IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
A Flight Gear-t nem tervezed szemrevételezni? 😊
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
'a szárny átlépi a helyi hangsebességet, de a gép még nem'
A szárny ilyenkor elválik a géptörzstõl és eltávolodik,vagy hogyan is mûködik ez? 😊)
ezt a "helyi hangsebesség témát is kifejthetnéd mert nagyon érdekelne
köszi!
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Barmi kis iras vagy tapasztalatott orommel veszek. Igaz nem ezzel a repulos jatekkal jatszok, de a legjobb pilotak me'g mindig az IL2-be vannak. 😉
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Egyébként nem tartom lehetetlennek az 1000 km/h-át, a háború végén több gép is megközelítette a hangsebességet zuhanórepülésben, volt is ebbõl probléma. Vannak errõl feljegyzések is. Ehhez viszont át kellett lépniük az 1000 km/h-át.
GOOBY, pls
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
www.pcpilot.hu
Van valakinek egy eladó trackIR-je?
Gyakorlás ,gyakorlás ,gyakorlás elvtárs😊
Amúgy van pár okossag de telórol írok ahhoz meg hosszú lenne majd holnap leírom.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Köszönöm a segítséget, azt azért halkan merem csak mondani, annyira nem vagyok béna, általában többször gyõzök mint nem. Atagon meg csak párat repültem, aszt hiszem 5-0 eddig a javamra. Szóval a me 109 alap repülés taktika megvan, csak csiszolni kell. Én konkrétan arra voltam kíváncsi ha dogolni' kell,(mert így jártam pl.) van-e valami titkos technika..<#nyes>#nyes>hát gondoltam , hogy nincsen.
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
De inkább meghagyom ezt a gyönyört az ellenfeleknek. Ezek szerint akkor meg van fejtve ,hogy sokan miért is repülnek tengerszinten ,körbe körbe karikába a csatorna felett. A szépséget helyezik elõtérbe! Én az hittem ,hogy csak szimplán gyakorlatlanok még ,de most már értem😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
A CLOD ban meg de pláne igaz . Amit leírtál manõvereket azok ebben a játékban egyenlõk az öngyilkosággal. Ebben a játékban a spit az nem az a spit amit te megszoktál. Ha ilyen manõverekbe kezdesz ,úgy elbaxa az energiáját ,hogy utána csak vergõdni fog. Nem véletlen ,hogy a szövi oldalon repülõ jó pilcsik sem így repülnek.Itt nagyon fontos ,hogy megtartsa az energiát az ember legyen az Hurri ,vagy spit,vagy BF.
Ha téped akkor rábaxtál.Oyan szinten elkoptatod a sebességedet,hogy ha a másik semmi mást nem csinál csak tovasuhan finoman felemelve ,te már csak alulról rángathatod a botot bízva abba ,hogy fakezû az ellen és nem talál el.
Higy nekem ,de majd rájössz te is ha nekiállsz játszani vele.
Amúgy én jószerivel egyedül császkálok a légben és nem ritka,hogy komplett 4 gépes társaságot leamortizálok,két titka van. Magasabban lenni és aránylag jó lõni.És kibaszottul örülök magamnak olyankor😊
www.pumaszallas.hu
Ki akar meszába ülni ha mondjuk P40 vagy ha más nincs spiti áll a rendelkezésre.<#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2> Tudom hogy más a filozófiánk, ezért írtam neki hogy: "Jól akarod magad érezni? Repülj ahogy jólesik!" ebbe beletartozik az is ahogy ti nyomjátok! És azt is igazoltad, hogy ti eredményhajhászok vagytok és attól érzitek magatokat jól ha 5-6 gépet lelövöldöztök és nem a szép manõverektõl. De ezzel sincsen különösebb bajom, csak engem ez annyira nem motivál.<#worship>#worship><#awink>#awink><#vigyor2>#vigyor2>
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
Azért mint õs dogfightos, szívesen megnézném egy meszával mire mennél a megszakított palástorsóddal, ha egy Spit van a seggedben... <#idiota>#idiota>
Sakkay. Ne hallgass rá, csak összezavar 😊 Elõnyben támadj, hátrányban lépj le. Ha feletted vagy mögötted vannak, arra nincs tuti módszer, akkor csak a másikon múlik, hogy túléled-e. Már a harc elõtt is helyezkedj, és azt keresd ki lehet rád a legveszélyesebb. Azt támadd elõször. Az 1v1-et meg gyakorlolni kell, azt fórumon úgysem lehet elmagyarázni.
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Ja-ja ezek a fiuk csak "hullámvasutazni" szoktak.<#wink>#wink> És ez a csillagok háborúja filing, mármint emelkedj 20km fölé és akkor biztos nem lesz senki fölötted dolog meg csak az eredmény hajhászoknak való. Jól akarod magad érezni? Repülj ahogy jólesik! Egyébként amíg nem vagytok 4-5 en de minimum 2 en összerádiózva úgy sem lehetsz más csak HÕS! Egy közepes géppár vagy két közepes géppár ha kicsit is összeszokottak és fegyelmezettek minden ász egyénnél eredményesebbek, akár melyik technikát repülik!
Komolyra fordítva a szót mint õs dogfightos azt javaslom az általad leírt esetben: Kiszámíthatatlanság! Ha elindítasz egy palástorsót szakitsd meg a leg váratlanabb helyzetben és indíts egy másik figurát. A lényeg, hogy ne mozogj síkokban se vízszintesen se függõlegesen mindig vagy emelkedve vagy süllyedve csináld a figurát mozogj 3D-ben.
De ahogy olvasgatok a clod ról az a legcélszerûbb ha lemész bokor szintre és irány az erdõ!<#eljen>#eljen><#csodalk>#csodalk><#wow1>#wow1><#wave>#wave>
Sry az ocsmány irásért de közös gépen vagyok, és vki felcserélte a billentyüket :/
A "csúsztatott orsónál" nemtom mire gondolsz, ilyen manõver nincs. Az orsózás nem sokat segít, mert a gép hossztengelye körül forogsz csak, abba könnyû belelõni. Csúsztatni a gépet nem szabad, sok energiát vesztesz, és dugó veszélyes is. Ha te is elég magasan vagy, akkor enyhe szögben gyorsítva (ne leborítva, azt ritkán követik) magad után tudod csalni. Ilyenkor a sebességetek kiegyenlítõdik, és az energiafölénye lecsökken arra a pár száz méterre, amennyivel fölötted marad. Hogy aztán 6 órából hogyan szeded ki az ellenfelet, az a legnehezebb feladat, akkor próbálj ollózni, palástorsózni, belassítani. Ezt 1v1-ben meg tudjuk mutatni, tudunk gyakorolni, elmondani nehéz. Sok mindentõl függ, az ellenfél manõvereitõl, a magasságtól, a távolságától stb. 100%-os tipp akkor sincs, különben nem lenne kunszt 😊
www.pumaszallas.hu
Ha nincsen mag. és sebességi elõny. És kénytelen vagy harcolni(pl repkán mindig van aki rád csap ha harcolsz, mert mindig van aki feljebb van<#nevetes1>#nevetes1>szóval, mit erõltessen az ember? Ahogy eddig néztem, védekezõ manõvernek a "csúsztatott orsó" jött be úgy ahogy, meg az , hogy folyamatosan az ellent néztem, és úgy csináltam mindig a lehetõség szerinti a manõvereket, hogy elém csússzon. De mégis mit van ezen kívül?<#fejvakaras>#fejvakaras>
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
En nem vagyok hajlando dogfightba belemenni<#banplz>#banplz>
Ugy vagyok vele,hogy amihez nem ert az ember azt ne eroltesse.
Nem is nagy kedvencem a BF109,varok inkabb Fokara ,addig meg bombazgatok😄
A Béna.
csak az kavart meg hogy Vogel azt írta "ismertem valakit aki így játszik".
Kb. mindenki így játszik az il2-vel, trimmet használva dog közben.
Azt hittem ez valami új trükk 😊
GOOBY, pls
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Hajj, ha lenne idõm repülni 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Találtam nektek egy jó kis leírást, igaz angolul van:
LINK
Egyébként anno amikor lett pedálom én is a magassági trimmet tettem a bot jobb-bal tekerõre (Cyborg Evo szintén), dogfightban nagyon jó volt, hogy azonnal lehetett a végállások közt váltani. Csak útvonalrepülésnél volt szar, hogy elengedett botnál középállásba ment azonnal.
www.pumaszallas.hu