IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs is ezzel gond! :) Én is váltogatom õket... egyszer ez, egyszer az. Gondolkoztam is egy GTX680-n, de elgurult a gyógyszerük az árakkal! :)

www.smart-bus.hu

Nem-nem... a 6970 olcsóbb is volt, és amennyivel olcsóbb volt, annyival lassabb is. Az ár/érték arányuk volt egál...

A GTX680 viszont súlyos tízezrekkel drágább mint egy HD7970, ÉS... :)

Nálam is száguld... :)

www.smart-bus.hu

Én most inkább NV vennék. Eddig ATI volt, de most kipróbálnám az erõ sötét oldalát. :-)
No nyúztam egy kicsit, és azt kell mondjam sokat javult...

- A logo.wmv-t valóban törölni kell, különben az egyik gpu kisebb mhz értéken fut.
- A kék csíkok eltûntek.
- Az fps felezõdés eltûnt.
- Ha belenagyítunk, valóban ott vannak a kis fehér csíkok. ( térkép hiba )

Összességében jobban fut, bár néha van mikrolag gyanú... de teljes képet még nem kaptam...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Annyira unom ezt az ugyanakkora tudást olcsóbban.
Az 580 ellen is az volt az érv hogy a 6970 olcsobban ugyan azt tudja. Aztán nézd meg mi lett abból az ugyanazból Nesu linkelte nemrég.
De be is fejezném mielõtt elkezdeném mert végül is nem erdekel:)
Nekem száguld a clod más baja meg nem érint.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Amúgy a 670 kicsit cibálva ott van mint a 680.
Bár a 7970 is jó deszerintem ide nem az való.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Nem is kell... mi sem tudjuk a teljes igazságot a vaterás dolgaikról! :D

@Laca: No igen... ugyanaz a tudás, 30-40 ezerrel drágábban... :)

www.smart-bus.hu

Her Laca
Hagyd már azt a ratyiont:) Gtx 680 oszt had szóljon.Abból is van 4 gigás
.

Nos, lehet, hogy elkapott a hév. A monitorok száma nyilván az asszonytól függ, tehát NEM valószínû, hogy meglesz a három. <#idiota> Annak is örülök, hogy sikerült beadnom, hogy használt gép helyett legyen új. De - hogy is mondta egy bizonyos klasszikus - ezzel kapcsolatban sem fejtettem még ki neki az igazság minden szeletét. <#nyes>
Jogos, csak elírtam... :) De ettõl még 100e körül HD7970-t lehet kapni, ami erõsebb mint a 670... Íme :)

Hidd el nekem felesleges a 4 gigás verzió... nem a vram lesz kevés 6000*1080-ban... a CloD szerintem kinyírja ilyen beállításon.

A 2gb-s 670, vagy egy HD7970 szerintem jó választás a CloD-hoz, de mielõtt megvennéd a másik két monitort, mindenképpen próbáld ki kölcsön monitorokkal! :)

www.smart-bus.hu

Szóval a srác arról ír, hogy GTX 570-rõl váltott erre, a 4 gigás 670-esre.
De Mester!

Khm... Ez nem GTX 570, hanem GTX 670! A 4 gigás verzió, amit itthon nem is kapni. Még a "szürke" piacon is körbekérdeztem a PH-aprón, de ott sem tudják szállítani!

Egyébként meg merek nagyot álmodni, különösen, ha sikerülne cégre megvenni. Videóvágáshoz úgyis kéne egy erõs gép. :-)))

Ennyiért itthon 2 gigás GTX 670-et se kapni. Ahogy nézegetem még az ottani árakat a RAM ami féláron van. A proci, alaplap stb. kb ugyanannyi, mint nálunk.
Nem játszik vele, mert még mindig nem kapta meg a TIR kütyüjét... <#duhos2><#schmoll2><#vigyor2>

( egyébként pont most tesztelem a változásokat... ;) )

www.smart-bus.hu

Nincs mit Uram! :)

Viszont szó sem volt 3 monitorról... :) A CloD-t ne mérd a BF3-hoz... ez nem fog úgy futni! A 6000*1080 fel fogja zabálni azt a GTX570-t... nem csak a memória mennyisége a lényeg, hanem a gpu ereje is...

Arról nem is beszélve, hogy ennyiért már majdnem kapsz 3GB-s HD7970-t, ami azért erõsebb a GTX570-nél, ráadásul itthoni üzletbõl, ami ugye az esetleges garanciális dolgokat azért elvben megkönnyíti... :)

www.smart-bus.hu

Her Laca
Solt nem is játszik a játékkal <#eplus2><#ravasz1><#pias> honnan tudná mi kell hozzá<#conf><#eplus2><#puszis>

úh=új
Hosszas konzultációt folytattam privátban Solt mesterrel, mert most már nagyon kellene egy CloD-ra alkalmas gép. Ezúttal is hálás köszönet Soltnak! <#worship><#worship><#worship>

Elõször használtban gondolkodtam, mostanra viszont már az úh kezd körvonalazódni. Viszont akkor már tényleg egy olyan gép kellene, amihez nem kell évekig hozzányúlni. És nekem a nagy álmom három monitoron nyomni az Il-2-õt. <#nyes> A három monitor a 6000*1080-as felbontás.

Van hozzá kártya:

Íme

Érdemes elolvasni az elsõ felhasználói kommentet is (Most Helpful Customer Reviews, elsõ hozzászólás.) A srác épp arról ír, hogy Battlefield 3-at nyomat rajta ultra beállításokkal, három monitoron +30 fps-sel. És ezzel 1,8 GB-ot használ a kártya grafikus memóriájából. Viszont a Crysis 2 maxon, három monitorral már 2,2 GB-t használ nála. És gondolom, hogy a CloD-hoz sem lenne elég 2 GB. De 4 GB szerintem már igen.

Ja, és ha átszámoljátok a kártya árát, akkor 100 ezer alatt van. Nyilván mire ideér valamivel több. De akkor is qrva jó ár, nem?
Her Laca
Min akarod azt nézni?<#wow1>
Csak odáig írja amit a monitor max tud ,ha tudja a megjelenítõ gondolom nincs akadálya. Osztán micsoda VGA val akarod ezt meghajtani?

Halihó!

Urak, mekkora a maximális felbontás a CloD-ban? 6000x1080-at tud? Megnézné valaki, akinek fenn van?

Köszönöm!
Kíváncsi vok a legénység túlélte-e.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Két jó B-24-es Libi fotó, sztem Ploesti 1943, akit érdekel van ott több is, a fotók természetes nem az enyémek sajnos.
Libi1
Libi2

Épp telefonáltam, amikor rám csaptál. Majdnem ledobtam a telefont<#nevetes1>

ne legyél már tudatlan! Hát a legújabb BMW :D

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
Az mi?

szekelyland
Gyerekek!

GT535-ön alapjáraton eldöcög-e a CLOD?

...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

VO101Tom
Ez sima térképhiba, a csempéket nem normálisan pakolja össze. Nemtom ennek mi lehet az oka, nálam ilyen sincs, de a horizonton a fehér csíkok ez nem ezek voltak. Itt a banneren várjátok meg azt a képet, ahol a Spitfire égõ motorral van oldalról, na AZ a horizonton a három csík. Ilyen nincs már.

Savas. Milyen beállításokon vannak nálad a talaj részletesség, textúra részletesség?

www.pumaszallas.hu

acidrain
Zoom -olj, és tádááám!
Medzsik :)

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

LeonSilver
Hol?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

acidrain
Jól fut.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Itt vannak a fehér csíkok.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Mondtam.

Her Laca
Ja minap láttam fehér párába burkolózni gépet. Tehát ez megmaradt csak hál istennek ritka jelenség.

Her Laca
Mi van Pogival?<#conf><#conf><#rinya><#fejvakaras>

Pogi!

Nyugi már! Mindenkinek meg lehet a véleménye bizonyos dolgokról. Emiatt nehogy már lelépj!
Zpogi
Köszi Leon

Ez így a legtisztább...

Viszont én itt befejeztem a pályafutásom,nagyot csalódtam.

Üdv néktek.

Ma voltam egy illetõnél venni valamit és mellette kérdezte, hogy nem nézném-e meg a házában levõ kiállítást az általa készített bútorokból.
Mivel nem siettünk a nejemmel nagyon, megnéztük õket, mire az egyik vitrines bútor elõtt megkérdezte, hogy ismerjük-e a kitett fényképen látható ember, de mivel fiatalnak néz bennünket, szerinte nem valószínû. Mondom neki, hogy a képen Madaras József látható, sõt a Ménesgazda c. filmben együtt is játszottam vele, mint statiszta, amire igencsak meglepõdött, viszont amikor a vitrinbõl elõvette Madaras eredeti Kossuth-díját mindennel együtt, mi is néztünk egy nagyot.
Úgy, hogy vicznek szántam a dolgot.

VO101Tom
Asszem Hetti volt aki észrevette, hogy ha a C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\parts\core\GUI\logo.wmv fájl nincs kitörölve, akkor a ubisoft logo lejátszása lockolja az AMD kártyák GPU-ját. Neki 400 MHz-en ment 800 MHz helyett. Poginál is volt ilyen gond. Ezt a fájlt ki kell törölni (ha a játékon fájl ellenõrzést végzel, az visszarakja!).

Az SLI/CF a végleges peccsben -1c fórum szerint- már mûködik.

3 csík már nagyon rég nincs. Múltkor volt itt valakitõl egy screenshot, a horizonton 1 fehér csíkkal, az max. a Doveri sziklák lehettek, mert ilyen bugról nem is hallottunk.

Az áttetszõ mûszerfalat passzolom. Nekem sosem volt, a fórumon meg már rég nem téma.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ha már telepítetted és kipróbáltad Steam alatt, akkor hogy adod át másnak a játék jogokat? Tudtommal az maximum az accounttal együtt menne.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Google korában nehéz kérdés...?

www.pumaszallas.hu

Jó az 5let egyébként, nem rosszindulatból írtam.:) Azért ha lesz kedvem, arra a CoD-ra majd még szükségem lesz.:);)

Sanyo
A célközönség nem a hardcore, hanem a szimulátorozással most ismerkedõk. Éppen ezért nem akartam túl nehéz kérdéseket.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Sajnos csak ennyire volt idõm tegnap, ha van felesleges kódod, megköszönöm, legfeljebb kettõt sorsolok ki. :)

www.pcpilot.hu

Nehezebb kérdéseket nem lehetett volna?:) Mondjuk hogy ki hajtotta végre a Natterrel az elsõ repülést, amely egyben az utolsó is lett, vagy ki vezette a gátdöntõket azon a bizonyos bevetésen. Nekem a tök fejemmel, fejbõl kb. 5 mp fejtörés után sikerült mindre helyesen válaszolnom, abból az 5 mp-bõl 3 azzal telt el, hogy a V1-es berepülõpilótán gondolkodtam.:)
Apropó nyeremény, a saját CoD DVD-met nem lehetne felajánlani nyereményként?;):)

Grat, szép!:)Sztem se restauráld, egy komoly ilyesmikkel foglalkozó oldalon azt szokik mondani, igaz azt sisakokra értik, hogy "Minden sisakátfestõ a pokolra kerül!".:):)

Tom, Sanyo, köszönöm a válaszokat!:)

Nem tudtam, mert Win8-n nem indult el... :( Csak emiatt raktam vissza a Win7-t, de tesztelni még nem volt idõm! :)

www.smart-bus.hu

Her Laca
A mostanit ki sem próbáltad? Nem is vagy fan:)

Her Laca
Na most megnyerhetem én is?

Az elõzõ hivatalos verzióban nekem még voltak anomáliák... vagy kék csíkok, vagy átlátszó textúrák, már nem emlékszem pontosan... :)

FPS felezõdés valószínûleg a két GPU miatt volt... ezért voltam morcos amikor flegmáztak a CF kérdésre... :)

www.smart-bus.hu