IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szivesebben repül a földhöz közel vagy alacsony magaságban, sokszor kiserik az il2, azokra pedig ragadnak a német gépek. Persze a ruszki gepek ebben jók. Gondolom attol függ mjlyen feladatok lesznek. Az fogja megválasztani a rep. stilust. A mustangok is szerettek földközelben repkedni, vonatokat rombolni, meg minden mást. Petsze mikor sokan voltak és övék volt a légifölény. Lehet ilyeneket olvasgatni, de gondolom azért a földközelben azért átgondolták hogy belemenjen-e a játékba.
eddig azért nem volt bekapcsolva mert mikor arról olvastam hogy telepítéskor mire kell figyelni meg mit hogy állítani akkor az volt a javaslat hogy ez legyen off.
Si vis pacem, para bellum
www.pumaszallas.hu
a clod indulásakor végig látható és akkor is mikor küldetés töltődik. aztán ha nyomok játék közben egy esc-et akkor már olyan mintha kitaskolt volna a menüre hiába próbálok kattintani nem reagál semmi csak a ha jobb egér gombot nyomok feljön a hely menü mintha kint lennék az asztalon. próbáltam leszedni az utolsó frissítéseket amik előtt még jó volt de a hiba továbbra is maradt
Utoljára szerkesztette: mustangdc3, 2017.11.20. 16:32:33
Ha nincsenek földi támadások és csatarepülők, akkor teljesen felesleges lemenni alacsonyra (az megint más, ha dogfightban lekeveredik valaki, de ott ugye eleve magasan kellett kiegyenlített feltételekkel elkezdeni).
www.pumaszallas.hu
G-10 minek? Ugyanaz mint a K-4, csak a Gusztáv sárkányával. Leheletnyivel lassabb, egyébként mindkettő magassági vadász. Csak a G-10-hez kb. semmi archív anyag nincsen, a 109K-hoz meg szinte minden komplett + érdekesebb is.
P.S. A G-14-hez annyit hogy a dog szerveres sárdagasztáshoz szerintem lényegesen durvább, mint a K-4 (vagy a G-10). A G-14 alacsony/közepes magasságokra van kihegyezve, a K/G10 nagy sűrítős motorja, széles propellere igazából csak 6000 méter felett előny. Alatta inkább hátrány.
A G-14 jó 100 kilóval könnyebb volt, kb. ugyannyi vagy még több kraft van a motorban (alacsonyabb magasságon) 20-as van rajta nem harmincas... és hasak nem a 2000 lovas 109K-t kapjuk meg, még jobban is emelkedik(!! - kis/közepes magasságon persze). Még annó a DCS forumon csináltam topicot is rá hogy srácok ne sírjatok hogy miért kell 109K-val harcolni G-14 helyett normadiában, amikor a G-14 sanszosan nagyobb szopó lenne a szöviknek.
Utoljára szerkesztette: Kurfürst, 2017.11.20. 15:45:11
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
www.pumaszallas.hu
A g-14 olyan hulladék volt?(csak a tündérkéből ismerem ,szerintem itt az nem releváns)Van helyette K4..vagy az sem jó?
www.pumaszallas.hu
Német oldalon legalábbis gyanítom, hogy a már meglévő He 111/Ju 88 modulok használhatóak lesznek (nem látom okát, hogy miért ne lehetne).
Idővel meg lehet hogy jön valami repülhető szövi bombázói is (B-25), ahogy a Ju 88 esetében is történt.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
www.pumaszallas.hu
A bombázókat viszont én is hiányolom. Mivel fogok repkedni? 😊
www.pumaszallas.hu
Ehhez képest a Jason féle IL-2 egy működő rendszer ahol funkcionálisan megkapod az összes jelenlegi DCS és 20 éves távlatban ígért összes modult és térképet, működő netcodedal, normális GUI-val. Ja és van, nem pedig lesz normális DM.
EGYETLEN DCS modul áráért...
Én komázom a DCS csapatot de azzal az árral, sebességgel na meg üzletpolitkával amit ők produkálnak kanyarban sem lesznek, max. tesztrepülésekre jó. A kibaszott meszához nincsenek se rakéták, se bombák se gépágyú gondolák. Sanszos hogy nem is lesz, ha meg rákérdezel nem jön válasz, és félhetsz hogy esetleg a kérdés feltevésért is bannolnak valami homályos moderálási irányelv alapján.
ui: Persze az angolok is rájöttek utóbb, hogy mi a helyzet, és már Spit I-ben szálltak fel újra. :-)
www.pumaszallas.hu
Az tény, hogy eddig a dcs állt a legközelebben ahhoz ,amit propis gépen repülés közben tapasztaltam,bár fingom nincs mit csinál egy párezer lóerős ,alsó szárnyas gép a levegőben, de nagyon a helyén éreztem a gépek viselkedését, a kormányszervek visszajelzéseit/reakcióit a gép viselkedésére.
A BoS-al sem volt semmi problémám, de egy kicsit "light"-abbnak érzem a gépek viselkedését.(de még mindig szimnek éreztem, nem tündérke izének)
Nagyon kíváncsi leszek melyik lesz a népszerűbb.A vérprofi ám lassan fejlődő 2.5 helyszínnel rendelkező(azért normandiára kell a vas, átlag embernek kicsit felejtős), vagy a könnyebben kezelhető, felhasználó barátabb repszim.Kard ki kard, mi csak jól járunk😊
Én a csendes óceánnak örültem volna, ami Bodenplatte-t illeti, merész lépés DCS ellen menni, de ahogy az most áll, nem lehetetlen egyáltalán. Bár az igaz, hogy a nép nincs elragadtatva tőle. Akinek a BoX a fő profilja, azok nem akarnak DCS planeset-et, ami valahol érthető, ha akarnának, akkor megvették volna azt is. Ráadásul a bombázók hiánya érthetetlen, hiszen az engine alkalmas rá.
www.pumaszallas.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
?
Szóval mit szólsz a bodenplatte-hez? A népnek nem tetszik a bombázók hiánya, bár a junkers-ből is ai gép után lett repülhető(B-25 AI)
Van valami ötleted megjelenés után milyen manőverekkel lehetne összehasonlítani a K4,D9,P-51-et a DCS megfelelőjükhöz? Nagyon érdekelne az eredmény, csak nem tudom hogyan álljak majd hozzá.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Amúgy Tom jól beszél. Nincs ennek semmi realitása.
www.pumaszallas.hu
Azért azt te is bevallhatod, hogy az európai haderőt baromira leépítették a hidegháború óta.
És kiket sorozol be? Millenáris hópihéket?Az Eu nagy kulimászban van(de legalábbis nagyon tart felé).
Remélhetőleg a mai fórum beszélgetést soha nem fogjuk megtapasztalni.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
De azt nagyon tudom!!😊)
Utoljára szerkesztette: LacAI, 2017.11.19. 21:09:45
Ha keleten megindulnának az oroszok, akkor a keleti államok védelme macerás lenne. Baltikum pl. Szó sincs arról, hogy Európát el tudná foglalni az orosz hadsereg. Arról van szó, hogy a reagálás lomha és területet tudnának nyerni, ezt ellensúlyozni kellene egy összeurópai gyors reagálású erővel.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.11.19. 21:10:51
www.pumaszallas.hu
A Lengyel tesók nem bíznak senkiben,sem a Nátó ban sem az Oroszokban (érthető okokból) ,nyakig vannak fegyverkezve és nem is félnek használni. De azért a németeken sem mennének át mint a vajon. Vagy az Alpok. Ott azért beszopnák ,mert nem minden a technika.Meg az utánpótlás? Hogy oldják meg ? Ja és Ukrajna még ott van vagy a Románok,bár azok szerintem kézenfogva jönnének velük amíg éppen jól járnak ,ha nem akkor majd ellenük😊
(szar poén tudom)
Azért ne legyen már ennyire bulvár a téma basszus, dumáljunk inkább a clodról 😊
www.pumaszallas.hu