IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hétvégén próbálgattam én is Mig3-as ellen fordulóharcban a különféle gépeket és meglepõdtem, hogy a P40-esek mennyire egy pilótabarát kezes kis gépek, szinte csomót lehetett rájuk kötni, úgy lehetett forgolódni velük.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Itten egy moncsi ,nem tûnik rossznak.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Tegnap szereztem ezta két könyvet.
Amikor kinyitottam a második könyvet, érdekes dolgot találtam benne. A könyv '52-es kiadású és egy fõhadnagy neve olvasható benne.
A könyvhöz mellékelve adtak 7 db fényképet, többek között az IL10-esben használt AM.42-es motor "Próba grafikon"-ját ( indítás függvényében a vízhõfok és fordulatszám alakulása ), "Lövészeti lap"-ok, "Bombavetési lap"-ok, és különféle légi és földi lövészet során számítandó "Zuhanási szög", "Mozgáselemek kiszámítása" és "Lõtávolság" kiszámítása címû oktató tablókról.
www.smart-bus.hu
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Kipróbáltam én is nekem sem tölti le, ezért ajánlottam az Ultra patch-et pár hozzászólással ezelõtt.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Mert ez nem olyan,hogy felugrok 10 percre darálni a multiban.Ha így gondolod,akkor nagyon hamar el fog menni tõle a kedved.
Nem akarlak letörni,de ezt muszáj elmondani.
Online repülésnek 3 módja van.
- Hyperlobby programmal
- XFire programmal
- Ha tudod a szerver IPcímét ( Hyperlobbiból és az XFire-bõl is ki lehet másolni ) egybõl bemásolhatod az IL2 játék "többjátékos" menüjében felugró ablakba.
Ez kell neked: Ultra patch 4.11.1
Egyetlen exe, ami tartalmazza az összes frissítést, amihez szükséged van az online repüléshez.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.pcpilot.hu
A 4.11.1-esre nem megy fel az UP3, az maradjon meg magában.
A legegyszerûbben akkor jársz el, ha 4.10.0-ig felteszel egy IL2-õt, majd a teljes mappából készítesz egy másolatot, amit 4.11.1-nek nevezel el.
Az eredeti 4.10.1-et felhozod az UP3RC4-re, míg a 4.11.1-et patch-eled 4.11.1-re, így játszhatsz mind a két verzióval külön-külön.
rámegy egy órád hogy egy alig félórás filmet megnézz
GOOBY, pls
Szombat: 7:00-15:00 óráig
Vasárnap: 8:00-18:00 óráig
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Tom segíts már légyszi. Nem tudok belépni a Puma fórumra. Elvileg regelve vagyok, de már elfelejtettem a belépési adataimat <#falbav>#falbav><#nemtudom>#nemtudom>
Lehet hogy már elcsépelt téma, de azért megkérdem, mert eddig HSFX móddal repültem, de most kipróbálnám az UP 3.0-t.
Azt olvastam hogy az RC4 az utolsó frissítése, meg azt is hogy a 4.11 patchel nem kompatibilis. Azért fel lehet tenni valahogy az UP 3 -t hogy figyelmen kívül vegye a 4.11-t, és persze mûködjön is ?
GYIK:
A www.hyperfighter.sk weboldalról töltsétek le a Hyperlobby klienst. Elsõ induláskor az IL-2 Sturmovik 1946 menüpontot válasszátok ki. Itt meg kell adni az online használt neved, majd a kívánt jelszót (ékezetek és space nélkül). Mindkettõ mellé tegyél pipát, akkor legközelebb automatikusan belép ezekkel az azonosítókkal.
Elképzelhetõ, hogy a játék futtatható állományára is rákérdez, elõször saját maga keresi, ha nem találja, akkor a felbukkanó ablakban az il2fb.exe helyét adjuk meg neki.
Elsõ belépéskor a chat ablak rákérdez belépési adatainkra, chatba begépelve tudjuk ezeket beírni. Ha ekkor is jól írtuk be a jelszót, akkor beenged a lobbyra, ahol már látjuk a többi játékost, tudunk szobákba belépni, játékokhoz csatlakozni.
Kétszer kell OK-zni. Egyszer, amikor elfogadod a felhasználási feltételeket, utána, meg amikor a telepítést választod.
Magától telepít mindent.