IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz meg jó a cucc, hogy csak porosodjon.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Disszidálsz vagy mi? Ha intelesek meg NV-sek lennének a cuccaid állítom hogy még vevõ is lennék rájuk...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Eladó, ha lehet egyben a következõ motyesz:
AsRock 970 Extreme 4 alaplap (Gar.:2013.06.23)
2*4GB Kingmax DDR III 1333 (Gar.:2013.06.23)
2*2GB Kingmax DDR III 1333
Gigabyte AMD Radeon HD 6950 @ 6970! 2GB GDDR5 (Gar.: 2014.03!)
AMD Phenom II x4 975 BE
Scythe Mugen II hûtõ
SoundBlaster X-Fi XtremeMusic PCI
Saitek X-52 pro
Ház, Coolink 500W táp, kártyaolvasó (mit tudom én mennyi az egyben)
Samsung SyncMaster 2233BW 1680*1050 (HDMi)
Samsung 320GB SATA HDD
Asus DVD író
Szoftverek:
IL2
IL2 - Forgotten battles
IL2 - CloD (dobozos)
Lock On
Lock On: Flaming Cliffs 1 (dobozos)
Lock On: Flaming Cliffs 2
DCS: Black Shark (dobozos)
DCS: Black Shark 2
DCS: Combined Arms
DCS: P-51D
DCS: A-10C (elõvásárlásos, Nevada map ingyen jön hozzá)
FSX Gold
Diablo III
Rise of Flight
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Win7 és XP sp3 között bizony olykor ég és föld a különbség. A pc-men XP van. Az arra optimalizált játékok gond nélkül fullon futnak. A win7-es gamer laptopomon meg már nem futnak olyan szépen ha egyáltalán elindulnak. Annó megkaptam, hogy a laptop nem játékra való. Az újabb játékok amik win7-re is optimalizáltak még is gyönyörûen mennek a 24"-os monitorra kötve nativ felbontása mellet full beállítással. És a laptop max ha 10°C-ot melegszik <#nevetes1>#nevetes1>
Uristen mennyit dumaltunk konyvekrol,filmekrol,haditechnikarol<#nevetes1>#nevetes1>
Jelentem meg mindig csak mobilnetem van,igy nem tudok patchelni es repulni CloD-dal.
Majd ha lesz net raprobalunk. Bar mostansag a DCS world Su25T be vagyok beleszerelemesedve<#banplz>#banplz>
A Béna.
Aki ilyesmin gondolkozik szerintem keresse fel itt sg-n Pointer4 kollégát õ foglalkozik szimulátorok építésével, igaz õ autós, de elektronika az végül is ugyanaz kb.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Futómû állapotát jelzõ mûszer
http://www.leobodnar.com/products/BU0836/
Ez 1 joyt, 6 tengelyt, 1 HAT switchet és 32 gombot ad a géphez teljesen új játékvezérlõként. De ez csak bemenõ jeleket kezel, mûszer kijelzést, force feedbacket pl nem.
www.pumaszallas.hu
A legnagyobb baj hogy a müszerekhez olyan elektronika és softver kell ami kiolvassa az adatokat a játékból .
Mivel a gombok és a potik bemenõ jelet generálnak ezekkel nincs is semmi gond.Egy szétszedett joy-ból bármikor megéithetõ,de a lámpák és a mutatos müszerek már kimenõ jeleket fogadnak ehhez kell a spec elektronika.
Nézz körül Leo bodnar panel megoldására.
(Már csak a DBW mod-ba kellene életet lehelni. )
www.pumaszallas.hu
Köszi
Akkor Így:Célzáshoz kiváló videó.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A 6.0 telepítése során az alábbi hibaüzenetet kapom :
"...An i/o error occured while installing a file. This is normaly caused by bad installation media or a corrupt installation file..."
Újra leszedtem máshonnan a fájlt, de megint ezt kaptam. Mi lehet a gond ?
A másik, hogy a tiszta 4.11.1-re egybõl fel lehet tenni a 6.0-át, nem kell elõtte a5-öst is feltenni ?
Köszi
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Említettem neki pár német 2 vh. pilótát, tábornokot....egyiket sem ismerte!
Amúgy igaz amit mondasz. A legújabb korosztály egy része leszarja a történelmi múltat, a másik része,meg már nem minden részét szégyenli.
Egy része meg semmit sem szégyel már.
Na ezt érte el a ballib, nevelési politika.
Ebben a politikai felfogásban amit képviselnek, még az is szélsõjobbos lesz, akinek amúgy ez eszébe sem jutna.<#nevetes1>#nevetes1>
Ezt láttátok már?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.