IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
A GTX680 viszont súlyos tízezrekkel drágább mint egy HD7970, ÉS... :)
Nálam is száguld... :)
www.smart-bus.hu
- A logo.wmv-t valóban törölni kell, különben az egyik gpu kisebb mhz értéken fut.
- A kék csíkok eltûntek.
- Az fps felezõdés eltûnt.
- Ha belenagyítunk, valóban ott vannak a kis fehér csíkok. ( térkép hiba )
Összességében jobban fut, bár néha van mikrolag gyanú... de teljes képet még nem kaptam...
www.smart-bus.hu
Az 580 ellen is az volt az érv hogy a 6970 olcsobban ugyan azt tudja. Aztán nézd meg mi lett abból az ugyanazból Nesu linkelte nemrég.
De be is fejezném mielõtt elkezdeném mert végül is nem erdekel:)
Nekem száguld a clod más baja meg nem érint.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Bár a 7970 is jó deszerintem ide nem az való.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
@Laca: No igen... ugyanaz a tudás, 30-40 ezerrel drágábban... :)
www.smart-bus.hu
.
Hidd el nekem felesleges a 4 gigás verzió... nem a vram lesz kevés 6000*1080-ban... a CloD szerintem kinyírja ilyen beállításon.
A 2gb-s 670, vagy egy HD7970 szerintem jó választás a CloD-hoz, de mielõtt megvennéd a másik két monitort, mindenképpen próbáld ki kölcsön monitorokkal! :)
www.smart-bus.hu
Khm... Ez nem GTX 570, hanem GTX 670! A 4 gigás verzió, amit itthon nem is kapni. Még a "szürke" piacon is körbekérdeztem a PH-aprón, de ott sem tudják szállítani!
Egyébként meg merek nagyot álmodni, különösen, ha sikerülne cégre megvenni. Videóvágáshoz úgyis kéne egy erõs gép. :-)))
Ennyiért itthon 2 gigás GTX 670-et se kapni. Ahogy nézegetem még az ottani árakat a RAM ami féláron van. A proci, alaplap stb. kb ugyanannyi, mint nálunk.
( egyébként pont most tesztelem a változásokat... ;) )
www.smart-bus.hu
Viszont szó sem volt 3 monitorról... :) A CloD-t ne mérd a BF3-hoz... ez nem fog úgy futni! A 6000*1080 fel fogja zabálni azt a GTX570-t... nem csak a memória mennyisége a lényeg, hanem a gpu ereje is...
Arról nem is beszélve, hogy ennyiért már majdnem kapsz 3GB-s HD7970-t, ami azért erõsebb a GTX570-nél, ráadásul itthoni üzletbõl, ami ugye az esetleges garanciális dolgokat azért elvben megkönnyíti... :)
www.smart-bus.hu
Elõször használtban gondolkodtam, mostanra viszont már az úh kezd körvonalazódni. Viszont akkor már tényleg egy olyan gép kellene, amihez nem kell évekig hozzányúlni. És nekem a nagy álmom három monitoron nyomni az Il-2-õt. <#nyes>#nyes> A három monitor a 6000*1080-as felbontás.
Van hozzá kártya:
Íme
Érdemes elolvasni az elsõ felhasználói kommentet is (Most Helpful Customer Reviews, elsõ hozzászólás.) A srác épp arról ír, hogy Battlefield 3-at nyomat rajta ultra beállításokkal, három monitoron +30 fps-sel. És ezzel 1,8 GB-ot használ a kártya grafikus memóriájából. Viszont a Crysis 2 maxon, három monitorral már 2,2 GB-t használ nála. És gondolom, hogy a CloD-hoz sem lenne elég 2 GB. De 4 GB szerintem már igen.
Ja, és ha átszámoljátok a kártya árát, akkor 100 ezer alatt van. Nyilván mire ideér valamivel több. De akkor is qrva jó ár, nem?
Csak odáig írja amit a monitor max tud ,ha tudja a megjelenítõ gondolom nincs akadálya. Osztán micsoda VGA val akarod ezt meghajtani?
Urak, mekkora a maximális felbontás a CloD-ban? 6000x1080-at tud? Megnézné valaki, akinek fenn van?
Köszönöm!
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
GT535-ön alapjáraton eldöcög-e a CLOD?
...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Savas. Milyen beállításokon vannak nálad a talaj részletesség, textúra részletesség?
www.pumaszallas.hu
Itt vannak a fehér csíkok.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Nyugi már! Mindenkinek meg lehet a véleménye bizonyos dolgokról. Emiatt nehogy már lelépj!
Ez így a legtisztább...
Viszont én itt befejeztem a pályafutásom,nagyot csalódtam.
Üdv néktek.
Mivel nem siettünk a nejemmel nagyon, megnéztük õket, mire az egyik vitrines bútor elõtt megkérdezte, hogy ismerjük-e a kitett fényképen látható ember, de mivel fiatalnak néz bennünket, szerinte nem valószínû. Mondom neki, hogy a képen Madaras József látható, sõt a Ménesgazda c. filmben együtt is játszottam vele, mint statiszta, amire igencsak meglepõdött, viszont amikor a vitrinbõl elõvette Madaras eredeti Kossuth-díját mindennel együtt, mi is néztünk egy nagyot.
Az SLI/CF a végleges peccsben -1c fórum szerint- már mûködik.
3 csík már nagyon rég nincs. Múltkor volt itt valakitõl egy screenshot, a horizonton 1 fehér csíkkal, az max. a Doveri sziklák lehettek, mert ilyen bugról nem is hallottunk.
Az áttetszõ mûszerfalat passzolom. Nekem sosem volt, a fórumon meg már rég nem téma.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
Apropó nyeremény, a saját CoD DVD-met nem lehetne felajánlani nyereményként?;):)
www.smart-bus.hu
FPS felezõdés valószínûleg a két GPU miatt volt... ezért voltam morcos amikor flegmáztak a CF kérdésre... :)
www.smart-bus.hu