IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még nem tudom... áfa nélkül + kedvezménnyel bármi! 😄D

www.smart-bus.hu

V43 1105
😄D Majd megbeszéljük, mi érdekelne ? 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Ugye mi jó haverok vagyunk?!! 😄D

www.smart-bus.hu

V43 1105
<#hehe>

Ami késik nem múlik, szerintem .. <#miaz>

Jövõ hónaptól PC Nagykerben dolgozom, lehet elkérem egy két gyártó kártyáját (GTX680) hogy még is mit tud.. ASUS, MSI amik bejönnek .. <#wink>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Her Laca
Azt hittem te is vettél 680 at. Na ezt benéztem😊 Nem vagyok egy aláírás olvasó amúgy😊Az csak soltent érdekli😊))))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

V43 1105
Vörös hályog van most, amúgy aláírás elárulja a többit. <#nyes>

Her Laca
Mé most milyen van? Csak nem azt mondod amit sejtetni enged eme hozzászólásod? Istenem szédülök. Csak tényleg ne azt mond.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Épp elég amennyi látszik belõle, így is nagyon pöpec a kiscsaj. Látod, ki beszél azóta a hûtõrõl ? 😊
V43 1105
Origináló cickók , legjobbbak .. húhhúhú .. <#eljen> 100% Magyar termék .. <#hehe>

Hecker007
én se szeretem a szilikont :S
de ez a lány így természetesnek tûnik, habár nem sok látszik belõle 😄

Vessetek meg érte, de mióta mindenkinek szilikon mell kell - legutóbb a kisebbik Tóth lánynak - nekem annál jobban bejön a természetes dekoltázs. Tudom, maradi vagyok, meg nem is trendi, de így van.
V43 1105
Itt és most írásba adom, hogy a következõ konfigom intel, nvidia, vízhûtéses csoda lesz !

V43 1105
Nekem jobb van ! 😛

Hecker007
csak nekünk nem ilyen csaj nem volt hozzá mellékelve 😄 😄

Her Laca
Aki magyar vízzel hût!!! Ne feledjétek😊)

Jah, elnézve a "csomagolást", van mit lehûteni a kütyünek !😊
V43 1105
Hecker bátyámnak és nekem is ilyen szélerõmû van a gépünkben 😄

Zpogi
XD

Sanyo
Uhh, ebbe már csak kerozin kell és már repül. 😄

www.pcpilot.hu

Zpogi
NA! ezt el baxtam!

Ezt akartam:

A hûtõteljesítményhez. 1.3V-ra alulfeszelve alapon 34°C,DCS-World közben 44°C körüli a magok hõmérséklete.

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Zpogi
Nekem ilyenem van: Noctua nh-D14

Phenom II 955BE,3.9GHz-n megy és olyan 40°C körül tartja.

acidrain
Az a hûtõ, amit a dobozos Phenom-hoz adnak az hangos.
Kettõ is van itthon, az egyik 0 km-es, a másik addig volt használva, amíg kipróbáltam, hogy mennyire visít végfordulaton.
Hõcsöves hûtõ, pici ventillátor, emiatt iszonyat fordulaton pörög. Állítólag a hûtõteljesítményével nincs gond, ha alapórajelen használod.

Még jó hogy volt itthon egy cnps 9700 nt, azzal nincs ilyen gond.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Sanyo
Sajnos ez a teljesítmény ára.

www.pcpilot.hu

Nem szeretném, de ez a proci sajnos ilyen.

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Ne vegyétek már el a kedvem. A mostani inteles gép, amin az IL2 fut, hangtalan mint egy laptop.
NV GTX460 1 gb van nekem is. Nincs alatta olyan fú de erõs alaplap meg proci is csak 2 magos, de fullon viszi a legtöbb játékot pl: Assassin's Creed sorozat, GTA 4, Sniper Ghost Warrior stb. Leszámítva, hogy retek hangos és szeret fûteni sok baja nincs ezt lekopogom.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

repvez
Ezt alá tudom támasztani a másik szobából lehetett hallani mikor ment a gépem a gyári hûtõvel , de amióta lecseréltem egy Xigmatek Gaia-ra sokat javult a helyzet, hang és hõmérséklet terén is.Csak a méretekre figyelni hogy a házba beférjen
Javaslat. Ha Phenom 965 lesz, akkor töprengj mellé egy hûtõn is (ha dobozos), mert a gyári hûtõ eléggé hangos terhelés alatt. Alulfeszelve valamivel jobb.

VO101Tom
Alapvetõen ez sem volt megbeszélve, Steamen láttuk ki játszik épp, és aki fent volt TS-en is, azzal együtt repkedünk. Spontán alakult ki a 4 késõbb 6 gépes csapat. A sowc miatt ezután péntekenként lesz sanszosabb az össznépi repkedés, csak azt tudom javasolni, hogy este 7-8 felé nézz fel Steamre, és akik clodoznak innen, azok valszeg TS-en is fent vannak. Steamen te milyen néven vagy fent?

www.pumaszallas.hu

V43 1105
Esetleg nézd meg ezt is : link

Solt kolléga rábeszélt a négymagosra, úgyhogy vagy 955, vagy 965-ös Phenom lesz. Néztem a Bulldozert is, de nem jobbak a Phenomnál a tesztek szerint.

A kolléga kifejezésért gondolom, hogy nem járok úgy, mint az egyszeri színésznõcske amikor megszólította Csortos Gyulát a színházban :

- Mûvész Úr, mivel én is színésznõ vagyok, akkor szólíthatom kollégának ?

-Kikérem magamnak, nem vagyok én kúrva !
Közben utánaolvasva mások is azt írták, hogy az Phenom II. esetében nincs gond a GF kártyákkal, csak mert van itt egy kis vita állandóan a GF vs. Ati fronton.
Hecker007
teljesen mindegy a proci cpu kombó, talán csak az alaplapoknál van különbség, nem tudom hogy az AMD-s lapok hogy állnak az SLI-hez

Nem hiszem, hogy ez szentírás. Én évek óta ugrálok a két gyártó közt, komoly szívásom egyikkel sem volt, apró nyûgjei meg mindkettõnek vannak vga fronton. Cpu fronton én még szívásról nem hallottam... vagy megy, vagy nem! 😊

www.smart-bus.hu

PhantomAss
persze, én is azt választottam volna
több ismerõsömnek is olyan kártyája van, gyakorlatilag alig tér el az 560ti-tõl (nekem az van) erõben full hd-ben
viszont kell alá egy jó 4magos proci

GOOBY, pls

Lehetett választani az 1 és a 2 GB-os közül. Egyértelmû volt a döntés.
PhantomAss
az egy nagyon jó kártya, bár a 2gb ramot kicsit parasztvakításnak érzem
a proci+kártya kombó nincs kõbe vésve, nyugodtan lehet kombinálni
speciel én intel+nvidia hívõ vagyok évek óta ,szívtam eleget az ati+amd párossal, öreg vagyok én má ehhez, de kinek mi a szimpatikusabb

Leon, nem te hirdeted a joyt hardveraprón is? ott is van egy eladó

GOOBY, pls

LeonSilver
Emberkék. X-52pro eladodóóóó.
Alig használt, ámde kifogástalan állapotban leledzik!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

i robot
Ha lesz még ilyen összeröffenés azt kiírjátok? Nagyon jól hangzik és szívesen csatlakoznék ha lehet.

Konfig ügyben már csak egy kérdés :

Megvan a videokártya, egy GTX460 2GB. Szentírás, hogy Intel mellé NV, AMD mellé meg Ati kell, fordítva használva gondok lesznek ?
VO101Tom
Én úgy tudom, hogy õ echte német...

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ja ja, nagyon hangulatos volt, ahogy akkor Widu pár haverjával németül rádiózták végig a 110-es támadást Folkestone-i angol flotta ellen. Lacával védtük a seggüket, de ezek ahányan voltak, annyifelé ugrottak ez elsõ Spit láttán, sok esély nem volt védeni õket. Widu sajnos le is esett, de a többi hazajutott többé-kevésbé egyben 😊

A mai bevetés is jó volt, 4-en voltunk, elsõ felszállásból lõttünk -ha jól számoltam- minimum 10 angolt (kb ennyit adott meg), a többinél már nem voltunk annyira együtt (nem is volt rá szükség), az aprólék akkor jött össze. Kaphatnak ezek akármennyi új Spitet, amíg ilyen idiótán repülik, teljesen mindegy mit raknak alájuk. A Storm of War azért keményebb szokott lenni, kezdve azzal, hogy 6000-en közlekednek õk is...

www.pumaszallas.hu

Sanyo
Igen, amikor a német Luftwaffe és a Magyar Királyi Légierõ egy bevetésen repül, hatalmas érzés. 😊

www.pcpilot.hu

Her Laca
Ja ja😊 Tud magyarul is kicsit ,múltkor bementünk közös ts re voltak ott németek ,osztrákok,mi. Nagyon hangulatos volt amikor õk németül rádióztak,Widu fordította angolra ,Tomot meg én nyaggattam,hogy ezt öntse ékes magyar nyelvre. 😊 Ha én mondtam valamit ,észleltem kontaktot, vissza ugyanígy😊)

Még a TS-re is bejárása volt. Egyszer AW elõtt nagyon komoly taktikai megbeszélést tartottunk. Mindenkinek kattogott az agya mit is hogyan kéne. Tanakodtunk, hogy melyik szektort kéne támadni ki merre menjen stb. Erre valami nem normális furcsa akcentussal beleordította a TS-be, hogy TAMADAS!!!

Hát a hülye Widu volt az <#nevetes1> Az addig feszült hangulat össznép röhögésben oldódott fel <#taps>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Sanyo
(angolul)

www.pcpilot.hu

Sanyo
Volt ám kavarodás amikor német, magyar és angol nyelven kommunikáltunk, egy idõ után már én is belejöttem, Popeye nélkül én beszéltem Widuval. Jó arc és jó pilóta.

www.pcpilot.hu

Her Laca
ÓÓÓÓ Widu állandóan magyarul köszön elõre. Volt hogy kért kíséretet mentünk oszt védtük,jó csóka. Osztrák asszem.

Sanyo
Widukind is repül? Régen sokat nyomtunk közösen, Popeye fordított magyarra bevetés közben. 😊

www.pcpilot.hu