IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@Hecker007: Úgy-úgy...
www.smart-bus.hu
Laca, a GTX590 neked nem alternatíva... minimálisan gyorsabb csak a 680-nál, de cserébe jóval többet fogyaszt, és két gpu, tehát ott lehetnek anomáliák! 😊
www.smart-bus.hu
PL, de biztos van olcsóbb is.
Az 590 irreálisan drága! 270-280 ezret kérnek érte... biztos bitang, de ez márt azért nekem is durva! 😄
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Asszem semmin sem variált legalábbis ami az észlelést befolyásolná ,de majd megkérdezem ,mert most ide nem akar írni.
Amúgy meg ne csodálkozz 😊) Le vannak fizetve oszt kész:XD
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Én ezt nem tudom elképzelni, de, ha van kedved és türelmed letesztelhetjük, hogy azonos beállításokon, azonos körülmények közt van-e eltérés...
www.smart-bus.hu
CloD alatt nekem most kiakadt 60fps-n, oszt nem mozdul onnan... bár valamelyik nap egyedül lövöldöztem egy bombázót hátulról a teszt kedvéért, oszt amikor nagyon közel repültem hozzá, õ meg elkezdte eregetni a füstöt magából, akkor a füstbe belerepülve leesett 30-40-re...
www.smart-bus.hu
Elkezdte látni a kontaktokat ,amik ezidáig rejtve voltak elõtte.
Komolyan mondom. Csak van abban valami amit mondottam annó!
Persze olyan játéknál ami használja a 2GPU-t.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
És jóóóóóóóóóóóóó!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Addig viszont elég egy kisebb kártya is. Szerinted a CloD-hoz melyik több, mint elég? A GTX 650 vagy 640? Vagy kell a 660?
Olyanokat már nem is kapni. :-))))
www.smart-bus.hu
Nektek milyen videókártyátok van, és milyen beállításokkal megy rajta a CloD?
Egyébként szép meg jó ez a könyv, de van ennél jobb is 😊, ami a borítón is látszik, elég sötétben lefotózták pár ismert gép mûszerfalát (mondjuk ezek éles, szép nagy képek), van egy rajz, hogy melyik mûszer micsoda, meg 1-2 oldalon a gép története nagy vonalakban. Vegyesen szövi és tengely gépek. A könyv egyébként német nyelvû.
Ami szerintem jobb könyv, az a Deutsche Flugzeug Cocpits 1935-1945. Ez is német nyelvû, de ebben van egy nagyon jó galéria, amiben az egyes repülõmûszereket fotózták végig. Mûszerek, botkormányok, Revik nagyon nagy felbontású, remek fotókon. A gépekrõl, kabinokról mûszaki rajzok, fotók is vannak természetesen, meg rövid történet. Nagyon jó, hogy a korai meszákról is van benne szó, a V-1 prototípusról meg a B, C, D szériákról is (bár kabinfotó ezeknél nincs), és persze a háború végi típusokról is.
A harmadik könvy, ami megint csak ilyen "must have", az a Luftwaffe Diary 1-2. Az elsõ kötet a luftwaffe pilótáiról szól (századok rövid története, életrajzok), a második kötet a pilóták kiegészítõirõl, egyenruháiról, felszerelésérõl (olyan szintig, hogy pl milyen sapkát, csizmát vagy épp jelzõpisztoly használtak). Ez angol nyelvû könyv.
Akit ezek érdekelnek, dobjon privit.
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Mert valóban nem válik ketté a 2 alkatrész,de a tankönyvekben és a köznyelvben igy használják ahogy Vogel irta.
Ez olyan mint amikor a Bödöcs Tibor mondta, hogy bevezették a faluba a szennyvizet (csatornáztak).Mindenki tudja miröl van szó igy is.
ÉS ha hozzáteszem hogy a szárny alatt meg lassabban megy a levegõ mint maga a gép akkor meg aztán teljes a káosz 😊
Aki tudja mitöl repül a repülö az megérti a helyi hangsebességet is.ÉS a gép körül több lökéshullám is kialakul nem csak egy ,Sõt amikor visszavált hangsebesség alá az áramlás ott is kialakul.
Állatkertben tilos etetni az állatokat, fórumon tilos etetni a trollokat....
Tudod jól hogy van ez - a monitor mögött mindíg 4 mérnöki diplomás, 2 méter magas 120 kilós díjbirkózó igazi férfinek szeret látszani minden pattanásos fotelfizikus kölyök...
már megszoktam, minden félévben jön valaki tanítani ide az il2 fórumra is.
On:
A múltkor kérdezettet kiegészíteném:
I7 3632 cpu, 8 giga ddr3 és egy nvidia gt635 elég-e kisebb felbontáson clod-nak?
Tudom h notebook nem számítógép hanem kozmetikai cikk, de ezt kaptam a cégtõl, nagy duzzogva ezt fogadtam el.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Tehát! Szó sincs arról,hogy neked nem lehet igazad,vagy hogy Vogel a mindentudás egyetemébõl jött volna közénk és megkérdõjelezhetetlen tudással rendelkezne.(mindamellett ha jól tudom õ ilyesmit tanul)Õ is tévedhet ,vagy pongyolán ,nem teljesen egyértelmûen fogalmazhat,ha te ezt észrevételezed akkor tedd szóvá,ne adj isten vedd a fáradságot nézz utána a témának és akár több oldalas értékes hozzászólást produkálva helyesbítsd . Mi szívesen olvassuk!
DE! ne kezelj ledegradálva senkit,mintha a seggedbõl rántottad volna ki,
( pl: vogelnek lehet rémlett valami az 1995-ös aranysas valamelyik számából amit a fizika kettesért kapott, Vagy : ugyanis vogel repülõdinamikai szakértõ úr ) mert ez itt visszatetszõ ,és nem toleráljuk,fõleg egy ismeretlentõl nem ,meg amúgy sem.
Remélem lejött mondandóm lényege. Attól,hogy ilyen stílust veszel föl nem leszel okosabb a szemünkben,mi több eléred azt,hogy rövid úton elküldünk a picsába. Na ez asszem egyértelmû volt.
Ha úgy érzed,hogy meg tudsz felelni annak a minimális elvárásnak amit vázoltam ,akkor nagyon szívesen látunk itt a repülést az Il2 -õt kedvelõk körében ,ámde ha nehézséget okoz az elsajátítása ezen normáknak ,szerintem ne is erõlködj tovább az ide írogatással mert hidd el verbálisan fogsz olyat kapni amit még öreg korodra is emlegetni fogsz😊
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Ami videókat Szepy mutatott, azon pofásan néz ki. Nálam viszont bûnranda volt (mindent feltoltam maxra pedig) az alapjáték azonban õsrégi Flight Simulator szinten van (grafikában). A joyt és kontrolst beállítani nem tudtam (pedig kerestem, esküszöm). Végeredményben egy újabb FS, repülgettem kicsit úgy, hogy pedállal kellett csûrni, de sok idõt nem tököltem vele ezek után. Az FS sincs fent, nem tud lekötni az a szim.
Lehet, hogy modokkal, különbözõ keigészítõkkel (vannak fizetõs és nem fizetõsek is) érdekes dolgok hozhatók ki belõle, de alapot feltéve kb erre számíthatsz:

www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
vogelnek lehet rémlett valami az 1995-ös aranysas valamelyik számából amit a fizika kettesért kapott,de nem jól írta,ez a lényeg,a többi mesebeszéd
Jelen esetben nincs. A hangsebesség ugyanis nem állandó. Függ egy csomó dologtól. Konyhanyelven: más lesz a géptörzs körül, és más a szárny körül. Így lehetséges az, hogy Vogelnek igaza van.
www.pcpilot.hu
ugyanis vogel repülõdinamikai szakértõ úr azt mondta,hogy a szárny átlépi, de a gép nem,de mivel a kettõ dolog össze van csavarozva<#alien2>#alien2> ez csak úgy lenne lehetséges hogy a csavarkötések megnyúlnak mint egy rágógumi...HAHAHAHAHA