IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Három kék csík már rég nincs. FPS felezõdés meg sosevót (nekem) :p

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
qvanyját az összes játékfejlesztõnek ,hogy rohadjanak meg mert mind "független" hát persze:) Szemét NV fujj. Mindenkitlefizet .<#mf1>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Sanyo

www.pcpilot.hu

Ha minden igaz, akkor holnap lesz idõm tesztelgetni a végleges verziót... kíváncsi vagyok, hogy megszûntek-e az anomáliáim... ( fps felezõdés, 3 kék csík ) :)

www.smart-bus.hu

Her Laca
jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjj a régi nóta<#eplus2><#pias>
Hogy fut most a 6970 en? Savasnak az van meg kell kérdezni ,lehet a végleges óta rendben van minden vele .

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Nesu

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Azt vedd, amelyikre több a garancia! Kb ugyanazt tudják... ( ha a garancia ideje is egyforma, akkor inkább a GTX, mivel a szemét AMD nem számolt a független orosz programozókkal! <#idiota><#duma><#vigyor2> )

www.smart-bus.hu

Nesu
GTX 570 2.5GB , 238 € - 404 €

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nesu

Zpogi
Urak adjatok tanácsot pls,mert nem tudok dönteni egy GTX570-es és Leon 6950/70-ese között, az áruk nagyjából ugyanaz.

Köszi

repvez
Engem érdekelne minden ami a gép szerkezetéhez kapcsolodik.
mijki
Szép!

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

<#eljen> szép darab gratulálok én is!

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Szerintem(!) ne "restauráld", gondolj azokra a kezekre, amelyek "koptatták"...
(Tudom, hogy ez most egy kicsit szentimentálisan hangzik...)
Jól elhelyezted a térképen! <#smile>
Köszönet a képekért!

D9

VO101Tom
Sajnos semmit nem lehet kideríteni. Akitõl vettem a tárcsa elõéletét nem ismerte, az 50-60-as években jutottak hozzá, és most adta el. Annyit tudni, hogy a Gamma cég gyártotta, és ránézésre is használt cucc, a külsõ gyûrû eléggé meg van kopva (még agyalok rajta, hogy "restauráljam", vagy maradjon eredeti állapotban)... Az idõtárcsa kialakítása alapján 43 környékén gyárthatták. De hogy ki és mikor használta, azt nem tudom kideríteni (sajnos a Gamma tárcsákon sem gyártási dátum, sem más azonosító jelzés nincs)...

www.pumaszallas.hu

Téged is irigyellek, hogy egy ilyen "tárgy" van a birtokodban...
Lehet, hogy Te is elgondolkodtál rajta, hogy vajon ki használhatta utoljára?

D9

Nagyon örülök neki, hogy jó kezekbe került!
Mekkora érzés lesz majd, amikor elõször veszed a kezedbe..., felhúzod, és elindulnak a mutatók. <#smile>
Tudom, hogy közhelyes, de én úgy gondolom, akkor majd "életre kel".
Istenem, ha az az óra mesélni tudna!!! <#smile>

D9

Vogel
Érdekli a társaságot modern repülõgép gépészet? Csak mert, ha engedélyt kapok rá tudok pár pdf-et mutatni. Pár cím:

Alternativ rep tüzelõanyagok
Jégtelenítõ
Kormányvezérlés
Hidraulika rendszer
Pneumatika rendszer
tüzelõanyag rendszer
tûzoltó rendszer
utas és deszantterek
vészelhagyás

VO101Tom
Navigációhoz használták. A pumaszálláson lévõ leírás nagyon régi és hiányos, majd nemsokára jön az új oldal, azon egy elég hosszú, részletes cikk lesz ezekrõl.

www.pumaszallas.hu

Sanyo
Navigáció, nemsokára új képekkel és bõvebben az új Pumaszálláson.

www.pcpilot.hu

nagyon szépen köszönöm a linket és mindenkinek köszönöm a gratulációkat <#worship>. Egy nálam sokkal jobban hozzáértõ barátomat kértem meg, hogy adja meg annak az oldalnak a elérhetõségét, ahol ha szerencsém van, akkor a sorozatszám alapján belehet azonosítani, hogy mikor, hol és milyen gépbe is épült be az óra. Ha kiderítek valamit nem fogom magamban tartani <#nevetes1>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Nem ugrik be pontosan hogy a DR tárcsát mihez használták, navigációhoz vagy bombavetéshez?

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Grat hozzá!:)

VO101Tom
<#eljen>
Én egy DR-2 tárcsát vettem pár hete, az is eredeti, 2.vh-s magyar gyártmány.

www.pumaszallas.hu

Mindenképp :) Ha minden jól megy, elvileg holnapra de legkésõbb péntekre itt kell hogy legyen. Vannak itt maréknyian kollégák is akik legalább annyira várják mint én :) Megigértették velem, hogy csak az õ jelenlétükben bonthatom ki :) Amúgy õk nem is kifejezetten repülõs vagy szimulátorosak, csak történelem és mûkedvelõk :D

Gratula!!! <#eljen>
Tölts majd fel léccccííííí pár tucat képet, hadd csorogjon a nyálam! <#nyes>

D9

Nincs mit. Számlaszámom : 11.......:)
Willenbrock
Pont erre gondoltam én is mikor megláttam-odatesznek egy csenevész Buchont ami mégiscsak egy más gép.Vagy legalább hangsúlyoznák ki hogy ez nem Bf 109 csak abból van kialakítva-még a fülke sem olyan mint a 109-esé csak méretre.

LeonSilver
Hát... beszélhetnénk róla de csak akkor ha nem kell beszámítanom a cuccot :)
Nem feltétlenül egyben akarom eladni.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

köszönöm a linket! már le is csaptam RÁ! <#awink> Hadd dicsekedjek el vele kicsit :) Külföldi aukciós oldalakon 500 dollárról indulnak ezek az órák hiányos és mûködésképtelen állapotban. Majd kiugrok a bõrömbõl hogy ennyiért jutok hozzá <#taps>

szerintem az csak egy, csak 2x van felrakva.

pardon, a forrás lemaradt.

Itt pedig egy ilyen óra mûszaki bemutatása olvasható el egy kávé mellett <#crazya> Kellemes olvasmány minden óra kedvelõnek vagy csak mûszaki érdeklõdésûeknek. Ezek bizony még az örökké valóságnak készültek <#smile>

Zpogi
Ez az ajánlatom: #57961 még mindig áll.

Itt is van kronográf, ráadásul 2 db-ot is árul az eladó.
Mi van? Lecseréled az asszonyt, vagy jön a gyerek? :-)

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

77PXDrebil
A dobozos IL2 - CloD érdekel ha gondolod! adok érte 2000huf ot!

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Õsanyánk egy ocska ####### !

acidrain
Tazmán:

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

LeonSilver
Változás fog bekövetkezni az életvitelembe és ebbe nem fér bele a számítógépezés. :(
Ahhoz meg jó a cucc, hogy csak porosodjon.

mertmár mivan már he??? <#wilting>

Disszidálsz vagy mi? Ha intelesek meg NV-sek lennének a cuccaid állítom hogy még vevõ is lennék rájuk...

LeonSilver
Még egyszer, utoljára :) Aztán kidobom az egész hóbelevancot az ablakon a 3.14csába már.
Eladó, ha lehet egyben a következõ motyesz:

AsRock 970 Extreme 4 alaplap (Gar.:2013.06.23)
2*4GB Kingmax DDR III 1333 (Gar.:2013.06.23)
2*2GB Kingmax DDR III 1333
Gigabyte AMD Radeon HD 6950 @ 6970! 2GB GDDR5 (Gar.: 2014.03!)
AMD Phenom II x4 975 BE
Scythe Mugen II hûtõ
SoundBlaster X-Fi XtremeMusic PCI
Saitek X-52 pro
Ház, Coolink 500W táp, kártyaolvasó (mit tudom én mennyi az egyben)
Samsung SyncMaster 2233BW 1680*1050 (HDMi)
Samsung 320GB SATA HDD
Asus DVD író

Szoftverek:
IL2
IL2 - Forgotten battles
IL2 - CloD (dobozos)
Lock On
Lock On: Flaming Cliffs 1 (dobozos)
Lock On: Flaming Cliffs 2
DCS: Black Shark (dobozos)
DCS: Black Shark 2
DCS: Combined Arms
DCS: P-51D
DCS: A-10C (elõvásárlásos, Nevada map ingyen jön hozzá)
FSX Gold
Diablo III
Rise of Flight

Vogel
Mindig felbasz, amikor Buchont tesznek be Mesza helyett. És hajtogatják szegény papinak, hogy õ volt az ellenfele :S

ja azt elfelejtettem mondani, hogy win7 vs win8-ról nincs tapasztalatom, de a win7 prof 64 vs xp3 között lásd lentebb <#nezze>

Solt, kb ebben a témában írtam neked egy privátot. Majd legyél már szíves elolvasni <#integet2>

Win7 és XP sp3 között bizony olykor ég és föld a különbség. A pc-men XP van. Az arra optimalizált játékok gond nélkül fullon futnak. A win7-es gamer laptopomon meg már nem futnak olyan szépen ha egyáltalán elindulnak. Annó megkaptam, hogy a laptop nem játékra való. Az újabb játékok amik win7-re is optimalizáltak még is gyönyörûen mennek a 24"-os monitorra kötve nativ felbontása mellet full beállítással. És a laptop max ha 10°C-ot melegszik <#nevetes1>

Valaki kérdezte régebben, hogy a JSGME-ben választható "Tiger Flyby's" opció micsoda ? Most megvan az is. Bekapcsolásakor hallható a pilóta terheléstõl függõ levegõ vétele. Kár csak az, hogy nálam a funkció bekapcsolásakor lefagy a játék.
Jo kis konyvtara van,ezt tanusithatom!
Uristen mennyit dumaltunk konyvekrol,filmekrol,haditechnikarol<#nevetes1>
Jelentem meg mindig csak mobilnetem van,igy nem tudok patchelni es repulni CloD-dal.
Majd ha lesz net raprobalunk. Bar mostansag a DCS world Su25T be vagyok beleszerelemesedve<#banplz>

A Béna.

Hecker007
Ha jól emlékszem csinál kijelzõ elektronikákat is, de nem tudom hogy rep szimmel mûködik-e.

Aki ilyesmin gondolkozik szerintem keresse fel itt sg-n Pointer4 kollégát õ foglalkozik szimulátorok építésével, igaz õ autós, de elektronika az végül is ugyanaz kb.

Willenbrock
Nem vagyok olyan gazdag :/A mûszert nem túl nehéz megcsinálni úgy hogy hasonlítson az eredetire,a vezérlõ elektronikáját annál inkább,úgy hogy mûködjön is.

Nem ez az elsõ eset tudtommal.