IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Én úgy gondolom, hogy ez nem pénz és idõ, hanem inkább hozzáállás kérdése. Persze lehet, hogy rosszul látom...
A lényeg az, hogy, ha játszani akarok, akkor mehet vissza a win7... csak a Clod miatt! 😊)
www.smart-bus.hu
BlackSix meg kifejezetten jófejségbõl vállalta el az angol oldalon a kapcsolattartást, õt nem is oda nevezték ki. Ezek után elkezdik csesztetni az angol tudásával, és tõle független bugokkal. Elege lett belõle, nem is csodálkozom rajta.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
"The problem seems to be a .Net 4.5 incompatibility, for example i've downloaded and installed the Visual Studio 2012 Express for Desktops which also uses 4.5, after installing i lost the Cockpits in Cliffs of Dover. Normaly it's on Microsoft to fix that problem in their .Net 4.5 implementation."
www.pumaszallas.hu
De mindegy, ha nem tartják fontosnak, akkor ez van... dobok egy win7-t oszt annyi... 😊
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
A folytatást azonban rá lehet majd telepíteni ("a következõ patch maga a folytatás lesz"), de azt még hivatalosan nem jelentették be.
Hogy Luthier félévente ír a fórumra, az nem új, eddig is ez volt. Én BlackSix-et sajnálom, mert õ hetente kéthetente azért adott valami infót, csak pár paraszt személyesen õt kezdte basztatni, amibõl elege lett elég hamar.
www.pumaszallas.hu
Si vis pacem, para bellum.
4.11.1 és a HSFX 6.1 esetében meg tettek be egy külön "Zoom" gombot, amire a profil nélkül rátehetõ a látószög fokozatmentes verziója.
www.smart-bus.hu
Tudna valaki egy használható profilt IL2 Clod-hoz X 52-e?
Tegnap egész este szutykoltam vele, de csak nem jó, illetve fogalmam sincs, hogy rakom a nézelõdést a gázkaron lévõ ministickre.
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960
http://www.knightairsoft.com/PricingPlan2012-4.png
www.pumaszallas.hu
Ami biztos, hogy a clod feljesztése befejezõdött, Black6 elköszönt, folytatást még nem jelentették be, Luthierrõl a hivatalos patch óta nem hallani.
Ha lesz bármilyen hivatalos infó, arról biztosan tudni fogunk 😊
Minden más csak spekuláció és pletyka.
www.pumaszallas.hu
Van ingyenes free trial, ami annyit tesz, hogy nem férhetsz hozzá a népszerûbb modern technikához (Fóka, Tigris, stb), illetve gyalogosként nem lehet távcsöved.
Sajnos a normál elõfizetõs accom nem használhatom free trialosként, újat regelni meg nem akarok, ezért régóta felé sem néztem.
Pedig néha jó lenne repülni, gyárat bombázni, vagy atg-vel tankokra vadászni.
Más... Tom! Nem lehetne valahogy rávenni ezeket a pubikat, hogy kezdjenek valamit ezzel a Win8 nem indulási dologgal... nem lehet olyan nagy történet, amit eddig próbáltam minden játék megy, még a régi IL2 is elindul, csak a CLoD nem akar... :S
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

szoke-no-tankol-valos-sztori-15285
www.pumaszallas.hu
Felhív egy partnerünk (már legalább tizenöt éve vagyunk kapcsolatban).
: -Zöldborsó kombájnhoz kellene légszûrõ...
Hétvége volt, és a sok hülyeségtõl már qrvára le voltam fáradva...
Pár másodpercre elnémultam...
Õ pontosan tudta, hogy ez nálam annyit jelent: , hogy "megatek.....anyád".
Párszor már ugrattuk egymást hasonló hülyeségekkel...
Szinte még most is hallom, ahogy mondja a telefonban : ne tedd le,ne tedd le, ne tedd leeeeee!!!!!
Mond egy cikkszámot, és akkor döbbenek rá, hogy tényleg van ilyen...<#zavart1>#zavart1>
D9
Hát nem...<#nevetes1>#nevetes1>
Köszi, nagyon régen nem röhögtem ilyen jót!!!<#taps>#taps><#integet2>#integet2>
D9
www.smart-bus.hu
Szûrõ betéteket akartak vásárolni (olajcseréhez).
Láttam,hogy egy VW Golf-al jöttek...
Kérdezem tõlük a paramétereket, hogy "milyen" a Golf. (3-as,4-es...benzines,dízel)
Ezt a választ kaptam: PIROS!!!...<#nevetes1>#nevetes1>
Próbáltam poénosra venni a figurát, mert azt hittem, hogy õk is viccbõl nyögték be az autó színét...
De nem...
Még annyit fûztem hozzá, hogy piros autóhoz nincsenek szûrõink.
A csajok komolyan vették: "OK, köszi sziasztok!"
Amikor kiléptek a boltból, csak néztünk egymásra: Ilyen van?!<#wow1>#wow1>
D9
www.smart-bus.hu
Ezen besírtam
www.pcpilot.hu
Errõl hallottatok valamit?http://warthunder.com/en/ azt állítják realisztikus irányíthatóság is lesz.
üdv Drebil
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
Igaz csak egyet repültem de lelõttem egy gépet tisztán kettõt megosztva és nincs feltüntetve. Ha nem képesek rendesen csinálni akkor ennek semmi értelme.