91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#88782 De most már aztán repülni is gyere
Colander írta, hoyg az 1CSoftclub-ot nem az installer hozza létre, hanem a játék az első induláskor. Mivel a te játékod crashelt még a logo előtt, ezért létre sem hozta.
Furcsa, hogy miért akkor indul el amikor átmásoltam a sajátomat, de valszeg ott látta a fájlokat, skippelte a létrehozást, és abba már nem fagyott bele.
Mindegy, a lényeg, hogy most már működik. -
JanKo72 #88781 Aki ismeri tudja, hogy azonnal segít, ha valami baj van. Igen, Ő Tom. Ezúton is köszönöm a segítséget. Nem az új Blitz hibája volt, mégis elb@szott rám vagy 1.5 órát. Nem tudtam a Blitz-et elindítani. Kiderült windows hiba volt. Meghívnám egy ( láda ) sörre , de messze lakunk egymástól. Nagyon köszönöm a segítséget!!! -
#88780 Köszi :)
-
#88779 A bombázó lövészekkel az volt a gond, hogy a programban a "szemük" nem a puskacső felé nézett, hanem ki oldalra. Megjavítani nagyon egyszerű volt, de mire Colander megtalálta, hogy ezzel van a gond, az tartott qrva sokáig. -
Indi69 #88778 :)) Nem lettem vidámabb, de azért köszi. Tudod a reményhal..... -
Indi69 #88777 Üdv. Nem tudok dönteni, 660-70 760-70 vagy 1050 gtx? Vagy mi? Kéne egy ssd 500GB, egy lap, egy proci meg vga. 100 ezer környékén. -
#88776 Tom.
Vörösmarty Mihály örökbecsű szavaival élve "Ez jó mulatság, férfi munka volt!"
-
#88775 Viszont a bomberek lövészei ismét félistenek lettek :D Nem? De! Nyóc... Nagyon brutálisan tolják. -
Lysandus #88774 Egy gonddal kevesebb. :-) -
#88773 nem. -
Lysandus #88772 Configot érdemes kimenteni? Kompatibilis a kettő? -
#88771 Köszi :) -
#88770 Fórumot olvasva többen panaszkodtak arra, hogy indulásnál lefagy a játék. Úgy tűnik, hogy néhány játékvezérlő (G27 kormány pl) összeakad a DirectX-el.
Ki kell húzni, elindítani a játékot, kilépni belőle, átdugni a joyt vagy kormányt másik USB-be és elvileg ez meg is oldja.
Egyenlőre fogalmunk sincs, hogy mitől van ez. DirectX hiba, joy driver hiba, vagy más. -
feca1229 #88769 Értékeltem Tom! Természetesen pozitív, mi más lenne!
A hülyékkel pedig ne foglalkozzatok! Nem lehet mindenkinek kerek a világ. -
#88768 A reshade-ből nekem a 3.1 van és nekem úgy tűnt hogy ahogy állítgattam az összetevőket változott a kép anélkül hogy azok az ini fájlok bekerültek volna külön az il mappájába. -
#88767 Én épp gépet váltottam még a tesztelés alatt, nem tudom megmondani, hogy a korábbi konfigon mennyire futott volna jól. A directX 11 és a 64 bites exe mindenképp segít, de közben új grafikai elemek is be lettek rakva. A fák például már nem kapcsolhatóak ki, mivel kellenek az ütközésmodellhez. A jobb stabilitás, és hogy recegés nélkül fut nem feltétlen jelenti azt, hogy gyengébb hardware kell alá. Egyszerűen a teljesítmény kiegyenlítettebb. Ezért is írtam le lejjebb, hogy miket kell lekapcsolni, ha valakinek fps gondja van (még én is lekapcsoltam néhány dolgot 7700K proci és 1070-es kártya konfiggal)
Buildings Amount - Unlimitedről Mediumra. Csak ez az egy kapcsoló a gépemen 40 fps-t hozott. Nem csak London fölött, Le Havre fölött is.
Távoli statikus objektumok árnyéka - ez is sok fps-t javít, ha be van kapcsolva az még erős gépen is recegést okozhat.
SSAO - nincs igazán hatása a képre, valamennyi FPS-t hoz ez is
Az extended clouds nagyon szép, de felhős időben is simán kirakja horizontig a felhőket - értelemszerűen gyengébb gépeken ez is gond lehet.
Ezen kívül:
Epilepszia szűrő - aki nem epilepsziás, az kapcsolja ki.
És a difficulty beállításokban mindenképp kapcsoljátok ki az anthropomorphic controlst -
croatianus #88766 Hátha egy kicsit megvigasztal : nem vagy egyedül, az enyém is épp döglődik. Mikor máskor?!
(Azért lejjebb vett órajelekkel lehet, hogy megpróbálom majd, ha már aszongyátok, hogy úgy hasít.)
Mindazonáltal: ÉJEN, ÉJEN, ÉJEN!
Köszönet az áldozatos munkáért!
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2017.12.15. 12:53:52 -
Kurfürst #88765 Köszi a megerősítést, eddig mindenki csak jókat zenget róla. Próbáltam szerezni FFB joyt de mivel mindenki leállt vele, hébe hóba vannak csak ősöreg példányok, az öreg Saiteket pedig azért lehet le kellene már cserélni, ha esetleg repkedni akarok. Viszont mivel az idő kevés, nincs kedvem beruházni egy drágább joystickban, szart meg nincs értelme venni. -
#88764 Azt megköszönnénk, ha valaki már letöltötte és úgy látja, nyomjon egy "ajánlott" értékelést Steam-en (játékon jobb klikk, értékelés írása (write review). Lehet magyarul is írni, az nem probléma ha nem angol.
Meg volna még valami, tegnap olvastam pl egy "nem ajánlott" értékelést azzal a szöveggel, hogy CloD helyett mindenki jobban jár ha megvennék a BoX-t, mert az sokkal jobb, és úgyis ugyanazokat a fejlesztőket támogatjátok vele. (Ezt egy BoS-al 1500 órát repült veterán írta le). Ez szimplán hazugság, semmi közünk a 777 fejlesztőihez.
Mikor írtam a faszinak, hogy ez hülyeség, törölte a kommentjeimet. A durva, hogy sokkal többen találták "hasznosnak" ezt az értékelést, mint "viccesnek". Ha lenne rá egy percetek, légyszives nyomjatok egy "nem hasznos" értékelést erre. Mást sajnos nem tudunk tenni, akkor sem ha egyértelmű hazugság vagy átverés ami az értékelésben le van írva.
http://steamcommunity.com/id/krupnski/recommended/754530/
Köfi -
sakkay #88763 Meg ha valaki felrakná a reshadet, progin belül be is kell állítani, hogy menjen
Én is beszívtam elsőre. Fent lesz keret töltéskor ha megy már. Ja és be lehet állítani, hogy mutasson fps-t is. -
sakkay #88762 Sokkal jobb lett a mesza-nekem-valahogy stabilabb a levegőben. A földön való mozgás is nagyon sokat fejlődött. Nem ráz olyan nagyon a húszas sem. Biztos lesz sírás brit oldalon -
#88761 Akkor ez már nem aktuális :)
Annak írom, akinek esetleg ez még gondot okoz, a Launcher64.exe -vel egy mappában voltak eredetileg a Reshade fájlok, ezt a kettő dxgi fájlt kell áttenni a parts/core mappába. -
#88760 Persze, megy 64 bites Windowson, sőt, 32 bites már nem is jó neki (CloD exe is 64 bites lett).
Egyszerűen töröld le a régi CloD-t, az nem kell már, és installáld fel teljesen új játékként. -
sakkay #88759 Köszi, meglesem.
Ok megvan, egy mappával beljebb volt.
Köszi
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.12.15. 10:42:02 -
#88758 Hát... pedig van oylan mappád tezsvírem.
Nekem is van. Ha jól emlékeszem (közel sem biztos...), akkor a steam/commonfiles/il-2 akármi mappában -
sakkay #88757 "Install után a dxgi.dll és dxgi.ini fájlokat át kell rakni a Clod parts/core mappájába, enélkül nem indul el."
Ezt elmondanád pontosan? Honnan hova? Nekem nincs ilyen mappám-Clod parts/core-és ha lenne is ezek-dxgi.dll és dxgi.ini -hol vannak? Illetve megvannak...szóval azokat hova kell másolni?
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.12.15. 10:05:34 -
feca1229 #88756 :-) -
Lysandus #88755 Melyik állatnak a legvidámabb a neve?
Hát a JUHHÉ!
Úgyis át akartam rakni a CloD-ot a c-ről a d-re. -
lala42 #88754 Egyáltalán win7 64-en megy ez?
Tehát ha jól értelmezem, akkor ehez nem kell a Clod. Ha azt letöröltem, teljesen, akkor csinálok egy Blitz tiszta telepitést és kész?
Vagy a 2. változat.
Kell az eredeti Clod. Erre ill. ehhez telepitem a blitz-et, majd uninstallálom az 1C Soft-ot.
Vagy nem jó a win7?
2600K-Giga HD6950(ezDX11) 16 Gb. ram. Ez lenne a kevés?
Utoljára szerkesztette: lala42, 2017.12.15. 08:57:21 -
#88753 Ha már letörölted az 1C SoftClubot, akkor a helyzet nagyon egyszerű, játéktulajdonságoknál csinálj egy fájl ellenőrzést, az remélhetően visszarak minden hiányzó fájlt.
Ha ez nem oldaná meg, akkor uninstalláld a CloD-ot teljesen, töröld ki az 1CSoftClub mappát és a Steamapps mappából is a CloD-ot, és töltsd le megint nulláról.
Ha ezzel megvagy, akkor a skineket, kabin fotót, küldetéseket -ha vannak- másold vissza ha el voltak mentve külső helyre.
A controlst minden esetben teljesen nulláról be kell állítani, ebben nincs különbség egyik install megoldásnál sem. -
lala42 #88752 Ird már le szájbarágósan a menetét. Nem sürgős, úgyis csak holnap érek rá. Köszi. -
lala42 #88751 Nem. Előbb ment az install, majd utána a Clod törlése a steamról, majd a dok mappából az 1C SoftClubot
Valamit elbasztam? Esetleg a DX11-es kari nem elég neki? (HD 6950)
Utoljára szerkesztette: lala42, 2017.12.15. 01:22:32 -
#88750 Ezt ugye install előtt törölted? Mert hozzászólásaid közt 5 perc különbség van, annyi idő alatt nem megy fel az új Clod... -
#88749 Bocs, privátban küldtem el az előzőre a választ.
Igen, ezt a mappát töröld, vagy nevezd át, attól függően, hogy van-e benne saját fájl. -
lala42 #88748 Problémaesemény neve: CLR20r3
Probléma-aláírás: 01: Launcher64.exe
Ekkor mi is van? -
lala42 #88747 Hali!
Az User\ Doc\ 1C SoftClub maoppát kell törölni? -
#88746 Köszönjük :)
Netes visszajelzésekből és most Teamspeaket hallgatva úgy tűnik, hogy jól sikerült :) -
Indi69 #88745 Köszi Tom, és gratula nektek ez nagy dobás tőletek. Ha nem lennétek már rég a kukában lenne ez a szim, Szép munka -
#88744 -
#88743 Igen.
De másold ki azokat a user fájlokat amik kellhetnek documents/1Csoftclub ls a steames játék mappából is.
- missionok
- dashboard pic
- skinek
utána legyalulhatod, nem lesz rá szükség többet.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.12.14. 22:36:33