IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laca egy Electronik-AI ! 😊
Az útvonal nekem is jó. Írsz egy árat is?
<#taps>

Ez melyik amazon, és ott mennyi a trackIR 5?
Urak,ha igeny van ra: minden nap az amazon mellett megyek meloba.
Dec 16-17 korul megyek haza kocsival, Sopron-Balatonfured-Budaest-Nyiregyhaza utvonalon. Kocsiba elfer par track ir😄

A Béna.

Amennyiben win7ed van milyen bluetooth software-t haszálsz wii-hez?
Her Laca
Jelentem az elemes megoldás hibátlanul mûködik,le lett tesztelve,na most a szarv jön meg a felfogatás.
A bicikli lámpa elektronikáját nem babráltam az elsõ gombnyomásra villog a másodikra folyamatos a fény,de gondolom ez nem okoz gondot Solt mester ,hogy kétszer kell megnyomni azt a rohadt gombocskát😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Vagy?<#fejvakaras>

Újal.<#bohoc>

Nekem freetrackem van.
Volt kamerás(30 fps max) is.
Most a wii konrollerét' használom ..100 fps+ alig érzékeny a fényre...kur*a jó. De csak az eredetivel mûködik, mert az 4 pontot tud kezelni, az új 2...ezt csak úgy olvastam, <#alien>de igaz lehet mert kipróbáltam és az újjal tényleg nem jó.
Ja és köszönet az ittenieknek, az õ leírásuk segített.
Már megköszöntem, de ezt nem lehet eléggé!<#nevetes1>

Hecker007
olyan infra kamera kell ami legalább 30FPS-t tud, ha lassabb akkor akadni fog az egész sajnos, és 640*480-as felbontásúnak kell lennie ha jól emlékszem, egy idõben kísérleteztem ezzel 😊

OK!
Csak azért kérdeztem, mert a tegnap délutánom a 3D kérdés körüljárásával telt.
Ha gondolod szólok majd, ha körvonalazódott a dolog.
Her Laca
Ha kész dobok róla képet fel és el lehet dönteni.
Különben töprengtem ,lehet érdemes lenne kipróbálnom ,hogy veszek infra kamerát amit lehet számító géphez kötni és a Free track el kipróbálni.
Na majd utána nézek ,mennyi egy ilyen asszem biztonság technikai boltokban lehet kapni.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Ja az elemes. Én most meg nem mondom,hogy hol vannak a képek de kb jobb lesz mint a gyári.Ha kell akkor csinálok. Soltét épp most tajkolom.

Köszi, kellene nekem is akkor. Mintha már valamikor raktál volna fel képet róla, nincs meg valahol ? A "vezeték nélküli" az egy választható opció?

Esetleg, ha valaki akar venni TrackIR5-öst, beszállnék a rendelésbe.
Jól látom, hogy a magyar web-es boltban komplett van csak ?
<#taps><#worship>

www.smart-bus.hu

+1! Ha lehet én is kérnék egyet a vezeték nélküli fajtából.

Hálás köszönet! Majd írd meg, hogy mennyi, és utalom!
Her Laca
Ja ja. Azért kérdezem ,mert ha nekiállok akkor egyszerre legyártok párat .

Hali ! A történet arról szól, hogy a clippet külön meg tudod csinálni, mert én is most szemezgetek egyel?
Her Laca
Na menek le boltba infraledet venni meg mindenféle kütyüket a TR clip hez Soltnak. Kell még valakinek? Mert akkor úgy vásárolok be,Soltnak vezeték nélküli kell ott sajna kell még egy bicikli hátsó lámpa is az kicsit drágítja, de megoldható.Ja az övé mármint a lámpa az megvan már rég. Pontos árat nem tudok mert már régen vettem hozzávalókat de a legmacerásabb a mûanyag csõ amibõl a szarvat hajlítom. Komolyan mondom annó egy helyen találtam ilyet az pedig állateledel kereskedés és macska játék volt rákötve. Ennek a merevsége és a vastagsága az ami pont kellett,és kúrva drága volt Olyan ezervalahányszáz.

EU-ra gondoltam én is, de most itthon is 53.000 ft-ba fáj a vevõnek, meg kintrõl is kb. annyiból jön ki. ( 190*290 ft )
Sanyo
Csak EU-n belülrõl érdemes, mert akkor nem kell vámot fizetni.

www.pcpilot.hu

Egyébként van értelme kintrõl meghozatni a Track Ir5-öt, amikor most akciósan itthon is annyiba kerülne ?
Her Laca
Ehez jó a 3D tévékhez adott szemüveg is?

Nem egy ilyen videó került fel ide nem is olyan régen ? Nagyon élethû volt, fõleg a magasság érzékeltetése, szinte kapaszkodni kellett a karfába.
VO101Tom
nVidia control panelen van egy olyan rész, hogy sztereoszkópikus 3D. Ott kapcsolod be és adod meg, hogy mivel nézed: nvidia szemüveg, red-cyan szemüveg, satöbbi.

www.pumaszallas.hu

Mi kellett hozzá? Csak egyszerûen átkapcsoltál valami szoftveres beállítást?

Milyen monitoron nézted? Pont errõl kutakodtam, de az 1C fórumon csak projektoros megoldást találtam.
Hmmm... jól hangzik! De ehhez a játékot is úgy kell megírni nem?

No meg akkor már legyen 120Hz-s monitor, hogy felezve meglegyen a 60fps... ahhoz már kell vga... 😄

www.smart-bus.hu

Részvétem!

A sztori ismerõs, nálunk dettó ugyanez zajlott le!

www.smart-bus.hu

Her Laca
Na az imént nem jött be a link😊 Most már értem!!

Az elobbi a He111 es nickel kapcsolatos hozzaszolasokra ment,Drebil nem tudom mi okbol linkelte,csak az elejet olvastam.
De meselhetnek mi az amit manapsag uj auto neven elednak😄
Aki jot akar maganak az kovesse az autovasarlasi alapelveimet: Uveglampa+gazbowden<#banplz>

A Béna.

Herr Laca!
Engedd meg ,hogy megosszam veled eletem 3 fo szabalya kozul az elsot, javaslom jelen helyzetben alkalmazd:

Fegyvertelenekkel nem vivunk szellemi parbajt!

Szegeny He111 olyan szinten emberalattjaro,hogy lovese sincs miert ekezzuk itt...
Van meg 2 fo szabalyom, alkalom adtan majd ismertetem<#violent>

A Béna.

Her Laca
T Drebil!

Most én vadász kutya legyek ha értem mirõl is van szó. Ha felhomályosítanál igen igen hálás lennék.<#conf><#puszi>

VO101Tom
Én 1-2 hónapja kipróbáltam az nVidia beépített 3D-s megjelenítését. Mivel normális nvidia szemüvegem nincs hozzá, van viszont ez a red-cyan 3D-s papír szemüveg, azzal próbáltam ki. Hát valami iszonyatosan brutáljó. Fõleg a kabinban, hogy tényleg térben érzékeled a mûszereket, kezelõszerveket. Félrehajolsz, zoomolsz, nagyon állat. A red-cyan szemüveg hátránya (amellett, hogy brutálisan fárasztja a szemet), hogy a vörös és a kék színek kicsinálják, ezért tenger fölött nagyon szar volt, de zöld háttérrel, ha csak kevés vörös van a képen, úgy nagyon jó volt. A revi célzója nagyon bejött, azt is tényleg térben láttad, mintha a gép elõtt lógna olyan 20-30 méterre, ahogy a valóságban. Egy VR szemüvegbe csak azért nem ruháztam még be eddig, mert az a monitor frekijét kvázi felezi, nekem meg nincs 100 Hz-es monitorom hozzá :/
... még 😊

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Ó hogy tegyem beléd😊 Egész hónapban temetést intéztem ,tegnap elõtt végre eltemettük apóst,de holnap ráérek és megcsinálom,vasárnap megyünk Vörösvárra úgy is lomtalanítani,és beadom.
Amúgy pont tele a tököm a világgal (most ez OFF lesz de valakiknek csak el kell mondanom,mert szétvet a düh) sógornõm közölte,hogy nekik nincs egy árva petákjuk sem a temetésre ,mindezt úgy ,hogy az öreg betétkönyve náluk volt és elköltötték a megtakarított közel 2 milláját.Mikor mondta ,olyan érzésem volt ,mintha nyakon öntöttek volna egy dézsa jéghideg vízzel.
Ha van egy "jó" rokon ne akarjatok ellenséget.
Egyedül csak amiatt nem csináltam igen nagy ramazurit ,mert szeretem a feleségem és nem fogom kitenni ilyennek.Van elég baja szegénynek. Na de jön még kutyára úthenger mint szoktam volt mondani!!!! Meg nem felejtek!

Uhhh... brutális lenne egy ilyennel repkedni, vagy armázni... <#finom>

www.smart-bus.hu

Bár az is lehet , hogy egy bátor kis cég leszarja, aztán (ha tényleg beérett) elindítják. Aztán akkor végünk...<#vigyor2>

Nem is arra gondoltam. Inkább arra, mennyi mindent el kell még adni a raktárakból.

Nálunk max. az történik páran beokádunk. <#vigyor>
Egyszer egy md 500 repültem(vittek persze) és elkezdtük provokálni a pilótát...nagyon berágott..és én megtudtam , hogy van egy két manõver amit nem csak repülõvel lehet.<#alien>

VO101Tom
Ilyen próbálkozások már vannak. hoyg lesz-e belõle életképes (emberi áron adott) cucc, az a jövõ zenéje.
http://www.kickstarter.com/projects/1523379957/oculus-rift-step-into-the-game

Pedig egy ilyen VR sisak az fps-ekben is hatalmas élményt nyújthat, azt pedig egyáltalán nem lehet mondani, hogy az kis piac lenne...

www.pumaszallas.hu

Ha megcsinálják, nagyon sok morális dolog elõjön. Pl first p. lövöldözõs játékoknál nem is engedném gyereknek...na de a sok barom szülõ simán engedi majd. Na meg persze az üzleti érdek is ez lesz. Gondoljatok bele..a látvány már sok esetben már már valóságos. Ha valaki gyengébb idegzetû, akár felnõttként is, komoly pszichikai károkat okozhat.

szerintem a track ir után, a a virtuális sisak lesz a vége a történetnek.
Technikailag már ma is tudnák..csak üzletileg van pár dolog ami ellene szól. Még.

Furának tartom, hogy ebbe az irányba nem nagyon megy a fejlesztés... kíváncsi lennék mi lehet a valódi oka.

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Ezt olvastam én is, de csak megszokás kérdése. A sima, monitoros szimulátorozástól is elszédülhet az ember, pl. Schumacher az, aki állítólag soha nem gyakorolt szimulátorban, mert hamar kidobta a taccsot...

www.pumaszallas.hu

Nem nekem címezted, de akkor sem értem <#idiota>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Ez is igaz... :S Akkor kell 360 fokos TrackIr is! 😄

A szemüvegeknél úgy tudom az a gáz, hogy fél óra után irdatlan módon el lehet szédülni...

www.smart-bus.hu

minek epitenel? ott lesz a fejed korul virtualisan 😊

VO101Tom
Szerintem a 360 fokos cocpit annyiból rossz, hogy sem a valós térbeli 3D-s képet, sem a 6DOF-ot nem tudja (sõt, ha a mozogsz a kabinban, a hatás még rosszabb). Egy nagy felbontású, periférikus látást is biztosító szemüveg, ami a jobb és bal szemre más képet tudna adni, az a valós térbeli hatás miatt sokkal ütõsebb lenne. Az ilyen szemüvegek beépített fejmozgás követõvel a 6 DOF-ot is biztosítja, ráadásul a látómezõt sokkal nagyobb képernyõként láthatod, mit bármilyen TV-t. Én évek óta várok valami ilyet, próbálkozások már vannak, de arany árban egyenlõre :/

www.pumaszallas.hu

Fárasztóbb, de szerintem sokkal jobb lenne... azonnal építenék egy cockpitet! 😄

www.smart-bus.hu