91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Indi69
    A régit lehet törölni?
  • LeonSilver
    És tényleg :D Pedig az elején azon volt, csak elbasztam ;)

Beültem a 110-esbe és nem akartam hinni a fülemnek... amikor elkezdett muzsikálni az ágyú :) Jajjj de szép.

Amúgy két hét múlva, pénteken a DCS-ben is ilyen felhők lesznek :D
  • VO101Tom
    Grafikai beállításoknál válaszd ki a Pseudo módot. Az meg szokta ezt javítani.
  • sakkay
    MInden ok igen igen jól fut
  • LeonSilver
    Nekem megmaradt a problémám, ami már korábban jelentkezett.

Ha elindítok valamit (kvikk misszió vagy akármi) és már a játék közben nyomok egy ESC-et (mert mondjuk szeretnék valami bill.-t beállítanmi vagy csak úgy, mert úri kedvem úgy tartja ;) ), akkor elpusztul a játék.
    Ha mondjuk arra akarok klikkelni, hogy Exit, akkor jó esettel azt indul el, ami a falirat alatt az asztalon van :D Tehat ha mondjuk az asztalon a pasziánsz ikonja pont ott található, akkor az fog elindulni :D Kamionmondom..
  • Indi69
    Há nekem meg nincs vgám. Rögtön megüt a guta
  • sakkay
    Van olyan akit kidob ha gyors missziót indít? Lehet azért van mert tuning belövés van, de prime alatt meg stabil. Na. Talált sérült filet az ellenőrzés. Lehet az a gond inkább. Újra indult a gép, mikor ment a letöltés.
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.12.14. 21:04:12
  • Paladin
    Na tessék, pont ma kellett elmennem sörözni... nem baj, ma felinstallálom, holnap kipróbálom. Fura lesz megint "laposban" repülni, de van, amiért érdemes kompromisszumot hozni :)
  • VO101Tom
    Akinek gondja van az fps-el, ezeket kapcsolja ki:

Buildings Amount - Unlimitedről Mediumra. Csak ez az egy kapcsoló a gépemen 40 fps-t hozott.
    Távoli statikus objektumok árnyéka - ez is sok fps-t javít.
    SSAO - nincs igazán hatása a képre, valamennyi FPS-t hoz ez is

Epilepszia szűrő - aki nem epilepsziás, az kapcsolja ki.
    És a difficulty beállításokban mindenképp kapcsoljátok ki az anthropomorphic controlst

Ezen felül én javaslom a Reshade3-at
    letöltés innen: https://reshade.me/
    Installnál válasszátok ki az újonnan telepített Clod exe-t, DirectX10+ majd telepítsétek fel a választott összetevőket.
    Én az Adaptive Sharpent tettem fel (átállítva 0.4-re minden más defaulton is jó), Colorfulness, Curves, FXAA (gyors), Vibrance -et.
    Install után a dxgi.dll és dxgi.ini fájlokat át kell rakni a Clod parts/core mappájába, enélkül nem indul el.

Aki ATAGon akar ma repkedni vele, TS-re gyertek fel :)
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.12.14. 20:51:35
  • VO101Tom
    Official CloD Blitz group Steamen, csatlakozzatok :)

http://steamcommunity.com/games/754530
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.12.14. 20:21:08
  • sakkay
    És nálam is!
  • LeonSilver
    Nekem is - nekem is :)
  • Solt
    Telepíthető!
  • feca1229
    No para...
    én a legyél száraz november-t is leszartam!
    Holnap nem kell mennem melózni így kicsit elengedhetem magam.
  • sakkay
    Irigyellek. Én most nem ihatok egy ideig.
    De sebaj, majd szilveszterkor.
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.12.14. 19:38:40
  • feca1229
    Remélem, a legjobb úton vagyok!
    Ráutaló magatartással a sörök benne vannak hűtőben, és alkamasak áz általam kivánt állapot elérésére!
    Nagyon kiváncsi vagyok pecsre, meg gondolom még jó páran!
    Azt hiszem mozgalmas decemberünk lesz. :-)
  • Papa01 #88726
    ...fox baxni :Ez hatalmas.. :D :D
  • sakkay
    Be fox baxni
  • feca1229
    ez egy kur*a jó hir!!!
    most neki állok sörözni és várom a csodát... úgy izgulok... csak be ne basszak! :-)
    Hátha ma már kilehet próbálni! Irjál Tom ha van valami!
    Nagyszerüek vagytok!
  • VO101Tom
    Nekem már itt van a Steamen is, a még felinstallálatlan játékok között. Külön értesítés nem jött. Csak megjelent a listában.
  • Solt
    Nem hajt a tatár... a lényeg, hogy lesz, reméljük minél előbb! :)
  • VO101Tom
    Használjátok egészséggel.
    És senki ne vegye meg, akinek már megvan a CloD, ingyen mindenki megkapja majd a Steam könyvtárába.
  • VO101Tom
    Nincs VR támogatás sajnos, ezt már mondtam itt 1-2 hónapja, sok más egyéb elvitte Colander idejét. Így is négy hónapot csúszott a legelső "na, ezt akkor hétvégén kiadjuk" postok óta :/
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.12.14. 19:11:22
  • Papa01 #88719
    Köszönjük! :)
  • sakkay
    Most még úgysem lehet tölteni
  • Solt
    Akkor mára vége a tesztnek mi!? :D
  • Solt
    Jól látom, hogy nincs benne a VR támogatás? :(
  • VO101Tom
    Hivatalos bejelentés 777 fórumán:
    https://forum.il2sturmovik.com/topic/32880-il-2-sturmovik-cliffs-dover-blitz-now-available-full-list/
  • sakkay
  • Solt
  • VO101Tom
    Stemaen már fent van a CloD Blitz edition, de senki ne vásárolja meg, akinek a régi il-2 CloD megvolt, az ezt is megkapja új játékként. Mindjárt kiderítem, hogy pontosan hogyan.
    Nem a régit peccseltük fel, új játékként lehet majd feltenni (Nevezzétek át az 1C sofclib il2- mappát előtte, és majd a controlst újra kell mapolni win10 elnevezések miatt)

http://store.steampowered.com/app/754530/IL2_Sturmovik_Cliffs_of_Dover_Blitz_Edition/

Szerintem hamarosan elérhető lesz. Nyomkodjátok az F5-öt
  • LeonSilver
    Több embernek is van (nekem is volt kábé 2 hétig, csak amíg meg nem jött a wartburg) és qrva jó kis cucc!!!
  • Kurfürst
    Ravcore Javelin joysticckal van valakinek tapasztalata? Külsőre mint egy olcsósított VKB KG 13 stick, HAL szenzorral, igen kedvező áron (20k). De ugye pudding próbálja az evés..
  • sakkay
    Rendben.
  • VO101Tom
    Nem kell megnézned, most fordítom a CloD manualt, ebben benne van, hogy a CloD négy magot használ. Ha a többi szálon is futott valami, az nem CloD miatt volt.
  • sakkay
    Ahogyan néztem mindegyik dolgozott valamennyire, de ha akarod megnézem pontosan.
  • VO101Tom
    Clod az négy magot használ.
  • sakkay
    Tudom. Ami most van már az sem fordulhatna elő soha multiban. Max ha 250 fős szeró fut és tele van
    Ja és war!
  • VO101Tom
    DX11 és 64 bites exe-vel jobb lesz.
  • sakkay
    Hú gyerekek azért ez brutál erős proci.
    CLOD Minden maxon, gyors misszióban-angolok bombáznak német repteret-beállítottam 120 gépet..csak az angol bombázók kerek 60db!!! Elindítom a küldit, nagy felhő, légvédelem stb.-az átlag 46 fps v sync bekapcsolva!!! A gépek egymás hegyén hátán, a bombik egyszerre bombáznak akkor lett 2 secre 15 fps!! Proci nincs húzva, CLOD még nincs optimalizálva, de így is nagyon durva jól fut. A processzor használat kb 25%.