IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Futómû állapotát jelzõ mûszer
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
http://www.leobodnar.com/products/BU0836/
Ez 1 joyt, 6 tengelyt, 1 HAT switchet és 32 gombot ad a géphez teljesen új játékvezérlõként. De ez csak bemenõ jeleket kezel, mûszer kijelzést, force feedbacket pl nem.
www.pumaszallas.hu
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
A legnagyobb baj hogy a müszerekhez olyan elektronika és softver kell ami kiolvassa az adatokat a játékból .
Mivel a gombok és a potik bemenõ jelet generálnak ezekkel nincs is semmi gond.Egy szétszedett joy-ból bármikor megéithetõ,de a lámpák és a mutatos müszerek már kimenõ jeleket fogadnak ehhez kell a spec elektronika.
Nézz körül Leo bodnar panel megoldására.
(Már csak a DBW mod-ba kellene életet lehelni. )
www.pumaszallas.hu
Köszi
Akkor Így:Célzáshoz kiváló videó.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A 6.0 telepítése során az alábbi hibaüzenetet kapom :
"...An i/o error occured while installing a file. This is normaly caused by bad installation media or a corrupt installation file..."
Újra leszedtem máshonnan a fájlt, de megint ezt kaptam. Mi lehet a gond ?
A másik, hogy a tiszta 4.11.1-re egybõl fel lehet tenni a 6.0-át, nem kell elõtte a5-öst is feltenni ?
Köszi
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Említettem neki pár német 2 vh. pilótát, tábornokot....egyiket sem ismerte!
Amúgy igaz amit mondasz. A legújabb korosztály egy része leszarja a történelmi múltat, a másik része,meg már nem minden részét szégyenli.
Egy része meg semmit sem szégyel már.
Na ezt érte el a ballib, nevelési politika.
Ebben a politikai felfogásban amit képviselnek, még az is szélsõjobbos lesz, akinek amúgy ez eszébe sem jutna.<#nevetes1>#nevetes1>
Ezt láttátok már?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Én úgy gondolom, hogy ez nem pénz és idõ, hanem inkább hozzáállás kérdése. Persze lehet, hogy rosszul látom...
A lényeg az, hogy, ha játszani akarok, akkor mehet vissza a win7... csak a Clod miatt! 😊)
www.smart-bus.hu
BlackSix meg kifejezetten jófejségbõl vállalta el az angol oldalon a kapcsolattartást, õt nem is oda nevezték ki. Ezek után elkezdik csesztetni az angol tudásával, és tõle független bugokkal. Elege lett belõle, nem is csodálkozom rajta.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu