IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meggyõztél! <#eljen>

Laca suttyomban tönkre teszi a Natural Point-ot. <#nevetes1>

D9

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Na bakker😊 Errõl el is felejtkeztem😊
Milyen kell elemes vagy usb-s? Elõre veszlek Dumbó!!!!!!

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom

www.pumaszallas.hu

Üdv 😊
Laca, gondoltam teszek még egy próbát: Egy infra LED-esre én is vevõ lennék. Egyet már csináltál tavaly, de nem sikerült elküldened. Remélem azóta a földdel tetted egyenlõvé a postahivatalt, és az új, már csomagokat is el tud juttatni a címzetthez 😊

Her Laca
Ja ja ezt már láttam én is.
De nem kell szerintem sokat variálni ,a WiiMoth az tökéletes ahogy hallom na meg a FreeTrack is nagyon jó már.
Ha jól tudom olyan tízen párezer egy kontroller ára ,és akkor nem kell valóban sokat költeni a nézelõdésre.

Nekem 10 colos tabletem van... 😊
Kameraként nem tudom, hogy lehet-e használni, de itt adóként funkcionál az okos teló androiddal:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.c0bra.head.track&hl=hu
A kipróbálásban az tart vissza, hogy nem szeretnék telefont rakni a fejemre, mert még rákot kapok 😄 Vagy ha hívnak akkor, hogy veszem fel? 😄
A trackIR felépítése is kb ennyivel tér el a normál webkamerátol....
Legyen IR ledes, mint a többi, nem variálok tovább. <#worship>

D9

Her Laca
Akkor infrás kell?

Na jó, egy kísérletet megér. <#nevetes1>

Köszi a tippeket!

D9

Szerintem megérné babrálni a kammal nem tart sokba s az a kam nem egy vagyon.
Ki kell venni a gyári szûrõt s egy flopilemez korongjábol kivágni egy-két darabot a kamera elé vagy a szûrõ helyére. Ebben az esetben az é.rzékelõhöz csak az infra fény jut el s nem zavar be a látható hullámhossz
Igaz nem használom a freetrack-et de nincs benne a gyári szûrõ a kamomban (VX5000) s simán használható normál webcam-ként persze nem hûek a színek de mind1
Ugyan Lacától függ, de én azt javaslom.
1 sokkal pontosabb mivel kevésbé zavarja a fény, (de a kamerát "rendbe kell tenni")
2.Nem világít a fejeden a led,ergo kevésbé röhög ki a család<#alien>

<#eljen>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Her Laca
Ok😊 Meg van beszélve,majd szólok ha kész.

Egy ilyen fülesre szerelhetõ IR ledesre én is benevezek Laca 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Akkor inkább az infra ledet javaslod?

D9

Asszony azt mondta, hogy jöhet, bár szerinte rajtam már sem nem ront, sem nem segít, ha majd felveszem.
Her Laca
Így néz ki fülesen a cucc.

[/url][/img]

Minden kamerával(telo) látod az infrafényt. Én is így szoktam tesztelni az infraledeket. Amúgy ha Laca meg tudja csinálni úgy , az 100* jobb a vebkamerához.

Mindegy. Nem vagyok válogatós fajta, de amikor az asszonynak is ezt mondom, valahogy mindig magára veszi. <#smile>
Her Laca
Most van egy pár szétszedett kerékpár hátsó lámpám amúgy😊) Ha valakinek kellene😊))) Csak vicc volt dobom ki a kukába õket .

Her Laca
Amelyik a kezembe kerül😊 Melyiket akarod? Tök egyforma mind csak azt amit neked szántam még vastagabb szilikonos átlátszó csõvel csináltam,de már arra is van burkolat amit ráteszek. ( zsugórcsõ :XD) Még neked is lámpával csináltam de aztán rátaláltam erre az elemtartóra amiben van kis kapcsoló és szétszedtem azt is ,mert így azért pofásabb.

Még nem láttam olyat, hogy valaki mobil kamerával használta a FreeTrack-et.Bár, lehet, hogy meg lehetne oldani.<#fejvakaras>
Az nem semmi, hogy ugyanazon a lencsén keresztül látja a normál, és az infra tartományt.

D9

Hali ! Holnap majd beszélünk még, de akkor az enyém is el lesz hozva. Egyébként, melyik lesz az a három közül ?
Her Laca
Érdekes pl a mobil teló kamerája látja az infrát. Avvel szoktam tesztelni építés közben ,nehogy a végén derüljön ki ,hogy valami nem kerek amikor már mindent összeraktam😊
Tényleg a mobilt nem lehet kameraként használni?

Szét kell szedni, és kivenni belõle az infra szûrõt, de utána már nem üzemel normál kameraként.

D9

<#nevetes1>
Köszi Mester!!!!<#eljen>

D9

Her Laca
Mindamellett az infra szerintem hatékonyabb ám,a környezeti fények nem zavarnak bele,mondjuk azt nem tudom mit kell csinálni egy webcammal ,hogy lássa az infrát.Valamit ki kell belõle venni mást meg beletenni ha jól emlékszem.

Her Laca
Nem hiszem ,hogy kéne csiszolgatni.. Holnap megcsinálom neked is. Majd nézek valami jófajta ledet hozzá,egyszer régen csináltam egyet na abba projektoros ledet raktam,csóró kamera megvakult tõle😊 Akkor rájöttem ,hogy nem minden az erõ😊))

VX 3000-es a kamera, szerintem normál led jó lesz, max kicsit megcsiszolgatom, hogy könnyebben érzékelje a kamera.

D9

Her Laca
Rendben. Akkor piros leddel akarod,de ott is vannak különbségek ,erõsebb avagy normál változat kell e . Milyen a webkamerád?

Her Laca
3500 hufnágel. Csomagküldést nem tom.

Nesu

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nesu

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Én is rendelnék, ha még lehet!
Nekem jó lenne sima piros ledekkel, mert FreeTrack-el fogom használni, és nem akarom szétberhelni a kamerát.

D9

Nesu
mennyibe kerül ? +10 € csomagküldés !

Nem tudom megindokolni... már egy éve megvan, kell a változatosság! Ha már a csajomat nem cserélhetem le, legyen valami új az életemben! 😄D

Mondjuk csak akkor adom el, ha árában elviszik...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Amúgy olvasom ,hogy árulod a 6990 et? Mi a fenének? Szerintem kiszolgál a következõ generáció váltásig .

A vector bigyó miatt ahhoz vagyok szokva, hogy nagyokat mozdítok a fejemen, mert az nem igen szereti az apró mozgásokat... nem igazán pontos úgy. Ezt még szoknom kell, plusz meg kell találni az optimális beállítást! 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Itt nézem pont a monitor káváját ,de ki az aki körbetekeri a fejét nézelõdés közben😊 Ha egy kicsit még tovább viszem már megvan a 360 fok😊)
[/url][/img]

Her Laca
Tudod milyen nehéz egy ilyen csipeszt beszerezni? Annó a Tescóban ezeken a vállfákon árulták a ruhákat ,de mostanra szarabbakra cserélték. Itthon már egy csipeszes vállfa sincs már a szomszédokat is kizsebeltem😊
Amúgy nekem a TR így van állítva,és alig kell fordítanom a fejem és 180 vagy még több fokot is fordul.
[/url][/img]

Igenis Mester! 😊) Már csak egy fekete csipesz kéne akkor... az lesz a 2.1... 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ja ja😊 úgy szar ahogy van.
Jut eszembe. Ha erre járnál valamikor ,hozd el a kütyüt és kicserélem elemtartóra a lámpát meg a felfogatást is állíthatóra. 10 perc az egész😊 Ez a 2.0 😊)))) A tied volt a próba😊

Her Laca
[/url][/img]

Na testvéreim. Ennek a háromnak már megvan a gazdája,kell még valakinek ?
Állandóan rohangálok a boltba😊 cumóért ,ezért összeírnám inkább ha még kell pár darab és egyben elhoznám ami kell.

Nálatok is szarakszik az SG szerver? Kezd idegesítõ lenni...

www.smart-bus.hu

Her Laca
<#eljen>

VO101Tom
Stenge Csabától kaptam ezt a videót:
http://www.youtube.com/watch?v=iAWfktjU7XY

"Majoros Kornél volt a magyar légierõ legtapasztaltabb és legeredményesebb bombázó pilótája, aki sajnos hõsi halált halt Bátaapátinál, 1944. november 28-án. A kép 1944. tavaszán készült róla a személyzetével együtt egy Ju 88-as elõtt (Kornél balról a második). A légcsavarkúp piros-fehér-zöld."

www.pumaszallas.hu