IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most már minden kafa <#vigyor2>#vigyor2>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A játék amolyan hitman, thief, commandos, hidden and dangerous keverékének is lehetne tekinteni, de annyira összetett és egyedi hangulatú, hogy még is külön megállja a helyét. Tele apró finomságokkal, amik csak a realitást erõsítik <#worship>#worship>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Most is csak azért jöttem, hogy OFF-oljak egy kicsit 😊
Csak azt szeretném veletek megosztani, hogy egy világnézet látszik bennem megdõlni 😊 Mégpedig, az hogy "olcsó húsnak híg a leve". Ehhez tartottam magam mind addig, míg ki nem adtam kõkemény 350, azaz háromszázötven magyar forintot egy játékért <#nevetes1>#nevetes1>
Ugyanis ennyibe került egy orosz fejlesztésû a 2. vh-ban játszódó, taktikai TPS a Death to Spies. Röviden mi is ez:
"Smersh az orosz szó a "Death to Spies" (halál a kémekre) kifejezésre, és ez volt a neve a kém elhárító hálózatnak amit a szovjet hadsereg hozott létre a második világháború alatt. A játék fõszereplõje a szovjet hírszerzõ ügynökség 4. részlegének egyik századosa. Õ egy profi kém, akit veszélyes küldetések magányos elvégzésére képeztek ki. A küldetések alatt különféle feladatokat kell elvégeznie az ellenség területének a szívében, beleértve a fontos dokumentumok ellopását, ellenséges tisztek vagy magas beosztású tisztviselõk likvidálását, emberrablást és szabotázst." forrás: pcguru
Ami a lényeg! Ha valaki szereti az elmélyült taktikus gondolkodást, lopakodást és precíz kém akciókat, és hogy egy feladatot 100 féle képen is meglehet oldani, akkor annak csak ajánlani tudom! <#nyes>#nyes>
Itt egy kis tesztvideó is:
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
www.pcpilot.hu
A programok eltávolítása menüben is körül kellene nézni, meg a futó alkalmazások menüben, hogy melyik program aktív, vagy egy visszaállítást eszközölni arra az idõpontra, amikor még nem volt ez a gond.
Tényleg, azért elnézve a listát, csupa hasznos cuccot kínálnak.😊
Mond a reklám nevét.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Lenne egy kis problémám, az a helyzet, hogy kb. egy hónapja rátelepült valami szarság a gépemre, és folyamatosan a monitorom bal alsó sarkába betesz egy flash-t, mindenfajta pénisznövelõ, hascsökkentõ, amerikába zöldkártya, minden kibaszott szart feldob nekem 10*10cm méretben a bal alsó sarokban plusz, hogy teljes legyen a szopóroller nem tudok játszani a Cloddal mert hiába van beállitva a joy a controlsban látszik is, de nem mûködik, és a játékba viszont meg a bal felsõ sarokba tesz be nekem egy 10*10 szürke négyzetet. Már többször próbáltam leszedni de eddig még nem sikerült, a Windows-t meg nem szivesen raknám újra ha nem muszáj. Van valakinek valami ötlete?
Hajrá, aztán már csak az izom pólót kell beszerezni.😊
www.pcpilot.hu
Az, hogy mi itt nagyban elvagyunk, nem érdekli õket. Bármikor bejöhet egy ízig vérig elvakult faszfej, aki csak anyázni tud (rengeteg ilyen van az SG-n).
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
😊))
Si vis pacem, para bellum.
De ha már Bömös sofõr, akkor...
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Egymást nem zavarjuk,kulturáltan beszélgetünk ,akkor mi lehet a baj?
Ez Off de belehabarodtam😊 Tudom marhaság,meg minden de megdobbant a szívem
Ne politizáljunk, mert bezárják a topikot. Zéró tolerancia lett hirdetve sg-n. Top 10-ben vagyunk, így elég, ha valami jó indulatú, feljelentõs emlõkön nevelkedett kretén véletlenül idetéved, oszt zsigerileg mûködik egyet...
www.smart-bus.hu
Nem vagyunk egyformák, ráadásul a magyar mindig is rebellis nép volt, ezért sem kedvelnek igazán minket. Nyugaton keletinek, keleten meg nyugatinak tartanak, oszt ezért ott rúg belénk mindenki, ahol csak tud.
Én nem vágyom pl. a görög mentõcsomag után, mert akkor az azt fogja jelenteni, hogy nagyon gáz van és míg a görögnek - akárhogy sírnak is - van mibõl leadni, addig nekünk már nem nagyon van mibõl. Szerintem pedig a görögöknek is nagyon fog fájni a végén, amikor a németek benyújtják majd a számlát. Fog még ott német lobogó lobogni sok helyen...
Azért gondolom, hogy amíg el vagyunk adósodva, de rohadtul, szélmalomharc a fizetés ellen ágálni, mert ha nem lesz végül évenkénti mûszaki, akkor majd lesz helyette pl. füstadó, vagy kapuadó, vagy bármilyen hülyeség, de amíg nem jelentjük ki, hogy márpedig nem fizetünk, addig perkálni kell, bármi áron is. A másik gond, hogy a hiteleink jelentõs része magánbanktól van, akik meg nem nagyon akarnak elengedni, mer a részvényesek elkezdenének nyafogni majd az év végén, hogy kevés volt az osztalék.
Tudod, az ember tragédia
Keveset fog, de sokat markol
A tilosba’ parkol
Nem tanul a bajból ...
Kurva jó lett a lemez.. most is azt pörög itten mögöttem 😄
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Kell a jó? NEM. Kell a rossz? Nesze neked magyar. ( van még olyan ? )
Tartom az 58376. hsz.-hez magam.
Állítólag ( filmen megvan ) Hitler utolsó szaba a filmfelvevõ kamerába az volt, hogy - most átkozzátok a nevem, de eljön az az idõ, amikor még áldani fogjátok.-
Kérem ezt sem törölni.
www.smart-bus.hu
De akkor már nem lenne e jobb ha erre való hivatkozásként elveszik minden pénzed amiért megdolgoztál és max adnak jegyet amin kaját tudsz venni, hogy tudj még egy kis hasznot termelni . Álságos az egész . Volnának persze egyéb területen is ötletek de én meg mások is erre az egy területre kívánunk fókuszálni,itt talán lenne akkora összefogás ami eredményre vezethet. Nem avval van a baj,hogy pl új rendszámot akarnak ,ha nekik kell ám legyen ,de ne csak velünk fizettessék,ráadásul ez állandó bevétel ,hiszen ha Szegeden eladnak egy kocsit és egy BP -i megveszi máris mehet a pénztárhoz új tábláért. Vagy az évenkénti vizsga. Legyen ,ha ez jót tesz a közlekedés biztonságnak. De megint csak nem errõl van szó,mert míg itt azt vizsgáztatól le amit nem szégyellsz plusz pénzért addig nincs mirõl beszélni.Én nem gondolom,hogy szélmalom harc lenne de majd meglássuk.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"