IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Ki is akart 3D ben játszani?
Itten egy moncsi ,nem tûnik rossznak.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

megjavult:)
szia. persze. nem igazán értem ezt a szart, ha a szervert választom egyszerüen lefagy
Her Laca
Legfrissebb verzióval próbálod? Vagyis a steam lefrissítette neked a legújabbra?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

sziasztok úrak. valakinek van ötlete, hogy miért nem csatlakozik a kiválasztott szerverhez a clod? a netem mûködik :)
Kávé mellé.

Tegnap szereztem ezta két könyvet.

Amikor kinyitottam a második könyvet, érdekes dolgot találtam benne. A könyv '52-es kiadású és egy fõhadnagy neve olvasható benne.

A könyvhöz mellékelve adtak 7 db fényképet, többek között az IL10-esben használt AM.42-es motor "Próba grafikon"-ját ( indítás függvényében a vízhõfok és fordulatszám alakulása ), "Lövészeti lap"-ok, "Bombavetési lap"-ok, és különféle légi és földi lövészet során számítandó "Zuhanási szög", "Mozgáselemek kiszámítása" és "Lõtávolság" kiszámítása címû oktató tablókról.
A végén pedig lelövi a fõellenséget... :D

www.smart-bus.hu

Ez ilyen bonyolult? Azt hittem csak felugrik az ember és beköszön hogy "Helló!, Na mi van öreg f.szok" és már reppen is, bele csap a lecsóba és szét csap a sok célt repülõ között.;)

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

OK, de õ az UP3-at akarja feltenni, egyébként tényleg nem mûködik a pumaszállásos link.
acidrain
A linket megkapta egy párszor, de a letöltési link nem mûködik, amit placido le is írt, lásd: #59514.
Kipróbáltam én is nekem sem tölti le, ezért ajánlottam az Ultra patch-et pár hozzászólással ezelõtt.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Aztán a reptechnikával hogy állsz ifjú padavan?:)
Mert ez nem olyan,hogy felugrok 10 percre darálni a multiban.Ha így gondolod,akkor nagyon hamar el fog menni tõle a kedved.
Nem akarlak letörni,de ezt muszáj elmondani.
Innen leöltheted a patch-eket.

Online repülésnek 3 módja van.

- Hyperlobby programmal
- XFire programmal
- Ha tudod a szerver IPcímét ( Hyperlobbiból és az XFire-bõl is ki lehet másolni ) egybõl bemásolhatod az IL2 játék "többjátékos" menüjében felugró ablakba.
Köszönöm a részletes magyarázatot!
acidrain
Szia!

Ez kell neked: Ultra patch 4.11.1

Egyetlen exe, ami tartalmazza az összes frissítést, amihez szükséged van az online repüléshez.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

de ha esetleg valaki tud küldeni pachet azt nagyon megköszönném már nagyon játszanék multyba
Sanyo
4.10.1-ig le van írva a telepítési sorrend, sajnos azóta sem volt idõm frissíteni a cikket. Remélem elég szájbarágós. :)

www.pcpilot.hu

szisztok megprobáltam leszedni a 4.08 patchet de a fierfox nem találja a filet és kérdés hogy sorba mind le kell szedni az összes patchet?
Tegyél fel egyet 4.10.1-ig, utána erre tedd fel az UP3 az RC!-ig.
A 4.11.1-esre nem megy fel az UP3, az maradjon meg magában.

A legegyszerûbben akkor jársz el, ha 4.10.0-ig felteszel egy IL2-õt, majd a teljes mappából készítesz egy másolatot, amit 4.11.1-nek nevezel el.

Az eredeti 4.10.1-et felhozod az UP3RC4-re, míg a 4.11.1-et patch-eled 4.11.1-re, így játszhatsz mind a két verzióval külön-külön.
PhantomAss
jó sorozat, csak azt rühellem hogy 10 percenként beraknak 5 perc reklámot.
rámegy egy órád hogy egy alig félórás filmet megnézz

GOOBY, pls

mijki
Szovjet vihar: II. Világháború keleten (History channel) maraton
Szombat: 7:00-15:00 óráig
Vasárnap: 8:00-18:00 óráig

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

VO101Tom
küldtem privátot

www.pumaszallas.hu

ha tudsz a [email protected] címre válaszolj, vagy ide priviben

Hali:)
Tom segíts már légyszi. Nem tudok belépni a Puma fórumra. Elvileg regelve vagyok, de már elfelejtettem a belépési adataimat <#falbav><#nemtudom>

Sziasztok !
Lehet hogy már elcsépelt téma, de azért megkérdem, mert eddig HSFX móddal repültem, de most kipróbálnám az UP 3.0-t.
Azt olvastam hogy az RC4 az utolsó frissítése, meg azt is hogy a 4.11 patchel nem kompatibilis. Azért fel lehet tenni valahogy az UP 3 -t hogy figyelmen kívül vegye a 4.11-t, és persze mûködjön is ?
Her Laca

Her Laca
Tom írta az imént ITT MINDENT MEGTALÁLSZ HOZZÁ ami patch létezik.

mostmár be regisztráltam ki adja a servereket de most a game verzióba köt bele van ere pach?
Nem támadásból, de legközelebb nézd meg, hogy van-e GYIK (vagy FAQ).

GYIK:

A www.hyperfighter.sk weboldalról töltsétek le a Hyperlobby klienst. Elsõ induláskor az IL-2 Sturmovik 1946 menüpontot válasszátok ki. Itt meg kell adni az online használt neved, majd a kívánt jelszót (ékezetek és space nélkül). Mindkettõ mellé tegyél pipát, akkor legközelebb automatikusan belép ezekkel az azonosítókkal.
Elképzelhetõ, hogy a játék futtatható állományára is rákérdez, elõször saját maga keresi, ha nem találja, akkor a felbukkanó ablakban az il2fb.exe helyét adjuk meg neki.
Elsõ belépéskor a chat ablak rákérdez belépési adatainkra, chatba begépelve tudjuk ezeket beírni. Ha ekkor is jól írtuk be a jelszót, akkor beenged a lobbyra, ahol már látjuk a többi játékost, tudunk szobákba belépni, játékokhoz csatlakozni.
Regisztráció
ha feltelepitettem a hiperlobbyt utána mi a teeendõ?
Én ma megkaptam a TrackIr Clip-et Lacától, köszönet érte nyilvánosan is.<#eljen>
a telepités megvan inetöl már lehet multiba játszani?
Ha letöltötted, akkor indítsd el a .zip-ben levõ .msi fájlt.

Kétszer kell OK-zni. Egyszer, amikor elfogadod a felhasználási feltételeket, utána, meg amikor a telepítést választod.

Magától telepít mindent.
Baloldaliban...
ttudom idegesitõ vagyok de én konzoloztam sokáig ugyhogy nézétek el a bénaságom szerintem letöltöttem vagy 5x a hiperlobyt megnyilik egy pici ablak aminek tetején sokféle választási lehetöség van ott mire válaszak és mégegyszer köszi mindenki türelmét de nagyon szeretnék szimulátorozni imádom a rep szimulátorokat és ez jónak tünik
Jobboldali menüben, Downloads: Hyperlobbi cliens,, majd a megjelenõ oldalon klikk a hyperLobby4.3.2 -re :) vagy klik ide: hyperlobby ;)
minden tiszteletem a tiétek hogy segitetek de én most szokom a pc-ét belépek a veboldalra oldalt felvan sorolva pár játék cim köztük az il 2 1946 de nem engedi kiválasztani alul otvan a hiperloby client 4.3.2 meg egy piros csillag ot már nem értem hol kell letölteni minden segitséget köszönök
Egy jó minõségû lcd vagy led-lcd tv-vel jó képet adnak a játékok. fõleg ha hdmi kábellel kötöd össze a gépet a tv-vel
Valaki játszik itt 32"-es tv-n?Azon gondolkodom,hogy lecserélem a 22"-es monitort,csak nem tudom,milyen lenne a képe a monitor után,mármint a játékban.
Tegnap repkán végsõ kétségbeesésemben a felhúzási magasság alá repültem direkt(legalább 3 voltak rajtam, pedig 1 is elég<#nevetes1>) és már csak a trim segítségével tudtam felhúzni, ez is volt a terv...minden fekete lett szóval nem biztos a dolog, <#alien> de mintha valamit hallottam volna mögülem. Lehet robbanásokat.. Mindenesetre megúsztam, ja és félájultan a joy-al ellentétbe a trim mûködik.

VO101Tom
Hello. AZ il-2 online játékaihoz ezek kellenek, ezt olvasd át:
http://www.pumaszallas.hu/gyik-il2verziok/gyik-il2verziok.html

Alul van leírás a Hyperlobby installról is. Aki ma még 1946-al játszik online, azok ezt használják.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Innen töltsd le a HyperLobby klienst és telepítsd.
Ha fent van majd be kell állítanod pár dolgot akkor majd kérdezz nyugodtan és elmondjuk. Ezen láthatod az összes szervert ami fut IL2 alatt.

sziasztok most vettem meg az il 2 sturmovik 1946-ot kérdés hogy lehet multyba vele játszani tudnilik nem találok szervert valaki tud segiteni?
Her Laca
Na kész van. Hová küldjem?

Her Laca
Nekem nem kényelmetlen ,pedig a fejbúbom ,hogy úgy mondjam igencsak tar már:))Érezném a mûanyag rideg érintését .:XD

Her Laca
Úgy csinálom hogy lesz rajta egy kb fél méteres usb kábel majd adok hozzá egy kb másfél méteres usb hosszanbítót amibõl ki tudod húzni ha nem használod meg egy hálózati usb adaptert. A sajátom is ilyen. Dobj privátban egy telefonszámot.

i robot
ÁÁÁÁ nekem is Roccat fülesem van. Kényelmes? Mert nekem a középsõ párna szétlapul és a mûanyag nyomja a fejem.

Ha megoldható lenne: a tracklip leoldható legyen az USB kábel végérõl

Hát nekem egy usb-s kellene. nem akarom, hogy félrehúzza a fejem a cucc :)
Elõre is köszi <#worship>