6 év alatt talpraállított egy országot és lehetõvé tette a technologiai áttörést az emberiség számára...
Nem vagyok náci. Ezek a száraz tények.
A Béna.
www.pumaszallas.hu
ON:
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Igy is egy ev volt mire osszeraktam itt kint a dolgokat(lakasberles,auto,uj szamitogep,es most a joy).
Es igen TR5 lesz:D
A Béna.
A bolti verziót is a steamen kell regisztrálni...
www.smart-bus.hu