IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A CCleaner jó, de az sem mindenre. Nekem példáúl a böngészõm kezdet el nagyon lassúlni. Én Chrom-ot használok ami meg ugye a gyorsasága miatt kedvelt. Épp tegnap este adtam meg magát. Annyira belassúlt, hogy nem tudtam scrollozni és a kapcsolók is csak adott idõ eltetlével reagáltak. Fent van még a FireFox és az Explorer is, de azok még annyira sem mûködtek. Nagy nehezen sikerült elérnem a bõvítményeket és kitakarítottam azt a sok szart ami nem is tudom, hogy került a gépemre <#boxer>

Most már minden kafa <#vigyor2>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Ja bocs, amúgy az auchan-ban vettem, de lehet hogy máshol is kapható. Nem térek napirendre afelett, hogy egy jobbfajta sör áráért ilyet is lehet kapni 😊

A játék amolyan hitman, thief, commandos, hidden and dangerous keverékének is lehetne tekinteni, de annyira összetett és egyedi hangulatú, hogy még is külön megállja a helyét. Tele apró finomságokkal, amik csak a realitást erõsítik <#worship>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Üdv, már rég jártam erre 😊

Most is csak azért jöttem, hogy OFF-oljak egy kicsit 😊

Csak azt szeretném veletek megosztani, hogy egy világnézet látszik bennem megdõlni 😊 Mégpedig, az hogy "olcsó húsnak híg a leve". Ehhez tartottam magam mind addig, míg ki nem adtam kõkemény 350, azaz háromszázötven magyar forintot egy játékért <#nevetes1>

Ugyanis ennyibe került egy orosz fejlesztésû a 2. vh-ban játszódó, taktikai TPS a Death to Spies. Röviden mi is ez:

"Smersh az orosz szó a "Death to Spies" (halál a kémekre) kifejezésre, és ez volt a neve a kém elhárító hálózatnak amit a szovjet hadsereg hozott létre a második világháború alatt. A játék fõszereplõje a szovjet hírszerzõ ügynökség 4. részlegének egyik századosa. Õ egy profi kém, akit veszélyes küldetések magányos elvégzésére képeztek ki. A küldetések alatt különféle feladatokat kell elvégeznie az ellenség területének a szívében, beleértve a fontos dokumentumok ellopását, ellenséges tisztek vagy magas beosztású tisztviselõk likvidálását, emberrablást és szabotázst." forrás: pcguru

Ami a lényeg! Ha valaki szereti az elmélyült taktikus gondolkodást, lopakodást és precíz kém akciókat, és hogy egy feladatot 100 féle képen is meglehet oldani, akkor annak csak ajánlani tudom! <#nyes>

Itt egy kis tesztvideó is:

msconfig-ot futtasd ez jó. Ezen kívül kézzel töröld a C:\ -rõl azt a bejegyzést, majd lépj be a rendszerleíró adatbázisba és onnan is minden ilyet. Elõtte az Ie-ben végezz takarítást. Elõzmény, cookie-k törlése. Ha ez megvan, akkor valszeg eltünik, hacsak nem írt át valamit a rendszerleíróban. Akkor bajban vagy. :-)

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Budapest régen (1956) és ma.
Fekete/fehér és színes WWII.-s magyar képek.
Sanyo
CCleaner-t töltsd le, itt automatikusan induló programok, stb. Néha elég macerás eltávolítani ezeket a sz@rokat.

www.pcpilot.hu

Az msconfig-ot futtasd és az automatikus indítás fülnél nézd meg, hogy milyen programot indít a Windows induláskor, ami nem kell, azt tiltsad le.

A programok eltávolítása menüben is körül kellene nézni, meg a futó alkalmazások menüben, hogy melyik program aktív, vagy egy visszaállítást eszközölni arra az idõpontra, amikor még nem volt ez a gond.
Tényleg, azért elnézve a listát, csupa hasznos cuccot kínálnak.😊
Mi is a pontos neve ennek a cuccnak?
Mond a reklám nevét.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Üdv mindenkinek!
Lenne egy kis problémám, az a helyzet, hogy kb. egy hónapja rátelepült valami szarság a gépemre, és folyamatosan a monitorom bal alsó sarkába betesz egy flash-t, mindenfajta pénisznövelõ, hascsökkentõ, amerikába zöldkártya, minden kibaszott szart feldob nekem 10*10cm méretben a bal alsó sarokban plusz, hogy teljes legyen a szopóroller nem tudok játszani a Cloddal mert hiába van beállitva a joy a controlsban látszik is, de nem mûködik, és a játékba viszont meg a bal felsõ sarokba tesz be nekem egy 10*10 szürke négyzetet. Már többször próbáltam leszedni de eddig még nem sikerült, a Windows-t meg nem szivesen raknám újra ha nem muszáj. Van valakinek valami ötlete?

A képek alapján tényleg szalon állapotú, hol tartották ezt eddig, baldahinos ágyban? Ránéztem a hasonló BMW-k árára, ez tényleg "drágának" számít, de ilyen állapotban nem sok található, az biztos.
Hajrá, aztán már csak az izom pólót kell beszerezni.😊
Nohab
Ez tény. De mivel a politikai vita vonzza a hülyéket, bármikor betévedhet ide néhány egyed, és kapásból felcsapná jó pár ember vérnyomását 200-ra. Köztük az adminokét is.
Sanyo
Mint máshol admin, meg tudom érteni. De mi mindig is tudtunk értelmesen vitatkozni, nem emlékszem komoly szócsatára. 😊

www.pcpilot.hu

Nohab
Annó a Hír topikban is lehetett politizálni, de azt is bezárták. Sokan nem tudtak normálisan vitatkozni és átalakult egy nagy flame topikká (értsd.: mindenki kuvaanyázik). Egy-egy nagyobb "vitánál" kb. 300-400 üzenetet generáltak egy délután alatt, amit át kellett nézni, majd büntetéspontokat kellet osztani az adminoknak. Ezért döntöttek úgy, hogy mellõzik a politikát a fórumról. Amint meglátnak egy topikot, ahol ez megy, azt bezárják, mert félnek egy újabb flame hullámtól.

Az, hogy mi itt nagyban elvagyunk, nem érdekli õket. Bármikor bejöhet egy ízig vérig elvakult faszfej, aki csak anyázni tud (rengeteg ilyen van az SG-n).
Her Laca
Öreg mint a föld ,ennél olcsóbban is lehet venni ilyen korút,de ez tényleg patent és meg is kérik az árát. Lehet lehatolok megnézni ,szerelembe estem😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

De szeretik. Feltéve, hogy a vélemény megegyezik a hivatalosan elfogadottal.
😊))

Si vis pacem, para bellum.

Nem túl szép ez, hogy igaz legyen ? Esetleg ami a hirdetésbõl kimaradt, hogy vérfolt a csomagtartó szõnyegén, esetleg semtex maradvány az ülés alatt, vagy a hamutartóban furcsa illatú dohánymaradvány. Amúgy tényleg jól néz ki.
De ha már Bömös sofõr, akkor...
Nem igazán értem, hogy mit számít ez nekik...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Felháborodtam! Cenzúra van? Vagy nem szeretik ha az emberek elmondják egymásnak a véleményüket?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Igen, gyanítottam, hogy ez lesz a vége! 😄DD

www.smart-bus.hu

Her Laca
Aham! Ez meglep de nagyon.Vagyis lassan nem lep meg ha jobban belegondolok.<#gonosz3>No írok én a fõszerkesztõnek asszem.

Nemrég zárták be ezért egy másik kedvenc topikom. ( Magyar mentalitás ) Évek óta politizálgattunk ott szépen csendben, a kutyát nem zavartuk. Aztán egyszer csak zárva találtam... közölték, hogy a politika semmilyen formában nem megengedett sg-n, ezért zárják. Amikor magyarázatot kértem, akkor annyi volt a válasz, hogy fõszerkesztõi utasítás...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Mi ez a zéró akármi az sg-n?
Egymást nem zavarjuk,kulturáltan beszélgetünk ,akkor mi lehet a baj?
Ez Off de belehabarodtam😊 Tudom marhaság,meg minden de megdobbant a szívem

Urak!

Ne politizáljunk, mert bezárják a topikot. Zéró tolerancia lett hirdetve sg-n. Top 10-ben vagyunk, így elég, ha valami jó indulatú, feljelentõs emlõkön nevelkedett kretén véletlenül idetéved, oszt zsigerileg mûködik egyet...

www.smart-bus.hu

Willenbrock
Mindegy,jövõre már jobb lesz ahogy a kormányfõ szokta volt mondani :/

Mert van az a mondás, hogy "Amit szabad Jupiternek..."
Nem vagyunk egyformák, ráadásul a magyar mindig is rebellis nép volt, ezért sem kedvelnek igazán minket. Nyugaton keletinek, keleten meg nyugatinak tartanak, oszt ezért ott rúg belénk mindenki, ahol csak tud.

Én nem vágyom pl. a görög mentõcsomag után, mert akkor az azt fogja jelenteni, hogy nagyon gáz van és míg a görögnek - akárhogy sírnak is - van mibõl leadni, addig nekünk már nem nagyon van mibõl. Szerintem pedig a görögöknek is nagyon fog fájni a végén, amikor a németek benyújtják majd a számlát. Fog még ott német lobogó lobogni sok helyen...

Azért gondolom, hogy amíg el vagyunk adósodva, de rohadtul, szélmalomharc a fizetés ellen ágálni, mert ha nem lesz végül évenkénti mûszaki, akkor majd lesz helyette pl. füstadó, vagy kapuadó, vagy bármilyen hülyeség, de amíg nem jelentjük ki, hogy márpedig nem fizetünk, addig perkálni kell, bármi áron is. A másik gond, hogy a hiteleink jelentõs része magánbanktól van, akik meg nem nagyon akarnak elengedni, mer a részvényesek elkezdenének nyafogni majd az év végén, hogy kevés volt az osztalék.
V43 1105
Megint a Madáchnak lesz végül igaza
Tudod, az ember tragédia
Keveset fog, de sokat markol
A tilosba’ parkol
Nem tanul a bajból ...

Kurva jó lett a lemez.. most is azt pörög itten mögöttem 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Willenbrock
De egyes országokkal miért kivételeznek akkor?Jó fizessünk de akkor mindenki ugyanolyan elvi alapon fizessen.Meg egyesek mentõcsomagot kapnak miközben rosszabb garanciákat adnak a visszafizetésére mint mi.A Görögök és a spanyolok példája.A ruszkik meg ahogy tudom 1945 óta sem törlesztik a 300 milliárd dolláros land lease kölcsönüket miközben anglián pl bevasalták.Engem ezek a kettõs mércék bosszantanak nem csak az hogy olyan hitelt törlesztünk aminek a felvételérõl minket sosem kérdeztek meg.

Her Laca
<#eljen>

De ez is ám!<#law>

Tiszta banzai...de állat.

Willenbrock
Csak itt még fizetnünk is kell a *zar patch-ekért.

Her Laca

Tegnap az ATAG játszhatatlan volt 98 voltak fent, 10* töltés idõ, és a 40 fps félpercenként leesett 15-re. Átmentem máshová, ott rendben volt. Ez a 98 játékos miatt volt, vagy azért amit múltkor mondott Tom, vagy sanyo, hogy teli rakják mindennel ami csak van....?

V43 1105
Ez elfér itt ? <#vigyor>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Nesu
Tudom ,hogy ezért az afrikai frontra kerülök !

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nesu

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nesu
Na most

Nesu
... egy kendvenc ...

Kis kikapcsolódás. Erre szokott a fiam Tobzoska reppenni.

A másik. Milyen szar is volt az a Bokros csomag? Más országok akkor meglépték. Most hol vannak? Mi meg hol vagyunk?
Kell a jó? NEM. Kell a rossz? Nesze neked magyar. ( van még olyan ? )

Gyerekek! Olyanok vagyunk, mint a hajdani rabszolga. Akkor adtak neki 1 tál kaját, 1 pár sarut és dolgozz. Most meg kapsz valami pénzt és vedd meg magadnak ezeket. ( ezzel is kibasztak velünk, mert utána kell járni, meg kell venni). Nos ezt kompenzálták azzakl,hogy még nem ütnek korbáccsal. Akkor mi is változott? XD
Tartom az 58376. hsz.-hez magam.
Állítólag ( filmen megvan ) Hitler utolsó szaba a filmfelvevõ kamerába az volt, hogy - most átkozzátok a nevem, de eljön az az idõ, amikor még áldani fogjátok.-
Kérem ezt sem törölni.

Ott a családja, a munkája, stb. Aki a széllel szemben hugyozik, annak hamar nedves lesz a gatyója... ezért a véleményem szerint ilyet szervezõi szinten az tegyen, akinek tényleg semmi veszítenivalója nincs.

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ez teljesen világos asszem minden gondolkodó ember tudja ,hogy mi miért van.
De akkor már nem lenne e jobb ha erre való hivatkozásként elveszik minden pénzed amiért megdolgoztál és max adnak jegyet amin kaját tudsz venni, hogy tudj még egy kis hasznot termelni . Álságos az egész . Volnának persze egyéb területen is ötletek de én meg mások is erre az egy területre kívánunk fókuszálni,itt talán lenne akkora összefogás ami eredményre vezethet. Nem avval van a baj,hogy pl új rendszámot akarnak ,ha nekik kell ám legyen ,de ne csak velünk fizettessék,ráadásul ez állandó bevétel ,hiszen ha Szegeden eladnak egy kocsit és egy BP -i megveszi máris mehet a pénztárhoz új tábláért. Vagy az évenkénti vizsga. Legyen ,ha ez jót tesz a közlekedés biztonságnak. De megint csak nem errõl van szó,mert míg itt azt vizsgáztatól le amit nem szégyellsz plusz pénzért addig nincs mirõl beszélni.Én nem gondolom,hogy szélmalom harc lenne de majd meglássuk.

Az alapvetõ gond az, hogy a hiteleket és a kamatokat sajna vissza kell fizetni az országnak, ehhez pedig pénzt kell beszedni, mivel nincs GDP növekedés, ami a pluszt hozhatná, így ha sikerülne is az akciód, akkor az ebbõl remélt pénzt majd máshonnan kellene behajtani. Egy kicsit szélmalomharcnak tûnik ezért a dolog, még ha jogosnak is érezzük.
Sok sikert hozzá, de szerintem eredménytelen lesz. Amikor a cukorbetegekkel ki.asztak, akkor se nagyon szólt senki hogy nem kellene, az a pár ember aki mégis szót emelt azt + le..arták.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Bocs de nem.😊 Már így is sokat írtam. Ugyan az a véleményem, mint minden épelméjû magyar embernek, ezekrõl a bizonyos "emberekrõl".😊

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Nesu
Már nincs mit elveszítenetek ,már mindent elveszítettetek .Amiért most harcoltok azt most kell felépítsétek .