IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itten egy moncsi ,nem tûnik rossznak.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Tegnap szereztem ezta két könyvet.
Amikor kinyitottam a második könyvet, érdekes dolgot találtam benne. A könyv '52-es kiadású és egy fõhadnagy neve olvasható benne.
A könyvhöz mellékelve adtak 7 db fényképet, többek között az IL10-esben használt AM.42-es motor "Próba grafikon"-ját ( indítás függvényében a vízhõfok és fordulatszám alakulása ), "Lövészeti lap"-ok, "Bombavetési lap"-ok, és különféle légi és földi lövészet során számítandó "Zuhanási szög", "Mozgáselemek kiszámítása" és "Lõtávolság" kiszámítása címû oktató tablókról.
www.smart-bus.hu
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Kipróbáltam én is nekem sem tölti le, ezért ajánlottam az Ultra patch-et pár hozzászólással ezelõtt.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Mert ez nem olyan,hogy felugrok 10 percre darálni a multiban.Ha így gondolod,akkor nagyon hamar el fog menni tõle a kedved.
Nem akarlak letörni,de ezt muszáj elmondani.
Online repülésnek 3 módja van.
- Hyperlobby programmal
- XFire programmal
- Ha tudod a szerver IPcímét ( Hyperlobbiból és az XFire-bõl is ki lehet másolni ) egybõl bemásolhatod az IL2 játék "többjátékos" menüjében felugró ablakba.
Ez kell neked: Ultra patch 4.11.1
Egyetlen exe, ami tartalmazza az összes frissítést, amihez szükséged van az online repüléshez.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.pcpilot.hu
A 4.11.1-esre nem megy fel az UP3, az maradjon meg magában.
A legegyszerûbben akkor jársz el, ha 4.10.0-ig felteszel egy IL2-õt, majd a teljes mappából készítesz egy másolatot, amit 4.11.1-nek nevezel el.
Az eredeti 4.10.1-et felhozod az UP3RC4-re, míg a 4.11.1-et patch-eled 4.11.1-re, így játszhatsz mind a két verzióval külön-külön.
rámegy egy órád hogy egy alig félórás filmet megnézz
GOOBY, pls
Szombat: 7:00-15:00 óráig
Vasárnap: 8:00-18:00 óráig
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Tom segíts már légyszi. Nem tudok belépni a Puma fórumra. Elvileg regelve vagyok, de már elfelejtettem a belépési adataimat <#falbav>#falbav><#nemtudom>#nemtudom>
Lehet hogy már elcsépelt téma, de azért megkérdem, mert eddig HSFX móddal repültem, de most kipróbálnám az UP 3.0-t.
Azt olvastam hogy az RC4 az utolsó frissítése, meg azt is hogy a 4.11 patchel nem kompatibilis. Azért fel lehet tenni valahogy az UP 3 -t hogy figyelmen kívül vegye a 4.11-t, és persze mûködjön is ?
GYIK:
A www.hyperfighter.sk weboldalról töltsétek le a Hyperlobby klienst. Elsõ induláskor az IL-2 Sturmovik 1946 menüpontot válasszátok ki. Itt meg kell adni az online használt neved, majd a kívánt jelszót (ékezetek és space nélkül). Mindkettõ mellé tegyél pipát, akkor legközelebb automatikusan belép ezekkel az azonosítókkal.
Elképzelhetõ, hogy a játék futtatható állományára is rákérdez, elõször saját maga keresi, ha nem találja, akkor a felbukkanó ablakban az il2fb.exe helyét adjuk meg neki.
Elsõ belépéskor a chat ablak rákérdez belépési adatainkra, chatba begépelve tudjuk ezeket beírni. Ha ekkor is jól írtuk be a jelszót, akkor beenged a lobbyra, ahol már látjuk a többi játékost, tudunk szobákba belépni, játékokhoz csatlakozni.
Kétszer kell OK-zni. Egyszer, amikor elfogadod a felhasználási feltételeket, utána, meg amikor a telepítést választod.
Magától telepít mindent.
http://www.pumaszallas.hu/gyik-il2verziok/gyik-il2verziok.html
Alul van leírás a Hyperlobby installról is. Aki ma még 1946-al játszik online, azok ezt használják.
www.pumaszallas.hu
Ha fent van majd be kell állítanod pár dolgot akkor majd kérdezz nyugodtan és elmondjuk. Ezen láthatod az összes szervert ami fut IL2 alatt.
Elõre is köszi <#worship>#worship>