IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Számos játékban van ilyen... a rutinosabb "jobban lát", mert tudja mit nézzen... így jártam legutóbb a RO2-ben is...
www.smart-bus.hu
Persze késõbb már õk is meglátják. Na most vagy az én szemem kúrvajó (amit nem hiszek mert szemüveget is kell felvennem) vagy csak az lehet amit említettem. Kár ezt magyarázni,Tom is megerõsíti majd amit mondok.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Élsimításban, színekben lehet eltérés, de látótávban, objektumok kirajzolásában azonos beállításokon nem. Ha mégis van, akkor abban a programozó keze van... ez nem nóta, hanem száraz tény! 😊 De jelzem, ezt még róluk sem tudom elképzelni... ez nálad inkább ilyen placebo hatás! 😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Ha jól tudom az élsimításra majd csak a folytatásban lesz megoldás...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Nekem egyedül az a bajom hogy az élsimítás baszik mûködni CloD-ban... erre nincs valami megoldás?
Nálad tényleg kezd kialakulni a zöld hályog!😄DDDDDD Utána járhatunk... szeretettel várlak, oszt tesztelünk! 😊)
www.smart-bus.hu
Mit keressél ,mit keressél?. Hát enemit! Mi mást😊
Mindamellett nem elõhozva a két vga gyártót ,mert elvileg semmi köze a dologhoz ,de azt tapasztaljuk,,hogy az egyiknél ezek jobban láthatóak.
Okát nem tom de utána kéne járni már ha valakit érdekel.
Persze nem mondom meg melyiknél a jobb:XD
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.smart-bus.hu
A hiba bennem, ill. a játék beállításában volt. Nem telepítettem a játékot, hanem csak "másoltam" és elfelejtetem a "komplex motor management" kapcsolót bekapcsolni. Bakker, majdnem szétbaxtam az egész hóbelevancot már mérgemben. Persze a megoldáshoz az is kellett, hogy elmentünk a kollégáimmal egy kis hóvégi eszem/iszomra aztán itthon már beugrott, hogy mi is a hiba. Hogy ez délelõtt miért nem jutott az eszembe ? Mert a délutáni bulira koplaltam. Mi a tanulság ebbõl ? Repülés elõtt tessék rendesen bekajálni és fõleg inni rendesen!
A Béna.
emiatt pedig inkább nem fogom elállítani
GOOBY, pls
A játékon belül a Lobby menü alatt kell keresni Vo101_Tom néven, a jelszó puma.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
Vagy csak jó volt az a samu mittudom én.
Azonos felbontáson állítom, hogy jobban látnál egy kalibrált IPS paneles monitoron, mint egy nem kalibrált TN panelesen. Már csak azért is, mert ( reményeim szerint CloD esetében is ) egy magára valamit is adó modellezõ, tervezõ, IPS paneles monitoron dolgozik, ergo egy TN panelen eleve kevesebb színárnyalatot látsz, mint amiket õ beállít, amikkel dolgozik. Eleve nem lesz nálad olyan a látvány mint nála... Ezért is van az, hogy sokan panaszkodnak a játékoknál, hogy fakók a színek, nem élethû, stb...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
De akinek ilyen nincs, az nézzen szét ITT, hátha talál profilt a monitorához... 😊
www.smart-bus.hu
Még egyszer köszi.