IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
4 számítógépen próbáltam 2 fajta bluetooth adapterrel, és mindenhol ugyan az a jelenség. rendszer felismeri a wii-t freetrack elindít, wii kiválaszt, és amikor el akarom indítani a folyamatot, kékhalál......
Próbáltam forumokon kérdezõsködni de senkinek semmi ötlete.... xp alatt frankón mûködött.... // Másoknál mûködik win7 alatt így feladtam a harcot. 2 hónap hajtépés után vettem egy vx1000-es webcamot. az infrás cuccot meg innen kértem mert már nem maradt rá türelmem.... :)
Mindamellett folyamatosan agyalok egy gyárinak tûnõ cuccon de az sajna sokba lenne fõleg hogy nem nagy tételben veszem az alkatrészeket hozzá.
Csak egy csiptetõ 1500 huf lenne egy gömcsukló 1000 per darab és még hol a többi. Annyit az egész nem ér .
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
Amúgy xp alatt a wiiBoard dolgot is tök jól meg tudtam csinálni vele.
Dobjon egy privátot aki megvenné.
Megjött a kütyü!!!!!!!
Nagyon köszönöm!!!!!!<#worship>#worship>
Látnod kellett volna a kollégáim arcát....<#wow1>#wow1> <#nevetes1>#nevetes1>
D9
Vagy valami jó kamera ,de ahogy nézegettem azok amik jók ehhez kb 10-15 körül vannak. Bár még így is olcsóbb a dolog,mint ha TR-t venne az ember.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nemrég megkaptam Lacától a TrackIR-pótló IR ledes cuccost, amit ezúton is mégegyszer köszönök neki. <#worship>#worship>
Az lenne a kérdésem, hogy aki Freetrack progival nyomul, milyen webkamerát használ hozzá, ami jónak mondható? Tudom, van erre egy hosszú lista, de engem a személyes tapasztalatok érdekelnek :)
Üdv:
G.
Ha jól csinálod, akkor két sorozat becsapódása egyszerre fog oldalról közeledni a célhoz, és amikor találkozik (ez az összetartás távolságánál van), abbahagyod a tüzelést.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
D9
Komolyra fordítva. Zártszelvénybõl is schimán meglehet oldani, de az jellemzõen elég nehéz lenne lakásba.
Vékonyfalú acélcsõvekbõl mûanyagkönyökökkel, vagy ahogy az általad linklet kép is mutatja, pvc csövekkel jobban jársz.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
hogyan lehetne összedobni egy nagyon alap cockpit vázat, amiben két oldalt lenne hely a botkormánynak/gázkarnak, középen a lábpedálnak?
csinált már vki ilyet?
ilyesmire gondolok csak pl. zártszelvénybõl meg lehet ezt oldani?
váz
GOOBY, pls
Ezen az oldalon fent van egy pilóta komplett hagyatéka:http://www.oakleafmilitaria.com/featured.html
Tudna nekem ebben vki segíteni?
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Nem sokkal drágábban vettem a CWU45P sage green Alphámat. De az nem bõr. Viszont ha az van rajtam, a haverjaim Maverick-nek csúfolnak <#nevetes1>#nevetes1>
Csak irigyek, mert rohadt jól áll <#nyes>#nyes>
Egy igazi bombázó dzseki ami irhás 300 ezerbe HUF-ba kerül pl... Ha megtalálom az oldalt belinkelem.
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
ITT van pár scenery,az Alut Szigetek és még néhány elég jól néznek ki.cfs2-ben meg lehetne csinálni egy olyan bevetést is hogy Angliából felszállva pl Ploiestiig elrepülhetnél,mert nagy területeket átfognak a térképek,ez tetszik benne.Mondjuk elég sokat kell vacakolni a telepítésekkel.
www.pumaszallas.hu
A hétvégén próbálgattam én is Mig3-as ellen fordulóharcban a különféle gépeket és meglepõdtem, hogy a P40-esek mennyire egy pilótabarát kezes kis gépek, szinte csomót lehetett rájuk kötni, úgy lehetett forgolódni velük.