IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
www.smart-bus.hu
Ami késik nem múlik, szerintem .. <#miaz>#miaz>
Jövõ hónaptól PC Nagykerben dolgozom, lehet elkérem egy két gyártó kártyáját (GTX680) hogy még is mit tud.. ASUS, MSI amik bejönnek .. <#wink>#wink>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
de ez a lány így természetesnek tûnik, habár nem sok látszik belõle 😄
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Kettõ is van itthon, az egyik 0 km-es, a másik addig volt használva, amíg kipróbáltam, hogy mennyire visít végfordulaton.
Hõcsöves hûtõ, pici ventillátor, emiatt iszonyat fordulaton pörög. Állítólag a hûtõteljesítményével nincs gond, ha alapórajelen használod.
Még jó hogy volt itthon egy cnps 9700 nt, azzal nincs ilyen gond.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.pumaszallas.hu
A kolléga kifejezésért gondolom, hogy nem járok úgy, mint az egyszeri színésznõcske amikor megszólította Csortos Gyulát a színházban :
- Mûvész Úr, mivel én is színésznõ vagyok, akkor szólíthatom kollégának ?
-Kikérem magamnak, nem vagyok én kúrva !
www.smart-bus.hu
több ismerõsömnek is olyan kártyája van, gyakorlatilag alig tér el az 560ti-tõl (nekem az van) erõben full hd-ben
viszont kell alá egy jó 4magos proci
GOOBY, pls
a proci+kártya kombó nincs kõbe vésve, nyugodtan lehet kombinálni
speciel én intel+nvidia hívõ vagyok évek óta ,szívtam eleget az ati+amd párossal, öreg vagyok én má ehhez, de kinek mi a szimpatikusabb
Leon, nem te hirdeted a joyt hardveraprón is? ott is van egy eladó
GOOBY, pls
Alig használt, ámde kifogástalan állapotban leledzik!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Megvan a videokártya, egy GTX460 2GB. Szentírás, hogy Intel mellé NV, AMD mellé meg Ati kell, fordítva használva gondok lesznek ?
A mai bevetés is jó volt, 4-en voltunk, elsõ felszállásból lõttünk -ha jól számoltam- minimum 10 angolt (kb ennyit adott meg), a többinél már nem voltunk annyira együtt (nem is volt rá szükség), az aprólék akkor jött össze. Kaphatnak ezek akármennyi új Spitet, amíg ilyen idiótán repülik, teljesen mindegy mit raknak alájuk. A Storm of War azért keményebb szokott lenni, kezdve azzal, hogy 6000-en közlekednek õk is...
www.pumaszallas.hu
www.pcpilot.hu
Hát a hülye Widu volt az <#nevetes1>#nevetes1> Az addig feszült hangulat össznép röhögésben oldódott fel <#taps>#taps>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.pcpilot.hu