IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze az elethuseget megdobna rendesen, ha forgatnad fejed hatrafele 😊
www.smart-bus.hu
ha megvetted ezt a kütyüt, akkor már kiterjeszthetted ezt a 2 irányú érzékelést 6 irányúra (ezen mint látszik 3 fényvisszaverõ cucc van)
ez az újabb (4-es, 5-ös) track ir-ben már alap, azokhoz nem kell külön megvásárolni.
GOOBY, pls
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
www.pcpilot.hu
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
Egyébként Laca a múltkor mintha azt mondta volna, hogy van még neki ilyen kütyüje. Én is meg akarom kérni, hogy szánjon már meg eggyel. :-)
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Mármint, hogy mit, hogy lehetne...
Egyébként mi a különbség a sima 5-ös a pro között?
Amcsiból akkor éri meg rendelni, ha ismerõs hazahozza, vagy ajándékként küldik haza... de akkor is érdemes a hivatalos forgalmazótól rendelni ilyen mûszaki kütyüket...
www.smart-bus.hu
TrackIr 5 pro
* ezt inkább lelkiismeret furdalásnak hívják a bûnelkövetõknél .
De itthon szerintem már kapni se lehet. Mármint újonnan. Mondjuk használtan is érdekelne, de az sincs.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Mondjuk teljesen véletlen találtam rá akkor egy megoldást. Felraktam egy olyan ATI drivert, ahol a CCC-ben volt egy olyan opció, ami szépen körberajzolta az objekteket. Na az már segített. Mert világos háttér elõtt (ég) sötét vonalkával rajzolta körbe a contactot, sötét háttér elõtt (erdõ) meg fehérrel.
Csak én hülye frissítettem a drivert, és a következõbe már nem volt benne. Azt meg elfelejtettem, hogy melyik volt a körberajzolós.
Egyébként simán kinézem az NV-bõl, hogy csenget a fejlesztõknek. Láttam én már marketingesektõl nagyobb szemétséget is. A piacszerzést nagyon durván szokták nyomni. Ettõl persze az ATI-sok lehetnének ügyesebbek az NV-seknél a "korrumpálásban", akarom mondani "fejlesztési támogatásban". De úgy látszik õk vagy kevesebbet ajánlottak, vagy a rossz emberhez mentek oda, vagy nem rabolták el Oleg fiát. Hogy nyomatékosítsák a "kérésüket".
Mondjuk az ATI marketingstratégiája egyértelmûen az ár. Nagyon durván alákínálnak az NV-nek. De mivel az NV-nek nagyobbak a marketingköltségei, szerintem nagyjából egálban vannak pénzügyileg.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Flatter:
Valóban nem hangsebességhez kötött, csak nagy sebességekhez. A sebesség növekedésével a nem teljesen merev szárny felfelé csavarodást szenved el. Ez állásszög változást jelent, mivel a húr és a megfúvási irány közötti szög növekszik. Elérve a kritikus szöget részben átesik a szárny (szárnyvég)ami igy lecsap. A folyamat kezdödik elölröl, avagy letörik az elsö felcsapásra mert nem erre volt méretezve az alkatrész.
Amikor rezonancia miatt "csapkod" a szárny az nem flatter. Az csak tervezési hiba amivel nem számoltak. Tervezésnél figyelmemmel kell lenni minden alkatrésznél az önfrekvenciára, ami nem kis munka! Még egyszerü tolórudazatnál is figyelembe kell venni! Szóval elöfordulhat, mivel sztohasztikus jelenségek modellezése nem lehetséges.
A hangsebesség meg mindig helyi, hiszen adiabatikus környezettel számolva a képlet gyök alatt n*R*T, ahol az n a politropikus kitevö (jelen esetben kappa=1,41 sacc/kb,mivel a levegöt adiabatikusnak vesszük, de itterációval pontosan kiszámithato a hömérséklet függvényében), R a specifikus gázállandó levegöre ami 287,04 KJ/KgK, és T a hömérséklet Kelvinben. A végeredmény m/s.
Válthatok komoly nyelvezetre is csak akkor nem ér célt az esetleges joszándéku "oktatásom" a közösség számára.
www.pcpilot.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.pumaszallas.hu
Ezekkel a beállításokkal ilyen a garfika (1680x1050-ben):
www.pumaszallas.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.pumaszallas.hu
Én is kemény gyerök vagyok, de Lacának beszólni...
Barátom rád a halál vár 😄DD
Most õszintén, hogyan van ez?! Unatkozol otthon aztán fellépsz ide és kötekszel'? Mi ennek az értelme? Ha mondjuk 14 vagy még megértem. Mert akkor nem te tehetsz róla..
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Van valakinek eladó trackIR 5-je? Úgy néz ki hozatnom kell a tengerentúlról.
Mondjuk a tényeken semmi sem tud változtatni úgymint hogy melyik a jobb😊
Na vajon melyik lenne ?<#eplus2>#eplus2>ÉS! Indulhat a Flame!!!!!!!<#mf1>#mf1><#taps>#taps><#pias>#pias>