IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Hogy fut most a 6970 en? Savasnak az van meg kell kérdezni ,lehet a végleges óta rendben van minden vele .
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
AMD Radeon HD 6970 - 880MHz/5.5GHz 2GB GDDR5 vs NVIDIA GeForce GTX 580 - 772MHz/1544MHz/4.0GHz 1.5GB GDDR5
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
www.smart-bus.hu
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
AMD Radeon HD 6970 - 880MHz/5.5GHz 2GB GDDR5 vs NVIDIA GeForce GTX 570 - 732MHz/1464MHz/3.8GHz 1.25GB GDDR5
GTX 570 1.28GB , 263 € - 362 €
HD6950 2.0GB , 160 € - 330 €
GTX 670 2.0GB , 329 € - 540 €
Köszi
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
(Tudom, hogy ez most egy kicsit szentimentálisan hangzik...)
Jól elhelyezted a térképen! <#smile>#smile>
Köszönet a képekért!
D9
www.pumaszallas.hu
Lehet, hogy Te is elgondolkodtál rajta, hogy vajon ki használhatta utoljára?
D9
Mekkora érzés lesz majd, amikor elõször veszed a kezedbe..., felhúzod, és elindulnak a mutatók. <#smile>#smile>
Tudom, hogy közhelyes, de én úgy gondolom, akkor majd "életre kel".
Istenem, ha az az óra mesélni tudna!!! <#smile>#smile>
D9
Alternativ rep tüzelõanyagok
Jégtelenítõ
Kormányvezérlés
Hidraulika rendszer
Pneumatika rendszer
tüzelõanyag rendszer
tûzoltó rendszer
utas és deszantterek
vészelhagyás
www.pumaszallas.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Én egy DR-2 tárcsát vettem pár hete, az is eredeti, 2.vh-s magyar gyártmány.
www.pumaszallas.hu
Tölts majd fel léccccííííí pár tucat képet, hadd csorogjon a nyálam! <#nyes>#nyes>
D9
Nem feltétlenül egyben akarom eladni.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Õsanyánk egy ocska ####### !
Ahhoz meg jó a cucc, hogy csak porosodjon.
Disszidálsz vagy mi? Ha intelesek meg NV-sek lennének a cuccaid állítom hogy még vevõ is lennék rájuk...
Eladó, ha lehet egyben a következõ motyesz:
AsRock 970 Extreme 4 alaplap (Gar.:2013.06.23)
2*4GB Kingmax DDR III 1333 (Gar.:2013.06.23)
2*2GB Kingmax DDR III 1333
Gigabyte AMD Radeon HD 6950 @ 6970! 2GB GDDR5 (Gar.: 2014.03!)
AMD Phenom II x4 975 BE
Scythe Mugen II hûtõ
SoundBlaster X-Fi XtremeMusic PCI
Saitek X-52 pro
Ház, Coolink 500W táp, kártyaolvasó (mit tudom én mennyi az egyben)
Samsung SyncMaster 2233BW 1680*1050 (HDMi)
Samsung 320GB SATA HDD
Asus DVD író
Szoftverek:
IL2
IL2 - Forgotten battles
IL2 - CloD (dobozos)
Lock On
Lock On: Flaming Cliffs 1 (dobozos)
Lock On: Flaming Cliffs 2
DCS: Black Shark (dobozos)
DCS: Black Shark 2
DCS: Combined Arms
DCS: P-51D
DCS: A-10C (elõvásárlásos, Nevada map ingyen jön hozzá)
FSX Gold
Diablo III
Rise of Flight
Win7 és XP sp3 között bizony olykor ég és föld a különbség. A pc-men XP van. Az arra optimalizált játékok gond nélkül fullon futnak. A win7-es gamer laptopomon meg már nem futnak olyan szépen ha egyáltalán elindulnak. Annó megkaptam, hogy a laptop nem játékra való. Az újabb játékok amik win7-re is optimalizáltak még is gyönyörûen mennek a 24"-os monitorra kötve nativ felbontása mellet full beállítással. És a laptop max ha 10°C-ot melegszik <#nevetes1>#nevetes1>
Uristen mennyit dumaltunk konyvekrol,filmekrol,haditechnikarol<#nevetes1>#nevetes1>
Jelentem meg mindig csak mobilnetem van,igy nem tudok patchelni es repulni CloD-dal.
Majd ha lesz net raprobalunk. Bar mostansag a DCS world Su25T be vagyok beleszerelemesedve<#banplz>#banplz>
A Béna.
Aki ilyesmin gondolkozik szerintem keresse fel itt sg-n Pointer4 kollégát õ foglalkozik szimulátorok építésével, igaz õ autós, de elektronika az végül is ugyanaz kb.