IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez melyik amazon, és ott mennyi a trackIR 5?
Dec 16-17 korul megyek haza kocsival, Sopron-Balatonfured-Budaest-Nyiregyhaza utvonalon. Kocsiba elfer par track ir😄
A Béna.
A bicikli lámpa elektronikáját nem babráltam az elsõ gombnyomásra villog a másodikra folyamatos a fény,de gondolom ez nem okoz gondot Solt mester ,hogy kétszer kell megnyomni azt a rohadt gombocskát😊)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Volt kamerás(30 fps max) is.
Most a wii konrollerét' használom ..100 fps+ alig érzékeny a fényre...kur*a jó. De csak az eredetivel mûködik, mert az 4 pontot tud kezelni, az új 2...ezt csak úgy olvastam, <#alien>#alien>de igaz lehet mert kipróbáltam és az újjal tényleg nem jó.
Ja és köszönet az ittenieknek, az õ leírásuk segített.
Már megköszöntem, de ezt nem lehet eléggé!<#nevetes1>#nevetes1>
Különben töprengtem ,lehet érdemes lenne kipróbálnom ,hogy veszek infra kamerát amit lehet számító géphez kötni és a Free track el kipróbálni.
Na majd utána nézek ,mennyi egy ilyen asszem biztonság technikai boltokban lehet kapni.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Esetleg, ha valaki akar venni TrackIR5-öst, beszállnék a rendelésbe.
Jól látom, hogy a magyar web-es boltban komplett van csak ?
www.smart-bus.hu
Hálás köszönet! Majd írd meg, hogy mennyi, és utalom!
www.pumaszallas.hu
Milyen monitoron nézted? Pont errõl kutakodtam, de az 1C fórumon csak projektoros megoldást találtam.
No meg akkor már legyen 120Hz-s monitor, hogy felezve meglegyen a 60fps... ahhoz már kell vga... 😄
www.smart-bus.hu
A sztori ismerõs, nálunk dettó ugyanez zajlott le!
www.smart-bus.hu
De meselhetnek mi az amit manapsag uj auto neven elednak😄
Aki jot akar maganak az kovesse az autovasarlasi alapelveimet: Uveglampa+gazbowden<#banplz>#banplz>
A Béna.
Engedd meg ,hogy megosszam veled eletem 3 fo szabalya kozul az elsot, javaslom jelen helyzetben alkalmazd:
Fegyvertelenekkel nem vivunk szellemi parbajt!
Szegeny He111 olyan szinten emberalattjaro,hogy lovese sincs miert ekezzuk itt...
Van meg 2 fo szabalyom, alkalom adtan majd ismertetem<#violent>#violent>
A Béna.
Most én vadász kutya legyek ha értem mirõl is van szó. Ha felhomályosítanál igen igen hálás lennék.<#conf>#conf><#puszi>#puszi>
... még 😊
www.pumaszallas.hu
Amúgy pont tele a tököm a világgal (most ez OFF lesz de valakiknek csak el kell mondanom,mert szétvet a düh) sógornõm közölte,hogy nekik nincs egy árva petákjuk sem a temetésre ,mindezt úgy ,hogy az öreg betétkönyve náluk volt és elköltötték a megtakarított közel 2 milláját.Mikor mondta ,olyan érzésem volt ,mintha nyakon öntöttek volna egy dézsa jéghideg vízzel.
Ha van egy "jó" rokon ne akarjatok ellenséget.
Egyedül csak amiatt nem csináltam igen nagy ramazurit ,mert szeretem a feleségem és nem fogom kitenni ilyennek.Van elég baja szegénynek. Na de jön még kutyára úthenger mint szoktam volt mondani!!!! Meg nem felejtek!
www.smart-bus.hu
Egyszer egy md 500 repültem(vittek persze) és elkezdtük provokálni a pilótát...nagyon berágott..és én megtudtam , hogy van egy két manõver amit nem csak repülõvel lehet.<#alien>#alien>
http://www.kickstarter.com/projects/1523379957/oculus-rift-step-into-the-game
Pedig egy ilyen VR sisak az fps-ekben is hatalmas élményt nyújthat, azt pedig egyáltalán nem lehet mondani, hogy az kis piac lenne...
www.pumaszallas.hu
Technikailag már ma is tudnák..csak üzletileg van pár dolog ami ellene szól. Még.
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A szemüvegeknél úgy tudom az a gáz, hogy fél óra után irdatlan módon el lehet szédülni...
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu