IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pumaszallas.hu
"The problem seems to be a .Net 4.5 incompatibility, for example i've downloaded and installed the Visual Studio 2012 Express for Desktops which also uses 4.5, after installing i lost the Cockpits in Cliffs of Dover. Normaly it's on Microsoft to fix that problem in their .Net 4.5 implementation."
www.pumaszallas.hu
De mindegy, ha nem tartják fontosnak, akkor ez van... dobok egy win7-t oszt annyi... 😊
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
A folytatást azonban rá lehet majd telepíteni ("a következõ patch maga a folytatás lesz"), de azt még hivatalosan nem jelentették be.
Hogy Luthier félévente ír a fórumra, az nem új, eddig is ez volt. Én BlackSix-et sajnálom, mert õ hetente kéthetente azért adott valami infót, csak pár paraszt személyesen õt kezdte basztatni, amibõl elege lett elég hamar.
www.pumaszallas.hu
Si vis pacem, para bellum.
4.11.1 és a HSFX 6.1 esetében meg tettek be egy külön "Zoom" gombot, amire a profil nélkül rátehetõ a látószög fokozatmentes verziója.
www.smart-bus.hu
Tudna valaki egy használható profilt IL2 Clod-hoz X 52-e?
Tegnap egész este szutykoltam vele, de csak nem jó, illetve fogalmam sincs, hogy rakom a nézelõdést a gázkaron lévõ ministickre.
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960
http://www.knightairsoft.com/PricingPlan2012-4.png
www.pumaszallas.hu
Ami biztos, hogy a clod feljesztése befejezõdött, Black6 elköszönt, folytatást még nem jelentették be, Luthierrõl a hivatalos patch óta nem hallani.
Ha lesz bármilyen hivatalos infó, arról biztosan tudni fogunk 😊
Minden más csak spekuláció és pletyka.
www.pumaszallas.hu
Van ingyenes free trial, ami annyit tesz, hogy nem férhetsz hozzá a népszerûbb modern technikához (Fóka, Tigris, stb), illetve gyalogosként nem lehet távcsöved.
Sajnos a normál elõfizetõs accom nem használhatom free trialosként, újat regelni meg nem akarok, ezért régóta felé sem néztem.
Pedig néha jó lenne repülni, gyárat bombázni, vagy atg-vel tankokra vadászni.
Más... Tom! Nem lehetne valahogy rávenni ezeket a pubikat, hogy kezdjenek valamit ezzel a Win8 nem indulási dologgal... nem lehet olyan nagy történet, amit eddig próbáltam minden játék megy, még a régi IL2 is elindul, csak a CLoD nem akar... :S
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

szoke-no-tankol-valos-sztori-15285
www.pumaszallas.hu
Felhív egy partnerünk (már legalább tizenöt éve vagyunk kapcsolatban).
: -Zöldborsó kombájnhoz kellene légszûrõ...
Hétvége volt, és a sok hülyeségtõl már qrvára le voltam fáradva...
Pár másodpercre elnémultam...
Õ pontosan tudta, hogy ez nálam annyit jelent: , hogy "megatek.....anyád".
Párszor már ugrattuk egymást hasonló hülyeségekkel...
Szinte még most is hallom, ahogy mondja a telefonban : ne tedd le,ne tedd le, ne tedd leeeeee!!!!!
Mond egy cikkszámot, és akkor döbbenek rá, hogy tényleg van ilyen...<#zavart1>#zavart1>
D9
Hát nem...<#nevetes1>#nevetes1>
Köszi, nagyon régen nem röhögtem ilyen jót!!!<#taps>#taps><#integet2>#integet2>
D9
www.smart-bus.hu
Szûrõ betéteket akartak vásárolni (olajcseréhez).
Láttam,hogy egy VW Golf-al jöttek...
Kérdezem tõlük a paramétereket, hogy "milyen" a Golf. (3-as,4-es...benzines,dízel)
Ezt a választ kaptam: PIROS!!!...<#nevetes1>#nevetes1>
Próbáltam poénosra venni a figurát, mert azt hittem, hogy õk is viccbõl nyögték be az autó színét...
De nem...
Még annyit fûztem hozzá, hogy piros autóhoz nincsenek szûrõink.
A csajok komolyan vették: "OK, köszi sziasztok!"
Amikor kiléptek a boltból, csak néztünk egymásra: Ilyen van?!<#wow1>#wow1>
D9
www.smart-bus.hu
Ezen besírtam
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pcpilot.hu
Errõl hallottatok valamit?http://warthunder.com/en/ azt állítják realisztikus irányíthatóság is lesz.
üdv Drebil
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
Igaz csak egyet repültem de lelõttem egy gépet tisztán kettõt megosztva és nincs feltüntetve. Ha nem képesek rendesen csinálni akkor ennek semmi értelme.

***** Damage Caused *****
Plane: SpitfireMkIa_100oct
---- Inflicted:
Engine oil cooling/lubrication damage
Controls generic damage
Wheel brakes failure
Wheel brakes damage
Engine water cooling damage
Flaps failure
Cockpit damage
Plane: HurricaneMkI_dH5-20
---- Inflicted:
Elevator disabled
Plane: SpitfireMkIIa
---- Inflicted:
Machine gun failure
Flaps failure
Under carriage damage
Controls generic damage
Elevator disabled
Engine damage
Plane: SpitfireMkIIa
---- Inflicted:
Engine damage
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Flaps failure
Engine damage
Engine damage
Propeller broken
Propeller broken
Engine disabled
Propeller broken
Engine damage
Engine damage
Plane: HurricaneMkI
---- Inflicted:
Electrical generator damaged
Electrical battery damaged
Machine gun failure
Plane: SpitfireMkIa_100oct
---- Parts cut off:
Rudder
Plane: HurricaneMkI_dH5-20
---- Parts cut off:
Rudder
Rudder
***** Your plane has these damages: *****
Electrical battery damaged
Elevator disabled
Propeller broken
Propeller broken
Engine disabled
Propeller broken
Adj egy linket légyszíves, mert én nem találom ezt a szabályzatot sehol, de szeretném elolvasni.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.pumaszallas.hu
Nagyon nem izgat, ha megint lesz ilyen, akkor is fogok új gépet hozni.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Ezek szerint sem Nate(game crash), sem pedig Dumbo(engine blows up) nem jöhetne újra,ha legközelebb megismétlõdnek gondok 😞
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Amúgy Pottyondynak apósa által na meg gondolom más miatt is jó kapcsolatai voltak a németekkel,nem véletlen,hogy sok fényképen van a nagy ászokkal mint Erich Hartmann és Gerhard Barkhorn.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Felettünk nem jártak B-26-osok, amit Hartmann Pottyondy-val lelõtt az 1-1 A-20 Boston volt, Becze Csaba az elfelejtett hõsök címû könyvében van benne ez a légiharc nagyon szépen leírva.😊 Hartmann Mustangok elleni gyõzelmei zavarosak, a legtöbb forrás azt említi hogy 7 Mustangot lõtt le akkor amikor az amcsik sorozatban támadták a romániai célpontokat 1944-ben, köztük Ploiesti-t viszont azt azon az oldalon, amit én linkeltem, azon nyoma sincs a 7 Mustangnak, ha valóban Hartmann lõtte le Veszprém felett a P-51-est akkor már 8 Mustangnak kellene lennie. Azonban ezen az oldalon, amit én mérvadónak tartok megint nincs ott a Mustang gyilkosok között. Azt a Mustang elleni gyõzelmet amirõl Tobak Tibor ír, talán egy másik német arathatta. Egyébként sztem biztos hogy Hartmann 7 Mustangot lõtt le, mert sok helyen olvastam azokról gyõzelmekrõl és sztem biztos hogy valós gyõzelmek. Az utolsó Mustangok elleni légiharcában Hartmannak ki kellett ugrania a gépébõl, mert elfogyott az üzemanyaga és ha jól emlékszem 1 Mustang megpróbálta lelõni az ernyõn lógó Hartmannt, de szerencsére nem talált.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Málnássy egy másik sztori, õ a szovjetek ellen repült együtt Hartmannal. :-)