IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Most hogy Kúltúrális mûemlékvédelmi hivatalt megszüntették ezek a szorgos emberek, majd ki lehet játszani a haveroknak a mûemléképületeket is, mint ahogy az állami földekkel is tették, eztuán pedig majd szépen lebontják õket.....
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Közben néztem a 4.11.1-es billentyûkiosztását, hogy tettek be egy "nagyítás" gombot a listába, amire a "csuszka"-t aktiválva folyamatossá tehetõ a zoomolás.
BÚS MAGYAR ÉNEKE
Száll az ének a mezõnek, esti szellõ hollószárnyán,
Valami kis kopott ember énekelget búsan, árván
Bolondságról, szerelemrõl, kora õszrõl, illó nyárról
S körülötte elterülõ néma magyar pusztaságról.
Fáj neki a teste, lelke, szíve tája, szemegödre,
Nem is tudja, feltámad-e, elpihenne mindörökre.
Titokzatos messzeségben istent keres magyar hangja,
Régi honát, testvéreit - mást se tehet - siratgatja.
Piros kedve pillangó volt, sárba fulladt ott Erdélyben,
Zöld reménye foszlányai meghaltak a Felvidéken.
Nincsen csak egy citerája, húrjai az égig érnek,
Rajt' pengeti balladáit véres könnynek, könnyes vérnek.
Mámor esték elszállottak, ott fagytak a Karsztok alján
S ismeretlen menyasszonya tört liliom, olyan halvány.
Nem nézi a délibábot, túl van az már a határon
S elkerüli zárt szemét az incselkedõ pajkos álom.
Holt vitézek sírtájára hullat dalt és nefelejcset
S fohászkodik: Uram, Hazám el egészen ne felejtsed:
Fáj neki a teste, lelke, szíve tája, szemegödre
S hazáján ha segíthetne, élne mégis mindörökre.
(1922 elsõ fele)
További részletek: http://kuruc.info/r/6/103010/#ixzz2B3DkqVqc
Újratelepítettem az illesztõprogramját meg az SST-t, de azóta két dolgot nem tudok sehogy sem beállítani sem a játékban, sem a profilban. (Elõtte persze eltávolítottam a régi verziókat.)
- Nem tudom ki/be kapcsolni a PP-t, sem az alap Shift0-val, sem a gázkaron beállított gombbal.
-Eddig a hûtõ nyitása/zárása közben annak százalékos arányát is mutatta, most meg csak annak nyitott/zárt állapotát írja ki.
Itt mi a faszt lehet állítani?
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
T Urak!
Holnap azaz 2012.11.02. 20:00 körül szeretnélek titeket meginvitálni a TS-ünkre. Szeretném vitakör szerûen kikérni valamirõl a véleményeteket. A vitaindító írásaim megtalálhatóak a TS-en a mi csatink file megosztójában a Drebil könyvtárban. Arra kérlek titeket, hogy azokat az írásokat másnak egyenlõre ne mutassátok meg. Részben tartalmuk miatt, részben mert még nem tekintem õket véglegesnek(publikálhatónak).
Remélem eljöttök és kapok tõletek néhány ötletet! (konstruktív kritikát😊)
Üdvözlettel:
Drebil azaz Chromicsek András
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
Csak adalék az 60-es évekbõl. A mai napig nincs adat arról, hogy amikor a munkásõrség lecserélte a PPS-t AK-ra, azok hová kerültek.
A már korábban említett ferencvárosi kollégám volt történetesen a helyi munkásõr zászlóalj hírfõnöke és 89 októberében õ maradt bent egyedül a helyi pártbizottságon levõ munkásõr bázison, várva a katonákat, hogy elvigyék a fegyvereket. ( Magyarul, amikor marha gyorsan a katonasággal leszereltették az MSZMP fegyveres alakulatát, nehogy eszébe jusson egyeseknek nosztalgiázni. ) Szóval, mondták neki, hogy várjon a katonákra és majd adja le nekik a fegyvereket. Három napig várt ott egyedül, mire odaértek a katonák. Semmi átadás / átvétel, csak felbaxtak mindent a platóra, oszt annyi. A mai napig bánja, hogy nem vitt haza valamit az ott tároltak közül.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
www.smart-bus.hu
Ami késik nem múlik, szerintem .. <#miaz>#miaz>
Jövõ hónaptól PC Nagykerben dolgozom, lehet elkérem egy két gyártó kártyáját (GTX680) hogy még is mit tud.. ASUS, MSI amik bejönnek .. <#wink>#wink>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
de ez a lány így természetesnek tûnik, habár nem sok látszik belõle 😄