IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PhantomAss
hû de szép bmw
hol láttad? mi ez vmi oldtimer kiállítás?

GOOBY, pls

Her Laca
Miért csodálkozol? Hazánkban az lenne a meglepõ ha egy ilyen csodálatos ipartörténeti emléket helyreállítanának. A képeket elnézve egy gyönyörû mûremek volt.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Fölöslegesen vacakolsz vele. Megkotlott a miniegér ,ez mindenkinél (nagyjából) elromlik. De te tudod😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Egy újabb mûemlékünkkel kevesebb: Bontják a Szõke Tiszát

Most hogy Kúltúrális mûemlékvédelmi hivatalt megszüntették ezek a szorgos emberek, majd ki lehet játszani a haveroknak a mûemléképületeket is, mint ahogy az állami földekkel is tették, eztuán pedig majd szépen lebontják õket.....

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Elõtte pont a bal gombon volt a PP ki/be kapcsolója, úgy mûködött a dolog. Kipróbálom a többi USB csatlakozót is, meg újra rakom a játékot is, aztán talán okosabb leszek valamivel, vagy szegényebb egy számítógéppel.

Közben néztem a 4.11.1-es billentyûkiosztását, hogy tettek be egy "nagyítás" gombot a listába, amire a "csuszka"-t aktiválva folyamatossá tehetõ a zoomolás.
Her Laca
[/url][/img]

Zpogi
József Attila egy kevésbé ismert Trianon-verse - az elsõ bécsi döntés évfordulójára emlékezünk ma

BÚS MAGYAR ÉNEKE

Száll az ének a mezõnek, esti szellõ hollószárnyán,
Valami kis kopott ember énekelget búsan, árván
Bolondságról, szerelemrõl, kora õszrõl, illó nyárról
S körülötte elterülõ néma magyar pusztaságról.

Fáj neki a teste, lelke, szíve tája, szemegödre,
Nem is tudja, feltámad-e, elpihenne mindörökre.

Titokzatos messzeségben istent keres magyar hangja,
Régi honát, testvéreit - mást se tehet - siratgatja.
Piros kedve pillangó volt, sárba fulladt ott Erdélyben,
Zöld reménye foszlányai meghaltak a Felvidéken.

Nincsen csak egy citerája, húrjai az égig érnek,
Rajt' pengeti balladáit véres könnynek, könnyes vérnek.
Mámor esték elszállottak, ott fagytak a Karsztok alján
S ismeretlen menyasszonya tört liliom, olyan halvány.

Nem nézi a délibábot, túl van az már a határon
S elkerüli zárt szemét az incselkedõ pajkos álom.
Holt vitézek sírtájára hullat dalt és nefelejcset
S fohászkodik: Uram, Hazám el egészen ne felejtsed:

Fáj neki a teste, lelke, szíve tája, szemegödre
S hazáján ha segíthetne, élne mégis mindörökre.

(1922 elsõ fele)

További részletek: http://kuruc.info/r/6/103010/#ixzz2B3DkqVqc

Her Laca
Miniegeret tiltsd le.

Még annyit, hozzá, hogy a telepítést egymás után két különbözõ USB port használatával is elvégeztem. A másik gond még, hogy a játékból és a profilból való kilépés után az egérmutató önálló életre kel, állandóan felfelé akar menni és ez a mutatvány, csak egy teljes újraindítás és az joy leválasztása után szûnik meg.
X52 pro beállításához értõ segítségét szeretném kérni.

Újratelepítettem az illesztõprogramját meg az SST-t, de azóta két dolgot nem tudok sehogy sem beállítani sem a játékban, sem a profilban. (Elõtte persze eltávolítottam a régi verziókat.)

- Nem tudom ki/be kapcsolni a PP-t, sem az alap Shift0-val, sem a gázkaron beállított gombbal.

-Eddig a hûtõ nyitása/zárása közben annak százalékos arányát is mutatta, most meg csak annak nyitott/zárt állapotát írja ki.
Kávé mellé.
A környezetet is figyelemeb véve Raptor lesz az.
nem nézték be, oda van írva, hogy az. csak nem túl egyértelmûen.

[/url][/img]
Itt mi a faszt lehet állítani?

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Lassan arra is az lesz majd ráírva, hogy "Made in China" 😊
Vogel
Én úgy tudom, ezzel tisztában voltak a németek is. Nem erõltették a légi harcot 4000m alatt. Felette meg nagyon elfáradtak a Cobrák, mert nem volt turbófeltöltõjük.

Sanyo
Biztos benézték, de a harmadik kép egy F-22 Raptor. 😄

www.pcpilot.hu

Jól kikupálódtak a Kínaiak.
77PXDrebil
Erõsen OFF!

T Urak!

Holnap azaz 2012.11.02. 20:00 körül szeretnélek titeket meginvitálni a TS-ünkre. Szeretném vitakör szerûen kikérni valamirõl a véleményeteket. A vitaindító írásaim megtalálhatóak a TS-en a mi csatink file megosztójában a Drebil könyvtárban. Arra kérlek titeket, hogy azokat az írásokat másnak egyenlõre ne mutassátok meg. Részben tartalmuk miatt, részben mert még nem tekintem õket véglegesnek(publikálhatónak).

Remélem eljöttök és kapok tõletek néhány ötletet! (konstruktív kritikát😊)

Üdvözlettel:

Drebil azaz Chromicsek András

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

Kávé mellé.
Ez a baleset mindig fájó pont marad a magyar repülést szeretõk körében fõleg, hogy egy emberfeletti felújítást követõen ilyen "könnyen" elveszett a gép és nagyon nem biztos, hogy pótolható lesz a közeljövõben.
Willenbrock
CFS2-ben és az IL-2-ben is a P-39 kis magasságban simán kimanõverezi a Bf 109-et,de még energiaharcban sem rosszabb,egyedül emelkedésben gyengébb egy kicsit.A valóságban is ennyire jól manõverezhetõ,erõs gép volt?

Willenbrock
Furcsa az egész.De már az elsõ felszállásoknál is meglepõen közel engedték a farokcsúszót a talajhoz,szerintem már korábban sem tartotta a megfelelõ lapos szöget felszálláskor.Meg ilyen lötyögõs szárú szemüvegben hogy engedhették repülni?Mondjuk nem a szemüveg volt a valódi oka a balesetnek ahogy olvasható,az csak hozzájárult legfeljebb.

Her Laca

Ha csak nem háttal ment ki, akkor bentrõl lõtték le, már ha egyáltalán kiment az épületbõl, mint az a szemtanúk visszaemlékezéseibõl sem egyértelmû.

Csak adalék az 60-es évekbõl. A mai napig nincs adat arról, hogy amikor a munkásõrség lecserélte a PPS-t AK-ra, azok hová kerültek.

A már korábban említett ferencvárosi kollégám volt történetesen a helyi munkásõr zászlóalj hírfõnöke és 89 októberében õ maradt bent egyedül a helyi pártbizottságon levõ munkásõr bázison, várva a katonákat, hogy elvigyék a fegyvereket. ( Magyarul, amikor marha gyorsan a katonasággal leszereltették az MSZMP fegyveres alakulatát, nehogy eszébe jusson egyeseknek nosztalgiázni. ) Szóval, mondták neki, hogy várjon a katonákra és majd adja le nekik a fegyvereket. Három napig várt ott egyedül, mire odaértek a katonák. Semmi átadás / átvétel, csak felbaxtak mindent a platóra, oszt annyi. A mai napig bánja, hogy nem vitt haza valamit az ott tároltak közül.
Az orvos azt mondta, hogy a hátába kapta a lövést...
Hát, igazából nem tudom. Jól leírja a harcokat, a tájat, az embereket, a harcokat. Az is igaz hogy az oroszok kivégezték/meggyilkolták a sajátjaikat, civileket, hadifogylokat, az NKVD-sek, politrukok viselkedését is. Az is megtörtént eset, hogy embereket kötöztek a harckocsikra, a viselkedésük is teljesen reális, DE az orosz kémet és amikor leöli az NKVD-seket egymaga azt kicsit nehezen hiszem, bár elképzelhetõ. A szökése is elég érdekes. Lehet hogy a fickó valóban harckocsizó volt, aki kicsit kiszínezte az eseményeket. Bár nem vagyok biztos benne, hogy csak kamuzik.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Egészségedre. Úgyis mindjárt itt a karácsony.

Volt egy kis vita nem rég Mezõ Imre haláláról, itt egy kis adalék hozzá.
A "Felébõl mennyit engedsz" verziót miért felejtetted ki, talán rád szakadt valamelyik bank? 😊
Hasonló NOCTUA-m van ( NH-C-12P ) Tehát ez nem kell, a köritésre igényt tartok. XD

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Igen, bár nagyon meg kell nézni, hogy kitõl. No meg szerintem csak akkor, ha érvényes garancia van még a termékre... ( és nem valami dzsunga üzletbe )

www.smart-bus.hu

Her Laca
Engem Áfa nélkül,kedvezménnyel,osztva 10 el ,és persze ajándék melléklettel nagyjából akármi.<#buck>

Szerinted használt konfigot érdemes venni?
Her Laca

Még nem tudom... áfa nélkül + kedvezménnyel bármi! 😄D

www.smart-bus.hu

V43 1105
😄D Majd megbeszéljük, mi érdekelne ? 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Ugye mi jó haverok vagyunk?!! 😄D

www.smart-bus.hu

V43 1105
<#hehe>

Ami késik nem múlik, szerintem .. <#miaz>

Jövõ hónaptól PC Nagykerben dolgozom, lehet elkérem egy két gyártó kártyáját (GTX680) hogy még is mit tud.. ASUS, MSI amik bejönnek .. <#wink>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Her Laca
Azt hittem te is vettél 680 at. Na ezt benéztem😊 Nem vagyok egy aláírás olvasó amúgy😊Az csak soltent érdekli😊))))

V43 1105
Vörös hályog van most, amúgy aláírás elárulja a többit. <#nyes>

Her Laca
Mé most milyen van? Csak nem azt mondod amit sejtetni enged eme hozzászólásod? Istenem szédülök. Csak tényleg ne azt mond.

Épp elég amennyi látszik belõle, így is nagyon pöpec a kiscsaj. Látod, ki beszél azóta a hûtõrõl ? 😊
V43 1105
Origináló cickók , legjobbbak .. húhhúhú .. <#eljen> 100% Magyar termék .. <#hehe>

Hecker007
én se szeretem a szilikont :S
de ez a lány így természetesnek tûnik, habár nem sok látszik belõle 😄

Vessetek meg érte, de mióta mindenkinek szilikon mell kell - legutóbb a kisebbik Tóth lánynak - nekem annál jobban bejön a természetes dekoltázs. Tudom, maradi vagyok, meg nem is trendi, de így van.
V43 1105
Itt és most írásba adom, hogy a következõ konfigom intel, nvidia, vízhûtéses csoda lesz !