IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Jövõ héten megy Barcelonaba,utána Berlin ,aztán Los Angeles.
Büdös kölke még pénzt is kap érte ,Hiltonban lakik, kaja pia amit akarsz.
Mondom neki ,hogy öregapját protezsálja már be ,fõleg ,hogy alig csinálnak valamit.😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Kávé mellé.
Egyszer próbálja ki milyen Nápolyban közlekedni... Na az már kihívás! 😊)

www.smart-bus.hu

Her Laca
Harcos egy nemzet na😊
Fiam minap jött haza Rómából aszongya ott anarchia van a közlekedésben😊
Ép kocsi nincs a városban,mondjuk azok nem ütik egymást legalább. Csinált videót ,tiszta olyan a lámpánál mint a motogp😊 A robogók félelmetesek.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

acidrain
Off:

Az oroszoknál kemény a közlekedés.

On:

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

LeonSilver
Nem.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

"Fákon erdõkön nem változtatnak Tom mondta ,õ meg olvasta a készítõktõl"
Nyugtassatok meg légyszi' , hogy ez csak a béta patchre vonatkozik!!!<#ticking>

VO101Tom
Nincs letölthetõ Afrika MOD még. Térkép sincs, itt csak valamelyik meglévõt skinezték át.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Az a fény szerintem is erõs. Ahogy minden fény. Gondolom zusammen mindent feltoltak, azért kontrasztosabb a nap árnyéka, és jobban csillognak a gépek is.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Su 26

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Én nem tudok róla. És ha én nem tudok😊))

GaBika6
Errõl lehet valamit tudni?
Le lehet tölteni ezt a mod-ot ha van egyáltalán?

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Nem dobna fel valaki egy videót, hogy azok is láthassák az eredményt, akinek nincs fent a játék ? Köszi.
Her Laca
Jut eszembe! Persze ízlés dolga ,hogy tetszik e vagy sem pl a fülkében az a piros derengés amit a lámpák okoznak,csak éppen autókáztam ma és gondolkodtam. Ugyi ha felkapcsoljuk a lámpát akkor különbözõ tetszõleges színekben a mûszerfal világítás is aktivizálódik. No meg a mindenféle gombok kapcsolók mitököm világítása is. És nappal semmit sem látsz belõle,nem járja át sejtelmes akármilyen fény a jármû belsejét.
Akkor nappal egy repgépben aminek full üveg a teteje és a világosság ömlik befele,akkor ez hogy van? Csak kérdezem😊

V Domino
Én tuti letörlöm ezek után a gépemrõl.

Át lehet repülni a fákon,ahol max felszállás után jár az emberfia,meg a spanyol mûrepülõ válogatott vagy ki mit szól a szuhuszonhathoz...ez botrányos.<#schmoll2>

R.I.P. White Europe

Her Laca
Fákon erdõkön nem változtatnak Tom mondta ,õ meg olvasta a készítõktõl. Nagyon leterhelné a gépeket ha megcsinálnák . Szóval ez így marad .
Úgy hogy feleim meg kell tanulni erdõben repkedni talajszinten és nincs az az ellen aki észrevesz😊Ez az igazi lopakodó.

Hoppácska. Most látom,hogy végre van Szu-26. Ugye ez végleges verzióban is marad?Mert akkor még az is elõfordulhat,hogy a késõbbiek során megveszem a Cliffs of Dovert. Bár az utolsó hozzászólások eltántorítanak kissé,mivel ATI videokártyám van. Arra is kiváncsi vagyok,hogy a válogatott spanyol mûrepülõ pilóták akik több száz órát repültek a típussal,mit szólnak majd ennek a nehéz szülésnek a végeredményéhez.Csak mert õk már Oleget is basztatták,hogy kerüljön bele a típus a szimulátorba, minél élethûbb rep.modellel. Oleg meg már nincs is a csapatban...

LeonSilver
Sokk volt a célzóvíz. Vagy kevés 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Hát ez nagyon nagy!😄 Fél Heinkel! XD Gondolom a fákon/erdõn még át lehet repülni....... Ilyen lesz a következõ szimulátoruk is?

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Her Laca
Ahogy javítgatják elõbb utóbb egy negyed del is😊

Her Laca
Bakker fleem Na. Rohadtandroid.

Újabb 212 db repülõs háttérkép.
Her Laca
Fele érem akart lenni.

Her Laca
Hogy is mondja a nóta? Piros piros piros háromszor is piros vagy valami ilyesmi😊
Feeeeeem

LeonSilver
Zõdet akartam, de lebeszéltek róla. Egyébként kurva jó kártya, mert 6950 - 6970-es biosszal, 2GB rammal és gyors mint a barom.

Inkább programozói szopacs... alábbi mondat jól mutatja, hogy miképpen állnak hozzá az AMD-hez...

"A következõ patch már teljesen nVidia hitelesítéssel érkezik? Mi a helyzet a Crossfire támogatással?
Az nVidia teljesen biztos, a Crossfire még nem eldöntött."

www.smart-bus.hu

PhantomAss
gyere át a zöldekhez ott nincs szívás, évek óta ezt mondjuk 😄
fléém oooonnnnn <#taps>

amúgy tényleg ennyire jó lett a repmodell hogy egy fél Heinkellel le lehet szállni?

GOOBY, pls

LeonSilver
Szerintem az. ATI szopacs, hogy rohagggyyyyanak meg. Kellett nekem pirosat venni.

Her Laca
Semminek nem tudsz örülni? Három helyett csak egy van már az is szaggatott ahogy nézem😊

Kétszer ment, bocsi. De a tököm kivan ezzel a képfeltöltéses mizériával.
Akkor sem lesz sem face book-om, sem twitterem, sem semilyen ilyesmi úri huncutságom.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Az új patch. Valakinek látszik a horizonton, ha oldalra néz egy fehér csík? Vagy csak megint ATI szívatás?

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Teljesen gyaluld le a smart-os és a drivert is. Ez alatt azt értem,hogy a rendszerleíró adatbázisból is. Több progi is van rá, de kézzel a legbíztosabb. Ezután teleítsd a drívert, majd csati a joy-t, majd ha felísmerte, akkor a smart-ot. Így jónak kell lenni. De a saitek honlapjáról töltsd le a lagfrissebbeket.

VO101Tom
Amit én hosztoltam lobby-t, azon 16:00-kor indul a szerver, ott már egyébként is kontrasztosabb volt a kinézet. De a játékban is javult sokat. Viszont a fények erõsnek tûnnek, mondjuk a mesza világítása engem nem zavar, az angol gépekben rondábban sikerült.

Folytatásról semmi hír.

www.pumaszallas.hu

Willenbrock
A képek alapján mintha a talaj és a növények színein is változtattak volna,élethûbbnek tûnnek.
A Battle for Moscow-ról egyébként van valami hír hogy kb mikorra várható?

VO101Tom
Ugyanaz bentrõl 😊

www.pumaszallas.hu

Nohab

A vas lelkéhez nálam sokkal jobban értõk tanácsait kérném. Az X52 profilere .NET runtime hiba miatt nem akart elindulni. Sok órás próbálkozás, fel-le telepítgetés, régebbi és újabb verziók váltogatása után pillanatnyilag a következõ a helyzet:
- driver rendben felment, joy kiválóan mûködik.
- a régebbi profiler látszólag simán feltelepül, aztán semmilyen formában nincs meg a gépen.
- az újabb profiler látszólag simán feltelepül, ikonban meg is jelenik.
- a .NET pillanatnyilag így áll.
- a profiler indítása meg így.

Valakinek ötlet?

Si vis pacem, para bellum.

acidrain
Nohab, és a Heinkel

Her Laca
[/url][/img]

Her Laca

Fejlettebbnél is fejlettebb sérülés modell😊
Leszálltam vele.

Her Laca
Hülyeséget írtam az üzemanyag keveréketlehet két állásban.

Her Laca
Oldalkormány jobb lett. Az orsegédszárny mûkszik. Engem zavar a kabinban az a pirosas derengés. Spit IIa kezd pariba lenni a messzerrel. A PP-t csak két állásban lehet állítani rajta ,ugye ez eredetileg is így volt.
Mintha erõsebbek lennének a géppuskák a szöviknél ,de majd még nézem.
No de majd meglátjuk pár nap múlva,remélem a sok javítás mellett nem rontottak legalább annyi mindent el. Én nem bízom bennük továbbra sem.

Tomnak igaza van. Szerintem is fasza lett. És van géppuska sérülés is megint.

VO101Tom
Mondanám, hogy határozottan igen, de nekem úgysem hisz senki 😉

Az biztos, hogy a grafika kontrasztosabb, színesebb, a láthatóság jobb, és nem akad online sem! A mesza pedálja finomabb, a többi dolog nagyjából benne volt a legutolsó betaban is. Az FM meg majd hosszabb tesztelgetést igényel, arra nem mondok semmit.

A Su 26 jópofa.

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Ez most mintha egész jó lenne, nem?

acidrain
Kinyílik az orrsegédszárny a Meszán! Besz@rok! 😊

Sanyo
Semmi gond, az 1C fórumon is írták, hogy hirtelen pénzes lett a dolog. Ilja sem tudta, hogy ez lesz belõle. Én csak a torrentet mertem kitenni, különben összeborult volna a szerver a terheléstõl (volt már ilyen).

www.pcpilot.hu

VO101Tom
Az elsõ néhány letöltõnél igen, aztán X letöltés után az oldal áttolta premium letöltések közé

www.pumaszallas.hu

😞 ok
nekem isten bizony lejött ingyen 😊