IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Srácok az miért van, hogy a youtube nem tölti be(csak fekete vagy az se) a többi videó ablakot oldalt? Ha meg igen, akkor max 6-7!

VO101Tom
Az UTI szovjet jelölés. Ez egy G-12.

www.pumaszallas.hu

Bf-109 UTI

VO101Tom
Látom, nekem is majdnem ilyen van, csak ennek más az anyaga. Ez jó ár érte!

www.pumaszallas.hu

Látványban az IL2 modok nem néznek ki jobban, vagy annyira nem jön az be neked ?

A hétvégén próbálgattam én is Mig3-as ellen fordulóharcban a különféle gépeket és meglepõdtem, hogy a P40-esek mennyire egy pilótabarát kezes kis gépek, szinte csomót lehetett rájuk kötni, úgy lehetett forgolódni velük.
Tom ! Ezt okvetlen nézd meg !!!
Halkan jegyzem meg, hogy valahol Magyarországon a 2000 évek elején, képes volt már erre egy hõkamerás rendszer. Magam is kipróbálhattam. Gondolom finomítottak rajta, de mindenesetre nem õk találták fel a ...<#nevetes1>

Valahol Európában nemrég elit mesterlövész találkozó volt. A cuccaik miatt (meg más miatt is) az amcsik nagyon jók...aztán egyszer csak a szervezõk kijelentették, hogy hát sajnos minden elektromos kütyü elromlott<#alien>(nem lehet használni senkinek), csak így lehet lõni....nem az amcsik gyõztek.

2. rész .:

Segítség, pilótafülke építéséhez :

Willenbrock

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Ki is akart 3D ben játszani?
Itten egy moncsi ,nem tûnik rossznak.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

megjavult😊
szia. persze. nem igazán értem ezt a szart, ha a szervert választom egyszerüen lefagy
Her Laca
Legfrissebb verzióval próbálod? Vagyis a steam lefrissítette neked a legújabbra?

sziasztok úrak. valakinek van ötlete, hogy miért nem csatlakozik a kiválasztott szerverhez a clod? a netem mûködik 😊
Kávé mellé.

Tegnap szereztem ezta két könyvet.

Amikor kinyitottam a második könyvet, érdekes dolgot találtam benne. A könyv '52-es kiadású és egy fõhadnagy neve olvasható benne.

A könyvhöz mellékelve adtak 7 db fényképet, többek között az IL10-esben használt AM.42-es motor "Próba grafikon"-ját ( indítás függvényében a vízhõfok és fordulatszám alakulása ), "Lövészeti lap"-ok, "Bombavetési lap"-ok, és különféle légi és földi lövészet során számítandó "Zuhanási szög", "Mozgáselemek kiszámítása" és "Lõtávolság" kiszámítása címû oktató tablókról.
A végén pedig lelövi a fõellenséget... 😄

www.smart-bus.hu

Ez ilyen bonyolult? Azt hittem csak felugrik az ember és beköszön hogy "Helló!, Na mi van öreg f.szok" és már reppen is, bele csap a lecsóba és szét csap a sok célt repülõ között.😉

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

OK, de õ az UP3-at akarja feltenni, egyébként tényleg nem mûködik a pumaszállásos link.
acidrain
A linket megkapta egy párszor, de a letöltési link nem mûködik, amit placido le is írt, lásd: #59514.
Kipróbáltam én is nekem sem tölti le, ezért ajánlottam az Ultra patch-et pár hozzászólással ezelõtt.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Aztán a reptechnikával hogy állsz ifjú padavan?😊
Mert ez nem olyan,hogy felugrok 10 percre darálni a multiban.Ha így gondolod,akkor nagyon hamar el fog menni tõle a kedved.
Nem akarlak letörni,de ezt muszáj elmondani.
Innen leöltheted a patch-eket.

Online repülésnek 3 módja van.

- Hyperlobby programmal
- XFire programmal
- Ha tudod a szerver IPcímét ( Hyperlobbiból és az XFire-bõl is ki lehet másolni ) egybõl bemásolhatod az IL2 játék "többjátékos" menüjében felugró ablakba.
Köszönöm a részletes magyarázatot!
acidrain
Szia!

Ez kell neked: Ultra patch 4.11.1

Egyetlen exe, ami tartalmazza az összes frissítést, amihez szükséged van az online repüléshez.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

de ha esetleg valaki tud küldeni pachet azt nagyon megköszönném már nagyon játszanék multyba
Sanyo
4.10.1-ig le van írva a telepítési sorrend, sajnos azóta sem volt idõm frissíteni a cikket. Remélem elég szájbarágós. 😊

www.pcpilot.hu

szisztok megprobáltam leszedni a 4.08 patchet de a fierfox nem találja a filet és kérdés hogy sorba mind le kell szedni az összes patchet?
Tegyél fel egyet 4.10.1-ig, utána erre tedd fel az UP3 az RC!-ig.
A 4.11.1-esre nem megy fel az UP3, az maradjon meg magában.

A legegyszerûbben akkor jársz el, ha 4.10.0-ig felteszel egy IL2-õt, majd a teljes mappából készítesz egy másolatot, amit 4.11.1-nek nevezel el.

Az eredeti 4.10.1-et felhozod az UP3RC4-re, míg a 4.11.1-et patch-eled 4.11.1-re, így játszhatsz mind a két verzióval külön-külön.
PhantomAss
jó sorozat, csak azt rühellem hogy 10 percenként beraknak 5 perc reklámot.
rámegy egy órád hogy egy alig félórás filmet megnézz

GOOBY, pls

mijki
Szovjet vihar: II. Világháború keleten (History channel) maraton
Szombat: 7:00-15:00 óráig
Vasárnap: 8:00-18:00 óráig

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

VO101Tom
küldtem privátot

www.pumaszallas.hu

ha tudsz a [email protected] címre válaszolj, vagy ide priviben

Hali😊
Tom segíts már légyszi. Nem tudok belépni a Puma fórumra. Elvileg regelve vagyok, de már elfelejtettem a belépési adataimat <#falbav><#nemtudom>

Sziasztok !
Lehet hogy már elcsépelt téma, de azért megkérdem, mert eddig HSFX móddal repültem, de most kipróbálnám az UP 3.0-t.
Azt olvastam hogy az RC4 az utolsó frissítése, meg azt is hogy a 4.11 patchel nem kompatibilis. Azért fel lehet tenni valahogy az UP 3 -t hogy figyelmen kívül vegye a 4.11-t, és persze mûködjön is ?
Her Laca

Her Laca
Tom írta az imént ITT MINDENT MEGTALÁLSZ HOZZÁ ami patch létezik.

mostmár be regisztráltam ki adja a servereket de most a game verzióba köt bele van ere pach?
Nem támadásból, de legközelebb nézd meg, hogy van-e GYIK (vagy FAQ).

GYIK:

A www.hyperfighter.sk weboldalról töltsétek le a Hyperlobby klienst. Elsõ induláskor az IL-2 Sturmovik 1946 menüpontot válasszátok ki. Itt meg kell adni az online használt neved, majd a kívánt jelszót (ékezetek és space nélkül). Mindkettõ mellé tegyél pipát, akkor legközelebb automatikusan belép ezekkel az azonosítókkal.
Elképzelhetõ, hogy a játék futtatható állományára is rákérdez, elõször saját maga keresi, ha nem találja, akkor a felbukkanó ablakban az il2fb.exe helyét adjuk meg neki.
Elsõ belépéskor a chat ablak rákérdez belépési adatainkra, chatba begépelve tudjuk ezeket beírni. Ha ekkor is jól írtuk be a jelszót, akkor beenged a lobbyra, ahol már látjuk a többi játékost, tudunk szobákba belépni, játékokhoz csatlakozni.
Regisztráció
ha feltelepitettem a hiperlobbyt utána mi a teeendõ?
Én ma megkaptam a TrackIr Clip-et Lacától, köszönet érte nyilvánosan is.<#eljen>
a telepités megvan inetöl már lehet multiba játszani?
Ha letöltötted, akkor indítsd el a .zip-ben levõ .msi fájlt.

Kétszer kell OK-zni. Egyszer, amikor elfogadod a felhasználási feltételeket, utána, meg amikor a telepítést választod.

Magától telepít mindent.
Baloldaliban...
ttudom idegesitõ vagyok de én konzoloztam sokáig ugyhogy nézétek el a bénaságom szerintem letöltöttem vagy 5x a hiperlobyt megnyilik egy pici ablak aminek tetején sokféle választási lehetöség van ott mire válaszak és mégegyszer köszi mindenki türelmét de nagyon szeretnék szimulátorozni imádom a rep szimulátorokat és ez jónak tünik
Jobboldali menüben, Downloads: Hyperlobbi cliens,, majd a megjelenõ oldalon klikk a hyperLobby4.3.2 -re 😊 vagy klik ide: hyperlobby 😉
minden tiszteletem a tiétek hogy segitetek de én most szokom a pc-ét belépek a veboldalra oldalt felvan sorolva pár játék cim köztük az il 2 1946 de nem engedi kiválasztani alul otvan a hiperloby client 4.3.2 meg egy piros csillag ot már nem értem hol kell letölteni minden segitséget köszönök