91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Indi69 #88742 A régit lehet törölni? -
#88741 És tényleg :D Pedig az elején azon volt, csak elbasztam ;)
Beültem a 110-esbe és nem akartam hinni a fülemnek... amikor elkezdett muzsikálni az ágyú :) Jajjj de szép.
Amúgy két hét múlva, pénteken a DCS-ben is ilyen felhők lesznek :D -
#88740 Grafikai beállításoknál válaszd ki a Pseudo módot. Az meg szokta ezt javítani. -
sakkay #88739 MInden ok igen igen jól fut -
#88738 Nekem megmaradt a problémám, ami már korábban jelentkezett.
Ha elindítok valamit (kvikk misszió vagy akármi) és már a játék közben nyomok egy ESC-et (mert mondjuk szeretnék valami bill.-t beállítanmi vagy csak úgy, mert úri kedvem úgy tartja ;) ), akkor elpusztul a játék.
Ha mondjuk arra akarok klikkelni, hogy Exit, akkor jó esettel azt indul el, ami a falirat alatt az asztalon van :D Tehat ha mondjuk az asztalon a pasziánsz ikonja pont ott található, akkor az fog elindulni :D Kamionmondom.. -
Indi69 #88737 Há nekem meg nincs vgám. Rögtön megüt a guta -
sakkay #88736 Van olyan akit kidob ha gyors missziót indít? Lehet azért van mert tuning belövés van, de prime alatt meg stabil. Na. Talált sérült filet az ellenőrzés. Lehet az a gond inkább. Újra indult a gép, mikor ment a letöltés.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.12.14. 21:04:12 -
Paladin #88735 Na tessék, pont ma kellett elmennem sörözni... nem baj, ma felinstallálom, holnap kipróbálom. Fura lesz megint "laposban" repülni, de van, amiért érdemes kompromisszumot hozni :) -
#88734 Akinek gondja van az fps-el, ezeket kapcsolja ki:
Buildings Amount - Unlimitedről Mediumra. Csak ez az egy kapcsoló a gépemen 40 fps-t hozott.
Távoli statikus objektumok árnyéka - ez is sok fps-t javít.
SSAO - nincs igazán hatása a képre, valamennyi FPS-t hoz ez is
Epilepszia szűrő - aki nem epilepsziás, az kapcsolja ki.
És a difficulty beállításokban mindenképp kapcsoljátok ki az anthropomorphic controlst
Ezen felül én javaslom a Reshade3-at
letöltés innen: https://reshade.me/
Installnál válasszátok ki az újonnan telepített Clod exe-t, DirectX10+ majd telepítsétek fel a választott összetevőket.
Én az Adaptive Sharpent tettem fel (átállítva 0.4-re minden más defaulton is jó), Colorfulness, Curves, FXAA (gyors), Vibrance -et.
Install után a dxgi.dll és dxgi.ini fájlokat át kell rakni a Clod parts/core mappájába, enélkül nem indul el.
Aki ATAGon akar ma repkedni vele, TS-re gyertek fel :)
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.12.14. 20:51:35 -
#88733 Official CloD Blitz group Steamen, csatlakozzatok :)
http://steamcommunity.com/games/754530
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.12.14. 20:21:08 -
sakkay #88732 És nálam is! -
#88731 Nekem is - nekem is :) -
Solt #88730 Telepíthető! -
feca1229 #88729 No para...
én a legyél száraz november-t is leszartam!
Holnap nem kell mennem melózni így kicsit elengedhetem magam. -
sakkay #88728 Irigyellek. Én most nem ihatok egy ideig.
De sebaj, majd szilveszterkor.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.12.14. 19:38:40 -
feca1229 #88727 Remélem, a legjobb úton vagyok!
Ráutaló magatartással a sörök benne vannak hűtőben, és alkamasak áz általam kivánt állapot elérésére!
Nagyon kiváncsi vagyok pecsre, meg gondolom még jó páran!
Azt hiszem mozgalmas decemberünk lesz. :-)
-
#88726 ...fox baxni :Ez hatalmas.. :D :D -
sakkay #88725 Be fox baxni -
feca1229 #88724 ez egy kur*a jó hir!!!
most neki állok sörözni és várom a csodát... úgy izgulok... csak be ne basszak! :-)
Hátha ma már kilehet próbálni! Irjál Tom ha van valami!
Nagyszerüek vagytok! -
#88723 Nekem már itt van a Steamen is, a még felinstallálatlan játékok között. Külön értesítés nem jött. Csak megjelent a listában. -
Solt #88722 Nem hajt a tatár... a lényeg, hogy lesz, reméljük minél előbb! :) -
#88721 Használjátok egészséggel.
És senki ne vegye meg, akinek már megvan a CloD, ingyen mindenki megkapja majd a Steam könyvtárába. -
#88720 Nincs VR támogatás sajnos, ezt már mondtam itt 1-2 hónapja, sok más egyéb elvitte Colander idejét. Így is négy hónapot csúszott a legelső "na, ezt akkor hétvégén kiadjuk" postok óta :/
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.12.14. 19:11:22 -
#88719 Köszönjük! :) -
sakkay #88718 Most még úgysem lehet tölteni -
Solt #88717 Akkor mára vége a tesztnek mi!? :D -
Solt #88716 Jól látom, hogy nincs benne a VR támogatás? :( -
#88715 Hivatalos bejelentés 777 fórumán:
https://forum.il2sturmovik.com/topic/32880-il-2-sturmovik-cliffs-dover-blitz-now-available-full-list/ -
sakkay #88714 -
Solt #88713 -
#88712 Stemaen már fent van a CloD Blitz edition, de senki ne vásárolja meg, akinek a régi il-2 CloD megvolt, az ezt is megkapja új játékként. Mindjárt kiderítem, hogy pontosan hogyan.
Nem a régit peccseltük fel, új játékként lehet majd feltenni (Nevezzétek át az 1C sofclib il2- mappát előtte, és majd a controlst újra kell mapolni win10 elnevezések miatt)
http://store.steampowered.com/app/754530/IL2_Sturmovik_Cliffs_of_Dover_Blitz_Edition/
Szerintem hamarosan elérhető lesz. Nyomkodjátok az F5-öt
-
#88711 Több embernek is van (nekem is volt kábé 2 hétig, csak amíg meg nem jött a wartburg) és qrva jó kis cucc!!! -
Kurfürst #88710 Ravcore Javelin joysticckal van valakinek tapasztalata? Külsőre mint egy olcsósított VKB KG 13 stick, HAL szenzorral, igen kedvező áron (20k). De ugye pudding próbálja az evés.. -
sakkay #88709 Rendben. -
#88708 Nem kell megnézned, most fordítom a CloD manualt, ebben benne van, hogy a CloD négy magot használ. Ha a többi szálon is futott valami, az nem CloD miatt volt.
-
sakkay #88707 Ahogyan néztem mindegyik dolgozott valamennyire, de ha akarod megnézem pontosan. -
#88706 Clod az négy magot használ. -
sakkay #88705 Tudom. Ami most van már az sem fordulhatna elő soha multiban. Max ha 250 fős szeró fut és tele van
Ja és war! -
#88704 DX11 és 64 bites exe-vel jobb lesz. -
sakkay #88703 Hú gyerekek azért ez brutál erős proci.
CLOD Minden maxon, gyors misszióban-angolok bombáznak német repteret-beállítottam 120 gépet..csak az angol bombázók kerek 60db!!! Elindítom a küldit, nagy felhő, légvédelem stb.-az átlag 46 fps v sync bekapcsolva!!! A gépek egymás hegyén hátán, a bombik egyszerre bombáznak akkor lett 2 secre 15 fps!! Proci nincs húzva, CLOD még nincs optimalizálva, de így is nagyon durva jól fut. A processzor használat kb 25%.