IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vogel
Nem lehet jó, mert nincs erõvisszacsatolás. Gondolok itt a rugós terhelõ mechanizmusra, mely terhelés hatására bekeményíti a kormányokat, hogy a kedves pilóta ne tépje szét a rendszert.
Kényelmes a virtuális repüléshez a rugó nélküli bot, de a valóságban nem engedhetõ meg az ilyen. Mûterheléssel kell imitálni fly by wirenél, mert x52-vel max azt lehet kivitelezni.

Vogel
Nekem is csak a letiltással volt jó.

Na megyek lelövetem magam. ( az ATAG-on. Vagy ha felbosszantanak, akkor a BF-3 ban.)

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Visszatérve az IE-re. Minden megnyítható rajta. Minden lejátszható, a gyorsasága sem utolsó. Az a néhány tized másodperces késést meg ki nem szarja le. Hova rohanunk? Ami elmúlt az elmúlt, ami jön az meg megvár. Higgyétek el semmirõl nem késik le az ember. ( csak korán megy ki a következõ vonathoz az állomásra XD )

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Her Laca
Megkotlik oszt mászkál össze vissza. Én küzdöttem vele annó de aztán letiltottam. Lehet más tud rá megoldást de azt hittem hogy a pronál már megoldották ezt a gondot.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

acidrain
Miért, tök jó kis cuccaim vannak.
Az ex-X52 -d magától lövi a gépeket, amennyi repülési óra már benne van. 😊
Beszereztem egy rugdalózót(pedált) is, azóta nem tudok célozni. 😊<#nevetes1>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Nos akkor az nem is fog mûködni? Akkor mi a faszanak rakták rá? Nem értem én ezt a világot már. Öreg vagyok hozzá.

Her Laca
Sejtettem😊 Én is úgy emlékeztem ,de a poén jó volt 😊 Savi a kukás.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

acidrain
Csak próbáltam vicceskedni.
Köszi, nekem már van,nem tudnék mit kezdeni még egyel. Hiszen csak 1 fejem van. 😊
Nem is olyan régen valaki keresett itt a fórumban Track IR-t, ha jól emlékszem.

Her Laca
Az X52 baj. Letiltod a joy egerét.Én ezt csináltam annó.

Hali! Valaki, akinek van X-52 pro-ja. Azt hogy lehet kiütni, hogy az egérkurzor önállósitotta magát? Ban az egerek között a vezérlõpultban kettõ is. Az egyik a rendes, a másik a gázkaron lévõ egéré. De használom mindkettõt.
Megoldásokat szívesen várom.

Her Laca
Namégegyszer. Hogy értsem is😊Ez ajánlattevés vagy mi?😊)))Vagy kérdés az árra?😊

acidrain
Hutszá' fojiért megveszem a trekkírpródat!

Her Laca
😊 Baj az nincs:XD De most mit mondjak?😊

Mi a f*sz van veled Laca? <#alien> Elkaptak az(arab) angolok, aztán bele kötöztek a székbe? Körmök leugrottak, Így nehezen megy az írás...
szóval mi ez a nagy kapituláció? Csak nem baj van?

Her Laca
Ja .

Leszerelsz?

megbeszéltük mit mivan 😊 Jó volt dumálni <#nevetes1>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Sanyo
Aligha, de nem hiszem hogy a kiállított példány fog repülni. Az csak a vásárlók megfogására való. 😊

www.pcpilot.hu

Her Laca
Mi ?<#conf>

???

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
Az IE nek sincs semmi baja. Használom minkettõt ,az új IE is gyors ,nekem nem tûnik lassabbnak.

Apropó. Ha valakit érdekel eladom a TR4 Pro-t van hozzá sapkavacak ,meg ilyen ledes cucc azt én csináltam de hibátlan.
Meg a G940 et is.

nem akarok beleszólni és nem is akarlak megtéríteni. Használd azt amit szeretsz és megszoktál, de barátilag ajánlom csak, hogy az ie után csak próbáld ki a chrome-ot. Aztán lessz rá egy fogadásom, hogy úgy nézel majd az ie-ra mint a bagoly lent a képen <#nevetes1>

VO101Tom
😉

www.pumaszallas.hu

Kferro Te meg takarítsd ki a gépet az összes internetkezelõtõl. De a rendszerleíró adatbázisból is kézzel pucold ki. Ekkor frissítsd a gépeden lévõ IE-t. Majd beállítod alapértelmezettnek. Ezután frissítsd a FlasPlayert, jawat. Ekkor feltelepítheted azt az internetkezelõt, ami szíved csücske. Utána már beállíthatod az alapértelmezett cumókokat.

Gyerekek. Miért nem állítjátok be a keresõszolgáltatót szátok íze szerint?
Ezközök-bõvítmények kezelése-keresõszolgáltatók. Ott ki lehet dobálni a nem szükségeseket.
Igaz ezekhez a mezei IE kell. Nem ilyen úri huncutságok, mint Firefox, chrom, stb. Évek óta használom a IE-t. Semmi bajom vele.

VO101Tom
ja igen, az az. Microsoft Security Essentials. nekem nincs bajom vele, mondjuk töltögetni sem töltögetek annyi szart mint régen.

www.pumaszallas.hu

nem a Defender, hanem a Microsoft Security Essentials volt az.
Most váltottam Avast-ról AVG Internet Security 2013-ra, de a Defender-t is feltettem próbára, de aztán letöröltem.

Cégünknél is a Bing az alapértelmezett keresõ, de hogy az milyen egy retek program, hogy semmit nem akar megtalálni alapból. Szörnyû.
VO101Tom
Az jó. Jobb mint a nod32, az nagyon lassú. De most már a windows defender is egész jó, nekem pl az van alapból, csak ha valami nagytakarítást csinálok, akkor teszek föl "külsõs" vírusírtót (de általában -lekopogom- nem találnak semmit).

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
elõbb lent van a gép, mint az ernyõsök. Azállatja <#alien>
http://vimeo.com/51737114

www.pumaszallas.hu

Semmi.

Sanyo
Az oké, azon kívül valami fura esetleg szemre nem odavaló?

www.pcpilot.hu

Google az nincs, csak ez

"127.0.0.1 localhost"

Sanyo
Ilyet keress, hogy "127.0.0.1" meg "google". Másold be, ha találtál valamit, de nem kell az egész fájl tartalma. 😊

www.pcpilot.hu

XP használóként megnéztem a "c:\windows\system32\drivers\etc\hosts"-ot, de nem lettem okosabb... 😞

Sanyo
Lehet hogy a HOSTS fájlban van tiltva a Google, azért gyanús hogy nem megy, annak mindenhonnan mennie kellene.

www.pcpilot.hu

ilyenkor jön az, hogy akkor gyaluljuk le a vinyót...

Na, két víruskeresõ lefuttatása után az eredmény: semmi.
Ugyanúgy maradt a bal alsó sarokban a reklám, s a Google még mindig nem mûködik... Tanácstalan vagyok.

<#eljen>

Köszi a cikket. Ezeket nem tudtam Lindbergrõl de a film is nagyon jó!

én avast!-ot használok. Tudtommal nem fertõzött a gépem már évek óta. Olyan havi rendszerességgel nézem át a gépet és jól mûködik. A CCleaner-t hetente indítom el.

Sanyo
War Thunder - Verge of War videó, nagyon jó! 😊

www.pcpilot.hu

Mint mondottam, azért használok Binget, mert a Google a gépemen nem mûködik. Sem a Firefoxba, Operába, Chrome-ba beépített keresõ, sem a Google.hu, Google.com...stb, de még a Picasa sem.

*google-t

binget???????????? <#wilting> Úristen minek???? Elõzõ cégnél valamiért az volt az alapértelmezett keresõ, de csak arra használtam, hogy a gugli keresse meg <#mf1>

Ugyanez a probléma (bal alsó sarokban reklám) nálam is megvan egy ideje. Az elõbb elkezdtem átnézni a Tom által ajánlott oldalon a futó programokat. Érdekes módon a "plugin-container.exe"-t nem ismert fel, azt kilõve megszûnt a kis ablak. Igaz, pl. a fórum fejléce is eltûnt...
Nálam még probléma, hogy a Google-ös keresõ, és pl. a Picasa nem hajlandó mûködni. Biztos a gonosz Microsoft keze van a dologban, mert azóta Bing-et használok. 😊
Ugyanakkor rendkívül bosszantó hiba, mert a Picasát igen gyakran használom. Azaz csak használnám...

VO101Tom
Indítsd el a feladatkezelõt, és a futó programok listájában egyenként ellenõrizz minden alkalmazást, hogy az vírus vagy sem. Ezen az oldalon tudod ellenõrizni: http://www.processlibrary.com/

Arra figyelj, hogy szoktak a winhez nagyon hasonló neveket adni, az svchost pl win összetevõ, az scvhost pedig trójai. Szóval jól nézd meg a neveket!

Ha találsz gyanúsat, azt próbáld meg leállítani és letörölni. De a legjobb, ha direkt azt a vírust eltávolító progit vagy win frissítést nézel.

www.pumaszallas.hu

szekelyland
96-os e39-tõl én azér kissé félnék, fõleg a nikasil-os mocitól. Tudtommal 2001-tõl kapott más bevonatot, mert a nikasil nemigen szerette a "vidéki" benzint...

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Sanyo
Sok évig Firefox felhasználó voltam, kb. 2 éve untam meg, hogy minden újabb kiadással egyre csak lassúbb lett és több memóriát igényelt. Nálam alapból 10-15 fül folyamatosan nyitva van, ha éppen infókat keresek a 20-30 sem ritka. Legalább naponta teljesen ki kellett lõnöm a Firefoxot, hogy egy ideig megint használható legyen. Meguntam, azóta Chrome. Ez sem tökéletes, de fényévekkel jobb és elég kb. havonta újraindítani.

www.pcpilot.hu